Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gel buyur kaptanımne demek

Basimla beraber

Haklisin bu sondu zaten yazi kapattim bugun. Keske bugun olmasaymis ama onu dusunmemistim. Sodayi genelde tkahvesi yaninda iciyorum ya da spor sonrasi sadece limonlu soda. Bugun icmemistim simdi spor sonrasi maydonoz suyu ictim. Artik bol bol su icerim. Sporumu da yaziyim.
45 dk tempolu*2=90
60 dk egzersiz*3=180
Toplam 270
Mutfagi temizleyip belki biraz daha yaparim yaparsam soylerim tazecik kaptanim.
@MiuLego

Aaa okumayacak mısın

Teşekkür ederim canım aman aman bence de hep böyle olsun. Neler çektim bu günler için

Oy narım çiçeğim
Bidaha yeme diye dedim o kadar laf
Yoksa zaten o sporunla eridi gitti bile balım. Haftaya cuma da bir top ye benim için çalışkanlığının ödülü

@tuzsuz_ruh canım benim çok geçmiş olsun ayy neden oldu ki. Bir anda herşeyi kesince vitaminsiz falan mı kaldın acaba
Yok canım aslında herşeyi yiyorum tuz şeker ekmek pilav patates dışında birde kızartma geri kalan ne varsa hep yiyorum yumurta peynirin yogurdum ama anlamadım bende inşallah gecer

Kesinlikle hemen alıyorsun.. yazık değil mi tertemiz beslenmene . Beyaz ekmekle heba etmiş olursun. İlk iş tam buğday ekmeği almak

Spor bildirimim @MiuLego

Tempolu yürüyüş 160 ×2= 320
Yürüyüş 40 dk
Leslie 45×2=90
Egzersiz 55×3= 165

TOPLAM : 620 point

Ausencia
Kız tripli bu neeeee Allah canını almaya 620 point diyon bebeğim sen normal misin hasta değilsin dimi gel otur dinlen biraz ateşine bakayimmm

Yok canım aslında herşeyi yiyorum tuz şeker ekmek pilav patates dışında birde kızartma geri kalan ne varsa hep yiyorum yumurta peynirin yogurdum ama anlamadım bende inşallah gecer
Geçmiş olsun. Ard arda birkaç kere ağızda aft çıkması başka hastalıklarda da oluyor. Vitamin eksikliğinde de olabilir tabiki ama bir dahiliye uzmanına görünmek lazım derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…