Gergin değil heyecanlııııııYok yemem . I ıh!mortim de cok gizemli zaten. Gerginim su an
Hayatımda ilk defa aft çıktı agzimda hemde bir parmak sol taraf felç resmen bakayım bir iki güne geçmezse tekrar çıkarsa gidicem doktora teşekkür ederim canimmmGeçmiş olsun. Ard arda birkaç kere ağızda aft çıkması başka hastalıklarda da oluyor. Vitamin eksikliğinde de olabilir tabiki ama bir dahiliye uzmanına görünmek lazım derim ben.
Gecmis olsun..aftin üstüne biraz karbonat koyun..oncesinde karbonatli bi gargara yapin iyice dezenfekte olsun agizici..sonra karbonat ustune.Sağol kuzummm kızlar bilen varsa beklerim yorumları iyi aksamlar
Teşekkür ederim canım deniyorum hemenGecmis olsun..aftin üstüne biraz karbonat koyun..oncesinde karbonatli bi gargara yapin iyice dezenfekte olsun agizici..sonra karbonat ustune.
Kız tripli bu neeeee Allah canını almaya 620 point diyon bebeğim sen normal misin hasta değilsin dimi gel otur dinlen biraz ateşine bakayimmm
Ben 5 dk dışarıda yürüyüp geliyorum o halde 620 yaz cici kaptan615 puan triplim. Matematik felç
Tuzsuzum ne ettin 2 dk daTeşekkür ederim canım deniyorum hemen
Uygun olabildiğiniz zamanı yazın kuzular. O zaman buluşalım, kısmet diyelimGelmiş bile
Anammm o nasıl iş ya
Gelebilmeyi istediğimi biliyorsunuz sartlari zorlayacağım ama kızımın okul alışveriş isi var ergen çocukları özellikle kızları olanlar bilir onemsenmediklerini düşünürler hemen ama erken biterse damlarım
Antepia27 anlat hele akşam ağız fermuarlı mı?
Erteleyelim o halde Ahucum. Haftaya ben müsait değilim ona göre planlayın kızlarYa hergün menüleri yazacam diye hesap ede ede yiyorum ama yazmayı hep unutuyorum adapte olamadım listedeki ağdalı üye oldum sündürüp durdum toleransları affola
İş bakıyorum abla.mali müşavir belgem var ya benim hah işte onu artıksın kullanmak kullanmak içşn de işi iyice öğrenmek istiyorum ama kimse bana öğretmek istemiyo
Bende anlamadım abla.benim oğlanın ilk çıktığı yıldan var sadece 1 çocuk alıyo bende acaba biri alıyo diye mi çıkmıyo dedim.ama sinir oldum.eşimin 10 tane kira geliri olan dekorasyoncu arkadaşı alıyo bizim gruptan da kocası kuyumcu geçenler de de yeni aldığı iPhone 7 Plus ın havasını atan kadının oğluna çıkmış çok uyuz oldum sorma
Masum gel beraber ağlayak diyecem ama çözüm değil.ahanda benimde kıl temizliğin duruyo ama ben evdeyim şimdilik yapmaya başlıyacam ha bide bende de var o sabah kalkmayan akşam yatmayanlardan
Ay demeyin öyle ya çalışacam ben gaz verin iyidir deyin hem ben çalışınca eğer maaş alabilirsem yarısını temizlikçilere vercem ki.sırf o yüzden çalışacam evi temizletmek için
Menüler bildiğin gibi cıs cos yok ama ekside YOk hemde bu sabah artı gördüm dedim imkansız bi baktım yumurtlama günü.neyse bugün yarın kabağa sardım yine
Kimler gelmiş çok özledim seni kızzz Allah kolaylık versn cümlemize
ya benim kuzenimin sünnet brunchı var sabah kahvaltıya gidecez öğleden Sonra da kuran okunacak.bahçeli deki mado da olacak brunch kaçta biter bilmem ki haftaya olsa olmamı yoksa sonradan katılayım ama benden mahrum kalmayın derim ben
Kuzum erteleniyor büyük ihtimalle. Kısmet nasip ne diyelim canımsaydin78 canım ben çok yoğunum kuxum
Haftasonu zaten sıkıntıydi benim için hele bu aralar imkansız ötesi maalesef..
Cokk isterdim cokk ama görüşmek...
İnşallah ilerde nasip olur ♡♡♡
Canım ben siyah çayı pazardan pazara içiyorum ki yediklerimin vitamini bana kalsın hem şuan leptin ablayı bozamam kusura bakma paso içer bendeniz 4 litre oldu galiba bugünMortim mortimmmmmmWhiteblacklife akşam vakti geldi çattı şimdi çay da demlenmiştir sizin evde. O çayın yanına ömmmmmm mis gibi aburcuburlar götür sen. Bünyen zayıf düşmesin
Yazayım canım ama faciaBalık balıııkkkkkk :)
Misss gibi..
Çaya gelelim mi
Saydınım yiyince pişman oluyorsun bak dudak büküyorsun neden yiyorsun balım? Buraya yazmaya başlarsan menülerini kendini dizginlersin bunu da biliyorsun.. hadi bi nefes bi yeni başlangıç kendinde o gücü bulabilirsin canım benim
Ya hahahahha seni yerim seni o beş dk nı yerimBen 5 dk dışarıda yürüyüp geliyorum o halde 620 yaz cici kaptan
Bir an önce geçer inşaallahayyy anam doktordan bi güzel paparamı işittim geldim
çok ihmal etmişsin bacağını dedi , şimdi ilaçlarını sürüp açık bırak evde ... uzat bacağını ....kocacımmmm çayı getir diye seslen dedi ... çamaşır astır , bulaşık dizdir sakın kalkma yerinden dedieşimde demez mi desenize ben aynı işlere devam edeceğim
Kadın yemedi tabii , tabii tabii eminim öyledir dedi
Şaka maka cidden korkunç halde bacağım , mümkün mertebe giyinme dedi ... ahanda böyle uzattım bacağı burdayım
Yarın yaz saydınım bugün değil.. şöyle perşembeye yaraşır he? Evet evet yarın menün gelsin o zamanYazayım canım ama facia
Bu arada Leslie yattı. Dışarı çıkmak durumunda kaldım. 75 dakika tempolu yürüyüşüm var. 150 puan canım
Kızartma mk akşam ki biber?Aynen kaptanim çok şükür
Sabah yazdım
Ara
Küçük bir salkım üzüm
Öğle
Musakka
Ara
Yarım avuç kadar kabak çekirdeği
Akşam
Biberli yoğurt
Ve bu kadar daha yemem insallah
Yatıp uyuma şansın var mı hemen canım?Şuraya açlıktan başı ağrıyan bir eflal bırakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?