Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de yatayim artik.
Yarin niyetli olacagim.
Hicri yilbasi.
Muharremin ilk gunu.
Oruc tutmayi cok seviyorum.
Her bahaneyle tutmaya calisiyorum.
Citir kaptanim kitaplari sormustun
Kanadi kirik kuslar Ayse Kulin
Kucuk Aga Tarik Bugra yi aldim.

Allah kabul etsin canım...
Aşure Ayı son 4-5 yıldır bende yapıyorum Aşure..

Günaydınnnnnn

Hadi bakalım kutsal perşembemiz başladı..

Kahvaltıdan itibaren ipi sıkı tutup yarın tartıda o iple sevinç naraları atalım

Bugğn önemli hafif karbonhidratsız sebzeli proteinli, akşamı erken yapılan sonra ağza fermuar çekilen bir perşembe olacak. Hadi kızlar perşembe son kozumuzu oynayalım

Oku oku bitiremeyecegim. ((
Sabah
Yumurta salatasi
Peynir

Ara
Avakado

Aksam
Bi tabak kabak
Salata
Ayran

Su 2 litre
Spor 1saat tempolu yuruyus 120puan
Çok güzel çok hafif tam bir perşembe menüsü gibi olmuş. Avokadoyu sade tek başına nasıl yiyorsun nisa

Sadece muz ve süt mü tüketiliyor canım
Helva malesef çokçaydı canım
Helvaya ben de dayanamıyorum
arayım da bi sesini duyayım yahuoy yerim onun tontikliğini.. anama anlatam kaptan oldum sen de zayıf olcaksın artık diye. Yakışmaz diyeyim. Sopa göstereyim

Terlikle kovalar beni yeminle

Ben de aynı böyleydim. Tanışır tanışmaz güvenirdim sonra da üzülürdüm. Beklentilerimizi de fazla tutuyoruz aslında. Şimdi daha temkinliyim, yaş ilerledikçe. Üzülme, anlayacaktır.
Az ve öz aynen...
Oku oku bitiremeyecegim. ((
Sabah
Yumurta salatasi
Peynir

Ara
Avakado

Aksam
Bi tabak kabak
Salata
Ayran

Su 2 litre
Spor 1saat tempolu yuruyus 120puan
1 avakado mu? Hiç sevemedim ben avakadoyu. Limon, zeytinyağ da denedim olmadı.
Ben de yatayim artik.
Yarin niyetli olacagim.
Hicri yilbasi.
Muharremin ilk gunu.
Oruc tutmayi cok seviyorum.
Her bahaneyle tutmaya calisiyorum.
Citir kaptanim kitaplari sormustun
Kanadi kirik kuslar Ayse Kulin
Kucuk Aga Tarik Bugra yi aldim.
Allah kabul etsin.

ah begüm bendede mod gazoz mod @Ahu060812 dan kaldı bziede bu gazoz mod muhabbeti

evet yaa ahunun tabiri :)
dün akşam eşime dedim gazoz modundayım o ney diyo gazoz diyince aklına başka çağrışımlar yaptı zaar

işler güçler.. ev kadını moduna gir begüş mesai bitti :)
Kolay gelsin. Spor kesin bekliyorum sende

kaptanım çarşı işlerim bile kaldı,dün akşam ustalar bi yandan (mutfak dolabıyla ilgili bikaç eksik vardda onun için geldiler),misafir bi yandan,balık yaptım bulaşıkları dizdim bile sular gitmez miallahtan makinaya attıydım, bi çay bardakları kaldı onlarıda sabah erken kalkıp hallettim,spor işi

Benim spor bugün yok yarın ve cuma yapacağım pazara kadar sıkılaştım sıkılaştımSende yap fırsat buldukça

senin neden spor olmadığını anladım,tekliften haberin varmıydı? ne güzel olmuş öyle,bir ömür mutlu olsunlar

Dün en son su kaç lt oldu?
2 litre oldu yattım.
Kötü mü
İlk günden iyi dedim ama...
Öğlenki kereviz sanırım, mideme dokunmuş, barsaklarım bozuldu gece gece de. İçtiğim sular da haybeye gitti gerçi Çiğ yemiştim kerevizi, ondan galiba...

İlk gün için iyi kuzumbugğn de 2.5 olurve öyle devam eder artık

Biliyorum size tuhaf gelecek ama ben her sabah tartılıyorum. Şimdi tartılıyım gene, bakalım düne göre durumum neymiş...
Beni motive ediyor kesinlikle.
Haber et haber eeet.

Günde 1 kere mi sen sadece

Sabah uyanınca wc öncesi sonrası, akşam eve gelince su içince, wc gidince uyumadan önce.. böyle devam ediyor benim.. tek yoldaşım tartım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…