- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ayyy bugün öyle çok işim varki.
gecen hafta bi hasta yakını
üzerimize yürüdü gidip onu mahkemeye vericem,oğlum ilkokul 1 kızım anaokulu daha hiççç alışeverişlerini yapamadım...veeee ev bulmam lazımmmmm.ev sahibim evi satamadı satsın diye bekledik ama artık illlahlah eve bakmaya gelenlerden.
ayakkabı aldım deforme oldu canta aldım defolu cıktı pantoloun aldım söküldühepsi sorun bizde dedi gidip iade ve değişim yapmam lazım.
ayyy bugün öyle çok işim varki.
üzerimize yürüdü gidip onu mahkemeye vericem,oğlum ilkokul 1 kızım anaokulu daha hiççç alışeverişlerini yapamadım...veeee ev bulmam lazımmmmm.ev sahibim evi satamadı satsın diye bekledik ama artık illlahlah eve bakmaya gelenlerden.
ayakkabı aldım deforme oldu canta aldım defolu cıktı pantoloun aldım söküldühepsi sorun bizde dedi gidip iade ve değişim yapmam lazım.
sorma canım ya.insanların bi kısmı sadece istedikleri olsun istiyor sanki ilaçlar benim babamın malı ve altın.yahu o ilaç sana uymaz anlamak istemiyorlar.ne hadisizler var
sonra böyle mahkemeyle uğraştırırlar insanı
geldimiydi üst üste geliyo demiçalışınca herşey dahada zor
hosbuldum gezgin papatya iyi gezdin maşallah.ankara buluşması ne zaman.bakarsın süprizyaparım.
sorma canım ya.insanların bi kısmı sadece istedikleri olsun istiyor sanki ilaçlar benim babamın malı ve altın.yahu o ilaç sana uymaz anlamak istemiyorlar.
bu arada bi hasta sürekli ısrarla uyku ilacı istiyordu bi yazdım 2 yazdım baktım olmuyor onun tedavisi o değil.bu seferde yok ben eczaneden ödünç aldım borcum var.töbe ya sanki alırken bana sordu yok dedim yazmıyorum.veee kadın öldü.muhtemelen fazla doz uyku ilacından.şuan otopside.kocasının etekleri tutuşmuş ya ilaçdan derlerse diye.dinlemediler beni.
Kilo alanlar kulübü mü kursakhadi başla birlikte başlayalım bende kilo aldım cnm
şimdilik gelicem gibi görünüyorsaol tatlım iyi oldu valla stres attık epey sağolsun kocacım, iyi gezdirdi bu yıl maşallah canım bu cumartesi demiştik ama netleşti mi bilemiyorum aeben Nefs Nare83 ecemavi @MiuLego Ahu060812 siz ne durumdasınız şekerler gelebilecek misiniz? İnşallah bir aksilik olmazsa gelicem ben keşke sen de hepiniz de gelseniz şekerler ne güzel olurdu yaa
Kilo alanlar kulübü mü kursakkendimi çok kilolu ve patlayacak bomba gibi hissediyorum yaa
herşey üst üste gelmiş.. mahkeme işinde en büyük sıkıntı suçsuzsun ama o mahkemeyle uğraşıp duracaksan vakit alçak falan. Çok sinir bozucu.. Kolay gelsin canım..ayyy bugün öyle çok işim varki.
Alınmam tabi ki
ben gelicemsaol tatlım iyi oldu valla stres attık epey sağolsun kocacım, iyi gezdirdi bu yıl maşallah canım bu cumartesi demiştik ama netleşti mi bilemiyorum aeben Nefs Nare83 ecemavi @MiuLego Ahu060812 siz ne durumdasınız şekerler gelebilecek misiniz? İnşallah bir aksilik olmazsa gelicem ben keşke sen de hepiniz de gelseniz şekerler ne güzel olurdu yaa
Olmalı Masum bırakamayızşimdilik gelicem gibi görünüyor
aaksi bir durum olmazsa
valla çok mantıklı , çok mutsuzum bende
heleşu diyet moduna girememk daha üzücü ama olacak olmalı...
