- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Sabahki ekmek tam buğday ekmeği değil miİyi mesaj birikmiş, yazmadan okuyum dedim, anca okudum. İlk defa menü yazmanın stresi sardı beni şu an...
1.gün menüm:
Kahvaltı 08:
2 domates, 2 sivri biber, 2 dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir, 1 dilim hindi füme, 5 yeşil zeytin, şekersiz çay
Ara 12:
1 şeftali, 1/2 fincan kahve
Öğlen 14:
Çiğ kereviz, 1 kase yoğurt, pulbiber
Ara 16:
1 yeşil elma, 1 avuç beyaz leblebi
Akşam 19:
1 tabak etsiz, salçasız patlıcan yemeği (1 yk zeytinyağı ile pişirdim.), 1 kase sarımsaklı yoğurt
1.5 litre su
30 dakika yürüyüş
Kesinlikle paylaşmalıydın kuzum.. dondurma açık olduğunda ve bir topsa arada yenilenilir sadece tartıya 1-2 gün kala olmazsa harika olmaz mı :)Sucugu ayda bir yiyorum canim merak etme. Bugun erken kapattim menuyu aksam 8 gibi maydonoz kuru yapicam. Ve sabah kahvaltisindam bu yana disardayim okulda o sinif bu sinif kosturmaca, sicak bi yandan. Dondurmanin yanlis oldugunu biliyorum ama yanlis da olsa paylasmaliyim. Gun icinde soda iciyorum yazmali miyim. Maudonoz kurunu de sodali yapiyorum ben
Evet canim memlekete düğüne gidiyoruz canim esimin kuzeni evlenecekAdaa yolculuk mu var?
Böyle güzel menülerin var da bizden neden sakındın a aebenimiz :))) çoook güzel çokMenümüde yazayım
7 gibi .
1 küçük kelek . Çilek
Sabah 10 gibi
1 dl ekmek , peynir , sebze kavurma . Az yogurt .
Öğle:
Yumurtalı salata . Küçük salkım üzüm .
Akşam:
1 kpç. Yogurt çorbasın suyundan .
Kıymalı sebze sote . Az yogurt.
Spor . Yürümeye çıkıcam şimdi .
Su 2 oldu . Çok sıcak bugun.
Ausum geçmiş olsun..Allah birvdaha yasatmasin..ama diyelim oldu yazmistim zeytinyagi ve yumurta beyazi..soguk suya tuttuktan sonra..birebir canimGünaydınnnnnnnnnnnnnn
Şuraya sabah sabah kalkıp romatizma kireçlenmeden bahseden babaanneler gibi serzenişlerimi yazayım hele sabah sabah
yanıklarım iyiydi de gece birden patladı su topları ...anaaaaaaaaaaaaaam ne acı ...alt deri daha kırmızı ... erken patladılar sanki .. dayanamıyorum valla , yürüyemiyorum , giyinemiyorumbugün randevu aldım cildiyeye ...
azıcık geç oldu ama
öğleden sonra yusufun toplantısı var , artık bi elbise bi şey (hiçte sevmem pantoloncuyum) giyip çıkayım hele ... ordan 4 e randevum var .
@MiuLego gülüm sayfa değişimini gördün mü yavrumsana birazdan özel yazacağım annem
Evet canim memlekete düğüne gidiyoruz canim esimin kuzeni evlenecek)
Bir zamanlar menum hep boyleydi cook begeniyorum menulerini canım
İyi tarafından bakarsak, dinlenmek için zemin olmuş değil miayyy anam doktordan bi güzel paparamı işittim geldim
çok ihmal etmişsin bacağını dedi , şimdi ilaçlarını sürüp açık bırak evde ... uzat bacağını ....kocacımmmm çayı getir diye seslen dedi ... çamaşır astır , bulaşık dizdir sakın kalkma yerinden dedieşimde demez mi desenize ben aynı işlere devam edeceğim
Kadın yemedi tabii , tabii tabii eminim öyledir dedi
Şaka maka cidden korkunç halde bacağım , mümkün mertebe giyinme dedi ... ahanda böyle uzattım bacağı burdayım
Beyaz ekmekti, beyaz unla yapmıştım bu seferSabahki ekmek tam buğday ekmeği değil mi
sagol canim tesekkur ederimHoşgeldin canım aramızaNeredensin neler yapıyorsun çalışıyor musun evli misin
Hiçte mıy mıy bir insan olarak aklımda değilsin sen benim aç gezen acayip bir hırsla bütün gün yemeden duran bir insan olarak bilirimhep dik ve güçlüsün pes etmeden her metodu deneyen dukandan gibi pro kh bir şeylerden çıkan hatta ben bile bilmiyorum o derece diyet yapıyorsun Bunu unutma kuzum
Eki Görüntüle 2046739
Ahh kaptanım sen 60 puan yazacak insan mısınben dün 150 yaptım yahu İşin şakası her zaman iyisin iyi
Kolay gelsin canım hepsi üst üste gelmiş gerçektenHasta yakını için mahkemeler de uğraşacaksın bir de keşke şu insanlar anlasa doktorlar bize yardımcı olmaya çalışıyor sadece ne hastalığımıza sebepler ne de başka şeye sebep
Afiyet olsun canım gayet güzel menü regli geldiğinde bende de iştah patlaması oluyor
Evet o kırmızı elbise hayal oldu istedigim kiloya inemedim cunku biraktim bakalim ne uyduracam alacam karar veremedimHeeee hatırlıyorum kırmızı elbise konuşmuştuk...
canim bugun yuzduk dun fazladan bisey yapamadim.bugunku menum guzel ama. birazdan yazacagim
ooooo yeni angara buluşması .... hemi de miu lu ....süper
@kelebekolacam can daktırımburdayım yavrum burdayım .... sende gelmişsin gitmemek üzere di miiiiiiii ?
ben bi halt ettim daktırım cuma yandım , kahve ile .. ihmal ettim .... daha doğrusu acımadı çok ..su topladı ...gece onlar patladı sarı sarı oldu iltihap galibaonla uğraşıyorum ...
Munzevi Zencefil canım , verebileceğine inanıyorsan liste de kal ... yoksa liste dışı ortilik /mortilik falan derken takım içinde yine kal .
hayalindeki kilo 50 ise yaklaş ona ... vermede sorun yaşamam diyorsan .... ben olsam 50 değil de , 52 yaparım hedefi ... en kötü %80 e varıp 53 gibi mezun olurum .
ErSeSi gülüm hemen sporla telafi
nehir istanbuldayim bende muhasebeciydim bir aydir issizim. yas 29 evliyim bir oglum var 4 yasindaMaşallah canım bende İstanbuldayım evliyim çocuk yok muhasebeciyim yaş 27Memnun oldum İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun
müdürlerden biri sen kilo mu aldın dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?