günaydın daktırımgünaydınnnn 7 takım hernerede baskül başı wc bekleniyorsa............hayırlı cumalar bol eksiler...
Hep bahane hep bahane karabatak hanımgeldimm yettim gari sen benim dünki halimi bir görsen acırdın walla.
Kız neyine acıyacağız anca tebrik ederiz Allah acınacak hal vermesingeldimm yettim gari sen benim dünki halimi bir görsen acırdın walla.
onun hafıza var ya efsane.maşallah ablama bide 4+1 cocuklu.yerim seni yaa nasıl bir hafıza var
ece salı pazarı hala devam ediyor,cevüz ekmekte
anılar anılar şimdi gözümde canlandılar
Stresten ve düzensizlikten büyük ihtimal makbuş .Tebrik ederim ablacım ya ben çok pis takıldım bildiğin 3 hafta oldu aynı kilom
Ah yaşlandım bak 15yılı devirdik nerde eski hafızaonun hafıza var ya efsane.maşallah ablama bide 4+1 cocuklu.
ben şimdi kimleri tutucaktım nehir,şu aplana bi söyle,yaşlılık başa belaHadi ama bence en güçlü grup kasırgalar açıkcası grubum diye demiyorum ama motivemiz çok yüksek@dandini2017 begum75 Begüşümseninle böyle rakip olmakta varmış
ayyy ablaaaaa laz uşağı veto etmesin diye ev sahibiyle cebelleştim,bi yandan ev sahibini ikna çalışmaları bi yandan müdürlükte evrak işleri..durmadan asmden yeter artık dön çağrıları.evde bebelerden anneeee nidaları.yatağa zor düştüm.Kız neyine acıyacağız anca tebrik ederiz Allah acınacak hal vermesin
Aplan akrep burcu değilmiydi daktırım biz unutmayız ince ayrıntılarıonun hafıza var ya efsane.maşallah ablama bide 4+1 cocuklu.
maşallahın var ece çok iyisin benceAh yaşlandım bak 15yılı devirdik nerde eski hafıza
Sonuç datlı mıayyy ablaaaaa laz uşağı veto etmesin diye ev sahibiyle cebelleştim,bi yandan ev sahibini ikna çalışmaları bi yandan müdürlükte evrak işleri..durmadan asmden yeter artık dön çağrıları.evde bebelerden anneeee nidaları.yatağa zor düştüm.
çok şükür.onca antibiyotik sonrası pre ve pro biyatiklerimi aldım.ama kullanmaya fırsat bulamıyorum.Hep bahane hep bahane karabatak hanım
Daktırım nasılsın koşturmaca dışında
aa tamam şimdi gördüm mesajı
inşallah evi tuttum.rabbim pişman ettirmesin.umarım sıkıntı yaşamayız.Sonuç datlı mı
enemmmm bu minnak beni saçımdan sürüyor.günaydın daktırım
gel gel kaçmak yor artık
ayy seni yakalamışken pro ve pre biyotiklerini hap şeklindemi alıyosun özelden bana bi yazsançok şükür.onca antibiyotik sonrası pre ve pro biyatiklerimi aldım.ama kullanmaya fırsat bulamıyorum.
Tamam tamammmmm bunlaro okuyunca geçtiNeyi kıskandın mium ballı peteğim
Günaydın daktırım gelmiş. Gitmemesi için bu ->günaydınnnn 7 takım hernerede baskül başı wc bekleniyorsa............hayırlı cumalar bol eksiler...
Sporla o takılma geçiverir makbule üzülmeKilo bildirimi
Sabit 62.2kıramadım şu 62 yi bu hafta spora asilayim bari
Kim demişAh yaşlandım bak 15yılı devirdik nerde eski hafıza
hadi hayırlı olsuninşallah evi tuttum.rabbim pişman ettirmesin.umarım sıkıntı yaşamayız.
Aplan akrep burcu değilmiydi daktırım biz unutmayız ince ayrıntıları
maşallahın var ece çok iyisin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?