- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Sorma az kaldı evde göbek atacağım oynamayı beceremesem de öyle deme verirsin sen şu kosusturman bı bitsin nasıl tıkır tıkır gidiyor kilolar daha kep fırlatacaksin mezuniyet partin olacakTebrik ederim canım ne büyük bi mutluluk demi.bende bu ara durdum koruma gibi oldu veremeyince sanki yine şişman eski benmişim gibi hissediyorum sanki hiç zayıflamamışım gibi off
Hafta sonu ben de çok dertliyim. Hafta içi verip hafta sonları almakaynen banucum.. valla canım çikolot istedi diye gittim protein bar aldım. hem hafif.. mmmmmhafta içi zaten öğlenleri sağlam yerim, haftasonu da kahvaltıyı..doydum şükür yarına en az -200 getirir bana sanırım
Maşallah sana kuzum brova bı de veremiyorum diyorsun bak cuma gelecek eksiBende ikinci sınıf obezden normale düştüm çok şükür
Hafta sonu sıkı kahvaltı domates salatalık ciss coss yok akşama hafif oldu da bitti diyetin hafta sonu olmaz kuzum hepsi aynı sen vereceksin kiloları şıkır şıkır giyineceksin aynaya bakınca ben buyum işte diyeceksin ne güzel bı hayal demi işte sen bu hayali basaracaksinHafta sonu ben de çok dertliyim. Hafta içi verip hafta sonları almak
Hiç görmedim, ben de arıyım.Eki Görüntüle 2046837
içinde şeker yok faydalı şeyler var bol protein.. çikolata gibi ama çikolata değil.. ama her protein bar da aynı değil. Bak ben uzun uzun araştırdım bundan alırım hep.. hep dediysem aldığım zaman yani.. en son aylar önce yemiştim..
Ne mutlu sanaSağol canım bende çok sevindim 1.sinif obez olduğumu öğrenince bir güzel aglamistim şimdi geçti artik
Hafta sonu sıkı kahvaltı domates salatalık ciss coss yok akşama hafif oldu da bitti diyetin hafta sonu olmaz kuzum hepsi aynı sen vereceksin kiloları şıkır şıkır giyineceksin aynaya bakınca ben buyum işte diyeceksin ne güzel bı hayal demi işte sen bu hayali basaracaksin
Ona da salcali makarna yap gitsin=DAy inşallah ya...
Yarın kabak yapıcam tamam aldım bile
Eşim hiç yemiyor ama ona başka bir şey yapmam lazım
İyi aksamlar canimiyi akşamlar
Ona da salcali makarna yap gitsin=D
bana da hoşgeldin der misin fulya
bana da canım der misin
bana da ben fulya der misin fulyacım
fulyacımuyarsın kuzum sen uyarsın..
bence uymalısın..
Squat challenge!
Çok tebrik ederim nasıl güzel bir duygudur...Anam ne mutluluk bugün itibariyle 20.1 kilo verdim ay Allah'ım sana sukurler olsun obez olarak çıktığım yolda şimdi normal kilolu sayiliyormusum
Ahuu görüşmek istiyorum ama şartlar işte..Demek iştahımın sebebi sizdingiz Nazar ettiniz yahu ara da bi avuç kuruyemiş leblebi ağırlıklı biraz fındık yedim akşam da vicdanın yanına iki kaşık salatalı bulgur oldu güzeller
Bak @aeben abla burdan bi gol daha bi deNefs ablamız da gelemiyormuş okul şeysinden bi iki hafta ötelesek mi
Sanırım bizim okulda ki kontenjanla alakalı dediğin gibi.o çıkanlar başka okulda
anaaam dikkat et ya geçmiş olsun emekli kapti yada sana kısaca kaptili mi desek
Iyi akşamlar fulya..iyi akşamlar
Anam ne mutluluk bugün itibariyle 20.1 kilo verdim ay Allah'ım sana sukurler olsun obez olarak çıktığım yolda şimdi normal kilolu sayiliyormusum
Demek iştahımın sebebi sizdingiz Nazar ettiniz yahu ara da bi avuç kuruyemiş leblebi ağırlıklı biraz fındık yedim akşam da vicdanın yanına iki kaşık salatalı bulgur oldu güzeller
Bak @aeben abla burdan bi gol daha bi deNefs ablamız da gelemiyormuş okul şeysinden bi iki hafta ötelesek mi
Sanırım bizim okulda ki kontenjanla alakalı dediğin gibi.o çıkanlar başka okulda
anaaam dikkat et ya geçmiş olsun emekli kapti yada sana kısaca kaptili mi desek
iyi akşamlar
Her doktorda kelebeğim gibi değil ama isini layikiyla yapanda var hastalarina hırlayan da var ..Hoşgeldin canım aramızaNeredensin neler yapıyorsun çalışıyor musun evli misin
Hiçte mıy mıy bir insan olarak aklımda değilsin sen benim aç gezen acayip bir hırsla bütün gün yemeden duran bir insan olarak bilirimhep dik ve güçlüsün pes etmeden her metodu deneyen dukandan gibi pro kh bir şeylerden çıkan hatta ben bile bilmiyorum o derece diyet yapıyorsun Bunu unutma kuzum
Eki Görüntüle 2046739
Ahh kaptanım sen 60 puan yazacak insan mısınben dün 150 yaptım yahu İşin şakası her zaman iyisin iyi
Kolay gelsin canım hepsi üst üste gelmiş gerçektenHasta yakını için mahkemeler de uğraşacaksın bir de keşke şu insanlar anlasa doktorlar bize yardımcı olmaya çalışıyor sadece ne hastalığımıza sebepler ne de başka şeye sebep
Afiyet olsun canım gayet güzel menü regli geldiğinde bende de iştah patlaması oluyor
O zaman ebru sallinin popo kaldirma hareketleri var. MikemmelllAyyy hiç sevmiyorum öyle şeyleri....
O yüzden böyle işte totoluyum..
Çok tebrik ederim nasıl güzel bir duygudur...
Daim olsun..
Ahuu görüşmek istiyorum ama şartlar işte..
Nasip belki eetelenirse olur..
Iyi akşamlar fulya..
Bugün yogun gecti gunum kızımın ogretmeni ile tanistim.. esim gel dairede isim var halledeyim seni hemen eve birakirim dedi.... gectim daireye 13. 30 dan 16.30 a kadar isi bitmedi sinir kupu oldum dur bekle simdi biter diye diye oyaladi bende gittim yan odadaki bayanlarla sohbet muhhabbet kahve cay ohhhh vakit gecirdim...tabiii valiz hazirlamak aksama kaldi ....
O zaman ebru sallinin popo kaldirma hareketleri var. Mikemmelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?