Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyyy kaptanim içim sizladi tekrar geçmiş olsun canım

Maşallah tebrikler canım

Yok kaptanim acı pul biber
Kız fatma bir ohhhh demişim çaltırmıyom da ama kızartma sandım kalpten gidiyordum
Yok yemem asla , hemde yatmadan önce. Diyet yapmazken bile uyumadan önce yemezdim ayıptır söylemesi
O zaman diren eftalim dirennnnnnnn

5'ime dokundurmam
Hahahahahhahahaha hahahahahah ben yalandan hergün eksik puan bulsam sana ekstra spor yaptırırım demek
at kendini miunun kucağına .. bak kalacak mı iştah miştah ... hadi koş koşşş ....
Antepia27 da bir gözüm şimdi diğerini saydin78 e diktim
Yapalım yapalım
Tamam sabah başlıyoruz.. ağza başka birşey atmak tok. Sabah tartıl da bakalım sana kaç eksi getirecek onu bilelim

nefesi kuvvetlidir kız , üflerken bir de geçer meçer harbiden başına üfürükçü kesilmesin

Sonra uğraş dur

Pardon ya sen nerene yapıyorsun bı dur ya canım çıktı sana yenilmeyecegim diye sen ye bakalim
Yabıcam
İyi geceler kızlar
Uyumadan menümü bildireyim

Sabah 9.30
Tereyağlı toz biberli 2 yumurta
2 parmk peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık

Akşam 19.30
Et haşlama salata

Su 3lt

Azönce de türk kahvesi

Kajupi canım daha sık gel emi

Yaptırma bana kabak detoks deli etme beni yazık günah bu garibe de artik

Kaptanim bu hafta biraz duzensizdim inşallah toparlanmaya başladım

bu haftayı miik eksi bile geçsen ... haftaya bomba ... @MiuLego sana bir de en dişlisinden ve aktifinden .. oyyy kuzum lunya gibi bir morti bulsa

Geçmişi bile atlaya atlaya okuyorum yav hiç huyum değildir yani

bende öyle yapıyorum şu an

Emekli kaptanim dediysem doğrudur inşallah bu hafta eksi 2 için canla başla devam kafayi siyirdim sonunda

dibini dibini sıyır white'm ...nimettir

kız bi gözüne bi kişi pay etme ... göz başı 10 kişi sığar senin gözlere

Isınma turlarındayım kaptanım. Yoksa gözlerde yer çok. Antepia27 ya rakip kafada var birkaç tane. Cuma süprizi

Yabıcam

Kajupi canım daha sık gel emi
İnşallah taze kaptanm
Herksn işi gücü var evt ama valla daha yeni oturdm popom yer gördü.
Ev temizlği yapıyorm bu ara cam çerçeve.
Kızım da maşallah düzenli biyer bırakmıyor
Topla topla topla geçiyor gün.
Neyseki şuan uyumak üzere de girebildm.
Geçmişi okumaya çalışıyorm ama ohoo bi bakıyorm 400 msj:)

Vakit bulunca gelirsin zaten ama hatırlatmadan da olmaz
İş güç hiç biter mi

Ausum geçmiş olsun..Allah birvdaha yasatmasin..ama diyelim oldu yazmistim zeytinyagi ve yumurta beyazi..soguk suya tuttuktan sonra..birebir canim

aminnn hülyam ... bunu aklıma yazdım da ..unuturum diye ekran görüntüsü de aldım :)

Heeee hatırlıyorum kırmızı elbise konuşmuştuk...

ahhhhhhhh ahhhhhhhhhh ada81 beee ..harbiden he .. bir daha ki düğüne giydirelim bari o kırmızı elbiseyi sana ... yahu ben bile senin için kırmızı elbise bakmıştım

teşekkürler canım ... sana da geçmiş olsun , ben aftına hem banına

Isınma turlarındayım kaptanım. Yoksa gözlerde yer çok. Antepia27 ya rakip kafada var birkaç tane. Cuma süprizi

ooooooo bunu meraktayım işte

Sizlere nasıl uygun gelirse banum , benim nigdede olmadıgım bi hafta sonu olur o vakit .
Kızlar siz bu hafta benden.dolayı iptal etmeyin sakın gelmeye çalışırım o ayrıda zaten hepimizin gelebileceği zamanı bulmak zor bence siz ayarlayın musait olan gelsin ne dersiniz
aeben Ahu060812 @masumm Nefs @MiuLego saydin78 unuttuğum varsa affola

Geçmiş olsun benim kolumda öyle bir yanmisti sonra iltahap toplamıştı dr banada kızmıştı hic unutmam yıl 1993falan

Kuzum yaaa şimdi hatırladım. Ben yarın anneciğime gideceğim. Orada da muz süt olurmu şimdi hafif birseyler yesem? Pazartesi yapayım onu olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…