Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haaa olay degisti mortim ortim oldu. Nego dozer gibi ezelim bacim mortileri ecemavi
Tamamdır ortim
Atanin efsane kacamagi balik krakerdi ..2 yil once 1 hafta diyet yapmisti.okuldan geldi anne bugun bir arkadasim balik kraker ikram etti kuyrugunu yedim govdesini attim demisti :))
Ay koptum ya
Anaaam

Sağol hep beraber huzurlu olalım bende sana dua ediyorum

siz parka gidin :)

Amin

Valla benim kızlar bayılır o yaşlardaki cücükere sana bile bırakmazlar hele büyük kızım tam bebe delisi
Haydi gel gel.
Okul olmasa zorlardım ben bazen zoru severim 4cocukla kayseriye gitmis adamım birak onu 3cocukla biri kırklı vede nerdeyse 200kg bagajla vede sezeryanla 3aktarmalį arabistana gitmisim ki bagajlar arabalara sığmıyordu sadece sırtımdaki canta 17kiloya yakındı gerisisni sen.düşün ama yaslandım galiba son zamanlarda bir bezginlik sorma
Olurrrr eceyle ben orti, sizlede morti oluruz
ecemavi ne den bacım hadi gösterek hulyayla eflale

Ha bu arada senide ayrıca geçicem yine 3/0 yapcem
İlla yene cem diyor apla

Haaa olay degisti mortim ortim oldu. Nego dozer gibi ezelim bacim mortileri ecemavi

Kendi içinizde ne aşk yaşarsanız yaşayın bacım ecemavi benim bireyselde mortim , sizle yarışta ortim
Görürsünüz

Ahu060812

halledildi mi diş olayı ? kaza raporu çıkarsaydın , para almasaydı bu sefer :)
Valla ben dedim yere düşmüş kırılmış dedim doktor da oğlana nasıl kırdın bı öyle kırılacak bişey değil üstüne mi bastın dedi bende sen tam üstüne bastın diyecektim demedim tabi ararken üstüne basmış doktor hanım dedim para pul demedi eşimi tanır kendileri belki kıyamamıştır ona..
Aynen ahum..bu istegi benim psikolojime o kadar iyi geldi ki anlatamam
Çünkü onun kilosu senin üstünde çaresiz kaldığın bi yük tü şimdi o bunu kendiliğinden kaldırdı.onyüzden bi ohhh çektin

Ya süper kahraman gibisin sen laf aramızda bende hiç narin değilim, dolap yatak koltuk her şeyin yerini kendim değişirim

Ya süper kahraman gibisin sen laf aramızda bende hiç narin değilim, dolap yatak koltuk her şeyin yerini kendim değişirim
5sene arabistanda kaldık hep aktarmalı seyahat hic esimle gidip gelmedim hep kendim bide bagajlar bir donerken beraber donduk 3cocuk 7aylık hamile ben ve de 250kg bagaj

kaptanlığı niye apar topar bıraktığın belli oldu
magazin haber yapim accık
bende senin gibi bırakırım kaptan yardımcılığını o vakit
büyüklerimden öyle gördüm nede olsa

1 sene çıkış yok canım ....sonrasına bakarız

şaka bir yana geçen saydına demiştim , cidden çok tuhaf psikoloji ... kilo almak azıcık artı çıkmak bence kaptana yasak gibiydi.
hani diyetisyene gidersin önce kilosuna bakarsın , kuaföre gidersin önce kadının kaşına saçına bakarsın .. bu da öyle ..
çok bilirim dedim saydına ... hafta içi biraz artı görünce listede falan olmadığım halde , apar topar perşembeyi aç geçirdiğimi sırf size yazacağım diye

o yüzden size de iyi gelecek ....hem spor yapacaksın mecbur

Sen iyileşte .
Çogu ödem 1 haftalık işi var o kilonun

aynen gülüm ... baktım olmuyor kaparım bir mortilik

asparagas haberlere itibar etmeyiniz .... Kilo almadan bıraktımben bi ker e

hem hastayım looooo , kavun karpuz da yatarak büyür , büyüyorum şu an

Tamamdır ortim

Ay koptum ya

Anaaam

ne neeee anaaaaaam ne .... ne

bi güne bi gün size anaaaam skandal dedim mi ben

Vallaha hangisi iyi bilemiyorum, en iyisi ortalarda evlenmek heralde. Biz de yeni evlendik, çocuk a istemiyorum şimdilik. Yaş geçince de hiç isteyemem gerçi...
Sabah çiçeği işte

