Değil mi ciğerim.Benim yolun tam yarısına 3 kilom kaldı.Gülüm ya,başarıcaz biz bu işi Allah'ın izniyle :122:
Ben de çok kötü oldum,ciğerim yandı.2 ağrı kesici aldım yarım saat arayla.Elleri kırılsın,Allah 2 cihanda kahretsin Onları...kizlar ya benim moralim bozuldu..biraz haberlere bakim dedim ve Diyarbakirda catisma cikmis..12 asker sehit 2 agir 6 yarali asker varAllah yakinlarina sabir versinn
[]slm kkızlar sanırım haftaya diyetisyen yolunu tuttağım koruma programı için[/B]
kırmızıgül gerçekten çok güzelmişsin,10 kilo daha giderse süper olursun.
kızlar ben bu gün çok halsizim ve hiç iştahım da yok çorbayı sadece 1 kere içe bildim.
nev sporuma 40 dk daha eklermisin
ben biraz uzanayım belki kendime gelirim.
aa oylemi canim, korumayami geciyorsun artik? seni bu hafta mezun edelim ozaman?? bende diyordum bizim takimdan kim mezun olacak diyeeilk mezuniyeti benim kaptanligim surecinde sen alacaksin
kırmızııı kaptanımmm önce kırmızı dehşet yakışmışşş söylemessem içimde kalır şimdiibariz bi fark var görülmiycek gibi diil hayatımmmmm
Ayyyy çok sevindim canım ciğerim, gözünü yerim seninselammm men geldüüüümmm...nabersinizz...gecenin ilerleyen saatlerinde bildirim yapıcam şeker ler güzel şeyler görüyüorummm tartıda....
Haftasonu rahat rahat görüşürüz balım,bu hafta senin yoğun geçti fazlacanevim naber??görüşemiyozz yaa bu aralarr...
Balım sen bugün yoruldun spor fazlaydı ya.Hiç panik yapma.Hemen bi tuzlu ayran iç,erken yat.Sabah da çık tartına,titret bu topiğikırmızıgül gerçekten çok güzelmişsin,10 kilo daha giderse süper olursun.
kızlar ben bu gün çok halsizim ve hiç iştahım da yok çorbayı sadece 1 kere içe bildim.
nev sporuma 40 dk daha eklermisin
ben biraz uzanayım belki kendime gelirim.
Geldi,geldinev spora gitti galibaaa....maşallah azimli arkadaşımaaa....
Beraber başarıcaz kuzum,hepsi geride kalacak yaşadıklarımızınsaol bitanemmm..insallah geri kalanlarida veririmmm..kurtulurum bu kilo derdinden..canim cikti artik..ama sizden guzel yorumlar aldikca hosuma gitti vallahi kizlar :78::78::78:
Beraber başarıcaz kuzum,hepsi geride kalacak yaşadıklarımızın
Allah hem bedenini hem ruhunu dosdoğru edenlerden eylesin bizleri.Kırmızım yarın Berat Kandili.O yılın tüm doğacak çocukları,evlenecek insanlar bu gecede yazılırmış.Dua edelim bu yılımız;kilomuzu götürürken,hayırlı eş ve yuva getirsin bizlereeee,aminnninsallahh bitanemm..Allah yardimcimiz olsun...daha fazla direnme gucu sabirlar versin insallahh..bizde kurtulacagiz bu fazlaliklardan..bu sefer inaniyorummmmm
Allah hem bedenini hem ruhunu dosdoğru edenlerden eylesin bizleri.Kırmızım yarın Berat Kandili.O yılın tüm doğacak çocukları,evlenecek insanlar bu gecede yazılırmış.Dua edelim bu yılımız;kilomuzu götürürken,hayırlı eş ve yuva getirsin bizlereeee,aminnn
ben göremedim albüm nasıl görülüyor
meyvisimmm hosgeldin canim, bende cikiyordum tam..bak profilime fotografimi ekledin...gormeyi istiyordun..bak bakim fark avrmihepinizi cok opuyorum kizlar..aksama listeyi eklerim ben yarin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?