Gelmiş bilekuzum iyi olmasına cok sevindim yoğunluğu geçsin burayada bekleriz:))))
Anammm o nasıl iş yasorma canım ya.insanların bi kısmı sadece istedikleri olsun istiyor sanki ilaçlar benim babamın malı ve altın.yahu o ilaç sana uymaz anlamak istemiyorlar.
bu arada bi hasta sürekli ısrarla uyku ilacı istiyordu bi yazdım 2 yazdım baktım olmuyor onun tedavisi o değil.bu seferde yok ben eczaneden ödünç aldım borcum var.töbe ya sanki alırken bana sordu yok dedim yazmıyorum.veee kadın öldü.muhtemelen fazla doz uyku ilacından.şuan otopside.kocasının etekleri tutuşmuş ya ilaçdan derlerse diye.dinlemediler beni.
Gelebilmeyi istediğimi biliyorsunuz sartlari zorlayacağım ama kızımın okul alışveriş isi var ergen çocukları özellikle kızları olanlar bilir onemsenmediklerini düşünürler hemen ama erken biterse damlarımsaol tatlım iyi oldu valla stres attık epey sağolsun kocacım, iyi gezdirdi bu yıl maşallah canım bu cumartesi demiştik ama netleşti mi bilemiyorum @aeben @Nefs @masumm ecemavi @MiuLego @Ahu060812 siz ne durumdasınız şekerler gelebilecek misiniz? İnşallah bir aksilik olmazsa gelicem ben keşke sen de hepiniz de gelseniz şekerler ne güzel olurdu yaa
muğla tarafları daha sıcak sanki daha iyi gibiBenimde ege olsun mümkünse ÇanakkaleYa da Muğla
Canım benim benim ki de tamam üstüne eksi dün ki revize için 100 Gr daha gitse oda tamam yani 58.4 diyorum ve susuyorummmKaptanımAusencia hedef revizesi pilizzzz yaz bakalım ordan yeni hedef Whiteblacklife mortimi yenme şeysiler falanlar filanlar.. cuma hedefi şuan tamam da
Günaydın canım biraz geç oldu ama yuruyusteydimGünaydın
Çoğunuzla tanışamadık. Ama yavaş yavaş tanışırız inşallah
datça iyidir mistir huzurdurmuğla tarafları daha sıcak sanki daha iyi gibimesela marmaris datça tarafları olsa ne güzel olurdu
çanakkalede çok güzelde çok esiyo
Canım benim benim ki de tamam üstüne eksi dün ki revize için 100 Gr daha gitse oda tamam yani 58.4 diyorum ve susuyorummm
Emekli kaptanim 58.4 dedi sabah wcsiz bide şu wc içini halletsem neler diyecek sen düşün
@Ahu060812
@Efser
@White Lily
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
@Bonus
@caytabagi
Munzevi Zencefil
@nar_cicegim
Whiteblacklife
Özellikle listedekilere sorum ; tartınız ne diyor ? Lütfen ama lütfen tartısı güzel fısıldamayanlar , @MiuLego ve tüm takımla , benimle .. irtibata geçsin ... yol yordam yöntem arayalım ... 2gün tartının hoş süprizler yapması için çok yeterli .. doğru planla .. ama yarın geç olabilir ..ertelemeyin ...
tripli , white ,güneş , portakal ...iyi gidiyor bir bundan haberdarız ....
Miu bir bardak suya akşamdan iki üç kayısı koydun sabah aç karnına içtin değil mi?
Hasretim oralara hep gidesim varmuğla tarafları daha sıcak sanki daha iyi gibimesela marmaris datça tarafları olsa ne güzel olurdu
çanakkalede çok güzelde çok esiyo
Hasretim oralara hep gidesim var
Aynen 40 kere söylemeye devamaklında olduktan sonra bir şekilde nasip oluyo er yada geç,o yüzden istemeye devam edelim
evet tabi kiiii 3-4 gündür her sabah.. beni çook rahatlattıMiu bir bardak suya akşamdan iki üç kayısı koydun sabah aç karnına içtin değil mi?
Yaaaördeğim seni hiç mezun etmesek.. böyle güzel menüler görmeye devam etsek.. bence çok mantıklı
evet tabi kiiii 3-4 gündür her sabah.. beni çook rahatlattı
Bence de canım benim. en doğru karar..YaaaHedefi 55 ten 52 ye indirebilir miyiz kaptan bu hafta ? 52 den sonra mezun olayım arada pay kalsın bana.
mortim güzel dedi dün bir de spor yapamamıştım ona rağmen cuma hedefi yani benim ana hedefim 53.0 ı gösterdi tam çok çok mutluyum@MiuLego ne yaptın tartın ne dedi de hele bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?