Canim dün akşam totem yaptım daha fazlası oldu yeni totemim sabaha 58.0 olur mu sence olur demiYa hahahahha seni yerim seni o beş dk nı yerim
Yürüdüm kiYa hahahahha seni yerim seni o beş dk nı yerim
Aslında 2 ana menü çok güzel saydınım.. aralar fazla kaçmış.. helvayı çokça mı yedin? Bi detoks patlatsan yarına temizlenir epey. Detoks yap bence mis olur tadondan yenmez. Muz süt detoksu hatta. At çantaya muz süt 3 öğün ohhhh mide temizlenir.Menüm
Geç kahvaltı
1 dilim t.b. ekmeği
Tavada 2 yumurta
Biraz peynir 4 yeşil zeytin
Köz patlıcan biber
Domates salatalık
Birkaç badem fındık
Akşam üzeri
1 küçük kase fındık badem2 limonlu soda
Akşam
1 dilim t.b.ekmeği
1 çipura
Soğan salatası, tere
Yaz helvası
Ara
1 kase çekirdek
Su: 2 lt.
Dukan içeceği @MiuLego
NapıypruuuuuuzzzzzSurat asmalarım yememem gerekenler biliyorumyedim, pişmanım
Maşallah canım ya süper spor yapıyorsun darısı banaYürüdüm ki
Ilk zamanlar benimde feci ağrırdıŞuraya açlıktan başı ağrıyan bir eflal bırakalım
Normalde uyurum bu saatte ama açlıktan uyuyamıyorumKızartma mk akşam ki biber?
Yatıp uyuma şansın var mı hemen canım?
Olmaz mı olmaz mı o spora mortimmmmmmmmm geç yatma leptin yaksın yağlarıCanim dün akşam totem yaptım daha fazlası oldu yeni totemim sabaha 58.0 olur mu sence olur demi
Sadece muz ve süt mü tüketiliyor canımAslında 2 ana menü çok güzel saydınım.. aralar fazla kaçmış.. helvayı çokça mı yedin? Bi detoks patlatsan yarına temizlenir epey. Detoks yap bence mis olur tadondan yenmez. Muz süt detoksu hatta. At çantaya muz süt 3 öğün ohhhh mide temizlenir.
Oldumu sana +5 daha oh ayaklarına sağlıkYürüdüm ki
Sağol canım, okula git gel vs o sa yoruyor beni. Gün içinde de midem hep gur gur du bu haftaIlk zamanlar benimde feci ağrırdısonra alışınca geçti. Tabii ara veripte geri alışınca yemelere tekrar diyete başlayınca kötü olmuştum. Geçmiş olsun canım
ayyy anam doktordan bi güzel paparamı işittim geldim
çok ihmal etmişsin bacağını dedi , şimdi ilaçlarını sürüp açık bırak evde ... uzat bacağını ....kocacımmmm çayı getir diye seslen dedi ... çamaşır astır , bulaşık dizdir sakın kalkma yerinden dedieşimde demez mi desenize ben aynı işlere devam edeceğim
Kadın yemedi tabii , tabii tabii eminim öyledir dedi
Şaka maka cidden korkunç halde bacağım , mümkün mertebe giyinme dedi ... ahanda böyle uzattım bacağı burdayım
Anam ne mutluluk bugün itibariyle 20.1 kilo verdim ay Allah'ım sana sukurler olsun obez olarak çıktığım yolda şimdi normal kilolu sayiliyormusum
Kızartma mk akşam ki biber?
Yatıp uyuma şansın var mı hemen canım?
Karatay da yapıyosun ki ağzına bir ceviz de at diyememNormalde uyurum bu saatte ama açlıktan uyuyamıyorumsabah güzel bir eksi görmezsem, isyaaaannn
Sende iyisin canım devam edersen birakmazsan çok iyi sonuçlar alırsın.Maşallah canım ya süper spor yapıyorsun darısı bana
Ne yazık ki benim eş kişisi gelir yine 12 de yemek hazırla topla çocuk emzir 4 defa gece sabah 6 içtima ya kalkOlmaz mı olmaz mı o spora mortimmmmmmmmm geç yatma leptin yaksın yağları
Ayyyy kaptanim içim sizladi tekrar geçmiş olsun canım
Maşallah tebrikler canım
Yok kaptanim acı pul biber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?