53 tü hayat boyu aşırı zayoftı ben de tontik.. son bir yılda 65 oldu o. Ben de 53. Al ver yaptıkAblan kac kilo merak ettim doğru su
İyi geceler ausumBenden de herkese iyi geceler... film zamanı ..
aman diyeyim kuzular canlar güzeller ,yarını çok iyi geçiriyoruz ... Kutsal perşembe muhteşem geçsin .... cuma da pon ponlar sıraya dizilsin
Anlatmak içini dökmek efserim kimler ne etti anlat heleKalp kırıklığına ne iyi gelirvarsa bir formül alayım
Annenin numarasını versene canım arayim binanın gelsin hemen yanına obez yapmasın da 500 Gr aldirsin sana iki dert yanayım senin kızın çok zayıf hasta olacak yemek yemiyor diyeİyi geceler fatmacım
Yöööö bitirsin diye balkonda bekliyom sonra leslie yapıcammmmm
Annem balıkesir ben ankara. Uzakminnoşum gelirse beni obez yapar gerçi
Oyy Allah kavuştursun canımcım. Anneler hep aynı. Benim ki de her gittiğimde korkuyorum birşey olacak Allah korusun yemiyorsun diyorİyi geceler fatmacım
Yöööö bitirsin diye balkonda bekliyom sonra leslie yapıcammmmm
Annem balıkesir ben ankara. Uzakminnoşum gelirse beni obez yapar gerçi
İyi geceler kaptanimmmBenden de herkese iyi geceler... film zamanı ..
aman diyeyim kuzular canlar güzeller ,yarını çok iyi geçiriyoruz ... Kutsal perşembe muhteşem geçsin .... cuma da pon ponlar sıraya dizilsin
İnsanlara olduğundan fazla anlam yüklüyorum bunu böyle olmadığını görünce yine ben üzülüyorumİyi geceler ausum
Anlatmak içini dökmek efserim kimler ne etti anlat hele
İnsanlara olduğundan fazla anlam yüklüyorum bunu böyle olmadığını görünce yine ben üzülüyorumhalbuki ilk baştan bukadar mıç mıç olmadan bir süzgeçlesem bunlar olmıyacak gerci bu insan burnunu dibindeki canın kanın olunca her zaman mıç mıç olursun elde değil
NiahahahahGergin değil heyecanlıııııı
Seni denediydim çiçeaaam valla helalişte bu yemem cevabı ilaç oldu ilaç
Yatmadan tuzlu suyla gargaraHayatımda ilk defa aft çıktı agzimda hemde bir parmak sol taraf felç resmen bakayım bir iki güne geçmezse tekrar çıkarsa gidicem doktora teşekkür ederim canimmm
Kıyamazsın ki bana senAnnenin numarasını versene canım arayim binanın gelsin hemen yanına obez yapmasın da 500 Gr aldirsin sana iki dert yanayım senin kızın çok zayıf hasta olacak yemek yemiyor diyederdime çare olur
Sorma sorma..Oyy Allah kavuştursun canımcım. Anneler hep aynı. Benim ki de her gittiğimde korkuyorum birşey olacak Allah korusun yemiyorsun diyorona göre hep aç geziyorum
Gelmiş benim emekli kaptanım bugün gözüm yollarda kaldı :)))anam daha çıkmadımdı ... kim üzmüş benim efserimi hele ....
salla gitsin efser , burnunun dibinde ise de salla .. hatta o kadar yakın olup seni üzüyorsa daha çok salla
Ah efser ah..İnsanlara olduğundan fazla anlam yüklüyorum bunu böyle olmadığını görünce yine ben üzülüyorumhalbuki ilk baştan bukadar mıç mıç olmadan bir süzgeçlesem bunlar olmıyacak gerci bu insan burnunu dibindeki canın kanın olunca her zaman mıç mıç olursun elde değil
KiyarimKıyamazsın ki bana sen
Sorma sorma..
Miu ya söz verdim annem bir köşeye geçer ağlarım dedi bana de beni kullan koz olarak.. gerekirse gözü yaşlı foto bile atarım.. yeme kuzum bugün kutsal perşembe anam canım anam de ona
Bana bana Miu naKiyarim
Kızlar siz bu hafta benden.dolayı iptal etmeyin sakın gelmeye çalışırım o ayrıda zaten hepimizin gelebileceği zamanı bulmak zor bence siz ayarlayın musait olan gelsin ne dersiniz
aeben @Ahu060812 Nare83 @Nefs @MiuLego saydin78 unuttuğum varsa affola
Geçmiş olsun benim kolumda öyle bir yanmisti sonra iltahap toplamıştı dr banada kızmıştı hic unutmam yıl 1993falan
İyice hırslandım 5 mil yapcam o zamanEvet miu ya
Bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum şuraya yazmaktan bile utanıyorum belki yine olsa yine yaparım hiç 2.kez dahi düşünmem evimdeki minik bebeği bırakıp hastaneye koştum ve inan altından aldım annesini yolladım ben yanında kaldım ben sevgim bu kadarda savrulacak bir şey değildi ve bunu yapan ne komşu ne kv nede eş dost bunu yapan kanın canınAh efser ah..
aynı dert bende de var.. böyle canımdan can gibi düşünürğm salak gibi.. her derdine koşarım onun derdiyle dertlenirim yok yere.. sonra ihtiyacım olur bakarım yok.. ya da işine gelince yanımda yoksa varlıpı yok.. kazık yemekten bıktım.. 30 yaşımda bu yıl karar aldım. Ne kadar az insan o kadar huzur diyorum artık.. dert sahibi olcaz yoksa böyle. Yürümez ki devran..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?