İnşallah canımben gelicem
ben de 1.5su çok önemli ben 2.5 altına bile kızıyorum
Hoşgeldin canım aramızaHoş bulduk.
Hiçte mıy mıy bir insan olarak aklımda değilsin sen benim aç gezen acayip bir hırsla bütün gün yemeden duran bir insan olarak bilirim
üstüme bi ölü topragı serpmişler ne yapsam olmuyor
tuttugum her dal elimde kalıyor
hangi yöne gitsem yolun sonu aynı yere varıyor
neyse... boşverin siz beni..
cidden mıy mıy bir insan degilim ama öyleymiş gibi yansıtıyorum burdakendimi
Ahh kaptanım sen 60 puan yazacak insan mısın@MiuLego alışık değilim ya , bildirim yapmamışım ben hiç :)
Salı 180 puan ; yürüyüş artı pilatesim var .
Pazartesi 60 puan normal yürüyüşüm var .
spora yönelmem lazım acilen ...300-500 puanlar uçururdum burada ..
Kolay gelsin canım hepsi üst üste gelmiş gerçektenayyy bugün öyle çok işim varki.
gecen hafta bi hasta yakını
üzerimize yürüdü gidip onu mahkemeye vericem,oğlum ilkokul 1 kızım anaokulu daha hiççç alışeverişlerini yapamadım...veeee ev bulmam lazımmmmm.ev sahibim evi satamadı satsın diye bekledik ama artık illlahlah eve bakmaya gelenlerden.
ayakkabı aldım deforme oldu canta aldım defolu cıktı pantoloun aldım söküldühepsi sorun bizde dedi gidip iade ve değişim yapmam lazım.
herkese merhaba
dunku menum
savah bol.peynir yesilliklr kahvalti klasik iki dlm ekmek
aksam bir tabak semiz otu
bol yigurt ve salata ile bir dlm ekmek
1 saat yuzme
2 lt te yakin su
buraya kadar iyi aksam cayinda bikac kurabiye kacti regl yakin cok fenayim ama bugun ve yarin daha ski olacak diyetim ins
Hoş bulduk. İstanbuldayım. Evliyim, çocuğum yok. Çalışmıyor, iş arıyorum. Eskiden çalışıyordum, bıraktım. Evdeyim yani son zamanlarda. Yaşım 37.Hoşgeldin canım aramızaNeredensin neler yapıyorsun çalışıyor musun evli misin
Hiçte mıy mıy bir insan olarak aklımda değilsin sen benim aç gezen acayip bir hırsla bütün gün yemeden duran bir insan olarak bilirimhep dik ve güçlüsün pes etmeden her metodu deneyen dukandan gibi pro kh bir şeylerden çıkan hatta ben bile bilmiyorum o derece diyet yapıyorsun Bunu unutma kuzum
Eki Görüntüle 2046739
Ahh kaptanım sen 60 puan yazacak insan mısınben dün 150 yaptım yahu İşin şakası her zaman iyisin iyi
Kolay gelsin canım hepsi üst üste gelmiş gerçektenHasta yakını için mahkemeler de uğraşacaksın bir de keşke şu insanlar anlasa doktorlar bize yardımcı olmaya çalışıyor sadece ne hastalığımıza sebepler ne de başka şeye sebep
Afiyet olsun canım gayet güzel menü regli geldiğinde bende de iştah patlaması oluyor
Maşallah canım bende İstanbuldayım evliyim çocuk yok muhasebeciyim yaş 27Hoş bulduk. İstanbuldayım. Evliyim, çocuğum yok. Çalışmıyor, iş arıyorum. Eskiden çalışıyordum, bıraktım. Evdeyim yani son zamanlarda. Yaşım 37.
