acelemiz yok şahestecim hepsi olur zamanla.. hep buralardasın baak öyle anlaştıkGünaydın
Çoğunuzla tanışamadık. Ama yavaş yavaş tanışırız inşallah
tamamdırYapalım kaptanım zaten diyetisyenlede hedef 65 görmek
yokum yaa,çalıştığım için akşam eve gelince mesai baştan başlıyo bana,yemekti,ıvır zıvır ev işleri,bide o yorgunluğun üzerine spor yapmaya çalışıyorumtelefonu elime nadir alabiliyorum,yoksamki gerçekten yardımcı olmayı isterdim
canım dün söylediğin kilonu başlangıç kilo aldım zaten dünü de başlangıç tarihinŞimdi tartıldım @MiuLego
70.3 kilo çıktım.
Geldim geldim.
Pazartesi sabah krese git.
Ordan bi arkadasa kahvaltiya.
Ordan birine caya.
Ordan pazara.
Ordan eve .
Cok yoruldum giremedim.
Allah tempolara gel.. Allah kolaylık versin. En güzel yer wc.. oralardayken girersin sen deDun de arkadaslarla sali pazarina .
Gel yemek yap.
Oglani parka gotur.
Cok yorulmustum.
Bayagi yuruduk dun.
gördüm görmem mi dün geceeeeeeGünaydınnnnnnnnnnnnnn
Şuraya sabah sabah kalkıp romatizma kireçlenmeden bahseden babaanneler gibi serzenişlerimi yazayım hele sabah sabah
yanıklarım iyiydi de gece birden patladı su topları ...anaaaaaaaaaaaaaam ne acı ...alt deri daha kırmızı ... erken patladılar sanki .. dayanamıyorum valla , yürüyemiyorum , giyinemiyorumbugün randevu aldım cildiyeye ...
azıcık geç oldu ama
öğleden sonra yusufun toplantısı var , artık bi elbise bi şey (hiçte sevmem pantoloncuyum) giyip çıkayım hele ... ordan 4 e randevum var .
@MiuLego gülüm sayfa değişimini gördün mü yavrumsana birazdan özel yazacağım annem
iyi iyi o açlığı bir paket eti form ile atlatmışsın.. Geri kalan zaten güzel@MiuLego Günaydınlar kuzum dün ki menüm efenim
Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme karışık bitki çayı
Öğle; 12:45 - 1 porsiyon mantarlı tavuk sote + 1 kase cacık + 1 kase mevsim salata
Ara; 15:00 - 1 kupa demleme karışık bitki çayı
Akşam; 19:30 - 1 paket altınbaşak form
Ara; 20:30 - 100 gr ton balığı + 1 orta boy marulun çeyreği
Akşam dışarıdaydık eve dönerken bayılacaktım açlıktan eti form en kolayıydı paketi parçalayıp yiyişime inanamazsınızeve gidince de ton balığımı yaptım Yürümek çok yordu sanırım eve gidince kolumu kaldıracak halim kalmadı 10 gibi uyuyakalmışım
Sporlarım; 20 dakika tempolu yürüyüş + 1,5 saat normal yürüyüş = 150 point
Günaydınlar güzellikler@Ausencia begum75 Triplimelek Megi @_SARAYCA_
heeee dimi onu söylehe diyo musun şimdi miu nun teklife
Allaaaahhhhhhhh altın değerinde bilgiler geliyorAyyy göz ucu ile baktım azıcık geçmişe ,
@MiuLego defterini kalemini sevdiğim
Eki Görüntüle 2046684
Bunlarda benim çok gizli dosyalardı :)) içinden tüyolar göndereceğim
White Lily kız seni ne edeyim ben , hala diyor miu ile morti miyim ? Hatun yeni kaptan oldu yahu huuuuuuuuu
Ben yerken atamazdım ahahahah ellerim poşetteydiyok kız aylar önce paluk yoktu hem ben dondurucuya paluk koymam, eşim öyle sevmiyor,taze olcak
yiyişini keşke snap atsaydınız
nolcak senin bu hala sorununbitki çaylarından içmeye devam et bari
tartı güzelse sorun yok 10 numero 5 yıldız
Ben atlamışım bak akşam olmamanın şeysiorası kaptanla aranızda halletceksiniz,iş bölümü yapcaksınız,dün öyle demişti emekli kaptan
iyi iyi o açlığı bir paket eti form ile atlatmışsın.. Geri kalan zaten güzel
heeee dimi onu söylenehirnil111
Tarti iyi de bide spor yapsam fena olmaz
Ahu060812
Efser
White Lily
igdedali
suspushanimcim
Triplimelek Megi
GunesinKizi35
Bonus
caytabagi
@Portakal Sulu Ordek
nar_cicegim
@White1989
Özellikle listedekilere sorum ; tartınız ne diyor ? Lütfen ama lütfen tartısı güzel fısıldamayanlar , @MiuLego ve tüm takımla , benimle .. irtibata geçsin ... yol yordam yöntem arayalım ... 2gün tartının hoş süprizler yapması için çok yeterli .. doğru planla .. ama yarın geç olabilir ..ertelemeyin ...
tripli , white ,güneş , portakal ...iyi gidiyor bir bundan haberdarız ....
