Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sorma kuzum bende gece sabah ezanında uyandım zor uyudum sürekli uyandım durdum uykumu almışım ama 10 gibi uyuyunca

he diyo musun şimdi miu nun teklife

kuzum acımıyordu ki ne güzel kardeş kardeş geçiniyorduk , gece oldu ne olduysa

:))
günaydın nilişko
o eti formu nasıl yedin merak ettimşekerim düşünce bende benlikten çıkıyorum
dün dolapta 2 tane ton nalığı gördüm bi ara yiyim bende

:))
günaydın nilişko
o eti formu nasıl yedin merak ettimşekerim düşünce bende benlikten çıkıyorum
dün dolapta 2 tane ton nalığı gördüm bi ara yiyim bende
Ye tabi kalır mı o ton balığı yoksa aylar önce aldığın paluklar mı onlar Katır kutur arabada nasıl yedim bilsen eşim videoya çekseydi keşke tartım güzel ama hala regli gelmemesine karşı

Hoşgeldin canım sağlıcakla kilo verme n dileğiyle

Vayyy supersin canim

masum seni o kadar iyi anlıyorumki,senden erken çıkmama rağmen ben bile yetişemiyorum hiçbirşeye,bide sende 2 çocuk var,işte çalış evde çalış insan ne kadar yıpranıyo aslında ama farkında değiliz herşeye yetmeye çalışıyoruz,ondan sonrada sinirlerimiz yıpranıyor,gergin sinirli öfkeli sabırsız .... hale geliyoruz
çalışan anneler olarak işimiz çok zor

Canım elma sür iyileşirken yanığa, iz kalmaz. Sana dediğim ampulden sürsen hemen kurur

Ye tabi kalır mı o ton balığı yoksa aylar önce aldığın paluklar mı onlar Katır kutur arabada nasıl yedim bilsen eşim videoya çekseydi keşke tartım güzel ama hala regli gelmemesine karşı
yok kız aylar önce paluk yoktu hem ben dondurucuya paluk koymam, eşim öyle sevmiyor,taze olcak
yiyişini keşke snap atsaydınız
nolcak senin bu hala sorununbitki çaylarından içmeye devam et bari
tartı güzelse sorun yok 10 numero 5 yıldız

O nasıl olacak ki

orası kaptanla aranızda halletceksiniz,iş bölümü yapcaksınız,dün öyle demişti emekli kaptan

Eşi ve 3 oğlanı okula birini ünv gönderdim
Koca dağınık bir ev ve bir kadın hadi bana ve tüm arkadaşlarıma kolay gelsin
Çok uzun zamandır evde yanlız kalmamıştır

Allah işlerini güçlerini derslerini rast getirsin herkesin
sanada evde kolay gelsin, bazen yanlızlık iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…