Yeni evli sayılırız tatlım çocuk düşünmüyoruz pek.selam dandini hoşgeldin yaşın 37 idi dimi bence
çoıkta geç kalınmış bir yaş dgeil çocuk için cnm
Merhaba, ben de yeniyim. Bence bu nikiniz iyiymiş, negatif bir nik moral bozabilir...ay varya bi görünüp bi kaybolmaktan yüzüm kalmadı.bana yeni bi nic yeni bi soluk lazım.var olan nikimi değiştirip tombul geldin tombulsun mu yapsam.
Çubuk kraker güzel nikmiş :)ama kitap kokusu o saman kağıt dokusu.. altını çizmeceler..
banuşummmm işyeri adresini bana özelden yaz yanına geliyorum bebeğim
oh ya çak
hoş gel dinnnnnnnnnnnnnnnnnn
çıbık kraker olcam yap bence
burdasın dimi..
dur not alayım..
seni de hergün takımdamısın kontrol
Bence de geçmişi unutun. Yolumuza bakalım. Hemen yatın tartılırsınız. İnsan uzun zaman tartılmayınca korkuyor.
Edepsiz insanlara hiç tahammülüm yok. Geçmiş olsun. Doktor musunuz? Aile hekimi mi?sorma canım ya.insanların bi kısmı sadece istedikleri olsun istiyor sanki ilaçlar benim babamın malı ve altın.yahu o ilaç sana uymaz anlamak istemiyorlar.
bu arada bi hasta sürekli ısrarla uyku ilacı istiyordu bi yazdım 2 yazdım baktım olmuyor onun tedavisi o değil.bu seferde yok ben eczaneden ödünç aldım borcum var.töbe ya sanki alırken bana sordu yok dedim yazmıyorum.veee kadın öldü.muhtemelen fazla doz uyku ilacından.şuan otopside.kocasının etekleri tutuşmuş ya ilaçdan derlerse diye.dinlemediler beni.
Yeni evli sayılırız tatlım çocuk düşünmüyoruz pek.
Merhaba, ben de yeniyim. Bence bu nikiniz iyiymiş, negatif bir nik moral bozabilir...
Çubuk kraker güzel nikmiş :)
Evet saman kokusu...ama tozlanıyor zamanla dura dura da. Bilmem ki tercih meselesi heralde :)
Bence de geçmişi unutun. Yolumuza bakalım. Hemen yatın tartılırsınız. İnsan uzun zaman tartılmayınca korkuyor.
Edepsiz insanlara hiç tahammülüm yok. Geçmiş olsun. Doktor musunuz? Aile hekimi mi?
okurken gözler böyle oldusorma canım ya.insanların bi kısmı sadece istedikleri olsun istiyor sanki ilaçlar benim babamın malı ve altın.yahu o ilaç sana uymaz anlamak istemiyorlar.
Kilo alanlar kulübü mü kursakkendimi çok kilolu ve patlayacak bomba gibi hissediyorum yaa
ne kadar güzel menü yazcaktım cıs cos.. salı günü hem de.. hadi bakalım 2 kocaman gün ersesi.. istersen yaparsın.. bak cuma günü aus a 1. lik hediye edeceğiz.. bir düşün derimherkese merhaba
dunku menum
savah bol.peynir yesilliklr kahvalti klasik iki dlm ekmek
aksam bir tabak semiz otu
bol yigurt ve salata ile bir dlm ekmek
1 saat yuzme
2 lt te yakin su
buraya kadar iyi aksam cayinda bikac kurabiye kacti regl yakin cok fenayim ama bugun ve yarin daha ski olacak diyetim ins
ben de 1.5Öğlene kadar 1 litre su içtim. Benim için rekor. Sizin desteğiniz çok önemli. Şimdiden motive oldum gerçekten sağ olunuz
İnşallah canımokurken gözler böyle oldu
ne kadar zor mesleğiniz sizn ya.. Bir de anlayışsız böyle insanlar..
bugün güzel beslenme.. hoop yarına gitti o şişlik..
ne kadar güzel menü yazcaktım cıs cos.. salı günü hem de.. hadi bakalım 2 kocaman gün ersesi.. istersen yaparsın.. bak cuma günü aus a 1. lik hediye edeceğiz.. bir düşün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?