Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ooooo yeni angara buluşması .... hemi de miu lu ....süper

kelebekolacam can daktırım burdayım yavrum burdayım .... sende gelmişsin gitmemek üzere di miiiiiiii ?

ben bi halt ettim daktırım cuma yandım , kahve ile .. ihmal ettim .... daha doğrusu acımadı çok ..su topladı ...gece onlar patladı sarı sarı oldu iltihap galiba onla uğraşıyorum ...

@Portakal Sulu Ordek canım , verebileceğine inanıyorsan liste de kal ... yoksa liste dışı ortilik /mortilik falan derken takım içinde yine kal .
hayalindeki kilo 50 ise yaklaş ona ... vermede sorun yaşamam diyorsan .... ben olsam 50 değil de , 52 yaparım hedefi ... en kötü %80 e varıp 53 gibi mezun olurum .

ErSeSi gülüm hemen sporla telafi

Hoşgeldin canım aramıza Neredensin neler yapıyorsun çalışıyor musun evli misin
Hiçte mıy mıy bir insan olarak aklımda değilsin sen benim aç gezen acayip bir hırsla bütün gün yemeden duran bir insan olarak bilirim hep dik ve güçlüsün pes etmeden her metodu deneyen dukandan gibi pro kh bir şeylerden çıkan hatta ben bile bilmiyorum o derece diyet yapıyorsun Bunu unutma kuzum

Ahh kaptanım sen 60 puan yazacak insan mısınben dün 150 yaptım yahu İşin şakası her zaman iyisin iyi
Kolay gelsin canım hepsi üst üste gelmiş gerçekten Hasta yakını için mahkemeler de uğraşacaksın bir de keşke şu insanlar anlasa doktorlar bize yardımcı olmaya çalışıyor sadece ne hastalığımıza sebepler ne de başka şeye sebep

Afiyet olsun canım gayet güzel menü regli geldiğinde bende de iştah patlaması oluyor

Hoş bulduk. İstanbuldayım. Evliyim, çocuğum yok. Çalışmıyor, iş arıyorum. Eskiden çalışıyordum, bıraktım. Evdeyim yani son zamanlarda. Yaşım 37.

Hoş bulduk. İstanbuldayım. Evliyim, çocuğum yok. Çalışmıyor, iş arıyorum. Eskiden çalışıyordum, bıraktım. Evdeyim yani son zamanlarda. Yaşım 37.
Maşallah canım bende İstanbuldayım evliyim çocuk yok muhasebeciyim yaş 27 Memnun oldumİnşallah gönlüne göre bir iş bulursun

teşekürler cnm ne güzel yazmışsınnn
yine toparlayacagım inşş

teşekürler cnm ne güzel yazmışsınnn
yine toparlayacagım inşş
Tabi ki toparlayacaksın hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz bak boğazıma hakim olamayıp yeniden 57 rakamını görmüştüm şimdi eski hedefime geri dönüyorum bazen insana geliyor öyle normal aylarca diyet yapıyoruz sıkılıyoruz sonuçta

orası kaptanla aranızda halletceksiniz,iş bölümü yapcaksınız,dün öyle demişti emekli kaptan

Allah işlerini güçlerini derslerini rast getirsin herkesin
sanada evde kolay gelsin, bazen yanlızlık iyidir

Çok teşekkürler begmcugum

Canım kaptanim kahvaltı biraz sıkıntı li oldu ama bu
Öğle akşam çok dikkatli olucam canım
Sabah 1simit peynir zeytin yedim ama
Bu gün başka karbon yok inşallah

Evet canım ikiz oğlanların var birini geçen sene denizcilik fakültesi ne gönderdik kaptanlığı yapamayacağım dedi bıraktı geldi tekrar hazırlanıyor
Öbür ikzinde bu yıl mimarlık okuyacak inşallah dün gonderdim

ay varya bi görünüp bi kaybolmaktan yüzüm kalmadı.bana yeni bi nic yeni bi soluk lazım.var olan nikimi değiştirip tombul geldin tombulsun mu yapsam.

Kelebeğim bugün aklıma gelmistin seni gördüğüme sevindim canım tekrar hoşgeldin

inş . Saydın bacım rabbımdan bi mani olmazsa .

Yer ayarlayın merkezi bi yer olsun kızılayda, banada burdan yazın watsap ım hala yok .

İnşallah canım umarım
asma minnoş yüzünüm kuzum.. ben 2 günde 3 kilo gittiğini biliyorum benden.. şişkinlik ödem fos diye sönüveriyor.
Benim için durum kötü o zaman sürekli azar işiticem
şahesteeeeeeeeeeeeee
zaten öğleye kadar 1 lt.
Akşama kadar 1 lt. daha.
ee uyuyana kadar da hiç içmesen 0.5 lt.

kaç etti?????
kocaman bir 2.5 lt.. bak kızılcak hiçbirşey yok gece sen bile inanamayacaksın içtiğin su miktarına.

Hatta hadi içelim hemen az daha
Canım kaptanim kahvaltı biraz sıkıntı li oldu ama bu
Öğle akşam çok dikkatli olucam canım
Sabah 1simit peynir zeytin yedim ama
Bu gün başka karbon yok inşallah
fatmacım.. afiyet olsun. Ben kahvaltıda 1 simit yiyip ertesi güne eksi çıktığımı biliyorum. Nasıl? Akşamı çoook hafif geçirip biraz da sporla. Hadi bakalım akşam menünün geri kalanı tertemiz olsun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…