Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim adım çıkmıştı bir ara az yiyorum diyee
sen bendede az yiyormuşsun anacımm

Sen İstanbul da mı yaşıyorsun bende muhasebeci ydim evlenmeden önce de bı mali müşavir tanıdığım var eleman arıyor o yüzden sordum yanlış anlamazsan

Rabbim kolaylık versin canım iş hayatını bırakalım 5 yıl bitecek Mart'ta kızım buyuse döneceğim ise çalışmak iyi geliyor bana

Yok canım ya . Benim bir sn önce karataya başlamam lazım. Bu tarz beslenme bende ya koruma etkisi yapıyor ya gram gram gidiyor
karatay mükemmel bir şey gerçekten.. keşke tam uygulayabilseydim..
işler güçler.. ev kadını moduna gir begüş mesai bitti :)
Kolay gelsin. Spor kesin bekliyorum sende
aa bende içtim şimdi yanında 3gün kurusu ile
yeşil elma yiycektim canım kayısı çekti iki adet yiyiverdim
ay bayılırım türk kahvesiyle. Hem bağırsakları da çalıştırır ımmmm sabah wc sorunu kalmaz.
Ya hergün menüleri yazacam diye hesap ede ede yiyorum ama yazmayı hep unutuyorum adapte olamadım listedeki ağdalı üye oldum sündürüp durdum toleransları affola
bugün ver ben seni dürterim unutturmam ahucum. Eksik kalma emi. Sensiz olur mu kız burası..
Eksi yok ama 2 kocaman gün var. Senin sporların da iyidir biliyorum2 günde eksi gelir canım. Ama dikkatle..
Menü bekliyorum he unutma
Allahım çarşamba geldi diye perşembe kapıda diye kabağa sardırılmış mortimmmmmmmm
Çok güz<el menü senden güzel yüzde gelecek listeye sallayarak giriş yapacak gibisin
Canim pazar sabah cikariz yola insallah )
not ettim pzartesi peşindeyim ada

Bende artik pazartesi guzel menulerimle geliyorum ))

ah miu sen benim wc sorunumu bi bilsen
günlerce çıkamıyorum ama diyetten dolayı oluyor son zmanlarda bunu fark ettim

benim kapı açık müdürün kapısı açık buraya tık tık yazarken duyoyo sesleri,kimbilir neler der habire ne yazıyo bu diye
Benimde açık ama eskisi kadar ses gitmiyordur eminim
Kolay gelsin

İçicem söz.

Eşim geç geliyor

Ben gelsem :) Türk kahvesi sevmesem de...

Bugünde çok sıcak şansa ya

Yarın da kabak var canım yenilmeyecegim yenecegim seni

Benim spor bugün yok yarın ve cuma yapacağım pazara kadar sıkılaştım sıkılaştımSende yap fırsat buldukça

bi dönem bende öyle idim whiyte çok keyifisin yemek yedim
mayıs ve haziranda
Canım iki çocuk bı koca o da çocuktan farkı utanmasa yemeği ağzına ister devamlı ayakta bir ben gece 3 yattım sabah 6 kalkıyorum okul evime hızlı yurursem 15 dk gidiş geliş yarım saat bu hafta 2 saat kreş eve gel eş kahvaltı hazırla topla bir daha cocugu almaya git gel iyice dengem değişti alışırım galiba zamanla

en iyisi sizin bruncha gelek
İş İçinde hayırlısı olsun ...
Teşvik herkese çıkmadı puana göre onun bi prosedürü var aylık gelirde etkiliyor ,birde okuyan başka çoçuk varmı diye ... Ama sana çıkardı niye çıkmamış bilemedim ...

ecemavi
Su koyvermeyin üleynnn ayarlayana kadan yaz bitti

Ecem pazar olmamı o alış veriş ?

Siz gelmeyecekseniz olmaz erteleyelim başka haftalara

Günüm bitmek üzere akşama da ne yiyeceğim belli o yüzden yazayım ve üstüne yemeyeyim @MiuLego

Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme karışık bitki çayı + 2 ad.gün kurusu kayısı
Öğle; 12:50 - Yarım kase yayla çorbası + 1 porsiyon bamya yemeği + yarım kase cacık + 1 kase mevsim salata
Ara; 15:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 50 gr ton balığı + çeyrek marul + 2 çtl yaş pasta (doğum günü var o yüzden tadına bakarım ayıp olmasın)

2.5 lt su

Ausencia begum75 Triplimelek Megi @_SARAYCA_

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…