- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 28
- 45
Ben de işsizimnehir istanbuldayim bende muhasebeciydim bir aydir issizim. yas 29 evliyim bir oglum var 4 yasinda
Rossmann ve starbucks larda var bu marka aklında olsunBende bakayım buna hiç görmemiştim
Cumaya cumayaaaaaaBas harfi kim ki
Künefe miiiiSu koyverdiler ahuynan ,ece ertelenecek gibi duruyo
He atardım sana bi künefe resmi daha:
İnşallah gel gelÇok özledim sizleri inşallah haftaya düzene girerim de gelirimm boll bolll
En sevdiğim telafisi yapılan cıs cos :))))Sucugu eritmeye ciktim kizlar
Allaaah maşallah sana maşallah naZar değecek şimdi.. aynen bu şekilde devam white canım.. asla bozmak yokAnam ne mutluluk bugün itibariyle 20.1 kilo verdim ay Allah'ım sana sukurler olsun obez olarak çıktığım yolda şimdi normal kilolu sayiliyormusum
Onca kiloları vermiş ahu mu söylüyor bunları.. başlangıç kilona bakman yeterli ahucum kendini hafife almaTebrik ederim canım ne büyük bi mutluluk demi.bende bu ara durdum koruma gibi oldu veremeyince sanki yine şişman eski benmişim gibi hissediyorum sanki hiç zayıflamamışım gibi off
Ben asıl haftasonu düzenli yiyebiliyorum.. haftasonusu haftaiçisi yok bu işin şahestecim.. bir hedefimiz var o hedefe emin adımlar var yoksa günlerin hepsi aynı her gün kendimize inanç yatırıö günümüzHafta sonu ben de çok dertliyim. Hafta içi verip hafta sonları almak
Rossmann ve starbucks larda var canımHiç görmedim, ben de arıyım.
Hoşgeldinnniyi akşamlar
Neden uyamıyorsun fulyacım anlatsana hele bihoş geldin canım. ben fulya
bak hepsini toptan dedim
ah be kuzum bu aralar uyamıyorum inan bana
Sopalasaydın ada hak etmişBugün yogun gecti gunum kızımın ogretmeni ile tanistim.. esim gel dairede isim var halledeyim seni hemen eve birakirim dedi.... gectim daireye 13. 30 dan 16.30 a kadar isi bitmedi sinir kupu oldum dur bekle simdi biter diye diye oyaladi bende gittim yan odadaki bayanlarla sohbet muhhabbet kahve cay ohhhh vakit gecirdim...tabiii valiz hazirlamak aksama kaldi ....
Hayırlı uğurlu mu olsun ilk menü bildirimiİyi mesaj birikmiş, yazmadan okuyum dedim, anca okudum. İlk defa menü yazmanın stresi sardı beni şu an...
1.gün menüm:
Kahvaltı 08:
2 domates, 2 sivri biber, 2 dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir, 1 dilim hindi füme, 5 yeşil zeytin, şekersiz çay
Ara 12:
1 şeftali, 1/2 fincan kahve
Öğlen 14:
Çiğ kereviz, 1 kase yoğurt, pulbiber
Ara 16:
1 yeşil elma, 1 avuç beyaz leblebi
Akşam 19:
1 tabak etsiz, salçasız patlıcan yemeği (1 yk zeytinyağı ile pişirdim.), 1 kase sarımsaklı yoğurt
1.5 litre su
30 dakika yürüyüş
Nefes detoksu mu yaptın hülyaaaaaaSelam kizlar bugun kahve günü gibi oldu bsna..kahve cay. Menum yok gibi.
Kahvalti yok.
Aksam 5 te 1 nektar..
Hicbirsey yemedim resmen ve tokum.Kitap islerinin kosusturmasi falan derken ..canimda istemedi o da isime geldi..yaptigim yemeklerin bile tadina bakmadim..bu bir mucize :))
Keske bu hafta mortim olaydi..
Aha teiplim gelmiş.
Dün gece oldu.. bana da bir garip geliyor. Aus yazmasına nasıl alışmışız. Hele siz
Bulursun inşallah canim istediğin gibi...Evet o kırmızı elbise hayal oldu istedigim kiloya inemedim cunku biraktim bakalim ne uyduracam alacam karar veremedim
Kesinlikle hemen alıyorsun.. yazık değil mi tertemiz beslenmene . Beyaz ekmekle heba etmiş olursun. İlk iş tam buğday ekmeği almakİyi tarafından bakarsak, dinlenmek için zemin olmuş değil mi
Beyaz ekmekti, beyaz unla yapmıştım bu sefer
Tam buğday unum sıcaktan sanırım, böceklenmişAlıcam tekrar.
Fena mi diyor evde sıkıliyordun iki sohbet ettin diyor :)))Rossmann ve starbucks larda var bu marka aklında olsun
Cumaya cumayaaaaaa
Künefe miiii
Hıkkkkkkkkk
Nefesim kesildi gözler şaşı beş
İnşallah gel gel
En sevdiğim telafisi yapılan cıs cos :))))
Allaaah maşallah sana maşallah naZar değecek şimdi.. aynen bu şekilde devam white canım.. asla bozmak yok
Onca kiloları vermiş ahu mu söylüyor bunları.. başlangıç kilona bakman yeterli ahucum kendini hafife alma
Ben asıl haftasonu düzenli yiyebiliyorum.. haftasonusu haftaiçisi yok bu işin şahestecim.. bir hedefimiz var o hedefe emin adımlar var yoksa günlerin hepsi aynı her gün kendimize inanç yatırıö günümüz
Rossmann ve starbucks larda var canım
Hoşgeldinnn
Neden uyamıyorsun fulyacım anlatsana hele bi
Sopalasaydın ada hak etmiş
Hayırlı uğurlu mu olsun ilk menü bildirimi
Menü gayet iyi şaheste beğendim çok. Ama ilk baktığım su idi. Öğleye kadar 1 lt içmiştim zaten ve geri kalan tüm gün sadece 0.5 lt. Olmaz. Su diyette çoook önemli. Hemen uyumadan 2.5 yapılıyor o. Ve bana bildir e mi 2.5 oldu diye bekliyorum.
