Cumaya yapalım mı
Haberleri dinliyorum şimdi arbadaki aküdeki suyunu cekip eşi uyurken enjekte etmek istemişeşi uyanınca eşini bıcaklamış bu nasıl bir psikopatlık yanlış smeyli kusurabakmayın telden silemedim
Ben kendimi bu konuda çok dinlerim uykum geldimi direk yatarım benim uykum 12 den sonraya kalmaz yıllardır böyle kendimi böyle alıştırdımSırrını paylaş benle nolur noluur ben de hergün sürünerek uyanıyorum
Şeytanın aklına gelmez
Yapalım kaptanım zaten diyetisyenlede hedef 65 görmekCumaya yapalım mı
Emekli olmak kolay değil
Hoşbulduk. Sağ olun.İyi cok şükür bu ara misafir çocukların okulu is uğraşıyor
Afiyet olsun sağlıkla yeyin
Hosgeldin
Merhaba. Konserve de yaptım tatlımDandini bacı hoş geldin
Takımın yaş ortalaması bana yaklaşıyo iyi bari
Kış hazırlıklarınıda güle güle ye inş .
Domatesi dolaba koymak yerine konserve yapsan rende olarak daha az yer kaplar lezzet olarakta daha iyidir aklında olsun canım
Çok güzel olmuş, afiyet olsun. Şimdi uğraştırıyor ama sonra tadından yenmezBu arada domtisleri bitirdim sayılır ne bareketliymiş anacım: nazar:
Dün 6 poşet yeşil fasulye , 2 poşet patlıcan , 5 kavonoz çilek reçeli, 6 kavanoz köz patlıcan biber sosu ,6 kavanozda domates acı sosu yapıldı
Ha eş dost derken 5-6 kapıda dagıtıldı .
2 de komşu agırlamdı bu arada ,
Sonraki hafta niğdeye gittiğimdeki domtisleri napayım ?
Domates ihtiyacı olan gelsin bana beleş
Ben de çok erken kalkarım. İşim yok ondan galibaHangi saatte yatarsam yatayım saat 6 ayaktayım cok nadirdir benim sabah uyumam
Haftalık liste mi var?Yapalım kaptanım zaten diyetisyenlede hedef 65 görmek
eebegum75 de yok dimi akşamları ve haftasonları
Ha dün birde o işin arasında onun nazı çekildi efenim , onunla tek gözümle ilgileniyormuşumbu arada hala iyileşemedim .
Hangi saatte yatarsam yatayım saat 6 ayaktayım cok nadirdir benim sabah uyumam
Kuzum öyle ćok tedaylı bir liste degil 3 -4 haftalık dönemde vucüt analizini yapıyor ona göre günlük bir liste yapıyorHaftalık liste mi var?
Bazen sabah keyif uyukusu yapanlara özeniyorum desem yeri :/çok çok erken yadarsam 3:30 4:00 arası uyanıyorumyokum yaa,çalıştığım için akşam eve gelince mesai baştan başlıyo bana,yemekti,ıvır zıvır ev işleri,bide o yorgunluğun üzerine spor yapmaya çalışıyorumtelefonu elime nadir alabiliyorum,yoksamki gerçekten yardımcı olmayı isterdim
ayy hasta olduklarına nazı niyazı bitmez erkeklerin,ama biz hasta olunca yine her iş bize bakar,biz kime naz edicezz
iyileşemezsin tabi hasta hasta iş güç peşindesin bide kayısı dalıyla uğraşıyosun,Allah kolaylık versin
1 haftadır bende kaçta yatarsam yatayım kurulu saat gibi 4 de uyanıyorum,bide işin kötüsü sonrasında uyuyamıyodum,bi süre idare ettim ama bugün 4 de uyandım ama nasıl uykum var birazcık uyur gibi olmuşum ama sersem gibi uyandımişin yoksa akşama kadar esnee
ya aslında varya bana uyanınca işe gel deseler en geç 9 da işyerindeyim,istediğim uykuma kanıp uyanmak, çokmu şey istiyorumBazen sabah keyif uyukusu yapanlara özeniyorum desem yeri :/çok çok erken yadarsam 3:30 4:00 arası uyanıyorumoda gün içinde beni bitkin yapıyor
Geldim geldim.
Çalışanlar icin emin daha zordurya aslında varya bana uyanınca işe gel deseler en geç 9 da işyerindeyim,istediğim uykuma kanıp uyanmak, çokmu şey istiyorum
bende bugün şu saatte sersem gibiyimgün nasıl bitecek bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?