Kalemlerini seveyim miuGünaydınnnnnnn
İş için hazırlanayım servis kaçırmayayım. Hadi bakalım yeni gün başlıyor tertemiz sağlıklı nazar boncuklu beslenmelerle dolsun. Hee bi de sporlu
Bacımmkokay gelsin pek erken gidiyormuş senin yavru okula serbis dolaştırıp duruyor işte erkenden alıpHemen hayırlı sabahlar takım diyor ve dükkanı açıyorum ben kalkali her ne kadar en az 45 dk olduysa da anca gelebildim
Ahum allah kolaylık versin ..Hoş geldin Sefa'lar getirdin ozaman.evet 27 kilo verdim Ausum la ama tıkandım bu ara yine
Dandini bacı hoş geldin54 müHayal bir kilo benim için...hatta hayallerimde bile imkanı yok
Tüm meydanlar nefse kaldı ausumYa bu hafta meydan okuma göremiyorum ...heeeeeeeeeeeeeeey !!
@Nefs @ecemaviaeben 40 lılar ....
bir de bizim klasik mortiler @Triplimelek Megi @nehirnil111 @begum75
hadi hadi 3 günlük bir meydan okuma açıverin
kuzum iyi olmasına cok sevindim yoğunluğu geçsin burayada bekleriz:))))İyi cok şükür bu ara misafir çocukların okulu is uğraşıyor
Afiyet olsun sağlıkla yeyin
Hosgeldin
Ha dün birde o işin arasında onun nazı çekildi efenim , onunla tek gözümle ilgileniyormuşumoo kış hazırlıklar ne güzelafiyetle yiyin inşallah
kayısı dalına geçmiş olsun,sanırım seni kıskandı
Canım teşekkür ederima aebencimKalemlerini seveyim miu
Kız seni bi türlü gözümde canlandıramadım cumartesi görücem inş dimi ?
Kaptanlıgın tekrar hayırlı olsun
Konuş konuş ohhhh defter kitap kaplıyorum ayağı yapıyor yermiyizzzzz yoooo dostumHuuuu son sayfalarda ausu göremedim ne begenisi nede mesajı.
Hatun hatun bizimi kandırıyor nerdesin bakimm
Okurken göZlerim kanadı yoruldumBu arada domtisleri bitirdim sayılır ne bareketliymiş anacım: nazar:
Dün 6 poşet yeşil fasulye , 2 poşet patlıcan , 5 kavonoz çilek reçeli, 6 kavanoz köz patlıcan biber sosu ,6 kavanozda domates acı sosu yapıldı
Ha eş dost derken 5-6 kapıda dagıtıldı .
2 de komşu agırlamdı bu arada ,
Sonraki hafta niğdeye gittiğimdeki domtisleri napayım ?
Domates ihtiyacı olan gelsin bana beleş
Yazdım içine artık ama sana yenisini alarım ki hem de cumartesi veririm kiHah tüm sayfayı doldurdum gidiyorum
Bu arada diyeti saldım anlaşılmasın hiç diyet konuşmuyorum diye
Benim terafik karıştı gene sohbet gün çakıştı .watsap iptal olunca tarihleri unuttum aynı gün hem sohbet hem gün varmış
Miu o pembiş not defterini bana versene not alayım günlerimi
Cuma nelere gebe bilinmezTüm meydanlar nefse kaldı ausum
Eceyle biz tırt çıktık bu haftadesemde cumaya ne olur bilinmez
Gece bıraktım uyanık sabah geldim uyanıkkuzum iyi olmasına cok sevindim yoğunluğu geçsin burayada bekleriz:))))
Hangi saatte yatarsam yatayım saat 6 ayaktayım cok nadirdir benim sabah uyumamCanım teşekkür ederima aebencim
Bu cumartesi miiiii yaşasın tabi ki görceksin gelmezsem ölürüm kıskancımdan
Konuş konuş ohhhh defter kitap kaplıyorum ayağı yapıyor yermiyizzzzz yoooo dostum
Okurken göZlerim kanadı yoruldum
Geleyim mi alırım tüm domitislirini ama
Yazdım içine artık ama sana yenisini alarım ki hem de cumartesi veririm ki
Cuma nelere gebe bilinmez
Gece bıraktım uyanık sabah geldim uyanık
Efserrrrr uyumuyon mu kuzum
Sırrını paylaş benle nolur noluur ben de hergün sürünerek uyanıyorumHangi saatte yatarsam yatayım saat 6 ayaktayım cok nadirdir benim sabah uyumam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?