Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzum iyi olmasına cok sevindim yoğunluğu geçsin burayada bekleriz:))))
Gelmiş bile

Anammm o nasıl iş ya

Gelebilmeyi istediğimi biliyorsunuz sartlari zorlayacağım ama kızımın okul alışveriş isi var ergen çocukları özellikle kızları olanlar bilir onemsenmediklerini düşünürler hemen ama erken biterse damlarım

Kaptanım Ausencia hedef revizesi pilizzzzyaz bakalım ordan yeni hedef Whiteblacklife mortimi yenme şeysiler falanlar filanlar.. cuma hedefi şuan tamam da
Canım benim benim ki de tamam üstüne eksi dün ki revize için 100 Gr daha gitse oda tamam yani 58.4 diyorum ve susuyorummm

Emekli kaptanim 58.4 dedi sabah wcsiz bide şu wc içini halletsem neler diyecek sen düşün

Menü

Sabah 7.00
Omlet
Salatalık
Peynir
Yarım dilim tb ekmeği

Ara
Bir şeftali

Öğle 12.30
Mercimek yemeği
Lor peynirli salata
Yoğurt

Akşam
Salata

Su 2 lt

@MiuLego Ausencia
ördeğim seni hiç mezun etmesek.. böyle güzel menüler görmeye devam etsek.. bence çok mantıklı
Miu bir bardak suya akşamdan iki üç kayısı koydun sabah aç karnına içtin değil mi?
evet tabi kiiii 3-4 gündür her sabah.. beni çook rahatlattı

ördeğim seni hiç mezun etmesek.. böyle güzel menüler görmeye devam etsek.. bence çok mantıklı

evet tabi kiiii 3-4 gündür her sabah.. beni çook rahatlattı
Yaaa Hedefi 55 ten 52 ye indirebilir miyiz kaptan bu hafta ? 52 den sonra mezun olayım arada pay kalsın bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…