Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy bugün öyle çok işim varki.
gecen hafta bi hasta yakını
üzerimize yürüdü gidip onu mahkemeye vericem,oğlum ilkokul 1 kızım anaokulu daha hiççç alışeverişlerini yapamadım...veeee ev bulmam lazımmmmm.ev sahibim evi satamadı satsın diye bekledik ama artık illlahlah eve bakmaya gelenlerden.
ayakkabı aldım deforme oldu canta aldım defolu cıktı pantoloun aldım söküldü hepsi sorun bizde dedi gidip iade ve değişim yapmam lazım.

ne hadisizler var
sonra böyle mahkemeyle uğraştırırlar insanı
geldimiydi üst üste geliyo demiçalışınca herşey dahada zor

yeni kaptan taze kan yeni başlangıç için iyidir derim,sen ne dersin
ayyyyyy deme canım ya.şimdi ben bi süre değişim oldugunu düşünmeyim.yoksa elimde mendil kaçarım.
Ausencia buralarda değil mi.
@MiuLego canım sakın alınma emi.senin ikdidarına hep destek tam destek ama benim alışmam bi süre alır.

ayyyyy aynı işlerin benzeri var bendede

al bendende okadar daha alışveriş bile yapamadım çocuklara
eş kişisi hafta içi yok , hafta sonu ya
çıldırcam artık yaaa

ver mahkemeyede sürünsün pislik, yani haklıda olsan üzerine yürümek ne ya

ne hadisizler var
sonra böyle mahkemeyle uğraştırırlar insanı
geldimiydi üst üste geliyo demiçalışınca herşey dahada zor
sorma canım ya.insanların bi kısmı sadece istedikleri olsun istiyor sanki ilaçlar benim babamın malı ve altın.yahu o ilaç sana uymaz anlamak istemiyorlar.
bu arada bi hasta sürekli ısrarla uyku ilacı istiyordu bi yazdım 2 yazdım baktım olmuyor onun tedavisi o değil.bu seferde yok ben eczaneden ödünç aldım borcum var.töbe ya sanki alırken bana sordu yok dedim yazmıyorum.veee kadın öldü.muhtemelen fazla doz uyku ilacından.şuan otopside.kocasının etekleri tutuşmuş ya ilaçdan derlerse diye.dinlemediler beni.

hosbuldum gezgin papatya iyi gezdin maşallah.ankara buluşması ne zaman.bakarsın süprizyaparım.
saol tatlım iyi oldu valla stres attık epey sağolsun kocacım, iyi gezdirdi bu yıl maşallah canım bu cumartesi demiştik ama netleşti mi bilemiyorum aeben Nefs Nare83 ecemavi @MiuLego Ahu060812 siz ne durumdasınız şekerler gelebilecek misiniz? İnşallah bir aksilik olmazsa gelicem ben keşke sen de hepiniz de gelseniz şekerler ne güzel olurdu yaa

ayy aman allahım çok kötü ee nolcak şimdi peki?ya öyleyse
yaptığın iş büyük sorumluluk,biraz gaddar olucan he isteyene hee demiycen ama o zamanda üstüne yürüyolar

şimdilik gelicem gibi görünüyor
aaksi bir durum olmazsa

Kilo alanlar kulübü mü kursak kendimi çok kilolu ve patlayacak bomba gibi hissediyorum yaa

valla çok mantıklı , çok mutsuzum bende
heleşu diyet moduna girememk daha üzücü ama olacak olmalı...

herşey üst üste gelmiş.. mahkeme işinde en büyük sıkıntı suçsuzsun ama o mahkemeyle uğraşıp duracaksan vakit alçak falan. Çok sinir bozucu.. Kolay gelsin canım..
Alınmam tabi ki alışma süremiz hepimizde olacak

şimdilik gelicem gibi görünüyor
aaksi bir durum olmazsa

valla çok mantıklı , çok mutsuzum bende
heleşu diyet moduna girememk daha üzücü ama olacak olmalı...
Olmalı Masum bırakamayız bu kadar kilo vermişken, geri dönmek yakışmaz bize biz güçlü hatunlarız daha önce başardık, yine başarıcaz

herkese merhaba
dunku menum
savah bol.peynir yesilliklr kahvalti klasik iki dlm ekmek
aksam bir tabak semiz otu
bol yigurt ve salata ile bir dlm ekmek
1 saat yuzme
2 lt te yakin su
buraya kadar iyi aksam cayinda bikac kurabiye kacti regl yakin cok fenayim ama bugun ve yarin daha ski olacak diyetim ins

selam dandini hoşgeldin yaşın 37 idi dimi bence
çoıkta geç kalınmış bir yaş dgeil çocuk için cnm
Yeni evli sayılırız tatlım çocuk düşünmüyoruz pek.
ay varya bi görünüp bi kaybolmaktan yüzüm kalmadı.bana yeni bi nic yeni bi soluk lazım.var olan nikimi değiştirip tombul geldin tombulsun mu yapsam.
Merhaba, ben de yeniyim. Bence bu nikiniz iyiymiş, negatif bir nik moral bozabilir...
Çubuk kraker güzel nikmiş :)
Evet saman kokusu...ama tozlanıyor zamanla dura dura da. Bilmem ki tercih meselesi heralde :)
begum75 canım inşallah diyeyim.kaç aldıma gelince walla bilmiyorum baskülüm toz bağlamış durumda.
Nare83 evet evet bişey yapmalıyım yeni bir soluk yeni başlangıc maziyi kazımaca.
Bence de geçmişi unutun. Yolumuza bakalım. Hemen yatın tartılırsınız. İnsan uzun zaman tartılmayınca korkuyor.
Edepsiz insanlara hiç tahammülüm yok. Geçmiş olsun. Doktor musunuz? Aile hekimi mi?

anladımmm , saygı duyarımm benimde çevremde çok çocuk istemeyen çift var :)
hayırlısı olsun herkes için dyelim

okurken gözler böyle oldu
ne kadar zor mesleğiniz sizn ya.. Bir de anlayışsız böyle insanlar..
Kilo alanlar kulübü mü kursak kendimi çok kilolu ve patlayacak bomba gibi hissediyorum yaa

bugün güzel beslenme.. hoop yarına gitti o şişlik..
ne kadar güzel menü yazcaktım cıs cos.. salı günü hem de.. hadi bakalım 2 kocaman gün ersesi.. istersen yaparsın.. bak cuma günü aus a 1. lik hediye edeceğiz.. bir düşün derim

İnşallah canım umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…