Hadi bakalım cuma başlıyoruz o halde tatlişTabi kiAma bu kez çok sıkıyım ipi ben göğüsleyeceğim. Yeter seninle sevindiğim azıcıkta kendime sevineyim çok zorlayacağım seni çook
Ben çocuk yapmaya geç kaldım. Sizlerinkini Allah bağışlasın...Ben evlenirken de öncesinde de 60'lı kilolardaydım. Evlenince 10 kilo aldım. Son 5 kiloyu tatilde son 1~1.5 ayda aldım. Cebelleşiyorum...
Ben de kitaplarımı kutuladım. Bir kütüphaneye bağışlayabilirim. Artık e-kitap formatında kitap okumayı düşünüyorum aslında bir okuyucu alıp. Kağıt tasarrufu yapmış olacağım.
hoşgeldintatatataaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
ay varya bi görünüp bi kaybolmaktan yüzüm kalmadı.bana yeni bi nic yeni bi soluk lazım.var olan nikimi değiştirip tombul geldin tombulsun mu yapsam.
ay varya bi görünüp bi kaybolmaktan yüzüm kalmadı.bana yeni bi nic yeni bi soluk lazım.var olan nikimi değiştirip tombul geldin tombulsun mu yapsam.
ama kitap kokusu o saman kağıt dokusu.. altını çizmeceler..Ben de kitaplarımı kutuladım. Bir kütüphaneye bağışlayabilirim. Artık e-kitap formatında kitap okumayı düşünüyorum aslında bir okuyucu alıp. Kağıt tasarrufu yapmış olacağım.
banuşummmm işyeri adresini bana özelden yaz yanına geliyorum bebeğim
üstüme bi ölü topragı serpmişler ne yapsam olmuyor
tuttugum her dal elimde kalıyor
hangi yöne gitsem yolun sonu aynı yere varıyor
neyse... boşverin siz beni..
cidden mıy mıy bir insan degilim ama öyleymiş gibi yansıtıyorum burdakendimi
oh ya çakEn az 3 mil kuzum
hoş gel dinnnnnnnnnnnnnnnnnntatatataaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
çıbık kraker olcam yap benceay varya bi görünüp bi kaybolmaktan yüzüm kalmadı.bana yeni bi nic yeni bi soluk lazım.var olan nikimi değiştirip tombul geldin tombulsun mu yapsam.
Evet aslında nasıl yapsam diye de düşünmüyor değilim. Acaba ara verip mezun olup tekrar mı gelsem yoksa 50 ye inip devam mı etsem? Tecrübelerine dayanarak ne önerirsin kaptan?ahahahahhh sana bu konuda tavsiye vermeyi çok isterdim ama her tatile cevat kelle gibi çıkıyorum hep
şunu sabah giyerim şunu gelince şunu akşam , 15 *3yahu giysem amenna .. çoğu da giyilmeden geri geliyor .
öğretmen sene başı niye değişti kuzu?
neyse en azından iyi olmş , çok alışmadan
psikolojini seveceğim senin
bi gırtlağı tutsan psikoloji de düzelecek , olacaksın bi hadise , bi aleyna tilki
kolay gelsin nisam çok .
yatmadan çok mu su vs içti ... sık sık uyandır , al kucağına götür wc ye. yusufu ben yarı uyur uyanık götürürdüm hep , 2 saat geçmeden .
yavru kuşum senin haftaya ne kilon kalacak da savaş açıyorsun saydına
revize mi edeceksin 50 ye
Hadi bakalım cuma başlıyoruz o halde tatlişyarışımız 3-0 olacak bence mortim seni yine üzücemmmm. Üzgünüm @MiuLego cumadan başlıyor mortimle haftalık yarışımız, haberin olsun canım
hmmmmmm yeni kaptaniçe sen olmalısınnnnnnama kitap kokusu o saman kağıt dokusu.. altını çizmeceler..
banuşummmm işyeri adresini bana özelden yaz yanına geliyorum bebeğim
oh ya çak
hoş gel dinnnnnnnnnnnnnnnnnn
çıbık kraker olcam yap bence
burdasın dimi..
dur not alayım..
seni de hergün takımdamısın kontrol
hmmmmmm yeni kaptaniçe sen olmalısınnnnnn
Evet aslında nasıl yapsam diye de düşünmüyor değilim. Acaba ara verip mezun olup tekrar mı gelsem yoksa 50 ye inip devam mı etsem? Tecrübelerine dayanarak ne önerirsin kaptan?
göreceğiz
hosbuldum gezgin papatya iyi gezdin maşallah.ankara buluşması ne zaman.bakarsın süprizyaparım.Hoş geldin Kelebekim
evet kuzum ablanla tanışmıştık.. dün gece de buralardaydı :)@MiuLegoecemavi ablam olur buralarda mı acep kendisi ondan az bucuk haberlerinizi aldım.
oyyy benim kaptaniçem misafir oyuncu statüsüne gecmiş...
sana yeni görevin hayırlı olsun canım.tanışalım mı?
ben 79luyum 3 cocuk annesiyim laz usagı kocamı sayarsak 4 taneler.çalışıyorum.bazen su içmeye vaktim olmuyo çok güzel kilo alırım.sıkıca sarılırım gr gr gider kendileri.
hadi sonra bi de sizi bu hafta mortingen yapayım ben.. kertiverdim bilehadi başla birlikte başlayalım bende kilo aldım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?