- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sorma kuzum bende gece sabah ezanında uyandım zor uyudum sürekli uyandım durdumkaptanım o kadar zaman çekilirmi o acı neden direndin
ifil ifil elbise iyidir geçene kadar dayancan biraz
geldim kuzucumbedenim burda ama ruhum yatakta kaldı,zombi gibiyim bugün 4 te uyandım sonra uyur gibi oldum bi uyu bi uyan serseme dönderdi beni
sen naptın?
Evet evet aynen durumumuz bundan ibaret hafta sonları ve akşamları yokuz onun dışında her an buradayız hatta bugün girmeye geç kalmışımbegum75 geldin mi Begüşüm Bizimde gözlerimiz sizleri arar
kaptanım o kadar zaman çekilirmi o acı neden direndin
ifil ifil elbise iyidir geçene kadar dayancan biraz
geldim kuzucumbedenim burda ama ruhum yatakta kaldı,zombi gibiyim bugün 4 te uyandım sonra uyur gibi oldum bi uyu bi uyan serseme dönderdi beni
sen naptın?
Ne yapacağız onu anlamadımhe diyo musun şimdi miu nun teklife
kuzum acımıyordu ki ne güzel kardeş kardeş geçiniyorduk , gece oldu ne olduysa
@MiuLego Günaydınlar kuzum dün ki menüm efenim
Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme karışık bitki çayı
Öğle; 12:45 - 1 porsiyon mantarlı tavuk sote + 1 kase cacık + 1 kase mevsim salata
Ara; 15:00 - 1 kupa demleme karışık bitki çayı
Akşam; 19:30 - 1 paket altınbaşak form
Ara; 20:30 - 100 gr ton balığı + 1 orta boy marulun çeyreği
Akşam dışarıdaydık eve dönerken bayılacaktım açlıktan eti form en kolayıydı paketi parçalayıp yiyişime inanamazsınızeve gidince de ton balığımı yaptım Yürümek çok yordu sanırım eve gidince kolumu kaldıracak halim kalmadı 10 gibi uyuyakalmışım
Sporlarım; 20 dakika tempolu yürüyüş + 1,5 saat normal yürüyüş = 150 point
Günaydınlar güzellikler@Ausencia begum75 @Triplimelek Megi @_SARAYCA_
sana kaptan yardımcılığı teklifi geldi minnoşumNe yapacağız onu anlamadım
Ye tabi kalır mı o ton balığı yoksa aylar önce aldığın paluklar mı onlar
:))
günaydın nilişko
o eti formu nasıl yedin merak ettimşekerim düşünce bende benlikten çıkıyorum
dün dolapta 2 tane ton nalığı gördüm bi ara yiyim bende
Merhaba arkadaşlar, formu doldurup buraya kaydettikten sonra biraz kendimden bahsedeyim.
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: Şaheste
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 71 (Bu sabahki)
HEDEF KİLONUZ: 60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İnsülin direnci ve Hipotiroidi tanısı konuldu.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı olabilmek, aynaya bakınca mutlu olabilmek.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Ben biraz fazla mükemmelliyetçiyim. Sabah 6' da kalkar, her işimi yapmaya çalışırım, yapamazsam da mutsuz olurum. Mesela ütü birikirse, gece kafama takarım, uyuyamam.
Biraz eski kafalıyım galiba. Çok konuşkan değilimdir. Ama burada sizlerle zamanla çok şey paylaşmak istiyorum :) Yavaş yavaş adapte olurum diye tahmin ediyorum.
37 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok. Evlenince kilo aldım. Hiç çok zayıf olmadım, zaten 50'li kiloları istemiyorum. Ama sağlıklı, fit olmayı istiyorum. 10 kilo alınca biraz korktum, gittiğim doktor bey kilo vermem gerektiğini söyledi. Biraz hipotiroidi başladığını ve insülin direnci olduğunu söyledi. Tiroid için ilaç vermedi, tekrar gelmemi istedi. Yaşım gereği artık biraz dikkat etmeyi istiyorum.
