Kahvaltı 08:00
1 ceviz 2 kuru kayısılı geceden hazırlanmış su ve içindekiler, 1 dilim ananas
Öğle 12:15
Yarım kase yayla çorba
Panelenmiş tavuk göğsü, 1 parça haşlanmış karnıbahar
Salata, yoğurt
15:30 sade türk kahvesi, 1 incir
Akşam 17:30
1 kupa tarçınlı süt
Yarım protein bar
Su: 3 lt
aynen banucum.. valla canım çikolot istedi diye gittim protein bar aldım. hem hafif.. mmmmmbir kuş menüsü dahaa ve relax bir menü
Isten geldim bebegim once menu spor aksama.. ay heyecanlandim simdi beni iyi bi gaza getirecek birine ihtiyacim var. Sen olma ama seninle yarisamamjkuzum tam sana yazaktımnar_cicegim menü mü vericeksin sporları mı sıralayacaksıııınnnnnnn... Sana haftaya için acayip morti var aklımda . Gel hele
Ahh nar çiçeğim ne çekiyorum elinden bu hafta baksana 52 göz dikti benim gibi şişko birine yapılacak iş degilIsten geldim bebegim once menu spor aksama.. ay heyecanlandim simdi beni iyi bi gaza getirecek birine ihtiyacim var. Sen olma ama seninle yarisamam
Hemen menumu yaziyim
Getirmesin artık eksi ya yeter da bana da yazık bak seni yenecegim diye canım çıktıaynen banucum.. valla canım çikolot istedi diye gittim protein bar aldım. hem hafif.. mmmmmhafta içi zaten öğlenleri sağlam yerim, haftasonu da kahvaltıyı..doydum şükür yarına en az -200 getirir bana sanırım
Bı menü de sen patlat şuraya da nesemiz tam olsun kuzumbir kuş menüsü dahaa ve relax bir menü
Kuzum yemek nerede8.00= 1,5 yumurta
2 domates
11.30= 1 tkahvesi ve bir avucu doldurmayacak kadar kuru uzum
13.30= yogurt ve 1 kirmizi erik
16.30= sucuklu 2 yumurta(sucugu bitiremedim )
1 tb dilim ekmek
Yarim demet limonlu maydonoz
17.15= 1 kasik sade dondurma
2 lt su
@MiuLego
Iste boyle
Sen ustesinden gelirsin canim. Massallah sen de az degilsinAhh nar çiçeğim ne çekiyorum elinden bu hafta baksana 52 göz dikti benim gibi şişko birine yapılacak iş degil
biliyorum kız onu da biliyorum
ama bu yaptığın diyette olmayacak bence..
koklayarak tadına bak nehir kuzum.. bak menün ne güzel pasta orda bi eğreti durdu cık olmadı.
ankarada biz varız ama iş yoksa da
ahu ve vicdan çorbaları
o zamn cumaya eksi kesin net. Vicdan sana eksi getiriyordu çünkü hatırladığım.
Liste içi dışı fark var mı?
