Valla o modun başka tarifi YOk ki kafana nereye koysan uyuyon :):):)
ah begüm bendede mod gazoz modAhu060812 dan kaldı bziede bu gazoz mod muhabbeti
Valla o modun başka tarifi YOk ki kafana nereye koysan uyuyon :):):)
Suraciga bı menü kondurayim
Sabah
Lor peynirli omlet
2 dilim ekmek
2 adet küp şeker büyüklüğünde peynir
2 adet küp şeker büyüklüğünde kaşar
Az üzüm
Ara türk kahvesi
Akşam 16.30
Kabak 1 adet orta boydan yapıldı
Yoğurt
Şu sayamadim ne kadar içtiğimi İstanbul yanıyor tabi bende
Spor bildirimini akşama yapacağım
@MiuLegoAusencia
Sen İstanbul da mı yaşıyorsun bende muhasebeci ydim evlenmeden önce de bı mali müşavir tanıdığım var eleman arıyor o yüzden sordum yanlış anlamazsanYa hergün menüleri yazacam diye hesap ede ede yiyorum ama yazmayı hep unutuyorum adapte olamadım listedeki ağdalı üye oldum sündürüp durdum toleransları affola
İş bakıyorum abla.mali müşavir belgem var ya benim hah işte onu artıksın kullanmak kullanmak içşn de işi iyice öğrenmek istiyorum ama kimse bana öğretmek istemiyo
Bende anlamadım abla.benim oğlanın ilk çıktığı yıldan var sadece 1 çocuk alıyo bende acaba biri alıyo diye mi çıkmıyo dedim.ama sinir oldum.eşimin 10 tane kira geliri olan dekorasyoncu arkadaşı alıyo bizim gruptan da kocası kuyumcu geçenler de de yeni aldığı iPhone 7 Plus ın havasını atan kadının oğluna çıkmış çok uyuz oldum sorma
Masum gel beraber ağlayak diyecem ama çözüm değil.ahanda benimde kıl temizliğin duruyo ama ben evdeyim şimdilik yapmaya başlıyacam ha bide bende de var o sabah kalkmayan akşam yatmayanlardan
Ay demeyin öyle ya çalışacam ben gaz verin iyidir deyin hem ben çalışınca eğer maaş alabilirsem yarısını temizlikçilere vercem ki.sırf o yüzden çalışacam evi temizletmek için
Menüler bildiğin gibi cıs cos yok ama ekside YOk hemde bu sabah artı gördüm dedim imkansız bi baktım yumurtlama günü.neyse bugün yarın kabağa sardım yine
Kimler gelmiş çok özledim seni kızzz Allah kolaylık versn cümlemize
ya benim kuzenimin sünnet brunchı var sabah kahvaltıya gidecez öğleden Sonra da kuran okunacak.bahçeli deki mado da olacak brunch kaçta biter bilmem ki haftaya olsa olmamı yoksa sonradan katılayım ama benden mahrum kalmayın derim ben
Canim pazar sabah cikariz yola insallahkaç gün sonra memleketten dönüş.. şafak saymaya başlayayım
ooo meydan okuyor
Rabbim kolaylık versin canım iş hayatını bırakalım 5 yıl bitecek Mart'ta kızım buyuse döneceğim ise çalışmak iyi geliyor bana
aynen bizde tonla fatura çıktı
onalrı tara, mail at, firmaya kargo yap pestilim çıktı ya,
aa bende içtim şimdi yanında 3gün kurusu ile
yeşil elma yiycektim canım kayısı çekti iki adet yiyiverdim
karatay mükemmel bir şey gerçekten.. keşke tam uygulayabilseydim..Yok canım ya . Benim bir sn önce karataya başlamam lazım. Bu tarz beslenme bende ya koruma etkisi yapıyor ya gram gram gidiyor
işler güçler.. ev kadını moduna gir begüş mesai bitti :)kızlar benim mesaim bitti,çıkıyorum
bu akşam işim çok,önce çarşı işleri halledilecek sonra buzdolabının içi silinecek yemek yapılacak
hala gazoz modundayım cumaya güzel sonuç için sporda yapmalıyım,öyle işte
ay bayılırım türk kahvesiyle. Hem bağırsakları da çalıştırır ımmmm sabah wc sorunu kalmaz.aa bende içtim şimdi yanında 3gün kurusu ile
bugün ver ben seni dürterim unutturmam ahucum. Eksik kalma emi. Sensiz olur mu kız burası..Ya hergün menüleri yazacam diye hesap ede ede yiyorum ama yazmayı hep unutuyorum adapte olamadım listedeki ağdalı üye oldum sündürüp durdum toleransları affola
Allahım çarşamba geldi diye perşembe kapıda diye kabağa sardırılmış mortimmmmmmmmSuraciga bı menü kondurayim
Sabah
Lor peynirli omlet
2 dilim ekmek
2 adet küp şeker büyüklüğünde peynir
2 adet küp şeker büyüklüğünde kaşar
Az üzüm
Ara türk kahvesi
Akşam 16.30
Kabak 1 adet orta boydan yapıldı
Yoğurt
Şu sayamadim ne kadar içtiğimi İstanbul yanıyor tabi bende
Spor bildirimini akşama yapacağım
@MiuLegoAusencia
Canim pazar sabah cikariz yola insallah)
Bende artik pazartesi guzel menulerimle geliyorumkaratay mükemmel bir şey gerçekten.. keşke tam uygulayabilseydim..
işler güçler.. ev kadını moduna gir begüş mesai bitti :)
Kolay gelsin. Spor kesin bekliyorum sende
ay bayılırım türk kahvesiyle. Hem bağırsakları da çalıştırır ımmmm sabah wc sorunu kalmaz.
bugün ver ben seni dürterim unutturmam ahucum. Eksik kalma emi. Sensiz olur mu kız burası..
