Kız fatma bir ohhhh demişim çaltırmıyom da ama kızartma sandım kalpten gidiyordumAyyyy kaptanim içim sizladi tekrar geçmiş olsun canım
Maşallah tebrikler canım
Yok kaptanim acı pul biber
O zaman diren eftalim dirennnnnnnnYok yemem asla , hemde yatmadan önce. Diyet yapmazken bile uyumadan önce yemezdim ayıptır söylemesi
Hahahahahhahahaha hahahahahah ben yalandan hergün eksik puan bulsam sana ekstra spor yaptırırım demek5'ime dokundurmam
at kendini miunun kucağına .. bak kalacak mı iştah miştah ... hadi koş koşşş ....
Tamam sabah başlıyoruz.. ağza başka birşey atmak tok. Sabah tartıl da bakalım sana kaç eksi getirecek onu bilelimYapalım yapalım
nefesi kuvvetlidir kız , üflerken bir de geçer meçer harbiden başına üfürükçü kesilmesin
YabıcamPardon ya sen nerene yapıyorsun bı dur ya canım çıktı sana yenilmeyecegim diye sen ye bakalim
İyi geceler kızlar
Uyumadan menümü bildireyim
Sabah 9.30
Tereyağlı toz biberli 2 yumurta
2 parmk peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
Akşam 19.30
Et haşlama salata
Su 3lt
Azönce de türk kahvesi
Yaptırma bana kabak detoks deli etme beni yazık günah bu garibe de artikKız fatma bir ohhhh demişim çaltırmıyom da ama kızartma sandım kalpten gidiyordum
O zaman diren eftalim dirennnnnnnn
Hahahahahhahahaha hahahahahah ben yalandan hergün eksik puan bulsam sana ekstra spor yaptırırım demek
Antepia27 da bir gözüm şimdi diğerini saydin78 e diktim
Tamam sabah başlıyoruz.. ağza başka birşey atmak tok. Sabah tartıl da bakalım sana kaç eksi getirecek onu bilelim
Sonra uğraş dur
Yaptırma bana kabak detoks deli etme beni yazık günah bu garibe de artik
Kaptanim bu hafta biraz duzensizdim inşallah toparlanmaya başladım
Geçmişi bile atlaya atlaya okuyorum yav hiç huyum değildir yani
Emekli kaptanim dediysem doğrudur inşallah bu hafta eksi 2 için canla başla devamkafayi siyirdim sonunda
Kız fatma bir ohhhh demişim çaltırmıyom da ama kızartma sandım kalpten gidiyordum
Hahahahahhahahaha hahahahahah ben yalandan hergün eksik puan bulsam sana ekstra spor yaptırırım demek
Tamam sabah başlıyoruz.. ağza başka birşey atmak tok. Sabah tartıl da bakalım sana kaç eksi getirecek onu bilelim
Sonra uğraş dur
İyi geceler kuzumHepinizi seviyoreekrana daha fazla bakamıycam, ne güzel herkes de burda ama hadi iyi geceler
Hepinizi seviyoreekrana daha fazla bakamıycam, ne güzel herkes de burda ama hadi iyi geceler
Isınma turlarındayım kaptanım. Yoksa gözlerde yer çok.bu haftayı miik eksi bile geçsen ... haftaya bomba ... @MiuLego sana bir de en dişlisinden ve aktifinden .. oyyy kuzum lunya gibi bir morti bulsa
bende öyle yapıyorum şu an
dibini dibini sıyır white'm ...nimettir
kız bi gözüne bi kişi pay etme ... göz başı 10 kişi sığar senin gözlere
İnşallah taze kaptanmYabıcam
Kajupi canım daha sık gel emi
Senin fiziği görünce korkmuştum ama caktirmamistim bı spor bı detoks girince işin içene tirstim niye yalan söyleyeyim ama pes eder miyim hiç sence
Korktun mu
Ama listeye afilli giriş yakışmaz mı mortim
Vakit bulunca gelirsin zaten ama hatırlatmadan da olmazİnşallah taze kaptanm
Herksn işi gücü var evt ama valla daha yeni oturdm popom yer gördü.
Ev temizlği yapıyorm bu ara cam çerçeve.
Kızım da maşallah düzenli biyer bırakmıyor
Topla topla topla geçiyor gün.
Neyseki şuan uyumak üzere de girebildm.
Geçmişi okumaya çalışıyorm ama ohoo bi bakıyorm 400 msj:)
Pes edersen zatenSenin fiziği görünce korkmuştum ama caktirmamistim bı spor bı detoks girince işin içene tirstim niye yalan söyleyeyim ama pes eder miyim hiç sence
Bitmiyor evet. Ama menülerimi düzenli paylaşıyorum :)Vakit bulunca gelirsin zaten ama hatırlatmadan da olmaz
İş güç hiç biter mi
Aha ilk sopa da geldiPes edersen zaten
Ausum geçmiş olsun..Allah birvdaha yasatmasin..ama diyelim oldu yazmistim zeytinyagi ve yumurta beyazi..soguk suya tuttuktan sonra..birebir canim
Heeee hatırlıyorum kırmızı elbise konuşmuştuk...
