Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tebrik ederim canım ne büyük bi mutluluk demi.bende bu ara durdum koruma gibi oldu veremeyince sanki yine şişman eski benmişim gibi hissediyorum sanki hiç zayıflamamışım gibi off
Sorma az kaldı evde göbek atacağım oynamayı beceremesem de öyle deme verirsin sen şu kosusturman bı bitsin nasıl tıkır tıkır gidiyor kilolar daha kep fırlatacaksin mezuniyet partin olacak

Hafta sonu ben de çok dertliyim. Hafta içi verip hafta sonları almak

Hafta sonu ben de çok dertliyim. Hafta içi verip hafta sonları almak
Hafta sonu sıkı kahvaltı domates salatalık ciss coss yok akşama hafif oldu da bitti diyetin hafta sonu olmaz kuzum hepsi aynı sen vereceksin kiloları şıkır şıkır giyineceksin aynaya bakınca ben buyum işte diyeceksin ne güzel bı hayal demi işte sen bu hayali basaracaksin

Hiç görmedim, ben de arıyım.

Squat challenge!
Ayyy hiç sevmiyorum öyle şeyleri....
O yüzden böyle işte totoluyum..
Anam ne mutluluk bugün itibariyle 20.1 kilo verdim ay Allah'ım sana sukurler olsun obez olarak çıktığım yolda şimdi normal kilolu sayiliyormusum
Çok tebrik ederim nasıl güzel bir duygudur...
Daim olsun..
Ahuu görüşmek istiyorum ama şartlar işte..
Nasip belki eetelenirse olur..

Iyi akşamlar fulya..

Anam ne mutluluk bugün itibariyle 20.1 kilo verdim ay Allah'ım sana sukurler olsun obez olarak çıktığım yolda şimdi normal kilolu sayiliyormusum

Her doktorda kelebeğim gibi değil ama isini layikiyla yapanda var hastalarina hırlayan da var ..

Bugün yogun gecti gunum kızımın ogretmeni ile tanistim.. esim gel dairede isim var halledeyim seni hemen eve birakirim dedi.... gectim daireye 13. 30 dan 16.30 a kadar isi bitmedi sinir kupu oldum dur bekle simdi biter diye diye oyaladi bende gittim yan odadaki bayanlarla sohbet muhhabbet kahve cay ohhhh vakit gecirdim...tabiii valiz hazirlamak aksama kaldi ....

İyi mesaj birikmiş, yazmadan okuyum dedim, anca okudum. İlk defa menü yazmanın stresi sardı beni şu an...
1.gün menüm:

Kahvaltı 08:
2 domates, 2 sivri biber, 2 dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir, 1 dilim hindi füme, 5 yeşil zeytin, şekersiz çay
Ara 12:
1 şeftali, 1/2 fincan kahve
Öğlen 14:
Çiğ kereviz, 1 kase yoğurt, pulbiber
Ara 16:
1 yeşil elma, 1 avuç beyaz leblebi
Akşam 19:
1 tabak etsiz, salçasız patlıcan yemeği (1 yk zeytinyağı ile pişirdim.), 1 kase sarımsaklı yoğurt

1.5 litre su
30 dakika yürüyüş

O zaman ebru sallinin popo kaldirma hareketleri var. Mikemmelll

Adaa yolculuk mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…