Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benden de herkese iyi geceler ... film zamanı ..

aman diyeyim kuzular canlar güzeller ,yarını çok iyi geçiriyoruz ... Kutsal perşembe muhteşem geçsin .... cuma da pon ponlar sıraya dizilsin
İyi geceler ausum
Kalp kırıklığına ne iyi gelir varsa bir formül alayım
Anlatmak içini dökmek efserim kimler ne etti anlat hele

İyi geceler fatmacım

Yöööö bitirsin diye balkonda bekliyom sonra leslie yapıcammmmm

Annem balıkesir ben ankara. Uzak minnoşum gelirse beni obez yapar gerçi
Annenin numarasını versene canım arayim binanın gelsin hemen yanına obez yapmasın da 500 Gr aldirsin sana iki dert yanayım senin kızın çok zayıf hasta olacak yemek yemiyor diyederdime çare olur

İyi geceler fatmacım

Yöööö bitirsin diye balkonda bekliyom sonra leslie yapıcammmmm

Annem balıkesir ben ankara. Uzak minnoşum gelirse beni obez yapar gerçi
Oyy Allah kavuştursun canımcım. Anneler hep aynı. Benim ki de her gittiğimde korkuyorum birşey olacak Allah korusun yemiyorsun diyor ona göre hep aç geziyorum

İyi geceler ausum

Anlatmak içini dökmek efserim kimler ne etti anlat hele
İnsanlara olduğundan fazla anlam yüklüyorum bunu böyle olmadığını görünce yine ben üzülüyorum halbuki ilk baştan bukadar mıç mıç olmadan bir süzgeçlesem bunlar olmıyacakgerci bu insan burnunu dibindeki canın kanın olunca her zaman mıç mıç olursun elde değil

anam daha çıkmadımdı ... kim üzmüş benim efserimi hele ....

salla gitsin efser , burnunun dibinde ise de salla .. hatta o kadar yakın olup seni üzüyorsa daha çok salla

Gergin değil heyecanlıııııı
Seni denediydim çiçeaaam valla helal işte buyemem cevabı ilaç oldu ilaç
Niahahahah
Hayatımda ilk defa aft çıktı agzimda hemde bir parmak sol taraf felç resmen bakayım bir iki güne geçmezse tekrar çıkarsa gidicem doktora teşekkür ederim canimmm
Yatmadan tuzlu suyla gargara

Annenin numarasını versene canım arayim binanın gelsin hemen yanına obez yapmasın da 500 Gr aldirsin sana iki dert yanayım senin kızın çok zayıf hasta olacak yemek yemiyor diyederdime çare olur
Kıyamazsın ki bana sen
Oyy Allah kavuştursun canımcım. Anneler hep aynı. Benim ki de her gittiğimde korkuyorum birşey olacak Allah korusun yemiyorsun diyor ona göre hep aç geziyorum
Sorma sorma..
Miu ya söz verdim annem bir köşeye geçer ağlarım dedi bana de beni kullan koz olarak.. gerekirse gözü yaşlı foto bile atarım.. yeme kuzum bugün kutsal perşembe anam canım anam de ona

anam daha çıkmadımdı ... kim üzmüş benim efserimi hele ....

salla gitsin efser , burnunun dibinde ise de salla .. hatta o kadar yakın olup seni üzüyorsa daha çok salla
Gelmiş benim emekli kaptanım bugün gözüm yollarda kaldı :)))
Gözümde büyüttüğüm anlamsız degere daha çok üzüldüm âslında:)))) yoksa bazen insanlar kalite kontrolden gecemiyor

Ah efser ah..
aynı dert bende de var.. böyle canımdan can gibi düşünürğm salak gibi.. her derdine koşarım onun derdiyle dertlenirim yok yere.. sonra ihtiyacım olur bakarım yok.. ya da işine gelince yanımda yoksa varlıpı yok.. kazık yemekten bıktım.. 30 yaşımda bu yıl karar aldım. Ne kadar az insan o kadar huzur diyorum artık.. dert sahibi olcaz yoksa böyle. Yürümez ki devran..

Kiyarim

yani nasıl denirse uymaya çalışırım ama hala okul kıyafeti alamadım ben onu alabilirsem ctesi ye kadar gelirim kismet

Bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum şuraya yazmaktan bile utanıyorum belki yine olsa yine yaparım hiç 2.kez dahi düşünmem evimdeki minik bebeği bırakıp hastaneye koştum ve inan altından aldım annesini yolladım ben yanında kaldım ben sevgim bu kadarda savrulacak bir şey değildi ve bunu yapan ne komşu ne kv nede eş dost bunu yapan kanın canın
Cevremdeki insanları elemekten yoruldum

yeni oturdum , büyük ihtimalle uyukluycam eve bi girdim yemek yedir kırtasiye alışverişine çık, eşimin işi vardı dedim sen işini hallet ben alayım eksikleri bir kaç yere girdim çıktım sen tut teli unut bir yerde hemde iş telefonu elimde poşetler, yanımda çocuklar, esimlede telle iletişim kuruyoruz gittiğin yerleri tek tek dolandım buldum şükür

eve geldim 9:30 da masayı topla, makina boşalt kirlileri yerleştir, çamaşır as , duş al ve koltuğa şeril ,

okul bi açıldı canımıza yetti yeminle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…