Su ve sporla çok aram yok ama hayatıma oturtmayı istiyorum. Zamanla inşallah başaracağım.
Ausencia
@MiuLego
Eki Görüntüle 2046500
Eve girdim hazırlıklar tamam..
İçim kıpır kıpır.. bu benim 7. Takım defterim olsun mu
Bu gece takımı iyice çalışayım not edeyim işin ucunda siz varsınızAusencia kptanımı mahcup etmemek var..
Heyecanlıyım ama çok da umutluyum.. beni ne güzel heyecanlandırdınız kızlar.. teşekkür ederim herbirinize, ve sıcacık hoşgeldinlerinize..
Bana özelden nunarasını atmak isteyen kim olursa atabilir. Olur ya hani bildirim yapamaz acil birşey olur telden mesaj atması gerekir.. açığım bunlarabilginiz olsun e mi..
Dip not: kalemlerimi bile en incelerinden seçtimneden? Çünkü cevabı biliyorsunhz
O nasıl olacak kisana kaptan yardımcılığı teklifi geldi minnoşum
masum seni o kadar iyi anlıyorumki,senden erken çıkmama rağmen ben bile yetişemiyorum hiçbirşeye,bide sende 2 çocuk var,işte çalış evde çalış insan ne kadar yıpranıyo aslında ama farkında değiliz
ahu sorma ya bende aynı valla ya işi bitiremiyorum
eşim mübarek okadar yogunki daha çocukalaraa okul alışveirşi yapamadım düşün
kış temiligim duruyor annem gelir yardım ederim dedi ama gelir mi bilmem
dolapların hepsini döküp düzenlemem lazım
ay ama hiç o gücü bulamıyorum kendimde
çocuklar desen akşam yatmaz, sabah kalkmaz ay sinir oldum yaaa
diyet desen o biçim 7 lere dogru yol aldımmm
kolay gelsin kışında mis gibi yeniliyor işte
Canım elma sür iyileşirken yanığa, iz kalmaz. Sana dediğim ampulden sürsen hemen kururGünaydınnnnnnnnnnnnnn
Şuraya sabah sabah kalkıp romatizma kireçlenmeden bahseden babaanneler gibi serzenişlerimi yazayım hele sabah sabah
yanıklarım iyiydi de gece birden patladı su topları ...anaaaaaaaaaaaaaam ne acı ...alt deri daha kırmızı ... erken patladılar sanki .. dayanamıyorum valla , yürüyemiyorum , giyinemiyorumbugün randevu aldım cildiyeye ...
azıcık geç oldu ama
öğleden sonra yusufun toplantısı var , artık bi elbise bi şey (hiçte sevmem pantoloncuyum) giyip çıkayım hele ... ordan 4 e randevum var .
@MiuLego gülüm sayfa değişimini gördün mü yavrumsana birazdan özel yazacağım annem
yok kız aylar önce paluk yoktu hem ben dondurucuya paluk koymam, eşim öyle sevmiyor,taze olcakYe tabi kalır mı o ton balığı yoksa aylar önce aldığın paluklar mı onlarKatır kutur arabada nasıl yedim bilsen eşim videoya çekseydi keşke tartım güzel ama hala regli gelmemesine karşı
ya onu cepten yazsana bana gülüm ..eşime göndereyimCanım elma sür iyileşirken yanığa, iz kalmaz. Sana dediğim ampulden sürsen hemen kurur
Tamam canımya onu cepten yazsana bana gülüm ..eşime göndereyim
O nasıl olacak ki
Eşi ve 3 oğlanı okula birini ünv gönderdim
Koca dağınık bir ev ve bir kadın hadi bana ve tüm arkadaşlarıma kolay gelsin
Çok uzun zamandır evde yanlız kalmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?