Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mesai bitmek üzere.
hazırlanayım yavaştan.
kahvemi hazırladım, yolda içerim. yol nereye sporaaaaa.
gece gelirim kızlar.

BUGÜN ÇARŞAMBA UNUTMAYIN E Mİ.
bu gece önemli aus a parti hazırlayacağız daha. hadi bakayım gözüm hiç arkada değil herkes mis gibi beslenir ter akıtır zatn

Sucugu ayda bir yiyorum canim merak etme. Bugun erken kapattim menuyu aksam 8 gibi maydonoz kuru yapicam. Ve sabah kahvaltisindam bu yana disardayim okulda o sinif bu sinif kosturmaca, sicak bi yandan. Dondurmanin yanlis oldugunu biliyorum ama yanlis da olsa paylasmaliyim. Gun icinde soda iciyorum yazmali miyim. Maudonoz kurunu de sodali yapiyorum ben

Bende bakayım buna hiç görmemiştim

ayyy anam doktordan bi güzel paparamı işittim geldim

çok ihmal etmişsin bacağını dedi , şimdi ilaçlarını sürüp açık bırak evde ... uzat bacağını ....kocacımmmm çayı getir diye seslen dedi ... çamaşır astır , bulaşık dizdir sakın kalkma yerinden dedi eşimde demez mi desenize ben aynı işlere devam edeceğim
Kadın yemedi tabii , tabii tabii eminim öyledir dedi

Şaka maka cidden korkunç halde bacağım , mümkün mertebe giyinme dedi ... ahanda böyle uzattım bacağı burdayım

Bende oturmayayim o zaman bir saatte daha spor yapayım olsun 3 saat başka çarem yokkk

Geçmişler olsun emekli kaptanim Allah'ım şifa versin

Bas harfi kim ki

Aaa çok kötü olmuş kaptanım geçmiş olsun üzüldümİlaçlarını ihmal etme giyinme hiç bir şey evde de açık kalsın

menümmm

kahvaltı
1 kase süt+3yk yulaf ezmesi
1 haşlama yumurta

ara
1 ekşi yeşil elma
1 fincan sade nescafe

öglen
yagsız tuzsuz salata
tavuk gögüs
1 kutu ayran

ara
1 tk kahvesi
2 gün kurusu

akşam
2 kabak ızgara (tost makinasında)
1 kase yogurt ( nane pul biber ektim üzerine)

aralarda 2 fincan yeşil çay içtim
3 lt ye yakın su

aeben abla hatırldın mı ? bi ara meşhur diyetimizdi ?

Hoşgeldin sahalara canım çok ama çok güzel bı menü olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…