şimdi bitirdim ben yanında da 1 incirMis gibi bol köpüklü Türk kahvesi içen varsa buyursun gelsin
Yarım litrelik şişem var benim. Şimdiye kadar dört oldu içtiğim. İçip doldurup buzluğa atıyorum içmek istediğimde bir şişeyi bitirmeden bırakmıyorum. 2 lt bitti bile. Bunun yanında akşama kadar metabolizma karışımı çay var bir lt kadar.Sağ ol, inşallah, arıyorum. Birkaç kişiye de söyledim.
Mucize olur...inşallah. 1 bardak zor içerim normalde. Kendimi zorluyorum.
Boyun kadar oğulların var ne kadar güzel
İçicem
Ben de baharı ve yazı seviyorum...Kışın gelmesi şimdiden üzüyor beni.
Nişan mı var, hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.
Ben de çıkıcam yürüyüşe birazdan.
Afiyet olsun.
Erkenden yazıyor muyuz böyle?
Ben de yazıyım...
Yaktın beni canım durmadan wc dasiniyor sayende yenecek beni @miulegobenim kapı açık müdürün kapısı açık buraya tık tık yazarken duyoyo sesleri,kimbilir neler der habire ne yazıyo bu diye
gayet iyi eftalim
Ben yanında birşey yemeyi sevmiyorum kahvenin tadı gidiyor gibi geliyorşimdi bitirdim ben yanında da 1 incir
mortisi olarak haklısın ama bende bu kadarını beklemiyodumYaktın beni canım durmadan wc dasiniyor sayende yenecek beni @miulego
Yok canım ya . Benim bir sn önce karataya başlamam lazım. Bu tarz beslenme bende ya koruma etkisi yapıyor ya gram gram gidiyorgayet iyi eftalimtartı ne diyor cumaya ilişkin hala güzel şeyler diyor mu?
Kolay gelsinay aklım burada ama deli gibi yogun iş
toparlayıp gelicem 1 saateee
İçicem söz.Hiçte mucize olmaz inan nasıl içeceğine şaşıracaksın bugün sıcaklık rekoruda kırılıyormuş bak ben 2.lt yi içiyorum gel
Eşim geç geliyorMenüm belliyse ben yazıyorum. Birde erken yiyoruz çoğunlukla. Eşim işten beş buçuk gibi geliyor bende erken yaparım yemeği. Cıslı coslu bişey varsa benim menü bellidir zaten . Salata:))
Ben gelsem :) Türk kahvesi sevmesem de...Mis gibi bol köpüklü Türk kahvesi içen varsa buyursun gelsin
Karatay yapmadım ben hiç. Yağ bıl protein bol diye biliyorum?Yok canım ya . Benim bir sn önce karataya başlamam lazım. Bu tarz beslenme bende ya koruma etkisi yapıyor ya gram gram gidiyor
Bende beklemiyordummortisi olarak haklısın ama bende bu kadarını beklemiyodum
Yani kısmen öyle. Karbonhidrat yok denecek kadar az. Öğün aralarında en az 5 saat açlık olmalı, tek lokma dahi yenmeyecekKaratay yapmadım ben hiç. Yağ bıl protein bol diye biliyorum?
Gel canım ne seversen onu yaparım benim eşim de çok geç geliyor ona ayak uydurmuyorum ben sende öyle yapabilirsin canım dün gece 2 de geldi mesela 3 tabak yemek yedi onla yersem ne diyet kalır nede düzen o yüzden kendi düzenini kendin yap benceKolay gelsin
İçicem söz.
Eşim geç geliyor
Ben gelsem :) Türk kahvesi sevmesem de...
asma minnoş yüzünüm kuzum.. ben 2 günde 3 kilo gittiğini biliyorum benden.. şişkinlik ödem fos diye sönüveriyor.
şahesteeeeeeeeeeeeee
zaten öğleye kadar 1 lt.
Akşama kadar 1 lt. daha.
ee uyuyana kadar da hiç içmesen 0.5 lt.
kaç etti?????
kocaman bir 2.5 lt.. bak kızılcak hiçbirşey yokgece sen bile inanamayacaksın içtiğin su miktarına.
Hatta hadi içelim hemen az daha
fatmacım.. afiyet olsun. Ben kahvaltıda 1 simit yiyip ertesi güne eksi çıktığımı biliyorum. Nasıl? Akşamı çoook hafif geçirip biraz da sporla. Hadi bakalım akşam menünün geri kalanı tertemiz olsun mu?
