AminBacım nice mutlu huzurlu senelere
Aslında takrik hatası oldu okulun ilk başladığı hafta seni morti secmemeliydimAa bacım ne güzel vermişsin işte birde bildirim yapmayım diyordun.
Tebrik ederim
He bu arada gene beni geçemedinnn
ece tebrik ederim,bir ömür boyu mutlu olun
Amin inş hepimiz evimizde mutlu ve huzurlu oluruzKutlu olsun, mutlu olsun. Daha uzun yıllar dilerim.
Aa evet doğruKonuşmuştuk, öyle hatırladım ama. Yaşım 37. Evliyim. Çocuğum yok.
Sabah çiçeği işteGunaydin gonlu guzel iki heyecanli kaptan. Seviyorum sizi
Bu mesaji yazarken sarjim bitti az once
Ooooooo halay mendilimi kapıp geleyim hem de artıdan eksiyeKilo bildirimim .
Geçen hafta 67,8
Bu hafta 67,2
Fark 600 gr
Yüzde 0,885
Dün günüm vardı tatlı yemesem 66 görürmüşüm sanırım
Yinede iyi bir sonuç benim için hafta başı artıdaydım
Takıma girişin depar atma şekliBen bildirim yapıyım
Buraya geldiğim günkü kilom 71 kg (19.Eylül)
Bu sabah 69.9 kg
Giden 1.1 kg
% 1.55
Düne göre +300 gr, sanırım reglinin azizliği. Neyse regli olmak da iyi olmadığım günler daha stres oluyorum
KıskanıyomDandini ben sana hoşgeldin demişmiydim ? Yaşlılık işte hatırlayamadım
Tekrar hoşgeldin canım yaş kaçtı kaç ?
Heee.kaptan yardımcısı oldular nille beraber tebrik.ederim artıkBegüş ne hatırladım avatarına bakınca biliyonmu
Israrla sana polyanna demiştim baya bi
Sonra sen 2-3 kere kayboldun ben spor yapmazsan kilo veremem eylülde başlarım diye 60 lı kilolardaydın , hatta başka topiklerde takılırdın , sonra bi geldin demirbaş oldun hemde 5 lı rakamlarda
He he taktik hatasıAmin
Aslında takrik hatası oldu okulun ilk başladığı hafta seni morti secmemeliydim
Amin inş hepimiz evimizde mutlu ve huzurlu oluruz
Hadi ya bak oraları okumadım .Heee.kaptan yardımcısı oldular nille beraber tebrik.ederim artıkyok
Begüş ne hatırladım avatarına bakınca biliyonmu
Israrla sana polyanna demiştim baya bi
Sonra sen 2-3 kere kayboldun ben spor yapmazsan kilo veremem eylülde başlarım diye 60 lı kilolardaydın , hatta başka topiklerde takılırdın , sonra bi geldin demirbaş oldun hemde 5 lı rakamlarda
Olabilir gelemiyor maglum iş başıHe he taktik hatası
Hadi bu haftada mortiyik, durum 2/0
Sen bana yarıyon bacım valla yarışlarda nadiren geçerim
Nefs bacı güzel berdi bence yogun olsada ditinden ödün vermedi bence 3 lüde o 1. Olacak
Yok cancağızım zaten ara ara uğrarım dedim ya aynen anladığın şekilde bi yere kaçtığım yok ama gerçekten okul da açılınca bi de ilk haftalar olduğu için yoğunluk had safhada benimçok sağolasın kajum
bu arada sana kaju derken bi çok sempati duyuyorum (yusuf çoook sever) bi birden ayyyy diyorum (kaynanam da çok sever )
sorma nisam ...aynı hisler bende de var .
geçen senede buluşmuşlardı ...fotolar attılar bize nispet nispetbende dayanamadım aradım da telden , yemek yemekten çok konuşamadılar
Kuzuuuuuuuuuuuum valla ben sizden çok burdayım .... hadi bakemöküzleri kaldırın üzerinizden ..aaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa enerji enerji ohmmmmmmmmmmm diyoruz şimdi .....
seviliyorsunuz , biliyorsunuz
@Bonus böyle kendinden başka beni de üzüyor de ....haberi mi yok bilemedim ?
makbulemmmmmmmmm , ben böyle bir mesaj okumadım e mii ?
şöyle okudum ... arkadaşlar , bu ara sık gelemiyorum ama burdan kopmam ... ara arada olsa bu dönem geçene kadar beni idare ediverin
he mi gülüm ? çünkü öyle bir müddet ara diyenlerin arası bi türlü dolmuyorbak bekleyeceğim mesajlarını ona göre .
ya bunu neden alıntıladım ben , görür görmez aklıma @DelyDoly geldi çünküben geçmişten gelirken dely de gelmiş zaten
gülüm tam geçmişten geliyordum bende ..hatta senden de amma çok alıntım olmuş ..tevafuk
demeeeek tartın gayet güzeldi heeeeeeee @Triplimelek Megi ayyyyyyyyy pardon nerden çıktı bu etiket şimdi
di mi ya ?
bende günde 3 öğün en az tartılırım @dandini2017
yerim seni yaa nasıl bir hafıza varBen takıma geldigimde de begum ceviz ekmek yiyordu ara öğünde bide salı pazarı
Tebrik ederim ablacım ya ben çok pis takıldım bildiğin 3 hafta oldu aynı kilomKilo bildirimim .
Geçen hafta 67,8
Bu hafta 67,2
Fark 600 gr
Yüzde 0,885
Dün günüm vardı tatlı yemesem 66 görürmüşüm sanırım
Yinede iyi bir sonuç benim için hafta başı artıdaydım
Neyi kıskandın mium ballı peteğimSabah çiçeği işte
Ooooooo halay mendilimi kapıp geleyim hem de artıdan eksiye
Takıma girişin depar atma şekli
Kıskanıyom
Hadi ya bak oraları okumadım .
Begüş , nilll minnak çıtırlar tebrik ederim yardımcılıgınızı
geldimm yettim gari sen benim dünki halimi bir görsen acırdın walla.
teşekkür ederiz eceHeee.kaptan yardımcısı oldular nille beraber tebrik.ederim artıkyok
ayyyy kıskandım bu ne muhabbetNeyi kıskandın mium ballı peteğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?