7. takıma katılma başvuru formu
adınız:kendi adim degilde nickim olan Ranayi tercih ediyorum
yaşınız:30
işiniz:suanda calismiyorum
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:20 li yaslarda okul donemi il ve ortam degisimi cok etkilemisti ani kilo almistim ama siki bir diyet ve sporla geri verdim.. suandaki kilolarim dogum sonrasi olusan kilolar ama dogum oncesindede tedavi gordugum icin normal kilomdan biraz fazla bir kilodayken hamile kaldim.. dogum sonrasi kilomu pek umursamamistim ama baktim olacak gibi degil
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): kiloma hic laf eden olmadi cevremdekiler anlayisli insanlar cunku ben hem tedavi donemi gecirdim hemde dogum yaptim kotu elestiren olmadi zaten oyle birseyki kilom aslinda baya fazla ama gostermiyorum kilomu duyan aaa okadar olamassin diyor ama ben eski halimi istiyorum..
ilk başladığınız kilo dogum olacagi gun 89 olmustum nedeni ise, benim yuzde yuz erken dogum riskim vardi ne bulduysam besleyici yedim sadece kizim yeterli kiloda dogsun diye.. Allaha sukur oylede oldu 4 hafta erken gelmesine ragmen kizimin kilosu ve sagligi gayet iyiydi.. neyse dogumdan ciktiktan sonra 84 idim.. diyet oncesi kilomu 79 u baz aliyorum
hedef kilonuz:57 kilo benim oldukca zayif durdugum bir kilo.. ama 60 kiloyu hedefliyorum
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba benim metobolizmam cok zayif mumkun mertebe az yemem ve spora asilmam benim tek kurtulusum daha oncede soyledim sagliksiz biliyorum ama kisa vadede kilo vermek istiyorum. arada kucuk kacamaklar yaparak ayakta durabilirim diyorum..
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:tek istedigim onceden giydigim kiyafetlerimin icine girebilmek.. soyle boyle olsun diye illaki bir istegim yok
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:oncelikle kendine guveni geliyor insanin.. salina salina yurumek istiyorum
nevcim, simdi baktim gecmise...hulya 183 etapta 68.5 kiloyla ayrilmis.
gelecek hafta 68.5 - suanki kilosunu cikartacaksin..farki 33 boleceksin 33 hafta gecmis diye aradan..o cikan sonucu 100 ile carpinca bir haftalik almis oldugu kilo ortaya cikar...bunu simdiden yaziyorum sana...sonra malum cok unutuyorum bu aralar..unutmim dedim
Tamam bebeğim,ben hallederim iyice okuyup için rahat olsun.Sana da iyi geceler gülümmmm benimben yatiyorum bitanem..yarin 2 gibi bakmaya gelirim...iyi geceler...
herkesin berat kandili mubarek olsun..Allahim ettigimiz duaarimizi kabul eder insallah
Canlarımmmm,canım takım arkadaşlarım ilk günaydın benden olsun**7.TAKIM ** 215. ETAP**
saferan(126//%)
azerikizi((tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
kirmizigül06( (tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
ganfed(53//%)
Julia__(53.6/54/-0.4/-0.75%)
ansaa(78/77.4/0.6/0.77%)
nev81 (86.4/85.7/0.7/0.81%)
ipekyol51(80.7/80.7/0/0%)
rana able(69.6/1.7/67.9/2.44%)
pabya(87.1/) (Yeni uye, hedef 65)
7.TAKIM TOPLAM KILO ( 685.8/ / /%)
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):Hülya
yaşınız:28
işiniz:Devlet Memuru
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: tek sorunum kıyafet yaaa istediğim gibi giyenimiyorum istediğimi alamıyorum yanlıza bana olnları alıyorum giyim tarzımdan nefret eder oldum
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):yok ekmek yeme yok salata ye felan sen biliyonda ben bilmiyom sanki.her gören 1 gün önce bile görse sen kilomu aldın offf
boyunuz: 1,63
ilk başladığınız kilo:75
hedef kilonuz:58
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:Doğuma 91 kilo ile gittim eve geldiğimde 82 dim.bebek 3 aylıkken spora başladım azıcıkta öğünlerimi azalttım 75 oldum ayda.Daha sonra gecen yıl bu zamanlar 77 ile yine diyetisyen kontrolünde evde dans ederek 68 e kadar düşmüştüm 1 ayda fakat 68 de takılıp kalınca sinirimden diyeti bıraktım yine 75 oldum. 1 haftadır diyetteyim ve suan 73 kiloyum
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:Öncelikle cıvıl cıvıl renkli İstediğim gibi kendi tarzım olan kıyafetleri veeee dar paça pantolon giymek istiyorum yaaa.genelde etek vede siyah ancak o şekilde kapanıyor kilolar.