Rabbim kolaylık versin canımkızlar benim mesaim bitti,çıkıyorum
bu akşam işim çok,önce çarşı işleri halledilecek sonra buzdolabının içi silinecek yemek yapılacak
hala gazoz modundayım cumaya güzel sonuç için sporda yapmalıyım,öyle işte
Benimde öyle elimde mutabakat kağıtları ben burada yazıyorum Müdür vuracak beni
şimdi bitirdim ben yanında da 1 incir
kızlar benim mesaim bitti,çıkıyorum
bu akşam işim çok,önce çarşı işleri halledilecek sonra buzdolabının içi silinecek yemek yapılacak
hala gazoz modundayım cumaya güzel sonuç için sporda yapmalıyım,öyle işte
Ya hergün menüleri yazacam diye hesap ede ede yiyorum ama yazmayı hep unutuyorum adapte olamadım listedeki ağdalı üye oldum sündürüp durdum toleransları affolaGel ahu geeellllll menü versenemenüler nerde
İş bakıyorum abla.mali müşavir belgem var ya benim hah işte onu artıksın kullanmak kullanmak içşn de işi iyice öğrenmek istiyorum ama kimse bana öğretmek istemiyoAhum allah kolaylık versin ..
İş miş bişi okudum geçen gün , hayırdır ?
Bende anlamadım abla.benim oğlanın ilk çıktığı yıldan var sadece 1 çocuk alıyo bende acaba biri alıyo diye mi çıkmıyo dedim.ama sinir oldum.eşimin 10 tane kira geliri olan dekorasyoncu arkadaşı alıyo bizim gruptan da kocası kuyumcu geçenler de de yeni aldığı iPhone 7 Plus ın havasını atan kadının oğluna çıkmış çok uyuz oldum sorma3 cocuk var ve tesvik cikmadi oyle mi??biz uzulmeyelim o zaman..neys gore verdiklerini de anlamadik..
Masum gel beraber ağlayak diyecem ama çözüm değil.ahanda benimde kıl temizliğin duruyo ama ben evdeyim şimdilik yapmaya başlıyacam ha bide bende de var o sabah kalkmayan akşam yatmayanlardan
ahu sorma ya bende aynı valla ya işi bitiremiyorum
eşim mübarek okadar yogunki daha çocukalaraa okul alışveirşi yapamadım düşün
kış temiligim duruyor annem gelir yardım ederim dedi ama gelir mi bilmem
dolapların hepsini döküp düzenlemem lazım
ay ama hiç o gücü bulamıyorum kendimde
çocuklar desen akşam yatmaz, sabah kalkmaz ay sinir oldum yaaa
diyet desen o biçim 7 lere dogru yol aldımmm
kolay gelsin kışında mis gibi yeniliyor işte
Ay demeyin öyle ya çalışacam ben gaz verin iyidir deyin hem ben çalışınca eğer maaş alabilirsem yarısını temizlikçilere vercem ki.sırf o yüzden çalışacam evi temizletmek içinmasum seni o kadar iyi anlıyorumki,senden erken çıkmama rağmen ben bile yetişemiyorum hiçbirşeye,bide sende 2 çocuk var,işte çalış evde çalış insan ne kadar yıpranıyo aslında ama farkında değilizherşeye yetmeye çalışıyoruz,ondan sonrada sinirlerimiz yıpranıyor,gergin sinirli öfkeli sabırsız .... hale geliyoruz
çalışan anneler olarak işimiz çok zor
Menüler bildiğin gibi cıs cos yok ama ekside YOk hemde bu sabah artı gördüm dedim imkansız bi baktım yumurtlama günü.neyse bugün yarın kabağa sardım yineAhu060812 seni ben bugün bi telden dürteyim en iyisi geliyon gidiyon ne menü var ne diyetten bi morallik haber ...
Kimler gelmiş çok özledim seni kızzz Allah kolaylık versn cümlemizetatatataaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
ya benim kuzenimin sünnet brunchı var sabah kahvaltıya gidecez öğleden Sonra da kuran okunacak.bahçeli deki mado da olacak brunch kaçta biter bilmem ki haftaya olsa olmamı yoksa sonradan katılayım ama benden mahrum kalmayın derim bensaol tatlım iyi oldu valla stres attık epey sağolsun kocacım, iyi gezdirdi bu yıl maşallah canım bu cumartesi demiştik ama netleşti mi bilemiyorum @aeben @Nefs Nare83 @ecemavi @MiuLego Ahu060812 siz ne durumdasınız şekerler gelebilecek misiniz? İnşallah bir aksilik olmazsa gelicem ben keşke sen de hepiniz de gelseniz şekerler ne güzel olurdu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?