- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 28
- 45
Tekrar devam edelim birlikteHoş geldin Sefa'lar getirdin ozaman.evet 27 kilo verdim Ausum la ama tıkandım bu ara yine
Gel ahu geeellllll menü verseneAnam bdv ye çevirdim burayı da haa..biri beni diyet topiğine döndürsün artık bende dönmek istiyorum
Ne hayali kuzum ya sen benden zayıf bile başladın diyete54 müHayal bir kilo benim için...hatta hayallerimde bile imkanı yok
Becerikli hatunun halı başka oluyorPazar günü 45 kilo domates aldık. Derin dondurucuya koymak için onları soyup torbalamaya koyuldum. Mis gibi domates koyuyor ev...sanki çocukluğumuzdaki gibi domatesler.
Ama zor bir işe soyunmuşum, bu saatte anlıyorum
Gerçi kışın çorbalara, yemeklere koyarken iyi ki yapmışım diyeceğim ama...
Dün de turşu kurdum. İlk kez kurdum, bakalım nasıl olacak...
bu aralar herkeste kış hazırlığı yorgunluğu . Ama kışın da mis gibi kullanacaksın.. Güzel yorgunluk bunlarPazar günü 45 kilo domates aldık. Derin dondurucuya koymak için onları soyup torbalamaya koyuldum. Mis gibi domates koyuyor ev...sanki çocukluğumuzdaki gibi domatesler.
Çok becerikli sayılmam ama sağlıklı beslenmek için 3-5 şey yapmaya çalışıyorum. Belki 37 yaş bunun için geç oldu gerçiPazar günü 45 kilo domates aldık. Derin dondurucuya koymak için onları soyup torbalamaya koyuldum. Mis gibi domates koyuyor ev...sanki çocukluğumuzdaki gibi domatesler.
Evet. İtici gücüm kışın yenilen domates çorbasının zevkini düşünmekbu aralar herkeste kış hazırlığı yorgunluğu . Ama kışın da mis gibi kullanacaksın.. Güzel yorgunluk bunlar
ne için iletişime geçeceğiz miu ile? Orti morti falan mıyız? Miu mortim misin?Hadi bakalım ben kaçar ... gece gelemezsem de sabah buralardayım
Lütfen eksik menüler tamamlansın ...
@Ahu060812 hiç renk vermiyorsun yavrum ... hadi ama çarşamba perşembe sıkı tut çok ....
@Bonus sende ...menülerle beraber lütfen ...
@caytabagi sende münkünse menü yaz ya da durum bildir , ses et ... merakta koma .
@suspushanimcim sen nerelerde kaldın kuzum ya ?
White Lily sende bir hafta yokum girerim demişsin ... aman kuzum ihmal etme hele hele cuma bildirimi ... hatta miu ile iletişime geçin bi şekilde
ooo gececi buldum.. Nasılsın lily?ne için iletişime geçeceğiz miu ile? Orti morti falan mıyız? Miu mortim misin?@MiuLego
yok ya bak giriyorum nete. Bildirim işi sıkıntı olmaz :)ooo gececi buldum.. Nasılsın lily?
bildrim için cuma bildirimi için diyor aus kaptan.. 1 hafta yokum dedin iletişime geçin de aksamasın diyor bildirim.. netten bildirim yapamayacak durumdaysan özelden cepten bir şeklde yapalım kuzum.. var mı bildirim için sıkıntı?
Morti olurdum senle aslında haftaya.. amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. verecek kilom kalmayacak bu cumadan itibaren muhtemelen
Daha ulaşmadım lily.. cumaya inşallahyok ya bak giriyorum nete. Bildirim işi sıkıntı olmaz :)
Tebrikler şimdiden hedefe ulaştığın için.
Sen görme eksiyi cumartesi gör tamam.miUyuyayım artık
İyi geceler , sabah tartıda güzel eksiler görelim
İyi cok şükür bu ara misafir çocukların okulu is uğraşıyor
Afiyet olsun sağlıkla yeyinPazar günü 45 kilo domates aldık. Derin dondurucuya koymak için onları soyup torbalamaya koyuldum. Mis gibi domates koyuyor ev...sanki çocukluğumuzdaki gibi domatesler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?