Boşver kuzum, dün bitti önümüze bakalımNeler yedin saydın.. anlat bakalım.. çöplük mü gerçekten..
Yavaştan başla anlatmaya kuzum. Ben sopayı alıp geliyorum o sırada
Tartıyı coşturmaya yeminli efserrrrrrrrrrr
O lahmacunun yanına yeşillik bir salata ne de güzel yakışırdı..
Akşam erken kapanmış gayet iyi canım
Canım mortim iyi ki varsıncanım mortim kuzum benim ağlama. Yeterki ipin ucunu kaçırma. Yediklerin geçti gitti şimdiden sonrasını tamir etmeye düzeltmeye çalış. Sımsıkı kucaklıyorum seni.İstediğin zaman mortin olurum senin
canım benim nasılsın. Allahım yardımcın olsun güç kuvvet versin güzel öğretmenim benim
Bana hec bisey demiyon
Ayyy banu kibariye ...bergennn ... sonunu hiç iyi görmüyorum yavrum
gitmedim kuzum ya .. acı macı yok diye .
kendime bulduğum isim güzel mi emekli kaptan
öperim seni kocaman
Tamam yaniiiiNe yapacağız tam kuzum orasını anlamadım geçmişe de dönemedimBen akşamları ve hafta sonları yokum ama akşam için geri dönüş yaparım ama hafta sonları nasıl olacak
Allah kolaylık versin adacım.. yolculuk hiç sevmem ben de.. çok yoruyor hazırlanma evresi.. ben ev kuşu.. dizleri çıkmış pijamalarımla evde tv karşısında yatış :)Merhaba kizlar
Bugun cok yogunum kizimin kresine gidecem ogretmeni degismis bi gideyim yeni ogretmenle tanisayim eve gelip valiz hazirlamaca insallah yarin sabah cikiyoruz yola...bi turlu az valiz hazirlamayi hayatim boyunca beceremedim simdi 3 gece 4 gunduz kalacağız ben şimdiden bi valizi doldurdum kafamda sun7da koy bunuda koy ...off offf
bitti gittti.. 2 gün var telafi için cumaya ne gitse kar.. spor az daha yaparsın vakit bulur.. işte o iş tamam..Boşver kuzum, dün bitti önümüze bakalım
emin misin adaaaaaaaaaaaaaaBana hec bisey demiyoniki gündür menude yazmiyommmm yırttım
ben anladım senin anlamadığınıda ondan şeedeyim dedimBen yerken atamazdım ahahahah ellerim poşetteydiİçiyorum yeniden demledim
Ben atlamışım bak akşam olmamanın şeysi
Ne yapacağız tam kuzum orasını anlamadım geçmişe de dönemedimBen akşamları ve hafta sonları yokum ama akşam için geri dönüş yaparım ama hafta sonları nasıl olacak
seni de istiyorum işte o yüzden begüm .. Tam bir elmanın iki yarısı gibi.. ay ne güzel olur paslaşa paslaşa .. birbirinizi anlaya anlayaben anladım senin anlamadığınıda ondan şeedeyim dedim
Tamam yaniiiitamam de bakayım bir gerisini özelden konuşur hallederiz
ben anladım senin anlamadığınıda ondan şeedeyim dedim
Aynen kuzum önümüze bakalımTamam yaniiiitamam de bakayım bir gerisini özelden konuşur hallederiz
Allah kolaylık versin adacım.. yolculuk hiç sevmem ben de.. çok yoruyor hazırlanma evresi.. ben ev kuşu.. dizleri çıkmış pijamalarımla evde tv karşısında yatış :)
bitti gittti.. 2 gün var telafi için cumaya ne gitse kar.. spor az daha yaparsın vakit bulur.. işte o iş tamam..
Bekliyorummm canim alışığım ben neyle olduğunu biliyom kiiemin misin adaaaaaaaaaaaaaa
kafayı bir toplayayım herşey daha yeni oturuyor..
Bekle kuzum sen bir köşede.. sessizce yanaşıp ceeeeee diyeceğimhem de elimde neyle hadi bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?