- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Ben de yatayim artik.
Yarin niyetli olacagim.
Hicri yilbasi.
Muharremin ilk gunu.
Oruc tutmayi cok seviyorum.
Her bahaneyle tutmaya calisiyorum.
Citir kaptanim kitaplari sormustun
Kanadi kirik kuslar Ayse Kulin
Kucuk Aga Tarik Bugra yi aldim.
Çok güzel çok hafif tam bir perşembe menüsü gibi olmuş. Avokadoyu sade tek başına nasıl yiyorsun nisaOku oku bitiremeyecegim.((
Sabah
Yumurta salatasi
Peynir
Ara
Avakado
Aksam
Bi tabak kabak
Salata
Ayran
Su 2 litre
Spor 1saat tempolu yuruyus 120puan
Dün en son su kaç lt oldu?Günaydınlar
Helvaya ben de dayanamıyorumSadece muz ve süt mü tüketiliyor canım
Helva malesef çokçaydı canım
arayım da bi sesini duyayım yahuoy yerim onun tontikliğini.. anama anlatam kaptan oldum sen de zayıf olcaksın artık diye. Yakışmaz diyeyim. Sopa göstereyim
Terlikle kovalar beni yeminle
Ben de aynı böyleydim. Tanışır tanışmaz güvenirdim sonra da üzülürdüm. Beklentilerimizi de fazla tutuyoruz aslında. Şimdi daha temkinliyim, yaş ilerledikçe. Üzülme, anlayacaktır.İnsanlara olduğundan fazla anlam yüklüyorum bunu böyle olmadığını görünce yine ben üzülüyorumhalbuki ilk baştan bukadar mıç mıç olmadan bir süzgeçlesem bunlar olmıyacak gerci bu insan burnunu dibindeki canın kanın olunca her zaman mıç mıç olursun elde değil
Az ve öz aynen...Ah efser ah..
aynı dert bende de var.. böyle canımdan can gibi düşünürğm salak gibi.. her derdine koşarım onun derdiyle dertlenirim yok yere.. sonra ihtiyacım olur bakarım yok.. ya da işine gelince yanımda yoksa varlıpı yok.. kazık yemekten bıktım.. 30 yaşımda bu yıl karar aldım. Ne kadar az insan o kadar huzur diyorum artık.. dert sahibi olcaz yoksa böyle. Yürümez ki devran..
1 avakado mu? Hiç sevemedim ben avakadoyu. Limon, zeytinyağ da denedim olmadı.Oku oku bitiremeyecegim.((
Sabah
Yumurta salatasi
Peynir
Ara
Avakado
Aksam
Bi tabak kabak
Salata
Ayran
Su 2 litre
Spor 1saat tempolu yuruyus 120puan
Allah kabul etsin.Ben de yatayim artik.
Yarin niyetli olacagim.
Hicri yilbasi.
Muharremin ilk gunu.
Oruc tutmayi cok seviyorum.
Her bahaneyle tutmaya calisiyorum.
Citir kaptanim kitaplari sormustun
Kanadi kirik kuslar Ayse Kulin
Kucuk Aga Tarik Bugra yi aldim.
ah begüm bendede mod gazoz mod @Ahu060812 dan kaldı bziede bu gazoz mod muhabbeti
işler güçler.. ev kadını moduna gir begüş mesai bitti :)
Kolay gelsin. Spor kesin bekliyorum sende
Benim spor bugün yok yarın ve cuma yapacağım pazara kadar sıkılaştım sıkılaştımSende yap fırsat buldukça
2 litre oldu yattım.Dün en son su kaç lt oldu?
İlk gün için iyi kuzum2 litre oldu yattım.
Kötü mü
İlk günden iyi dedim ama...
Öğlenki kereviz sanırım, mideme dokunmuş, barsaklarım bozuldu gece gece de. İçtiğim sular da haybeye gitti gerçiÇiğ yemiştim kerevizi, ondan galiba...
Haber et haber eeet.Biliyorum size tuhaf gelecek ama ben her sabah tartılıyorum. Şimdi tartılıyım gene, bakalım düne göre durumum neymiş...
Beni motive ediyor kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?