Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pazar günü 45 kilo domates aldık. Derin dondurucuya koymak için onları soyup torbalamaya koyuldum. Mis gibi domates koyuyor ev...sanki çocukluğumuzdaki gibi domatesler.
Ama zor bir işe soyunmuşum, bu saatte anlıyorum
Gerçi kışın çorbalara, yemeklere koyarken iyi ki yapmışım diyeceğim ama...
Dün de turşu kurdum. İlk kez kurdum, bakalım nasıl olacak...

Becerikli hatunun halı başka oluyor

bu aralar herkeste kış hazırlığı yorgunluğu . Ama kışın da mis gibi kullanacaksın.. Güzel yorgunluk bunlar

Çok becerikli sayılmam ama sağlıklı beslenmek için 3-5 şey yapmaya çalışıyorum. Belki 37 yaş bunun için geç oldu gerçi
bu aralar herkeste kış hazırlığı yorgunluğu . Ama kışın da mis gibi kullanacaksın.. Güzel yorgunluk bunlar
Evet. İtici gücüm kışın yenilen domates çorbasının zevkini düşünmek
Ben çok yemeyeceğim tabiki

ne için iletişime geçeceğiz miu ile? Orti morti falan mıyız? Miu mortim misin? @MiuLego

ne için iletişime geçeceğiz miu ile? Orti morti falan mıyız? Miu mortim misin? @MiuLego
ooo gececi buldum.. Nasılsın lily?
bildrim için cuma bildirimi için diyor aus kaptan.. 1 hafta yokum dedin iletişime geçin de aksamasın diyor bildirim.. netten bildirim yapamayacak durumdaysan özelden cepten bir şeklde yapalım kuzum.. var mı bildirim için sıkıntı?

Morti olurdum senle aslında haftaya.. amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. verecek kilom kalmayacak bu cumadan itibaren muhtemelen

yok ya bak giriyorum nete. Bildirim işi sıkıntı olmaz :)

Tebrikler şimdiden hedefe ulaştığın için.

Yataga girdim burda gözüme ecemavi ilişti aklıma @kelebekolacam geldi ayagı nasıl oldu ece?
İyi cok şükür bu ara misafir çocukların okulu is uğraşıyor

Afiyet olsun sağlıkla yeyin
Hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…