- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Otur kuzum otur dinlen biraz hatta uyu oradaAy bu mesaja cevap vermeden spora falan başlayamam
Aus kaptanım senin sopan var ya hani. Heh işte onu sakince kendine çevirbence toparlaman için fazlasıyla yeterli bence
Bendeki de ne spor yapmaksaalmışım kahvemi hüpletiyorum salon önünde
Eki Görüntüle 2046844
Bende bi geçmişi taradım geçtim ...
yine @Portakal Sulu Ordek ördekimin harika menüsünü gördüm içim açıldı
ardından @eflalim şekerim bi menü patlatmış , ona da bayıldım (o işe yaramıyor demiş ama yaraaaaaar )
Ahu060812 parem gelmişşşş , menü bilem getirmiş ... azıcık sabitimsi artı demiş ama o vicdan kabak yaparsa cumaya yine eksileri ile gelir bilirim ben
Whiteblacklife menü 10 numara 5 yıldız , tam miu yu cuma çıtır çıtır yemelik ve dandini2017 ye yazdığın liste içi /dışı mesajına bayıldım burada hiç farketmeyen tek şeydir ... 7.takım da herkesin yüzdesi itinayla hesaplanır
@nehirnil111 balım kuzum 2 çatal di mi sadece
@MiuLego pro barı bir ara sürekli evde yapardık biz ... Mr değnek :) tanıyorsun değil mispordan başını almayan bir adam olduğu için ... yazarım bir ara tarifini . menünde sıkı geliyorummmmm diyor he cumaya
nar_cicegim dondurmayı daha erkene al bir daha ki sefere ...sucukta pek sevmiyoruz değil mii ? sevmiyoruz sevmiyoruzzzz
aeben im dilberim son 2 gün atakla 40 mortilerini yenecek gibisin heeee ...huuu Nefs ecemavi hadi ama bu yarış kaçmaz dedik .. bu hafta tam performans gelmedi .
Squat challenge!Hazır girmisken yazayım.
Bugün pantolon aldım kendime 38 beden yaa çok mutlu oldum ama Toto hiç güzel durmuyor yahuuu
Gerci ben hep uzun giyerim totoyu kapatirim amma velakin şöyle güzel dursun istiyorum yaa..
Hic bilmiyorum kaptanim. Gaz da yapabilir. Regl donemindeyim zaten. Semizotu yemek olarak veya yogurtla farkeder mi. Cig yemek daha mi mantiklidir. 2 demet aldim zaten. Yarin hep semizotu yiyebilirim. Sabah da kuzu kulagi ohhh. Cij severim. Kisirla iyi gi.... gitmez yaa haslanmis yumurtayla gider super olir
Ay inşallah ya...Burada liste dışı içi farketmiyor canım herkes aynı liste dışı devam etmek isteyen de oluyor listeye girmek isteyen de ama hepsi aynı hepsi için hedef konuluyor spor listeleri var yarış var yani liste de değilim diye ipin ucunu kacirmana müsade yok o yüzden ne yapıyoruz kabak pişiriyoruz yarın mis gibi cuma eksiyle uyaniyoruz
Tamambiliyorum kız onu da biliyorum
ama bu yaptığın diyette olmayacak bence..
koklayarak tadına bak nehir kuzum.. bak menün ne güzel pasta orda bi eğreti durdu cık olmadı.
ankarada biz varız ama iş yoksa da
ahu ve vicdan çorbaları
o zamn cumaya eksi kesin net. Vicdan sana eksi getiriyordu çünkü hatırladığım.
Liste içi dışı fark var mı?
öhöm öhöm cevap veriyorum:
birdaha duymayalım yarımızdan çoğu burda liste dışıyız ama cuma herkese aynnı cuma kutsal cuma minnoş cuma
Ah maşallah tatlım maşallah çok sevindimAnam ne mutluluk bugün itibariyle 20.1 kilo verdim ay Allah'ım sana sukurler olsun obez olarak çıktığım yolda şimdi normal kilolu sayiliyormusum
Ona başka kendine başka yap ben kabağı haşladım üstüne mis gibi yoğurt azıcık yağ kizarttim pul biberle aynı mantı gibi tadı çok güzel oldu.Ay inşallah ya...
Yarın kabak yapıcam tamam aldım bile
Eşim hiç yemiyor ama ona başka bir şey yapmam lazım
Demek iştahımın sebebi sizdingiz Nazar ettiniz yahu ara da bi avuç kuruyemiş leblebi ağırlıklı biraz fındık yedim akşam da vicdanın yanına iki kaşık salatalı bulgur oldu güzellerMaşallah kuzum bu nasıl menü acayip sıkı diyettesin
Bakabl aslınd aşu okul hengamesi geçse de öylemi buluşsak
Sanırım bizim okulda ki kontenjanla alakalı dediğin gibi.o çıkanlar başka okuldaBu puana çıkması lazımdı fakat her öğretim kurumunun sanırım belli öğrenci kotası var . O dediğin kişilerle aynı okuldamısınız ? Eger öyleyse bi yanlışlık olmalı .
anaaam dikkat et ya geçmiş olsun emekli kapti yada sana kısaca kaptili mi desekayyy anam doktordan bi güzel paparamı işittim geldim
çok ihmal etmişsin bacağını dedi , şimdi ilaçlarını sürüp açık bırak evde ... uzat bacağını ....kocacımmmm çayı getir diye seslen dedi ... çamaşır astır , bulaşık dizdir sakın kalkma yerinden dedieşimde demez mi desenize ben aynı işlere devam edeceğim
Kadın yemedi tabii , tabii tabii eminim öyledir dedi
Şaka maka cidden korkunç halde bacağım , mümkün mertebe giyinme dedi ... ahanda böyle uzattım bacağı burdayım
Sağol canım bende çok sevindim 1.sinif obez olduğumu öğrenince bir güzel aglamistim şimdi geçti artikAh maşallah tatlım maşallah çok sevindim
Tebrik ederim canım ne büyük bi mutluluk demi.bende bu ara durdum koruma gibi oldu veremeyince sanki yine şişman eski benmişim gibi hissediyorum sanki hiç zayıflamamışım gibi offOna başka kendine başka yap ben kabağı haşladım üstüne mis gibi yoğurt azıcık yağ kizarttim pul biberle aynı mantı gibi tadı çok güzel oldu.
İstersen cuma günü itibariyle spor listesine girersin sorumluluk yüklüyor insana spora teşvik ediyor canim
Bende ikinci sınıf obezden normale düştüm çok şükürSağol canım bende çok sevindim 1.sinif obez olduğumu öğrenince bir güzel aglamistim şimdi geçti artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?