Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ba-yıllllll-dımmmmmmmmmm

ay banu aralı maralı ...sana iyi gelecek çok ...

ayyy anam doktordan bi güzel paparamı işittim geldim

ay işteeee hep ihmal eidyoruz yaaa geçmiş olsunn cnmmm tekrardan
degnek enişteyede kolay gelsin

Hoşgeldin sahalara canım çok ama çok güzel bı menü olmus

cnm inş uzun ömürlü olmasını diliyorum

ay işteeee hep ihmal eidyoruz yaaa geçmiş olsunn cnmmm tekrardan
degnek enişteyede kolay gelsin

cnm inş uzun ömürlü olmasını diliyorum

he çok kolay geldi ona ... hastaneden döndük eve .. benlik bişey var mı dedi ? eee yok dedim ... hadi ben bi iş yerine döneyim ordan spora gideyim o zaman dedi olsun gelince yine ayyy bacağımm oyyyy diye diye yatacağım

evvett çukulatanınmlistesi değilmi ?...
Ama ikindide elma olacaktı sanırım

Listeli olunca seni dizginliyor hadi bakalım hayırlı olsun

Cancazım tekrar geçmiş olsun .

Büyük sözü dinleyip daktıra gitmedin he tam sopalıksın

Yanık yer iyileşirken elma sür onun asidi iz bırakmıyor .

Cancazım tekrar geçmiş olsun .

Büyük sözü dinleyip daktıra gitmedin he tam sopalıksın

Yanık yer iyileşirken elma sür onun asidi iz bırakmıyor .

oyyyyyyyy ablam diye öpesim geldi de . abla terliği yerim diye korktum

süreyim kuzum

buluşmanız varmış ya ... kesin olanlar kim ? ayyy ben o gün ararım ki sizi

Menümüde yazayım

7 gibi .
1 küçük kelek . Çilek

Sabah 10 gibi
1 dl ekmek , peynir , sebze kavurma . Az yogurt .

Öğle:
Yumurtalı salata . Küçük salkım üzüm .

Akşam:
1 kpç. Yogurt çorbasın suyundan .
Kıymalı sebze sote . Az yogurt.

Spor . Yürümeye çıkıcam şimdi .
Su 2 oldu . Çok sıcak bugun .

evvett çukulatanınmlistesi değilmi ?...
Ama ikindide elma olacaktı sanırım

Listeli olunca seni dizginliyor hadi bakalım hayırlı olsun

evet onun listesi ikindiide elmayı , kaysı ile degiştirdim kahve vardı
birde öglen ayran için 3 günde toparlar beni diye düşündüm belki iki gün yaparım bilemedim

Bende bi geçmişi taradım geçtim ...
yine @Portakal Sulu Ordek ördekimin harika menüsünü gördüm içim açıldı

ardından @eflalim şekerim bi menü patlatmış , ona da bayıldım (o işe yaramıyor demiş ama yaraaaaaar )

Ahu060812 parem gelmişşşş , menü bilem getirmiş ... azıcık sabitimsi artı demiş ama o vicdan kabak yaparsa cumaya yine eksileri ile gelir bilirim ben

Whiteblacklife menü 10 numara 5 yıldız , tam miu yu cuma çıtır çıtır yemelik ve dandini2017 ye yazdığın liste içi /dışı mesajına bayıldım burada hiç farketmeyen tek şeydir ... 7.takım da herkesin yüzdesi itinayla hesaplanır

nehirnil111 balım kuzum 2 çatal di mi sadece
@MiuLego pro barı bir ara sürekli evde yapardık biz ... Mr değnek :) tanıyorsun değil mi spordan başını almayan bir adam olduğu için ... yazarım bir ara tarifini . menünde sıkı geliyorummmmm diyor he cumaya

nar_cicegim dondurmayı daha erkene al bir daha ki sefere ...sucukta pek sevmiyoruz değil mii ? sevmiyoruz sevmiyoruzzzz

aeben im dilberim son 2 gün atakla 40 mortilerini yenecek gibisin heeee ...huuu Nefs ecemavi hadi ama bu yarış kaçmaz dedik .. bu hafta tam performans gelmedi .

ya burada miu kaptanım , el at bana iştah şov yapıyor ... beni kaptanlık tutuyormuş
sırf bu güzelliklerin diline ooooo kaptan kilo almış diye düşmemek için
Ay bu mesaja cevap vermeden spora falan başlayamam
Aus kaptanım senin sopan var ya hani. Heh işte onu sakince kendine çevir bence toparlaman için fazlasıyla yeterli bence

Bendeki de ne spor yapmaksa almışım kahvemi hüpletiyorum salon önünde

Buna da cevap yazmazsam ölsem spor yapamam hahahah

Banu bu nasıl sahalara dönüş amannnnn tanrım didiiimmmmm

İki göbek atayım

Evde mi yapıyordunuz
İlk fırsatta tarif isterim. Mr. değnek'i tanımamak mümkün mü kaptanım

Bu arada çoook geçmiş olcak krem sürdükçe bacakları uzattıkça cıbıl cıbıl arada da estikçe esintiler geçecek

Cok gecmis olsun kaptanim bizimle daha cok ilgileneceksin demekki bu ara

Sevmiyorum sucuk tovbe ettim sucuga . simdi bir tavsiye alayim. Bugun lahana semizotu ve turlu yesillikler aldim kuzu kulagi var eksi ot derler. Oglen okula ne gotursem, aksam evde ne yesem. Cumaya da yararli bir sey istiyorum. Semizotu yemegini aksamlara hazirlayip is yerine lahana mi haslasam yogurtla

semizotu kuzukulağı 10 numara ... ister akşam ister öğle ... ne ara istersen hele de perşembe için ideal .

lahanada ödem atıcı ..çoğu kişide etkisi müthiş .. ama sende etkisi ne ? çünkü lahana ile şişen nadir de olsa arkadaşlarımız vardı .. o yüzden lahanayı ilk deneme için perşembe tavsiye edemiyorum ... sen sende etkisini biliyorsan ... ona göre ayarla .

çiçeklerini sevdiğimin ....uzattım uzattım ..çek gözümden sopanı ...bana kaptan sopası lazım dedi

yok ya tok karna bi ton su ile 55.9 gördüm ... akşam akşam ... yani 55 tir kilom ... çok değil artı

Hic bilmiyorum kaptanim. Gaz da yapabilir. Regl donemindeyim zaten. Semizotu yemek olarak veya yogurtla farkeder mi. Cig yemek daha mi mantiklidir. 2 demet aldim zaten. Yarin hep semizotu yiyebilirim. Sabah da kuzu kulagi ohhh. Cij severim. Kisirla iyi gi.... gitmez yaa haslanmis yumurtayla gider super olir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…