Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tabi ki Ama bu kez çok sıkıyım ipi ben göğüsleyeceğim. Yeter seninle sevindiğim azıcıkta kendime sevineyim çok zorlayacağım seni çook
Hadi bakalım cuma başlıyoruz o halde tatliş yarışımız 3-0 olacak bence mortim seni yine üzücemmmm. Üzgünüm @MiuLego cumadan başlıyor mortimle haftalık yarışımız, haberin olsun canım

selam dandini hoşgeldin yaşın 37 idi dimi bence
çoıkta geç kalınmış bir yaş dgeil çocuk için cnm

Ben de kitaplarımı kutuladım. Bir kütüphaneye bağışlayabilirim. Artık e-kitap formatında kitap okumayı düşünüyorum aslında bir okuyucu alıp. Kağıt tasarrufu yapmış olacağım.
ama kitap kokusu o saman kağıt dokusu.. altını çizmeceler..
banuşummmm işyeri adresini bana özelden yaz yanına geliyorum bebeğim
En az 3 mil kuzum
oh ya çak
tatatataaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
hoş gel dinnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay varya bi görünüp bi kaybolmaktan yüzüm kalmadı.bana yeni bi nic yeni bi soluk lazım.var olan nikimi değiştirip tombul geldin tombulsun mu yapsam.
çıbık kraker olcam yap bence
burdasın dimi..
dur not alayım..
seni de hergün takımdamısın kontrol

Evet aslında nasıl yapsam diye de düşünmüyor değilim. Acaba ara verip mezun olup tekrar mı gelsem yoksa 50 ye inip devam mı etsem? Tecrübelerine dayanarak ne önerirsin kaptan?

Hadi bakalım cuma başlıyoruz o halde tatliş yarışımız 3-0 olacak bence mortim seni yine üzücemmmm. Üzgünüm @MiuLego cumadan başlıyor mortimle haftalık yarışımız, haberin olsun canım
göreceğiz

hmmmmmm yeni kaptaniçe sen olmalısınnnnnn

@MiuLego ecemavi ablam olur buralarda mı acep kendisi ondan az bucuk haberlerinizi aldım.
oyyy benim kaptaniçem misafir oyuncu statüsüne gecmiş...
sana yeni görevin hayırlı olsun canım.tanışalım mı?
ben 79luyum 3 cocuk annesiyim laz usagı kocamı sayarsak 4 taneler.çalışıyorum.bazen su içmeye vaktim olmuyo çok güzel kilo alırım.sıkıca sarılırım gr gr gider kendileri.

evet kuzum ablanla tanışmıştık.. dün gece de buralardaydı :)

ben de 87 doğumluyum bekarım ankaradayım.. çalışıyorum.. benim kilolar gitti şükür bu cuma hayırlısıyla korumaya geçiyorum..

Büyük puntolarla yazdığım yerler için sopamı hazırladım..

3 çocukla maşallah ya Allah kolaylık versin korusun onları.. bi de karadeniz erkeği ev çıldırmalık desene

Sen şimdi bana hoş geldin hediyesi patlatır: aktif olur ve cıs cos dan uzak durup kiloları kışkışlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…