- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Yeter verme bu yeter sana geç bakayım korumayaBence de canım benim. en doğru karar..
mortim güzel dedi dün bir de spor yapamamıştım ona rağmen cuma hedefi yani benim ana hedefim 53.0 ı gösterdi tam çok çok mutluyum
Sağ ol, inşallah, arıyorum. Birkaç kişiye de söyledim.Maşallah canım bende İstanbuldayım evliyim çocuk yok muhasebeciyim yaş 27Memnun oldum İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun
Mucize olur...inşallah. 1 bardak zor içerim normalde. Kendimi zorluyorum.Maşallah canım buda demektir ki gün bitimi en az 2,5 lt olacaktır
Boyun kadar oğulların var ne kadar güzelÇok teşekkürler begmcugum
Canım kaptanim kahvaltı biraz sıkıntı li oldu ama bu
Öğle akşam çok dikkatli olucam canım
Sabah 1simit peynir zeytin yedim ama
Bu gün başka karbon yok inşallah
Evet canım ikiz oğlanların var birini geçen sene denizcilik fakültesi ne gönderdik kaptanlığı yapamayacağım dedi bıraktı geldi tekrar hazırlanıyor
Öbür ikzinde bu yıl mimarlık okuyacak inşallah dün gonderdim
Kelebeğim bugün aklıma gelmistin seni gördüğüme sevindim canım tekrar hoşgeldin
İçicemasma minnoş yüzünüm kuzum.. ben 2 günde 3 kilo gittiğini biliyorum benden.. şişkinlik ödem fos diye sönüveriyor.
şahesteeeeeeeeeeeeee
zaten öğleye kadar 1 lt.
Akşama kadar 1 lt. daha.
ee uyuyana kadar da hiç içmesen 0.5 lt.
kaç etti?????
kocaman bir 2.5 lt.. bak kızılcak hiçbirşey yokgece sen bile inanamayacaksın içtiğin su miktarına.
Hatta hadi içelim hemen az daha
fatmacım.. afiyet olsun. Ben kahvaltıda 1 simit yiyip ertesi güne eksi çıktığımı biliyorum. Nasıl? Akşamı çoook hafif geçirip biraz da sporla. Hadi bakalım akşam menünün geri kalanı tertemiz olsun mu?
Ben de baharı ve yazı seviyorum...Kışın gelmesi şimdiden üzüyor beni.soğuktan nefret ederim
söylendiğime bakma 12 ay böyle sıcak olsa razıyım ben
Nişan mı var, hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.Cuma soğumaya başlasın diye dua edesim var pazar nişana serin serin olsun ya yağmur olmasın ama
Ben de çıkıcam yürüyüşe birazdan.Günaydın canım biraz geç oldu ama yuruyusteydim
Afiyet olsun.
Günü kapattıysan yaz canımAfiyet olsun.
Erkenden yazıyor muyuz böyle?
Ben de yazıyım...
Yeter verme bu yeter sana geç bakayım korumayayenme bakalım beni
daktırlarım var burada ben hiç anlamamYa arkadaşlar bı bilgisi olan varsa bana yardım etsin benim regl 17 gecikmisti sonra regl oldum perşembe bitti dün ve bugün tekrar regl oluyorum ne oluyor ya
Sende ki bu spor olduktan sonra yenersinistesem sanki yenebilicem de
Hiçte mucize olmaz inan nasıl içeceğine şaşıracaksın bugün sıcaklık rekoruda kırılıyormuş bak ben 2.lt yi içiyorum gelSağ ol, inşallah, arıyorum. Birkaç kişiye de söyledim.
Mucize olur...inşallah. 1 bardak zor içerim normalde. Kendimi zorluyorum.
Boyun kadar oğulların var ne kadar güzel
İçicem
Ben de baharı ve yazı seviyorum...Kışın gelmesi şimdiden üzüyor beni.
Nişan mı var, hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.
Ben de çıkıcam yürüyüşe birazdan.
Afiyet olsun.
Ben de yazıyım...
Benimde öyle elimde mutabakat kağıtları ben burada yazıyorum Müdür vuracak beniay aklım burada ama deli gibi yogun iş
toparlayıp gelicem 1 saateee
ben cumaya demiştim ama çarşambadan hedefe vardın deseneBence de canım benim. en doğru karar..
mortim güzel dedi dün bir de spor yapamamıştım ona rağmen cuma hedefi yani benim ana hedefim 53.0 ı gösterdi tam çok çok mutluyum
benim kapı açık müdürün kapısı açık buraya tık tık yazarken duyoyo sesleri,kimbilir neler der habire ne yazıyo bu diyeBenimde öyle elimde mutabakat kağıtları ben burada yazıyorum Müdür vuracak beni
Menüm belliyse ben yazıyorum. Birde erken yiyoruz çoğunlukla. Eşim işten beş buçuk gibi geliyor bende erken yaparım yemeği. Cıslı coslu bişey varsa benim menü bellidir zaten . Salata:))Afiyet olsun.
Ben de yazıyım...
bugün olacak spor evetSende ki bu spor olduktan sonra yenersin
gel geeeelllll yardıma gelim miay aklım burada ama deli gibi yogun iş
toparlayıp gelicem 1 saateee
sayende kuzum.. sabah yine ilk iş wc idiben cumaya demiştim ama çarşambadan hedefe vardın desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?