Gel buyur kaptanımBalık balıııkkkkkk :)
Misss gibi..
Çaya gelelim mi
Saydınım yiyince pişman oluyorsun bak dudak büküyorsun neden yiyorsun balım? Buraya yazmaya başlarsan menülerini kendini dizginlersin bunu da biliyorsun.. hadi bi nefes bi yeni başlangıç kendinde o gücü bulabilirsin canım benim
Amin canım aminAyyy hiç sevmiyorum öyle şeyleri....
O yüzden böyle işte totoluyum..
Çok tebrik ederim nasıl güzel bir duygudur...
Daim olsun..
Ahuu görüşmek istiyorum ama şartlar işte..
Nasip belki eetelenirse olur..
Iyi akşamlar fulya..
Aslında çok güzel beslniyor. Başka bir sebebi olmalı beslenme dışı.@tuzsuz_ruh canım benim çok geçmiş olsunayy neden oldu ki. Bir anda herşeyi kesince vitaminsiz falan mı kaldın acaba
Haklisin bu sondu zaten yazi kapattim bugun. Keske bugun olmasaymis ama onu dusunmemistim. Sodayi genelde tkahvesi yaninda iciyorum ya da spor sonrasi sadece limonlu soda. Bugun icmemistim simdi spor sonrasi maydonoz suyu ictim. Artik bol bol su icerim. Sporumu da yaziyim.Kesinlikle paylaşmalıydın kuzum.. dondurma açık olduğunda ve bir topsa arada yenilenilir sadece tartıya 1-2 gün kala olmazsa harika olmaz mı :)
Su soda sade kahveler va ben yazılmasına gerek duymuyorum canım ama yanında birşey yenirse yazılr.. maydonoz kürünü yaz tabi menüne ama bilelim ne yaptın ne ettin de eridin gittin
Aaa okumayacak mısınRossmann ve starbucks larda var bu marka aklında olsun
Cumaya cumayaaaaaa
Künefe miiii
Hıkkkkkkkkk
Nefesim kesildi gözler şaşı beş
İnşallah gel gel
En sevdiğim telafisi yapılan cıs cos :))))
Allaaah maşallah sana maşallah naZar değecek şimdi.. aynen bu şekilde devam white canım.. asla bozmak yok
Onca kiloları vermiş ahu mu söylüyor bunları.. başlangıç kilona bakman yeterli ahucum kendini hafife alma
Ben asıl haftasonu düzenli yiyebiliyorum.. haftasonusu haftaiçisi yok bu işin şahestecim.. bir hedefimiz var o hedefe emin adımlar var yoksa günlerin hepsi aynı her gün kendimize inanç yatırıö günümüz
Rossmann ve starbucks larda var canım
Hoşgeldinnn
Neden uyamıyorsun fulyacım anlatsana hele bi
Sopalasaydın ada hak etmiş
Hayırlı uğurlu mu olsun ilk menü bildirimi
Menü gayet iyi şaheste beğendim çok. Ama ilk baktığım su idi. Öğleye kadar 1 lt içmiştim zaten ve geri kalan tüm gün sadece 0.5 lt. Olmaz. Su diyette çoook önemli. Hemen uyumadan 2.5 yapılıyor o. Ve bana bildir e mi 2.5 oldu diye bekliyorum.
Uyumam bak
Nefes detoksu mu yaptın hülyaaaaaa
Nefes al ver öğünlerde de kahve hüplet.. birşeyler ye kuzum güçsüz düşeceksin.
Aha teiplim gelmiş.
Artık senin menüleri okumıcam ben evet evet okumıcam. Adını gördüm mü yapıştır Miu
Dün gece oldu.. bana da bir garip geliyor. Aus yazmasına nasıl alışmışız. Hele siz
Biliyorum dikkat ediyor ama inşallah geçer hemenAslında çok güzel beslniyor. Başka bir sebebi olmalı beslenme dışı.