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:kendime güvenim gelecek.suan evliyim süper bir eşi var işim var bebeğim var ama bu kilo yüzünden mutsuzum mutlu olacam yaaa.tanımadığım bir ortama girerken kendime güvenerek girecem
diğer(eklemek istediğiniz):Eklemek istediğim birşey var mı?bişe yok sadece destek istiyorum sizden
adım papya
yaşım30
işim.ev halımı
üç kuruşluk insanların ağzına maskara oldum
yok bilmem az ye 3 yıldır doğum yaptın her ay 1 kilo verseydin şimdi kurtulmuştun................................................bunlar en hafifleri
boy.168
başlangış 87
hedef 65
hep saçmaladım aç kalarak uçuk hayaller kurdum,sonuç hep hüsran
valla ben biraz kompleks li biriyim 87 kiloyla hiç bir şey yakışmaz diye kendime zorlamalar hariç hiç kıyafet almam.ama bi zayıflasam yeni çıkan pardüsülerden alcam,renk,renk eşarplar,belden oturtmalı gömleklerden,daha neler neler,ev giyinmek için şortlar,askılılar gece kıyafetleri.......
Her şeyden önce zayıfladıktan sonra kendime güvenim gelecek,yolda yürüdüğüm zaman acaba kimse bana bakıyormu diye etrafıma bakmıyacam.
........... dan intikamımı alcam.
ah canıım o senin tatlılığın ...benim gözlerde maviş laf aramızda............dediğin gibi zenci totosu gibi benim ki de he............safisimmm cok tatlisin yaaa...amcamin hanimina benziyorsun, ve nev'inde dedigi gibi kesinlikle cok daha azzz gosteriyorsunnnn...ve totis icinde yuru yuru yuruu..benimkide oyleydi..annem zenci kadinlara dondun derdiama zamanla seninkide erir bitanem..bende gaza geldim..aksama bende ekleyecegim fotoo bak simdiden anlasalim..cirkin felan demeyinnnn kulahlari degisiriz
kizlarrr...fotomu koydummm.albumler bolumundee..bakin bakem :78::78::78::78:
çok zor dimi geçmiş olsun..........kizlar bugun hastaneye gitmistim bilmiyorsunuz regl meselesi icin..
kadin bana dediklerini unutmus..ben 2ay icinde regl olmazsan gelmi demistim dedi
bende evet oyle anlasmistik dedim..sonra regl olmanin cok onemli olmadigini ozellikle dogumkontrol hapi kullanirken reglden kesilmenin normal oldugunu felan soyledi..senin icin onemlimi regl olmak edi evet dedim..tamam once bir ultrasona bakalim dedi bende kalktim gidiyorum..alttanmi dedim evet deyin olmazzz ben kizim daha dedim :78::78: yanindada erkek stajjer vardi utandim....tamam sorun degil dedi..bir haftalik ilac yazdi, gunde iki tane alicam..bir hafta sonra baya leken gelir dedi...bende simdi yutmim eniyisi diyorum..malum haftaya cumartesi yola cikicaz arabaylan..iki gun yolda gececek..rezil olmim yollarda..bir hafta daha beklicem mecburen...sonrada cocuk dusundugun zaman geri gel dedi
[ımg]http://img03.blogcu.com/v2/images/editor/b/e/g/begum03/751350595109880_1258961427.gif[/ımg]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?