Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlarrr kandiliniz mübarek olsun kalbinizdekini versin rabbim duanızda ablanızıda unutmayın bilmeyenler için adım nihal

meyveee alma

eğer bu ayakkabıları aşkım almazsa bana mağdurum mağdurum mağdurumda mağdurum cok mağdurum mağdurum die yarın tüm gün dolanırım onu pişman ederim

rana anladığım kadarıyla niyetlisin allah kabul etsin ben malum günümde olduğum için malesef bugun ibadet edemiyorum ya üzgünüm ama
birde bugun pirinç lapası diyeti yapayım dedim malum günde yapılması iyi oluyormuş vucuttaki ödemi atıyormuş diye duydum.

ben tipini beğenmedim ayakkabıların topuğuyla sorunum yok

ben tipini beğenmedim ayakkabıların topuğuyla sorunum yok

ayy bu tarz ayakkabıları face de bi arkadasın fotolarında görüyorum sürekli o kadar beğeniyorum ki onun ayağına cok yakısıyor gerci kız cok güzel cuval giyse yakısır ondan bendede giyme hevesi uyandı
dur kızın ayaklarını eklim sana :76::76::76:

heeee yani sen çirkinsin kimi kandırıyorsun görmesek seni inanacaaz

pirinç lapası diyeti yapıyorum dedim ya az önce öğle yemeği olarak yedim am çok midem bulandı yaaaaaaa iğrenç yapan varmı bu diyeti sizdede öle oldumu

heeee yani sen çirkinsin kimi kandırıyorsun görmesek seni inanacaaz

ayy ama bu arkadas o kadar güzelki erkek olsam aşık olurdum o derece kıza haftanın 3 günü hayran hayran bakıyorum saçları gözleri kasları allah özenerek yaratmıs derler yaa o cinsten..

bulabildiğim ayaklarr

hos gorunuyorlar eminim sendede oyle gorunecekler . istiyoran al icinde kalmasin sonrasinda niye almadim diye uzulme canim gencsin tabiki guzel ve cicili bicili seyler giymek isteyeceksin gayet normal bak bana buyasta hala canim istiyor ben akillanmaz nineyim

sagol canimcim

bu topikte pirinc lapasi diyetini yapan cok
anladigim kadariyla ise yariyorda

evet canim bende dun yaptim cokta begendim neden miden bulandi ki senin ?nasil yaptin sen bi anlat hele

hayatımda hiçbir yemekten midem bulanmamıştı canım.1 çar bardağı pirinçle 3 çay bardağı su haşladımm.haşladıktan sonra içine pul biber ve nane attım.öldüm yerken yaaa.

bu arada kızımada zorla yemek yediriyordum çocuguun midesi bulanıyordu yine vermeye çalıyordum artık aslaaaaaaaa yemezse vermicem.kötü bir durummuş

canim tuz koymamissin az tuz koyarsan rahatlikla yiyecegine eminimvarsa eger kekik ve sumakta ekle eger seviyorsan icine bir domates veya salatalikta koyabilirsin . 200 gr kadarda yogurt kat cok daha nefis olacaktir .tuzsuz hicbirseyin tadi olmaz sende bilirsinistersen bonfile olsun

bu arada sen kaç kilo verdin bu diyetle

ben yaklasik 1 kilo attim .cunku hafta basinda oglum hastaydi dolayisi ile bende kacamak yaptim cok dikkat edememistim bir kilo almistim bunu yaparak en azindan o kacamagin etkisini yok ettim yine ayni kilodaayim yani 53

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…