Öğlene kadar 1 litre su içtim. Benim için rekor. Sizin desteğiniz çok önemli. Şimdiden motive oldum gerçekten sağ olunuz
Hoşgeldin canım aramızaNeredensin neler yapıyorsun çalışıyor musun evli misin
Hiçte mıy mıy bir insan olarak aklımda değilsin sen benim aç gezen acayip bir hırsla bütün gün yemeden duran bir insan olarak bilirimhep dik ve güçlüsün pes etmeden her metodu deneyen dukandan gibi pro kh bir şeylerden çıkan hatta ben bile bilmiyorum o derece diyet yapıyorsun Bunu unutma kuzum
Eki Görüntüle 2046739
Ahh kaptanım sen 60 puan yazacak insan mısınben dün 150 yaptım yahu İşin şakası her zaman iyisin iyi
Kolay gelsin canım hepsi üst üste gelmiş gerçektenHasta yakını için mahkemeler de uğraşacaksın bir de keşke şu insanlar anlasa doktorlar bize yardımcı olmaya çalışıyor sadece ne hastalığımıza sebepler ne de başka şeye sebep
Afiyet olsun canım gayet güzel menü regli geldiğinde bende de iştah patlaması oluyor
Tabi ki toparlayacaksın hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz bak boğazıma hakim olamayıp yeniden 57 rakamını görmüştüm şimdi eski hedefime geri dönüyorum bazen insana geliyor öyle normal aylarca diyet yapıyoruz sıkılıyoruz sonuçtateşekürler cnm ne güzel yazmışsınnn
yine toparlayacagım inşş
orası kaptanla aranızda halletceksiniz,iş bölümü yapcaksınız,dün öyle demişti emekli kaptan
Allah işlerini güçlerini derslerini rast getirsin herkesin
sanada evde kolay gelsin, bazen yanlızlık iyidir
İyi inceledim. Bence çok güzel bir liste bence. Yavaş ama etkili kilo verdirir, geri de aldırmaz. Çok güzelmiş. Ben de biraz uymaya çalışıyım. Teşekkür ederüm.
Ben çalışmıyorum bazen uyku basıp uyuyunca gece uyuyamıyorum, çok kötü oluyor, yatakta dön dön...
Hiçbiri değilim amaGünaydınlar
45 kilo domatesten 4 kilo kalsa bayram edeceğim bugün. Domatesler ziyan olmasın tatlım, hemen yap bence, kışın güzel domates bulunmuyor...ne kadar para versek de bulamıyoruz...
Hoş bulduk :)
Geçmiş olsun, sarı kantoron yağı da yanık izlerine iyi geliyor. Gerçek zeytinyağı içinde yapılmış olanını bulabilirseniz yaralara iyi gelir.
Hoş bulduk...Evet o topikte biraz destek olmuştunuz bana siz veWhiteblacklife . Çok sağ olun tekrar. Sonra sizleri bulup takip ettim. Ben de temmuzda 37 ye girdim. Tam bir yengeç burcuyum, çok konuşkan değilim, biraz içime kapanığım. Burada aktif olmaya çalışıyorum, @MiuLego ya söz verdim.
Merhaba
Maşallah üniversitede çocuğunuz mu var, ne güzel...
Ben de balığı çok seviyorum ama derin dondurucuda tadı bozuluyor gerçekten taze yemek en iyisi. Ton balığı konservelerini de sevmiyorum, sağlıklı bulmuyorum pek.
ay varya bi görünüp bi kaybolmaktan yüzüm kalmadı.bana yeni bi nic yeni bi soluk lazım.var olan nikimi değiştirip tombul geldin tombulsun mu yapsam.
inş . Saydın bacım rabbımdan bi mani olmazsasaol tatlım iyi oldu valla stres attık epey sağolsun kocacım, iyi gezdirdi bu yıl maşallah canım bu cumartesi demiştik ama netleşti mi bilemiyorum aeben @Nefs Nare83 @ecemavi @MiuLego @Ahu060812 siz ne durumdasınız şekerler gelebilecek misiniz? İnşallah bir aksilik olmazsa gelicem ben keşke sen de hepiniz de gelseniz şekerler ne güzel olurdu yaa
asma minnoş yüzünüm kuzum.. ben 2 günde 3 kilo gittiğini biliyorum benden.. şişkinlik ödem fos diye sönüveriyor.İnşallah canımumarım
şahesteeeeeeeeeeeeeeBenim için durum kötü o zaman sürekli azar işiticem
fatmacım.. afiyet olsun. Ben kahvaltıda 1 simit yiyip ertesi güne eksi çıktığımı biliyorum. Nasıl? Akşamı çoook hafif geçirip biraz da sporla. Hadi bakalım akşam menünün geri kalanı tertemiz olsun mu?Canım kaptanim kahvaltı biraz sıkıntı li oldu ama bu
Öğle akşam çok dikkatli olucam canım
Sabah 1simit peynir zeytin yedim ama
Bu gün başka karbon yok inşallah
cumadan sonra soğuycakmışhava ne sıcak
soğuktan nefret ederimcumadan sonra soğuycakmış
banada deniz kıyısı bi yer olsun orda yaşıyım bide aşırı sıcak olmasın normal sıcak olsunsoğuktan nefret ederim
söylendiğime bakma 12 ay böyle sıcak olsa razıyım ben
hava ne sıcak
cumadan sonra soğuycakmış
Benimde ege olsun mümkünse Çanakkalebanada deniz kıyısı bi yer olsun orda yaşıyım bide aşırı sıcak olmasın normal sıcak olsunegede biyer olsun mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?