Malesef Ankara'dayım yaaa ne iyi olurdu bak şimdi içime öküz oturduSen İstanbul da mı yaşıyorsun bende muhasebeci ydim evlenmeden önce de bı mali müşavir tanıdığım var eleman arıyor o yüzden sordum yanlış anlamazsan
teşvik puanımız 478 falandı arkadaşa 465 le çıktı bilmeyiz nasıl oluyoen iyisi sizin bruncha gelek
İş İçinde hayırlısı olsun ...
Teşvik herkese çıkmadı puana göre onun bi prosedürü var aylık gelirde etkiliyor ,birde okuyan başka çoçuk varmı diye ... Ama sana çıkardı niye çıkmamış bilemedim ...
@ecemavi
Su koyvermeyin üleynnn ayarlayana kadan yaz bitti
Ecem pazar olmamı o alış veriş ?
Siz gelmeyecekseniz olmaz erteleyelim başka haftalara
Mecburen oturup birlikte yemem lazım. Yani birlikte yemesek olmuyor ki...Ama 7-8 gibi.Gel canım ne seversen onu yaparım benim eşim de çok geç geliyor ona ayak uydurmuyorum ben sende öyle yapabilirsin canım dün gece 2 de geldi mesela 3 tabak yemek yedi onla yersem ne diyet kalır nede düzen o yüzden kendi düzenini kendin yap bence
Evet çalışmak iyi geliyor insana sosyal açıdan...Rabbim kolaylık versin canım iş hayatını bırakalım 5 yıl bitecek Mart'ta kızım buyuse döneceğim ise çalışmak iyi geliyor bana
Ben de kabak alayım, gerçi listede değilim ama olsunYarın da kabak var canım yenilmeyecegim yenecegim seni
Burada liste dışı içi farketmiyor canım herkes aynı liste dışı devam etmek isteyen de oluyor listeye girmek isteyen de ama hepsi aynı hepsi için hedef konuluyor spor listeleri var yarış var yani liste de değilim diye ipin ucunu kacirmana müsade yok o yüzden ne yapıyoruz kabak pişiriyoruz yarın mis gibi cuma eksiyle uyaniyoruzMecburen oturup birlikte yemem lazım. Yani birlikte yemesek olmuyor ki...Ama 7-8 gibi.
Evet çalışmak iyi geliyor insana sosyal açıdan...
Ben de kabak alayım, gerçi listede değilim ama olsun
İki aydır eleman istiyor canım bulamadım sen öyle diyince sevinmiştim 4 tane elemanı var hepsini yetiştirdi çok iyi de birisidir 5 yıldır tanıyorum maske İstanbul da olsaydinMalesef Ankara'dayım yaaa ne iyi olurdu bak şimdi içime öküz oturdu
teşvik puanımız 478 falandı arkadaşa 465 le çıktı bilmeyiz nasıl oluyo
Brunch a gelem işi aklıma gelmedi değil hatta yazdım sildim siz gelin diye.ben sizin masadan eşlik ederdim sünnete hahaha
Maşallah kuzum bu nasıl menü acayip sıkı diyettesin@MiuLego aslında bugün kü menüm belli yazayım şimdiden.değişiklik olursa eklerim
Sabah
İki çatal yumurta
İki çatal peynir
Zeytin
Bi lokma ekmek
Canım istemedi bu sabah
Öğlen
Vicdan çorbası
Salatalıklı pul biberli yoğurt
Akşam
Vicdan çorbası yanına ne olur bakacaz belki yine yoğurt yerim
biliyorum kız onu da biliyorumah miu sen benim wc sorunumu bi bilsen
günlerce çıkamıyorum ama diyetten dolayı oluyor son zmanlarda bunu fark ettim
koklayarak tadına bak nehir kuzum.. bak menün ne güzel pasta orda bi eğreti durdu cık olmadı.Günüm bitmek üzere akşama da ne yiyeceğim belli o yüzden yazayım ve üstüne yemeyeyim@MiuLego
Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme karışık bitki çayı + 2 ad.gün kurusu kayısı
Öğle; 12:50 - Yarım kase yayla çorbası + 1 porsiyon bamya yemeği + yarım kase cacık + 1 kase mevsim salata
Ara; 15:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 50 gr ton balığı + çeyrek marul + 2 çtl yaş pasta (doğum günü var o yüzden tadına bakarım ayıp olmasın)
2.5 lt su
Ausencia @begum75 Triplimelek Megi @_SARAYCA_
ankarada biz varız ama iş yoksa daMalesef Ankara'dayım yaaa ne iyi olurdu bak şimdi içime öküz oturdu
ahu ve vicdan çorbaları@MiuLego aslında bugün kü menüm belli yazayım şimdiden.değişiklik olursa eklerim
Sabah
İki çatal yumurta
İki çatal peynir
Zeytin
Bi lokma ekmek
Canım istemedi bu sabah
Öğlen
Vicdan çorbası
Salatalıklı pul biberli yoğurt
Akşam
Vicdan çorbası yanına ne olur bakacaz belki yine yoğurt yerim
Liste içi dışı fark var mı?Ben de kabak alayım, gerçi listede değilim ama olsun
ben de kıskandımMaşallah kuzum bu nasıl menü acayip sıkı diyettesin
Azıcık yemişsin bere yesene sen yaaaaa
Kahvaltı 08:00
1 ceviz 2 kuru kayısılı geceden hazırlanmış su ve içindekiler, 1 dilim ananas
Öğle 12:15
Yarım kase yayla çorba
Panelenmiş tavuk göğsü, 1 parça haşlanmış karnıbahar
Salata, yoğurt
15:30 sade türk kahvesi, 1 incir
Akşam 17:30
1 kupa tarçınlı süt
Yarım protein bar
Su: 3 lt
en iyisi sizin bruncha gelek
İş İçinde hayırlısı olsun ...
Teşvik herkese çıkmadı puana göre onun bi prosedürü var aylık gelirde etkiliyor ,birde okuyan başka çoçuk varmı diye ... Ama sana çıkardı niye çıkmamış bilemedim ...
@ecemavi
Su koyvermeyin üleynnn ayarlayana kadan yaz bitti
Ecem pazar olmamı o alış veriş ?
Siz gelmeyecekseniz olmaz erteleyelim başka haftalara
yemiycemAzıcık yemişsin bere yesene sen yaaaaa
Yiyorum şuan
Bana kimi düşünüyorsun de bakayım haftayajkuzum tam sana yazaktımnar_cicegim menü mü vericeksin sporları mı sıralayacaksıııınnnnnnn... Sana haftaya için acayip morti var aklımda . Gel hele
sürprizBana kimi düşünüyorsun de bakayım haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?