çarşambaları sevmezsin perşembeleri yan gözle bile bakmazsın ama banu di mi
haftasonu tabiki ye kız.. çarşamba perşembe olmasın yeter. benim anne baba afyon lu sucuk içinde büyümüşüm düşünama ama sucuk proteindir yenebilir
ben hafta sonu yerim
mortim spora kaçtımTartınin ayariyla oynasam İstanbul değilsin ki ne yapsam ne etsem
Sucugu ayda bir yiyorum canim merak etme. Bugun erken kapattim menuyu aksam 8 gibi maydonoz kuru yapicam. Ve sabah kahvaltisindam bu yana disardayim okulda o sinif bu sinif kosturmaca, sicak bi yandan. Dondurmanin yanlis oldugunu biliyorum ama yanlis da olsa paylasmaliyim. Gun icinde soda iciyorum yazmali miyim. Maudonoz kurunu de sodali yapiyorum benben yarışamam çiçeklim zaten kız buhar olur uçar giderim bu mortim canıma okudu zati.. cumaya mortinle tanışacaksın ve çok eğleneceğiz 1 haftamuhtemelen o hırsla ikinizden de bireyselde derece gelir
getircek anlaştık konuştuk tamam miucum sen iste didi bana
narım
çiçeaaammm
bugün çarşambaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yediklerin miktar olarak çok değil kuzum.. ama kaçamak mı evet .. çarşambada dondurma olur mu sen söyle bana.. 1 kaşık falan ama menünün yakışıklılığını kaybetmeye değmez. ve sucuk..bol baharat tuz.. bugün çarşamba ödeme gelir nazara gelirsin aman diyim.. spor var zaten bugün içim rahat..
Yarın perşembebaşka bir şey demiyorum sen gerekeni zaten yaparsın balım
Bende bakayım buna hiç görmemiştimEki Görüntüle 2046837
içinde şeker yok faydalı şeyler var bol protein.. çikolata gibi ama çikolata değil.. ama her protein bar da aynı değil. Bak ben uzun uzun araştırdım bundan alırım hep.. hep dediysem aldığım zaman yani.. en son aylar önce yemiştim..
Bende oturmayayim o zaman bir saatte daha spor yapayım olsun 3 saat başka çarem yokkkMesai bitmek üzere.
hazırlanayım yavaştan.
kahvemi hazırladım, yolda içerim. yol nereyesporaaaaa.
gece gelirim kızlar.
BUGÜN ÇARŞAMBA UNUTMAYIN E Mİ.
bu gece önemli aus a parti hazırlayacağız daha. hadi bakayım gözüm hiç arkada değil herkes mis gibi beslenir ter akıtır zatn
Geçmişler olsun emekli kaptanim Allah'ım şifa versinayyy anam doktordan bi güzel paparamı işittim geldim
çok ihmal etmişsin bacağını dedi , şimdi ilaçlarını sürüp açık bırak evde ... uzat bacağını ....kocacımmmm çayı getir diye seslen dedi ... çamaşır astır , bulaşık dizdir sakın kalkma yerinden dedieşimde demez mi desenize ben aynı işlere devam edeceğim
Kadın yemedi tabii , tabii tabii eminim öyledir dedi
Şaka maka cidden korkunç halde bacağım , mümkün mertebe giyinme dedi ... ahanda böyle uzattım bacağı burdayım
Bas harfi kim kiben yarışamam çiçeklim zaten kız buhar olur uçar giderim bu mortim canıma okudu zati.. cumaya mortinle tanışacaksın ve çok eğleneceğiz 1 haftamuhtemelen o hırsla ikinizden de bireyselde derece gelir
getircek anlaştık konuştuk tamam miucum sen iste didi bana
narım
çiçeaaammm
bugün çarşambaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yediklerin miktar olarak çok değil kuzum..ama salata yok yoğurt yok. öyle günleri sevmiyoruz biliyorsun:) ama kaçamak var mı evet .. çarşambada dondurma olur mu sen söyle bana.. 1 kaşık falan ama menünün yakışıklılığını kaybetmeye değmez. ve sucuk..bol baharat tuz.. bugün çarşamba ödeme gelir nazara gelirsin aman diyim.. spor var zaten bugün içim rahat..
Yarın perşembebaşka bir şey demiyorum sen gerekeni zaten yaparsın balım
Geçmişler olsun emekli kaptanim Allah'ım şifa versin
Aaa çok kötü olmuş kaptanım geçmiş olsun üzüldümayyy anam doktordan bi güzel paparamı işittim geldim
çok ihmal etmişsin bacağını dedi , şimdi ilaçlarını sürüp açık bırak evde ... uzat bacağını ....kocacımmmm çayı getir diye seslen dedi ... çamaşır astır , bulaşık dizdir sakın kalkma yerinden dedieşimde demez mi desenize ben aynı işlere devam edeceğim
Kadın yemedi tabii , tabii tabii eminim öyledir dedi
Şaka maka cidden korkunç halde bacağım , mümkün mertebe giyinme dedi ... ahanda böyle uzattım bacağı burdayım
Bende yapacağım simdimortim spora kaçtım
Aaa çok kötü olmuş kaptanım geçmiş olsun üzüldümİlaçlarını ihmal etme giyinme hiç bir şey evde de açık kalsın
Ohhh miss gibi dinlensağolasın white'm ... tam emeklilik oldu benim ki .... iki seksen yatmalı
Hoşgeldin sahalara canım çok ama çok güzel bı menü olmusmenümmm
kahvaltı
1 kase süt+3yk yulaf ezmesi
1 haşlama yumurta
ara
1 ekşi yeşil elma
1 fincan sade nescafe
öglen
yagsız tuzsuz salata
tavuk gögüs
1 kutu ayran
ara
1 tk kahvesi
2 gün kurusu
akşam
2 kabak ızgara (tost makinasında)
1 kase yogurt ( nane pul biber ektim üzerine)
aralarda 2 fincan yeşil çay içtim
3 lt ye yakın su
aeben abla hatırldın mı ? bi ara meşhur diyetimizdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?