Eksi yok ama 2 kocaman gün var. Senin sporların da iyidir biliyorum2 günde eksi gelir canım. Ama dikkatle..
Menü bekliyorum he unutma
Allahım çarşamba geldi diye perşembe kapıda diye kabağa sardırılmış mortimmmmmmmm
Çok güz<el menü senden güzel yüzde gelecek listeye sallayarak giriş yapacak gibisin
not ettim pzartesi peşindeyim ada
Duyuyorum ki hatta o peynirleri falan zorla sokuyorum ağzıma az olmasın diyebenim adım çıkmıştı bir ara az yiyorum diyee
sen bendede az yiyormuşsun anacımm
karatay mükemmel bir şey gerçekten.. keşke tam uygulayabilseydim..
ay bayılırım türk kahvesiyle. Hem bağırsakları da çalıştırır ımmmm sabah wc sorunu kalmaz.
bugün ver ben seni dürterim unutturmam ahucum. Eksik kalma emi. Sensiz olur mu kız burası..
Eksi yok ama 2 kocaman gün var. Senin sporların da iyidir biliyorum2 günde eksi gelir canım. Ama dikkatle..
Allahım çarşamba geldi diye perşembe kapıda diye kabağa sardırılmış mortimmmmmmmm
Çok güz<el menü senden güzel yüzde gelecek listeye sallayarak giriş yapacak gibisin
Benimde açık ama eskisi kadar ses gitmiyordur eminimbenim kapı açık müdürün kapısı açık buraya tık tık yazarken duyoyo sesleri,kimbilir neler der habire ne yazıyo bu diye
Kolay gelsin
İçicem söz.
Eşim geç geliyor
Ben gelsem :) Türk kahvesi sevmesem de...
Bugünde çok sıcak şansa ya
aynen bizde tonla fatura çıktı
onalrı tara, mail at, firmaya kargo yap pestilim çıktı ya,
aa bende içtim şimdi yanında 3gün kurusu ile
Duyuyorum ki hatta o peynirleri falan zorla sokuyorum ağzıma az olmasın diye
Yarın da kabak var canım yenilmeyecegim yenecegim senikaratay mükemmel bir şey gerçekten.. keşke tam uygulayabilseydim..
Benim spor bugün yok yarın ve cuma yapacağım pazara kadar sıkılaştım sıkılaştımkızlar benim mesaim bitti,çıkıyorum
bu akşam işim çok,önce çarşı işleri halledilecek sonra buzdolabının içi silinecek yemek yapılacak
hala gazoz modundayım cumaya güzel sonuç için sporda yapmalıyım,öyle işte
Canım iki çocuk bı koca o da çocuktan farkı utanmasa yemeği ağzına ister devamlı ayakta bir ben gece 3 yattım sabah 6 kalkıyorum okul evime hızlı yurursem 15 dk gidiş geliş yarım saat bu hafta 2 saat kreş eve gel eş kahvaltı hazırla topla bir daha cocugu almaya git gel iyice dengem değişti alışırım galiba zamanlabi dönem bende öyle idim whiyte çok keyifisin yemek yedim
mayıs ve haziranda
en iyisi sizin bruncha gelekYa hergün menüleri yazacam diye hesap ede ede yiyorum ama yazmayı hep unutuyorum adapte olamadım listedeki ağdalı üye oldum sündürüp durdum toleransları affola
İş bakıyorum abla.mali müşavir belgem var ya benim hah işte onu artıksın kullanmak kullanmak içşn de işi iyice öğrenmek istiyorum ama kimse bana öğretmek istemiyo
Bende anlamadım abla.benim oğlanın ilk çıktığı yıldan var sadece 1 çocuk alıyo bende acaba biri alıyo diye mi çıkmıyo dedim.ama sinir oldum.eşimin 10 tane kira geliri olan dekorasyoncu arkadaşı alıyo bizim gruptan da kocası kuyumcu geçenler de de yeni aldığı iPhone 7 Plus ın havasını atan kadının oğluna çıkmış çok uyuz oldum sorma
Masum gel beraber ağlayak diyecem ama çözüm değil.ahanda benimde kıl temizliğin duruyo ama ben evdeyim şimdilik yapmaya başlıyacam ha bide bende de var o sabah kalkmayan akşam yatmayanlardan
Ay demeyin öyle ya çalışacam ben gaz verin iyidir deyin hem ben çalışınca eğer maaş alabilirsem yarısını temizlikçilere vercem ki.sırf o yüzden çalışacam evi temizletmek için
Menüler bildiğin gibi cıs cos yok ama ekside YOk hemde bu sabah artı gördüm dedim imkansız bi baktım yumurtlama günü.neyse bugün yarın kabağa sardım yine
Kimler gelmiş çok özledim seni kızzz Allah kolaylık versn cümlemize
ya benim kuzenimin sünnet brunchı var sabah kahvaltıya gidecez öğleden Sonra da kuran okunacak.bahçeli deki mado da olacak brunch kaçta biter bilmem ki haftaya olsa olmamı yoksa sonradan katılayım ama benden mahrum kalmayın derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?