Yok yemem asla , hemde yatmadan önce. Diyet yapmazken bile uyumadan önce yemezdim ayıptır söylemesiKaratay da yapıyosun ki ağzına bir ceviz de at diyemem
Evet canım ben çok yaparım muz süt yarın ben de yapıcam mesela :)Sadece muz ve süt mü tüketiliyor canım
Helva malesef çokçaydı canım
Kuzum noldu bilmiyorum banasaydin78 eee gülüm hani bu sabah ne konuştuk ? heeeey bak küseceğim heee ... hadi hadi en kötü sabite gel cumaya ... bekliyorum orda seni
Teşekkürler ederim ablacığımAyyyy kaptanim içim sizladi tekrar geçmiş olsun canım
Maşallah tebrikler canım
Yok kaptanim acı pul biber
57.9Canim dün akşam totem yaptım daha fazlası oldu yeni totemim sabaha 58.0 olur mu sence olur demi
5'ime dokundurmamOldumu sana +5 daha oh ayaklarına sağlık
at kendini miunun kucağına .. bak kalacak mı iştah miştah ... hadi koş koşşş ....Kuzum noldu bilmiyorum banasaçma bir iştah var, benimde şaşırıp kaldığım niye böyle oldu anlamadım mümkün değil kesin artı gelecem
Sağol canım devam edeceğim göbek denen şey az kaldı gitsin artık bendenSende iyisin canım devam edersen birakmazsan çok iyi sonuçlar alırsın.
Yapalım yapalımEvet canım ben çok yaparım muz süt yarın ben de yapıcam mesela :)
3 öğün muz süt.. acıkırsan bir öğün daha.. bir de yeşil çay ya da kiraz sapı çayı ve boool su. Güzel eksi getirir. 1 gün yapılınca aç bırakmaz 2. Gün zorlar. Sana da 1 gün yeter zaten. Beraber yapalım yarın
Ausencia içim bir hoş oluyor söyledikçe sen. Ne acır ne beter yanar o da şimdi. Hadi hemen kurusun geçsin. Değmek enişteyi vantilatör olarak kullan da üf lesin dursun bacağına :)
Tekrar çok geçmiş olsunsağolasın fatmacım , valla benim de içim cız cız şu an
çok sevindim 4 elle sarılmış gördüm
Pardon ya sen nerene yapıyorsun bı dur ya canım çıktı sana yenilmeyecegim diye sen ye bakalimEvet canım ben çok yaparım muz süt yarın ben de yapıcam mesela :)
3 öğün muz süt.. acıkırsan bir öğün daha.. bir de yeşil çay ya da kiraz sapı çayı ve boool su. Güzel eksi getirir. 1 gün yapılınca aç bırakmaz 2. Gün zorlar. Sana da 1 gün yeter zaten. Beraber yapalım yarın
sağolasın fatmacım , valla benim de içim cız cız şu an
çok sevindim 4 elle sarılmış gördüm
Emekli kaptanim dediysem doğrudur inşallah bu hafta eksi 2 için canla başla devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?