Oy narım çiçeğimHaklisin bu sondu zaten yazi kapattim bugun. Keske bugun olmasaymis ama onu dusunmemistim. Sodayi genelde tkahvesi yaninda iciyorum ya da spor sonrasi sadece limonlu soda. Bugun icmemistim simdi spor sonrasi maydonoz suyu ictim. Artik bol bol su icerim. Sporumu da yaziyim.
45 dk tempolu*2=90
60 dk egzersiz*3=180
Toplam 270
Mutfagi temizleyip belki biraz daha yaparim yaparsam soylerim tazecik kaptanim.
@MiuLego
Sana güveniyorumAaa okumayacak mısın
Teşekkür ederim canım aman amanbence de hep böyle olsun. Neler çektim bu günler için
Yok canım aslında herşeyi yiyorum tuz şeker ekmek pilav patates dışında birde kızartma geri kalan ne varsa hep yiyorum yumurta peynirin yogurdum ama anlamadım bende inşallah gecer@tuzsuz_ruh canım benim çok geçmiş olsunayy neden oldu ki. Bir anda herşeyi kesince vitaminsiz falan mı kaldın acaba
Rossmann ve starbucks larda var bu marka aklında olsun
Cumaya cumayaaaaaa
Künefe miiii
Hıkkkkkkkkk
Nefesim kesildi gözler şaşı beş
İnşallah gel gel
En sevdiğim telafisi yapılan cıs cos :))))
Allaaah maşallah sana maşallah naZar değecek şimdi.. aynen bu şekilde devam white canım.. asla bozmak yok
Onca kiloları vermiş ahu mu söylüyor bunları.. başlangıç kilona bakman yeterli ahucum kendini hafife alma
Ben asıl haftasonu düzenli yiyebiliyorum.. haftasonusu haftaiçisi yok bu işin şahestecim.. bir hedefimiz var o hedefe emin adımlar var yoksa günlerin hepsi aynı her gün kendimize inanç yatırıö günümüz
Rossmann ve starbucks larda var canım
Hoşgeldinnn
Neden uyamıyorsun fulyacım anlatsana hele bi
Sopalasaydın ada hak etmiş
Hayırlı uğurlu mu olsun ilk menü bildirimi
Menü gayet iyi şaheste beğendim çok. Ama ilk baktığım su idi. Öğleye kadar 1 lt içmiştim zaten ve geri kalan tüm gün sadece 0.5 lt. Olmaz. Su diyette çoook önemli. Hemen uyumadan 2.5 yapılıyor o. Ve bana bildir e mi 2.5 oldu diye bekliyorum.
Uyumam bak
Nefes detoksu mu yaptın hülyaaaaaa
Nefes al ver öğünlerde de kahve hüplet.. birşeyler ye kuzum güçsüz düşeceksin.
Aha teiplim gelmiş.
Artık senin menüleri okumıcam ben evet evet okumıcam. Adını gördüm mü yapıştır Miu
Dün gece oldu.. bana da bir garip geliyor. Aus yazmasına nasıl alışmışız. Hele siz
Kesinlikle hemen alıyorsun.. yazık değil mi tertemiz beslenmene . Beyaz ekmekle heba etmiş olursun. İlk iş tam buğday ekmeği almak
Teşekkür ederim canımÇok güzel spor
Inşallah canımYok canım aslında herşeyi yiyorum tuz şeker ekmek pilav patates dışında birde kızartma geri kalan ne varsa hep yiyorum yumurta peynirin yogurdum ama anlamadım bende inşallah gecer
Yok yemem . I ıh!Oy narım çiçeğim
Bidaha yeme diye dedim o kadar laf
Yoksa zaten o sporunla eridi gitti bile balım. Haftaya cuma da bir top ye benim içinçalışkanlığının ödülü
Geçmiş olsun. Ard arda birkaç kere ağızda aft çıkması başka hastalıklarda da oluyor. Vitamin eksikliğinde de olabilir tabiki ama bir dahiliye uzmanına görünmek lazım derim ben.Yok canım aslında herşeyi yiyorum tuz şeker ekmek pilav patates dışında birde kızartma geri kalan ne varsa hep yiyorum yumurta peynirin yogurdum ama anlamadım bende inşallah gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?