kızlarrr kandiliniz mübarek olsun kalbinizdekini versin rabbim duanızda ablanızıda unutmayın bilmeyenler için adım nihal
meyveee alma
canım benimmmganfedcimm aşkitomun keyfi gelse alıcam da iskambil oynamakdan kalkıpda almıyor 1 saattir bekliomm bende cok beğendim inş ayağımdada güzel dururlar kendisi henüz görmedi benimkide sevmez topuklu ama alcam iştee
ben tipini beğenmedim ayakkabıların topuğuyla sorunum yok
ayy bu tarz ayakkabıları face de bi arkadasın fotolarında görüyorum sürekli o kadar beğeniyorum ki onun ayağına cok yakısıyor gerci kız cok güzel cuval giyse yakısır ondan bendede giyme hevesi uyandı
dur kızın ayaklarını eklim sana :76::76::76:
ben yemege gidiyorum kızlar görüşürüz
pirinç lapası diyeti yapıyorum dedim ya az önce öğle yemeği olarak yedim am çok midem bulandı yaaaaaaa iğrenç yapan varmı bu diyeti sizdede öle oldumu
ayy ama bu arkadas o kadar güzelki erkek olsam aşık olurdum o derece kıza haftanın 3 günü hayran hayran bakıyorum saçları gözleri kasları allah özenerek yaratmıs derler yaa o cinsten..
bulabildiğim ayaklarrEki Görüntüle 225324
rana anladığım kadarıyla niyetlisin allah kabul etsin ben malum günümde olduğum için malesef bugun ibadet edemiyorum ya üzgünüm ama
birde bugun pirinç lapası diyeti yapayım dedim malum günde yapılması iyi oluyormuş vucuttaki ödemi atıyormuş diye duydum.
kızlarrr kandiliniz mübarek olsun kalbinizdekini versin rabbim duanızda ablanızıda unutmayın bilmeyenler için adım nihal
evet canim bende dun yaptim cokta begendim neden miden bulandi ki senin ?nasil yaptin sen bi anlat hele
hayatımda hiçbir yemekten midem bulanmamıştı canım.1 çar bardağı pirinçle 3 çay bardağı su haşladımm.haşladıktan sonra içine pul biber ve nane attım.öldüm yerken yaaa.
bu arada kızımada zorla yemek yediriyordum çocuguun midesi bulanıyordu yine vermeye çalıyordum artık aslaaaaaaaa yemezse vermicem.kötü bir durummuş
bu arada sen kaç kilo verdin bu diyetle
hadi kıızlar canlanınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?