Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu hafta is saatlerim cok alakasiz ve yogun. Ama haftaya duzenim oturacak artik. Spor saatlerim belli olur. Tatilde surekli yuzmek ve spor bana cok iyi gelmisti tekrar ayni tempoyu yakalamak istiyorum artik.

Otur kuzum otur dinlen biraz hatta uyu orada

Canım valla öyle oldu o kadar yoğunum kii anlatamam...
Ama mortilige devamm
Bakalım bu hafta olmasa da öbür hafta devam ederizz..
Değil mi kızlar
ecemavi aeben

Hazır girmisken yazayım.
Bugün pantolon aldım kendime 38 beden yaa çok mutlu oldum ama Toto hiç güzel durmuyor yahuuu
Gerci ben hep uzun giyerim totoyu kapatirim amma velakin şöyle güzel dursun istiyorum yaa..

giiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...............meeeeeeeeeeeeez

bence de yoğurtla çiğ olarak salatasını yanına al ... yemeğini de akşam ye ..... semizotu nar_çiçeği
White Lily nin börülcesi gibi nam salar belki .

Canım valla öyle oldu o kadar yoğunum kii anlatamam...
Ama mortilige devamm
Bakalım bu hafta olmasa da öbür hafta devam ederizz..
Değil mi kızlar
ecemavi aeben

nefsim kolaylıklar diliyorum yoğunluğunda sana canım
özlendin çok .

veeee evet bence de bu 3'lü haftaya da yarışmalı

Ay inşallah ya...
Yarın kabak yapıcam tamam aldım bile
Eşim hiç yemiyor ama ona başka bir şey yapmam lazım

Tamam

Ay inşallah ya...
Yarın kabak yapıcam tamam aldım bile
Eşim hiç yemiyor ama ona başka bir şey yapmam lazım
Ona başka kendine başka yap ben kabağı haşladım üstüne mis gibi yoğurt azıcık yağ kizarttim pul biberle aynı mantı gibi tadı çok güzel oldu.
İstersen cuma günü itibariyle spor listesine girersin sorumluluk yüklüyor insana spora teşvik ediyor canim

Maşallah kuzum bu nasıl menü acayip sıkı diyettesin
Demek iştahımın sebebi sizdingiz Nazar ettiniz yahu ara da bi avuç kuruyemiş leblebi ağırlıklı biraz fındık yedim akşam da vicdanın yanına iki kaşık salatalı bulgur oldu güzeller
abl aslınd aşu okul hengamesi geçse de öylemi buluşsak
Bak aeben abla burdan bi gol daha bi de Nefs ablamız da gelemiyormuş okul şeysinden bi iki hafta ötelesek mi
Bu puana çıkması lazımdı fakat her öğretim kurumunun sanırım belli öğrenci kotası var . O dediğin kişilerle aynı okuldamısınız ? Eger öyleyse bi yanlışlık olmalı .
Sanırım bizim okulda ki kontenjanla alakalı dediğin gibi.o çıkanlar başka okulda

anaaam dikkat et ya geçmiş olsun emekli kapti yada sana kısaca kaptili mi desek

Tebrik ederim canım ne büyük bi mutluluk demi.bende bu ara durdum koruma gibi oldu veremeyince sanki yine şişman eski benmişim gibi hissediyorum sanki hiç zayıflamamışım gibi off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…