Uyumam bak
Nefes detoksu mu yaptın hülyaaaaaa
Nefes al ver öğünlerde de kahve hüplet.. birşeyler ye kuzum güçsüz düşeceksin.
Aha teiplim gelmiş.
Artık senin menüleri okumıcam ben evet evet okumıcam. Adını gördüm mü yapıştır Miu
Dün gece oldu.. bana da bir garip geliyor. Aus yazmasına nasıl alışmışız. Hele siz
Ah canımmmm tuzum teşekkür ederimİyi akşamlar hanımlar misafir kabul ediyormusunuz yan topikten geldim bolca selam getirdim miu kusummmm @MiuLego hayırlı olsun kaptanligin inşallah @Ausencia kaptanım geçmiş olsun cokkkkk birde emekliliğin hayırlı olsun
Hala 69 lardayim canim ...olsun artik sonucta gelin ben degilimBulursun inşallah canim istediğin gibi...
Sonuçta çok kilon yok demi
Hafifcecik gün olmuş.. yine de sulu yemek salata yoğurt aramadı değil gözüm.. ama bazen insanın da canı böyle istiyoe kahvaltışık tüm gün.. afiyet olsun:)bugunku menum
sabah bir kapya biber bir dilim ekmek 1 haslanms yumurta bol peynir
ara bir turk kahvesi
bir soda
aksam menemen ve firin kapya kahvaltilikla kapattim bugun
yarim saat yuzme
2 lt su
Bu erkekler adamı deli ederFena mi diyor evde sıkıliyordun iki sohbet ettin diyor :)))
Ah canımmmm tuzum teşekkür ederim
Ay canımmmmmmŞimdi seni bulmuşken bişey sorayım didim şimdi ben 3 haftadır ekmek yemedim yaa ağzımda aftlar çıktı yaaaa 27 yaşıma kadar böyle bişey görmedim ben bol su içiyorum zaten ama ekmek yemediğim için olabilirmi acabasi dedim
Umarım canım da zor. Bu yediklerimle telafisi mümkün değil benceasma minnoş yüzünüm kuzum.. ben 2 günde 3 kilo gittiğini biliyorum benden.. şişkinlik ödem fos diye sönüveriyor.
şahesteeeeeeeeeeeeee
zaten öğleye kadar 1 lt.
Akşama kadar 1 lt. daha.
ee uyuyana kadar da hiç içmesen 0.5 lt.
kaç etti?????
kocaman bir 2.5 lt.. bak kızılcak hiçbirşey yokgece sen bile inanamayacaksın içtiğin su miktarına.
Hatta hadi içelim hemen az daha
fatmacım.. afiyet olsun. Ben kahvaltıda 1 simit yiyip ertesi güne eksi çıktığımı biliyorum. Nasıl? Akşamı çoook hafif geçirip biraz da sporla. Hadi bakalım akşam menünün geri kalanı tertemiz olsun mu?
Teşekkür ederim canım. Tekrar sende böyle devam edeceksin hayırlısıyla git gelde.Bir zamanlar menum hep boyleydi cook begeniyorum menulerini canım
Aft canim vücud direnci dustugunde cikar yani ekmekle alakası yol... daha vitaminli seyler yeme calis ...et gibiŞimdi seni bulmuşken bişey sorayım didim şimdi ben 3 haftadır ekmek yemedim yaa ağzımda aftlar çıktı yaaaa 27 yaşıma kadar böyle bişey görmedim ben bol su içiyorum zaten ama ekmek yemediğim için olabilirmi acabasi dedim
Sağol kuzummm kızlar bilen varsa beklerim yorumları iyi aksamlarAy canımmmmmm
Bilemedim hastalık işlerinden de hiç anlamam.. bilemler yardımcı olur bir fikir verir canımcım. Geçmiş olsun aft berbat birşey
Insallah canim menulerim hep boyleydi benim ama yinede sadece 10 kilo verebildim geri 3 kilosunu aldim zatiTeşekkür ederim canım. Tekrar sende böyle devam edeceksin hayırlısıyla git gelde.
Canım et yeterince yiyorum zaten bir gün pismese ertesi gün pişer bizde et resmen parmak kadar yara var agzimdaAft canim vücud direnci dustugunde cikar yani ekmekle alakası yol... daha vitaminli seyler yeme calis ...et gibi
Balık balıııkkkkkk :)Ayy misafir geldi balık yaptım
şimdi çay faslinda ugriyim dedim
Çarşı işlerim kaldı terzilik işlerde tabi yarına allah kerim
Saydınım yiyince pişman oluyorsun bak dudak büküyorsun neden yiyorsun balım? Buraya yazmaya başlarsan menülerini kendini dizginlersin bunu da biliyorsun.. hadi bi nefes bi yeni başlangıç kendinde o gücü bulabilirsin canım benimUmarım canım da zor. Bu yediklerimle telafisi mümkün değil bencehiç yazmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?