Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar ya benim moralim bozuldu..biraz haberlere bakim dedim ve Diyarbakirda catisma cikmis..12 asker sehit 2 agir 6 yarali asker var Allah yakinlarina sabir versinn

Ben de çok kötü oldum,ciğerim yandı.2 ağrı kesici aldım yarım saat arayla.Elleri kırılsın,Allah 2 cihanda kahretsin Onları...

selammm men geldüüüümmm...nabersinizz...gecenin ilerleyen saatlerinde bildirim yapıcam şeker ler güzel şeyler görüyüorummm tartıda....

kırmızııı kaptanımmm önce kırmızı dehşet yakışmışşş söylemessem içimde kalır şimdiibariz bi fark var görülmiycek gibi diil hayatımmmmm

kırmızıgül gerçekten çok güzelmişsin,10 kilo daha giderse süper olursun.
kızlar ben bu gün çok halsizim ve hiç iştahım da yok çorbayı sadece 1 kere içe bildim.
nev sporuma 40 dk daha eklermisin
ben biraz uzanayım belki kendime gelirim.

spor diyet aynı anda yordu mu kuşum noldu yaaa ac bırakma kendini iyce halsizleşirsin dinlen bakalım biraz acaba midende bi sorun mu var sıcaktanda olabilir aslında...geçmiş olsun hayatımm...

aa oylemi canim, korumayami geciyorsun artik? seni bu hafta mezun edelim ozaman?? bende diyordum bizim takimdan kim mezun olacak diyee ilk mezuniyeti benim kaptanligim surecinde sen alacaksin

aayyy çok imrencim julı darısı başımıza kaptanımmmm....aaahhh ahhhh....yedikte mıçmadık mı arkadaş bu nedir yaa ver ver bitmiyoooo

kırmızııı kaptanımmm önce kırmızı dehşet yakışmışşş söylemessem içimde kalır şimdiibariz bi fark var görülmiycek gibi diil hayatımmmmm

saol bitanemmm..insallah geri kalanlarida veririmmm..kurtulurum bu kilo derdinden..canim cikti artik..ama sizden guzel yorumlar aldikca hosuma gitti vallahi kizlar :78::78::78:

Pabyacim, sen dinlen biraz canim sonra gorusuruz

selammm men geldüüüümmm...nabersinizz...gecenin ilerleyen saatlerinde bildirim yapıcam şeker ler güzel şeyler görüyüorummm tartıda....
Ayyyy çok sevindim canım ciğerim, gözünü yerim senin
nevim naber??görüşemiyozz yaa bu aralarr...
Haftasonu rahat rahat görüşürüz balım,bu hafta senin yoğun geçti fazlaca
Balım sen bugün yoruldun spor fazlaydı ya.Hiç panik yapma.Hemen bi tuzlu ayran iç,erken yat.Sabah da çık tartına,titret bu topiği
nev spora gitti galibaaa....maşallah azimli arkadaşımaaa....
Geldi,geldi Ben de eksideyim canlarım yarına söyleyim sürpriz.Bu arada kızlar söylemedi demeyin bu hafta 1.lik göz kırpıyooooo
saol bitanemmm..insallah geri kalanlarida veririmmm..kurtulurum bu kilo derdinden..canim cikti artik..ama sizden guzel yorumlar aldikca hosuma gitti vallahi kizlar :78::78::78:
Beraber başarıcaz kuzum,hepsi geride kalacak yaşadıklarımızın

insallahh bitanemm..Allah yardimcimiz olsun...daha fazla direnme gucu sabirlar versin insallahh..bizde kurtulacagiz bu fazlaliklardan..bu sefer inaniyorummmmm
Allah hem bedenini hem ruhunu dosdoğru edenlerden eylesin bizleri.Kırmızım yarın Berat Kandili.O yılın tüm doğacak çocukları,evlenecek insanlar bu gecede yazılırmış.Dua edelim bu yılımız;kilomuzu götürürken,hayırlı eş ve yuva getirsin bizlereeee,aminnn

etmezmiyimmm balimmm,,,hemde nasil ederim...hepimiz icin dua edicem...Allah dualarimizi kabul eder insallahhh..seneye bizde dugun telasinda felan oluruz beni simdiden dusundukce heyecan sardi zaten

meyvisimmm hosgeldin canim, bende cikiyordum tam..bak profilime fotografimi ekledin...gormeyi istiyordun..bak bakim fark avrmi hepinizi cok opuyorum kizlar..aksama listeyi eklerim ben yarin icin

meyvisimmm hosgeldin canim, bende cikiyordum tam..bak profilime fotografimi ekledin...gormeyi istiyordun..bak bakim fark avrmi hepinizi cok opuyorum kizlar..aksama listeyi eklerim ben yarin icin

gülümmmmmmm fark ne kelime minilenmişsin sekercimmm... ama tabi ben baskasına benzemem beni kandıramazsın son halini istemiştimm sen benim gözlerimi görüom mu sen benim benim sennnn

Canlarım yarın öğle 12'ye kadar kilosunu bildiremeyecek olanlar,bu akşamdan bildirim yapmayı unutmasın olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…