Evet yaaa yogunluk iki katina çıktıyeni oturdum , büyük ihtimalle uyukluycam eve bi girdim yemek yedir kırtasiye alışverişine çık, eşimin işi vardı dedim sen işini hallet ben alayım eksikleri bir kaç yere girdim çıktım sen tut teli unut bir yerde hemde iş telefonuelimde poşetler, yanımda çocuklar, esimlede telle iletişim kuruyoruz gittiğin yerleri tek tek dolandım buldum şükür
eve geldim 9:30 da masayı topla, makina boşalt kirlileri yerleştir, çamaşır as , duş al ve koltuğa şeril ,
okul bi açıldı canımıza yetti yeminle ya
Of offfff biz mi çok içli düşünceliyiz insanlar mı çok nankör anlamıyorum ki.. bir de akraban.. zaten spn cümle de anlatıyor herşeyi.. yok yere yoruluyoruz. Kalben yorulmak da en kötüsü en . Napalım efserim hayat devam ediyor işte. O insanları da değiştiremiyoruz malesef. Yola devam düşe kalka acısak daBunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum şuraya yazmaktan bile utanıyorum belki yine olsa yine yaparım hiç 2.kez dahi düşünmem evimdeki minik bebeği bırakıp hastaneye koştum ve inan altından aldım annesini yolladım ben yanında kaldım ben sevgim bu kadarda savrulacak bir şey değildi ve bunu yapan ne komşu ne kv nede eş dost bunu yapan kanın canın
Cevremdeki insanları elemekten yoruldum
Okurken bile yoruldum. Bi de yapsam.yeni oturdum , büyük ihtimalle uyukluycam eve bi girdim yemek yedir kırtasiye alışverişine çık, eşimin işi vardı dedim sen işini hallet ben alayım eksikleri bir kaç yere girdim çıktım sen tut teli unut bir yerde hemde iş telefonuelimde poşetler, yanımda çocuklar, esimlede telle iletişim kuruyoruz gittiğin yerleri tek tek dolandım buldum şükür
eve geldim 9:30 da masayı topla, makina boşalt kirlileri yerleştir, çamaşır as , duş al ve koltuğa şeril ,
okul bi açıldı canımıza yetti yeminle ya
Yap yap spor şart hatta sabaha kadar yap ki ödem tut emi hihÜşenmeyip leslie yapayım sonra uyku. Yarın iş var.
YARIN SON GOLÜ ATACAĞIMIZ GÜN TÜM KOZLAR OYNANSIN KIZLAR HADİ BAKALIM. PERŞEMBE GÜNÜ ÇOOOK ŞEY DEĞİŞİR ÇOK ARTILAR DEF WDİLİR EKSİLER KATLANIR. UNUTMAYALIM
İyi geceler hepimize
Yemem kuzum merak etmeKıyamazsın ki bana sen
Sorma sorma..
Miu ya söz verdim annem bir köşeye geçer ağlarım dedi bana de beni kullan koz olarak.. gerekirse gözü yaşlı foto bile atarım.. yeme kuzum bugün kutsal perşembe anam canım anam de ona
Ilk olmayacak cicimTamam triplim bu hafta derece alıcam illa diyosun heeeeee gurur tabloluk spor
Havalara gel hele.. cumayo bekliyorum 4 gözle o zamanIlk olmayacak cicim
Ayyy kaptana da dil çıkardım
aynen canim cok tesekkur ederimHafifcecik gün olmuş.. yine de sulu yemek salata yoğurt aramadı değil gözüm.. ama bazen insanın da canı böyle istiyoe kahvaltışık tüm gün.. afiyet olsun:)
Valla dayanamiyacagim ben gelcem abla bulusmaya.en iyisi sizin bruncha gelek
İş İçinde hayırlısı olsun ...
Teşvik herkese çıkmadı puana göre onun bi prosedürü var aylık gelirde etkiliyor ,birde okuyan başka çoçuk varmı diye ... Ama sana çıkardı niye çıkmamış bilemedim ...
ecemavi
Su koyvermeyin üleynnn ayarlayana kadan yaz bitti
Ecem pazar olmamı o alış veriş ?
Siz gelmeyecekseniz olmaz erteleyelim başka haftalara
Kaptanlarin sahi hakkini helal et.
O kadar emegin var ki uzerimde.
Gr gr ilmek ilmek...
Benim bi hakkim yoktur sende varsa da helal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?