Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun. Ard arda birkaç kere ağızda aft çıkması başka hastalıklarda da oluyor. Vitamin eksikliğinde de olabilir tabiki ama bir dahiliye uzmanına görünmek lazım derim ben.
Hayatımda ilk defa aft çıktı agzimda hemde bir parmak sol taraf felç resmen bakayım bir iki güne geçmezse tekrar çıkarsa gidicem doktora teşekkür ederim canimmm

Sağol kuzummm kızlar bilen varsa beklerim yorumları iyi aksamlar
Gecmis olsun..aftin üstüne biraz karbonat koyun..oncesinde karbonatli bi gargara yapin iyice dezenfekte olsun agizici..sonra karbonat ustune.

Kız tripli bu neeeee Allah canını almaya 620 point diyon bebeğim sen normal misin hasta değilsin dimi gel otur dinlen biraz ateşine bakayimmm
Yok kuzum gayet enerjiğim yapmadığım gün kötü oluyorum
Sen alışık değilsin benim sporlara 300 den aşağısı kurtarmaz beni

Uygun olabildiğiniz zamanı yazın kuzular. O zaman buluşalım, kısmet diyelim

Erteleyelim o halde Ahucum. Haftaya ben müsait değilim ona göre planlayın kızlar

saydin78 canım ben çok yoğunum kuxum
Haftasonu zaten sıkıntıydi benim için hele bu aralar imkansız ötesi maalesef..
Cokk isterdim cokk ama görüşmek...
İnşallah ilerde nasip olur ♡♡♡
Kuzum erteleniyor büyük ihtimalle. Kısmet nasip ne diyelim canım

Mortim mortimmmmmm Whiteblacklife akşam vakti geldi çattı şimdi çay da demlenmiştir sizin evde. O çayın yanına ömmmmmm mis gibi aburcuburlar götür sen. Bünyen zayıf düşmesin
Canım ben siyah çayı pazardan pazara içiyorum ki yediklerimin vitamini bana kalsın hem şuan leptin ablayı bozamam kusura bakma paso içer bendeniz 4 litre oldu galiba bugün

Yazayım canım ama facia

Bu arada Leslie yattı. Dışarı çıkmak durumunda kaldım. 75 dakika tempolu yürüyüşüm var. 150 puan canım

Bir an önce geçer inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…