Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bütün dostlar kandiliniz mübarek olsun
allahım şu mübarek günde sana açılan ellerimiz geri çevirme bize sağlıklı bir şekilde kilolardan kurtumak nasip eyle amiiin

selam sekerlerim kandiliniz mübarek olsunnn
Dua dolu cumalar herkese....

Nasılsınız bakalımm..
Hem kandilinizi kutlim hemde fikir alayımd edim ben şimdi ayakkabı alıcam ama bide siz bakın güzelmi bakalım yorum bekliyorum

Son düzenleme:
bu mubarek gunde butun dualariniz kabul olsun insallah
Allahim kabul ederse bugun oruc tutuyorum

sahurda yediklerim
1 yumurta, 1 kk peynir, 1 domates, 2 zeytin, 2 dilim k.e. yesilcay

aksam: 1 pors. et haslama, yogurt
ara: meyve

Allahim kabul ederse bugun oruc tutuyorum

sahurda yediklerim
1 yumurta, 1 kk peynir, 1 domates, 2 zeytin, 2 dilim k.e. yesilcay

aksam: 1 pors. et haslama, yogurt
ara: meyve

canim biliyomusun bilmiyorum,ben hatirlatmak istedim,eger oruca bugün basladiysan yarinda tutmalisin,sadece cuma günü oruc tutulmaz,müslümanlarin bayrami oldugu icin,ama dünde tuttuysan sorun yok

canim biliyomusun bilmiyorum,ben hatirlatmak istedim,eger oruca bugün basladiysan yarinda tutmalisin,sadece cuma günü oruc tutulmaz,müslümanlarin bayrami oldugu icin,ama dünde tuttuysan sorun yok

evet bende bu gün tutmayı düşünüyordum ama yarın için planım olunca vaz gectim.
Ranacım allah kabul etsin..

**7.TAKIM ** 215. ETAP**
saferan(126/125.6/0.4/0.32%)
azerikizi((tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
kirmizigül06( (tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
ganfed(53/53/0%)
Julia__(53.6/54/-0.4/-0.75%)
ansaa(78/77.4/0.6/0.77%)
nev81 (86.4/85.7/0.7/0.81%)
ipekyol51(80.7/80.7/0/0%)
rana able(69.6/1.7/67.9/2.44%)
pabya(87.1/84.5/2.6/2.98%)(Yeni uye, hedef 65)

7.TAKIM TOPLAM KILO ( 685.8/ / /%)
kizlar malesef bu hafta veremedim

allahim kabul ederse bugun oruc tutuyorum

sahurda yediklerim
1 yumurta, 1 kk peynir, 1 domates, 2 zeytin, 2 dilim k.e. Yesilcay

aksam: 1 pors. Et haslama, yogurt
ara: Meyve
allah kabul etsin canım..

ayakkabılar güzel,ama ben hep merak ederim onlarla nasıl yürüyorlar diye o topuklarla asla yürüyemem.

canim 2 gun tutmak icin niyetlendim
zaten beraat kandilinin gunduzu yarin oluyor
asil yarin oruc tutmak gerekiyor

evet bende bu gün tutmayı düşünüyordum ama yarın için planım olunca vaz gectim.
Ranacım allah kabul etsin..

sagol meyvecim

allah kabul etsin canım..

ayakkabılar güzel,ama ben hep merak ederim onlarla nasıl yürüyorlar diye o topuklarla asla yürüyemem.

tesekkur ederim papyacim
ayakkabi benimde tarzim degil ama kiyafetle uyumunu yakalarsan super gorunuyor meyvecim

tesekkur ederim papyacim
ayakkabi benimde tarzim degil ama kiyafetle uyumunu yakalarsan super gorunuyor meyvecim

niye kizlar ya ayakkabilar tamda benim tarzim cok guzeller canim meyvem bence al yakisacagina eminim tamda yaz modasi valla kocam izin verse bende alacam oyle biseyama onlari giyersem kocamdan uzun olurum diye asla izin vermez.:)

kızlarrr kandiliniz mübarek olsun kalbinizdekini versin rabbim duanızda ablanızıda unutmayın bilmeyenler için adım nihal

meyveee alma

niye kizlar ya ayakkabilar tamda benim tarzim cok guzeller canim meyvem bence al yakisacagina eminim tamda yaz modasi valla kocam izin verse bende alacam oyle biseyama onlari giyersem kocamdan uzun olurum diye asla izin vermez.:)

canım benimmm ganfedcimm aşkitomun keyfi gelse alıcam da iskambil oynamakdan kalkıpda almıyor 1 saattir bekliomm bende cok beğendim inş ayağımdada güzel dururlar kendisi henüz görmedi benimkide sevmez topuklu ama alcam iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…