İyi akşamlar hanımlar misafir kabul ediyormusunuz yan topikten geldim bolca selam getirdim miu kusummmm @MiuLego hayırlı olsun kaptanligin inşallah @Ausencia kaptanım geçmiş olsun cokkkkk birde emekliliğin hayırlı olsun
Isınma turlarındayım kaptanım. Yoksa gözlerde yer çok.Antepia27 ya rakip kafada var birkaç tane. Cuma süprizi
Farkındayım canım zaten o yüzden dedim.. yoksa demem bile kiBitmiyor evet. Ama menülerimi düzenli paylaşıyorum :)
Ya hergün menüleri yazacam diye hesap ede ede yiyorum ama yazmayı hep unutuyorum adapte olamadım listedeki ağdalı üye oldum sündürüp durdum toleransları affola
İş bakıyorum abla.mali müşavir belgem var ya benim hah işte onu artıksın kullanmak kullanmak içşn de işi iyice öğrenmek istiyorum ama kimse bana öğretmek istemiyo
Bende anlamadım abla.benim oğlanın ilk çıktığı yıldan var sadece 1 çocuk alıyo bende acaba biri alıyo diye mi çıkmıyo dedim.ama sinir oldum.eşimin 10 tane kira geliri olan dekorasyoncu arkadaşı alıyo bizim gruptan da kocası kuyumcu geçenler de de yeni aldığı iPhone 7 Plus ın havasını atan kadının oğluna çıkmış çok uyuz oldum sorma
Masum gel beraber ağlayak diyecem ama çözüm değil.ahanda benimde kıl temizliğin duruyo ama ben evdeyim şimdilik yapmaya başlıyacam ha bide bende de var o sabah kalkmayan akşam yatmayanlardan
Ay demeyin öyle ya çalışacam ben gaz verin iyidir deyin hem ben çalışınca eğer maaş alabilirsem yarısını temizlikçilere vercem ki.sırf o yüzden çalışacam evi temizletmek için
Menüler bildiğin gibi cıs cos yok ama ekside YOk hemde bu sabah artı gördüm dedim imkansız bi baktım yumurtlama günü.neyse bugün yarın kabağa sardım yine
Kimler gelmiş çok özledim seni kızzz Allah kolaylık versn cümlemize
ya benim kuzenimin sünnet brunchı var sabah kahvaltıya gidecez öğleden Sonra da kuran okunacak.bahçeli deki mado da olacak brunch kaçta biter bilmem ki haftaya olsa olmamı yoksa sonradan katılayım ama benden mahrum kalmayın derim ben
en iyisi sizin bruncha gelek
İş İçinde hayırlısı olsun ...
Teşvik herkese çıkmadı puana göre onun bi prosedürü var aylık gelirde etkiliyor ,birde okuyan başka çoçuk varmı diye ... Ama sana çıkardı niye çıkmamış bilemedim ...
ecemavi
Su koyvermeyin üleynnn ayarlayana kadan yaz bitti
Ecem pazar olmamı o alış veriş ?
Siz gelmeyecekseniz olmaz erteleyelim başka haftalara
Kızlar siz bu hafta benden.dolayı iptal etmeyin sakın gelmeye çalışırım o ayrıda zaten hepimizin gelebileceği zamanı bulmak zor bence siz ayarlayın musait olan gelsin ne dersinizSizlere nasıl uygun gelirse banum , benim nigdede olmadıgım bi hafta sonu olur o vakit .
Geçmiş olsun benim kolumda öyle bir yanmisti sonra iltahap toplamıştı dr banada kızmıştı hic unutmam yıl 1993falanayyy anam doktordan bi güzel paparamı işittim geldim
çok ihmal etmişsin bacağını dedi , şimdi ilaçlarını sürüp açık bırak evde ... uzat bacağını ....kocacımmmm çayı getir diye seslen dedi ... çamaşır astır , bulaşık dizdir sakın kalkma yerinden dedieşimde demez mi desenize ben aynı işlere devam edeceğim
Kadın yemedi tabii , tabii tabii eminim öyledir dedi
Şaka maka cidden korkunç halde bacağım , mümkün mertebe giyinme dedi ... ahanda böyle uzattım bacağı burdayım
Kuzum yaaa şimdi hatırladım. Ben yarın anneciğime gideceğim. Orada da muz süt olurmu şimdiKız fatma bir ohhhh demişim çaltırmıyom da ama kızartma sandım kalpten gidiyordum
Sonra uğraş dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?