kilo toplamı seninkimi yanlış benim kimi......
bu mubarek gunde butun dualariniz kabul olsun insallah
Allahim kabul ederse bugun oruc tutuyorum
sahurda yediklerim
1 yumurta, 1 kk peynir, 1 domates, 2 zeytin, 2 dilim k.e. yesilcay
aksam: 1 pors. et haslama, yogurt
ara: meyve
Harikasın Hülya'cım ya,tebrik ederim azimli arkadaşımbu hafta listede degilim biliyorum ama yinede söliyim dedim adet olmama ragmen gecen haftadan bu yana 1 kilo verdim bitince eminim dada çok vermiş olacam
Offfff,oy oy oy Pabyam sen nasıl bir kadınsın ya.Azmini veren Allahına kurban olurum senin ben.Sana güvenimi emeğinle taçlandırdın,görünce gözlerim doldu mutluluktan.Yaaaa,içim coştuuuuGeçen hafta 87.100
bu hafta 84.500
giden 2.600
Kandiliniz mübarek olsun canlarımgünaydın kızlar.........................
hepinizin kandili mübarek olsun.................
Meyvem elbette zevkler tartışılmaz ama fileli oluşu modeli basitleştirmiş canım,filesiz olsa ve daha uçuk bir renk olsa kurtarabilir diye düşünüyorum.selam sekerlerim kandiliniz mübarek olsunnn
Dua dolu cumalar herkese....
Nasılsınız bakalımm..
Hem kandilinizi kutlim hemde fikir alayımd edim ben şimdi ayakkabı alıcam ama bide siz bakın güzelmi bakalım yorum bekliyorum
Eki Görüntüle 225308 Eki Görüntüle 225309
Canım ben çarşamba ve perşembe yaptım ve gerçekten çok memnun kaldım.Hem tadından hem etkisinden.Ben geçen tartılma gününde 86.4 kiloydum ve salı günü 87 kilo çıkmıştım ve dehşete düşmüştüm.Çarşamba perşembe 3 öğün pirinç lapası yedim ve bu sabahki sonuç 85.7 idi.Yani bana 1.3 kg attırdı canım.Ben lezzetinden de inanılmaz keyif aldım.Bir çay bardağı pirince 3 çay bardağı su katıp haşladım,dibini çekmeye yakın sumak,az karabiber az nane ve 1 diş sarımsak rendeledim.Yoğurtla karıştırıp yedim.Tereyağlı pilavın verdiği hazdan farklı değildi benim için,çok sevdim.Pirinçleri yıkadın değil mi pişirmeden önce,nişastası gitsin ki daha lezzetli olsun.İçine 1-2 damlada limon sıkarsan tel tel dökülür pilav gibi canım.pirinç lapası diyeti yapıyorum dedim ya az önce öğle yemeği olarak yedim am çok midem bulandı yaaaaaaa iğrenç yapan varmı bu diyeti sizdede öle oldumu
Harikasın Hülya'cım ya,tebrik ederim azimli arkadaşım
Offfff,oy oy oy Pabyam sen nasıl bir kadınsın ya.Azmini veren Allahına kurban olurum senin ben.Sana güvenimi emeğinle taçlandırdın,görünce gözlerim doldu mutluluktan.Yaaaa,içim coştuuuu
Kandiliniz mübarek olsun canlarım
Meyvem elbette zevkler tartışılmaz ama fileli oluşu modeli basitleştirmiş canım,filesiz olsa ve daha uçuk bir renk olsa kurtarabilir diye düşünüyorum.
Canım ben çarşamba ve perşembe yaptım ve gerçekten çok memnun kaldım.Hem tadından hem etkisinden.Ben geçen tartılma gününde 86.4 kiloydum ve salı günü 87 kilo çıkmıştım ve dehşete düşmüştüm.Çarşamba perşembe 3 öğün pirinç lapası yedim ve bu sabahki sonuç 85.7 idi.Yani bana 1.3 kg attırdı canım.Ben lezzetinden de inanılmaz keyif aldım.Bir çay bardağı pirince 3 çay bardağı su katıp haşladım,dibini çekmeye yakın sumak,az karabiber az nane ve 1 diş sarımsak rendeledim.Yoğurtla karıştırıp yedim.Tereyağlı pilavın verdiği hazdan farklı değildi benim için,çok sevdim.Pirinçleri yıkadın değil mi pişirmeden önce,nişastası gitsin ki daha lezzetli olsun.İçine 1-2 damlada limon sıkarsan tel tel dökülür pilav gibi canım.
Bu haftaaaaaaaaa,harika bu takımmmmmm,muhteşemmmmm1.lik kokusu alıyorummmmm
:118:
Artık bizi kim tutar Pabya'mmmm,kimse tutamazzzzzişte bu ya bende bu msj bekliyordum,canımsın canım
kızlar şu an çok terliyim terim soğumadan tekrar koşu bandına gidiyorum,sonrada duş alıp geliyorum.kaçmayın ha............
Oyyy yerim ben o azmiİşte yeni tickerin balım.Alıntı il cevapla diyip kopyala olur mu.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wrqiqXt/weight.png
Oyyy yerim ben o azmiİşte yeni tickerin balım.Alıntı il cevapla diyip kopyala olur mu.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wrqiqXt/weight.png
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?