öhöm öhöm cevap veriyorum:
birdaha duymayalım yarımızdan çoğu burda liste dışıyız ama cuma herkese aynnı cuma kutsal cuma minnoş cuma
ben de kıskandım
keşşşşşşke benim menüm olsa
Kahvaltı 08:00
1 ceviz 2 kuru kayısılı geceden hazırlanmış su ve içindekiler, 1 dilim ananas
Öğle 12:15
Yarım kase yayla çorba
Panelenmiş tavuk göğsü, 1 parça haşlanmış karnıbahar
Salata, yoğurt
15:30 sade türk kahvesi, 1 incir
Akşam 17:30
1 kupa tarçınlı süt
Yarım protein bar
Su: 3 lt
Sizlere nasıl uygun gelirse banum , benim nigdede olmadıgım bi hafta sonu olur o vakit .abl aslınd aşu okul hengamesi geçse de öylemi buluşsak
Evde yemek yoktu cok da yorgundum esim de disarda yemis ben de yumurta iyidir dedim hem de ne zamandir sucuk yemiyordum hosuma gittiKuzum yemek nerede
Bu puana çıkması lazımdı fakat her öğretim kurumunun sanırım belli öğrenci kotası var . O dediğin kişilerle aynı okuldamısınız ? Eger öyleyse bi yanlışlık olmalı .Malesef Ankara'dayım yaaa ne iyi olurdu bak şimdi içime öküz oturdu
teşvik puanımız 478 falandı arkadaşa 465 le çıktı bilmeyiz nasıl oluyo
Brunch a gelem işi aklıma gelmedi değil hatta yazdım sildim siz gelin diye.ben sizin masadan eşlik ederdim sünnete hahaha
ben yarışamam çiçeklim zaten kız buhar olur uçar giderim bu mortim canıma okudu zati.. cumaya mortinle tanışacaksın ve çok eğleneceğiz 1 haftaIsten geldim bebegim once menu spor aksama.. ay heyecanlandim simdi beni iyi bi gaza getirecek birine ihtiyacim var. Sen olma ama seninle yarisamam
Hemen menumu yaziyim
Ahh nar çiçeğim ne çekiyorum elinden bu hafta baksana 52 göz dikti benim gibi şişko birine yapılacak iş degil
getircek anlaştık konuştuk tamam miucum sen iste didi banaGetirmesin artık eksi ya yeter da bana da yazık bak seni yenecegim diye canım çıktı
narım8.00= 1,5 yumurta
2 domates
11.30= 1 tkahvesi ve bir avucu doldurmayacak kadar kuru uzum
13.30= yogurt ve 1 kirmizi erik
16.30= sucuklu 2 yumurta(sucugu bitiremedim )
1 tb dilim ekmek
Yarim demet limonlu maydonoz
17.15= 1 kasik sade dondurma
2 lt su
@MiuLego
Iste boyle
yarına sucuk yokEvde yemek yoktu cok da yorgundum esim de disarda yemis ben de yumurta iyidir dedim hem de ne zamandir sucuk yemiyordum hosuma gitti
Teşekkürler ederim kuzumSen ustesinden gelirsin canim. Massallah sen de az degilsin
yarına sucuk yok
içinde şeker yok faydalı şeyler var bol protein.. çikolata gibi ama çikolata değil.. ama her protein bar da aynı değil. Bak ben uzun uzun araştırdım bundan alırım hep.. hep dediysem aldığım zaman yani.. en son aylar önce yemiştim..Bende kıskandım vicdanlı menü
Protein bar nedir kuzumbenim pastama müsade yoksa o barada yok ahahaha Koklayıp bakamam ki tadına çok kırılır arkadaşım mecbur tadımlık alacağım çok aç olacağım için o çtl erir gider
çarşambaları sevmezsin perşembeleri yan gözle bile bakmazsın ama banu di miay sucugu çok severim bende aslında
Tartınin ayariyla oynasam İstanbul değilsin ki ne yapsam ne etsemben yarışamam çiçeklim zaten kız buhar olur uçar giderim bu mortim canıma okudu zati.. cumaya mortinle tanışacaksın ve çok eğleneceğiz 1 haftamuhtemelen o hırsla ikinizden de bireyselde derece gelir
getircek anlaştık konuştuk tamam miucum sen iste didi bana
narım
çiçeaaammm
bugün çarşambaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yediklerin miktar olarak çok değil kuzum..ama salata yok yoğurt yok. öyle günleri sevmiyoruz biliyorsun:) ama kaçamak var mı evet .. çarşambada dondurma olur mu sen söyle bana.. 1 kaşık falan ama menünün yakışıklılığını kaybetmeye değmez. ve sucuk..bol baharat tuz.. bugün çarşamba ödeme gelir nazara gelirsin aman diyim.. spor var zaten bugün içim rahat..
Yarın perşembebaşka bir şey demiyorum sen gerekeni zaten yaparsın balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?