Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bir kuş menüsü dahaa ve relax bir menü

bir kuş menüsü dahaa ve relax bir menü
aynen banucum.. valla canım çikolot istedi diye gittim protein bar aldım. hem hafif.. mmmmm hafta içi zaten öğlenleri sağlam yerim, haftasonu da kahvaltıyı..doydum şükür yarına en az -200 getirir bana sanırım

jkuzum tam sana yazaktım nar_cicegim menü mü vericeksin sporları mı sıralayacaksıııınnnnnnn... Sana haftaya için acayip morti var aklımda . Gel hele
Isten geldim bebegim once menu spor aksama.. ay heyecanlandim simdi beni iyi bi gaza getirecek birine ihtiyacim var. Sen olma ama seninle yarisamam
Hemen menumu yaziyim

Isten geldim bebegim once menu spor aksama.. ay heyecanlandim simdi beni iyi bi gaza getirecek birine ihtiyacim var. Sen olma ama seninle yarisamam
Hemen menumu yaziyim
Ahh nar çiçeğim ne çekiyorum elinden bu hafta baksana 52 göz dikti benim gibi şişko birine yapılacak iş degil

Getirmesin artık eksi ya yeter da bana da yazık bak seni yenecegim diye canım çıktı

Kuzum yemek nerede

ben de kıskandım
keşşşşşşke benim menüm olsa

Bende kıskandım vicdanlı menü

Protein bar nedir kuzum benim pastama müsade yoksa o barada yok ahahaha Koklayıp bakamam ki tadına çok kırılır arkadaşım mecbur tadımlık alacağım çok aç olacağım için o çtl erir gider

Bu puana çıkması lazımdı fakat her öğretim kurumunun sanırım belli öğrenci kotası var . O dediğin kişilerle aynı okuldamısınız ? Eger öyleyse bi yanlışlık olmalı .

Hemen menumu yaziyim
ben yarışamam çiçeklim zaten kız buhar olur uçar giderim bu mortim canıma okudu zati.. cumaya mortinle tanışacaksın ve çok eğleneceğiz 1 hafta muhtemelen o hırsla ikinizden de bireyselde derece gelir
Ahh nar çiçeğim ne çekiyorum elinden bu hafta baksana 52 göz dikti benim gibi şişko birine yapılacak iş degil

Getirmesin artık eksi ya yeter da bana da yazık bak seni yenecegim diye canım çıktı
getircek anlaştık konuştuk tamam miucum sen iste didi bana
narım
çiçeaaammm
bugün çarşambaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yediklerin miktar olarak çok değil kuzum..ama salata yok yoğurt yok. öyle günleri sevmiyoruz biliyorsun:) ama kaçamak var mı evet .. çarşambada dondurma olur mu sen söyle bana.. 1 kaşık falan ama menünün yakışıklılığını kaybetmeye değmez. ve sucuk..bol baharat tuz..bugün çarşamba ödeme gelir nazara gelirsin aman diyim.. spor var zaten bugün içim rahat..

Yarın perşembebaşka bir şey demiyorum sen gerekeni zaten yaparsın balım

içinde şeker yok faydalı şeyler var bol protein.. çikolata gibi ama çikolata değil.. ama her protein bar da aynı değil. Bak ben uzun uzun araştırdım bundan alırım hep.. hep dediysem aldığım zaman yani.. en son aylar önce yemiştim..

Tartınin ayariyla oynasam İstanbul değilsin ki ne yapsam ne etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…