Ooooooo halay mendilimi kapıp geleyim hem de artıdan eksiye

Takıma girişin depar atma şekli

Kıskanıyom

Yok cancağızım zaten ara ara uğrarım dedim ya aynen anladığın şekilde bi yere kaçtığım yok ama gerçekten okul da açılınca bi de ilk haftalar olduğu için yoğunluk had safhada benim
Kolay gelsin
Tebrik ederim ablacım ya ben çok pis takıldım bildiğin 3 hafta oldu aynı kilom
İnşallah düzene girer
Çünkü saydin saçma sapan yedi durdu. Yediği zaman böyle oluyor hemen alıyor yemezse veriyor. Tüm ömrünü az yiyerek geçirmesi gerekiyor metası bunu gerektiriyor
Ben de aynıyım. Azıcık kaçırsam, ekmek, tatlı filan hemen kilo alıyorum, gram da değil yani...Ama hızlı da veriyorum boğazı kapatınca. O da iyi...
kaderdaşım gel sarılalım
seni çok iyi anlıyorum,bu metaları napcaz biz yaa

1 kilo çiğ köfteyi tek başına yiyen arkadaşım var, 50 kilo anca vardır
Onları görmezlikten gel tuşu olsa keşke

utanarak bildirim yapıyorum
kilom 68,5

en son hazirandaki kilom :63,5
ayda gelen :5 kilo

ne diyim , kendim ettim kendim buldum
Tatilde ben de 5 kilo almıştım. Yerleşmeyince hızlı verilir diyorlar.
Kasırga oldum ben

@nehirnil111 canım bu hafta kasırgalarda yokum ben , yedek listesine al beni :)) haftaya girerim sanırım .
bu bacakla mümkün değil , yerimden kalkamıyorum .... yeminle her yanım tutuldu ...sıkıldımmmmmmmmm
Gece rüyamda üstüme kızgın yağ dökülüyordu, bacaklarım yandı
Sağol Kaptanım Pazara kadar ben 52 görürüm zaten aynen 53 yukarı çıkmak istemiyorum
Amanin nasıl kilolar hayal gibi

Çok geçmiş olsun canım

Tebrikler hatunlar

işlerim olmasa takılırdım siz güzelliklere valla Aebenim

Ah nerde biz evdeyiz öğlende okula
bende kızlarımla geleyim mi biri 4biri2.5
Maşallah
aeben dandini2017 sizi de tebrik ediyorum bacilar..:)

Nego sagol canimmm

Tatilde yüzmeden dolayı sıkılaşma oldu demek? Olsun, geme verirsin nasılsa.
53 iyidir 1.65 e
Yaaa O zaman 1,60 a ? Olamam ki
Ablasi cok dikkat ediyor ve iradesine hayranim..74 kiloda oglen burger sozu verdim..tavuklu yiyeyim kalorisi az onun diyor.
Maşallah ya kendi kendine dikkat eden bir çocuk görmedim hiç. Çok destek oluyorsunuz demek ki ailece. Ben de ergenlikte bir dönem çok kilo aldım. Ailemin pek yardımı olmamıştı ama. Belki o zamanlar bilinmiyordu obezite gibi şeyler. Sonradan verdim gerçi.
Atanin efsane kacamagi balik krakerdi ..2 yil once 1 hafta diyet yapmisti.okuldan geldi anne bugun bir arkadasim balik kraker ikram etti kuyrugunu yedim govdesini attim demisti :))
Tatlı kuzu

Eee gün kaptana skandal deme günü kaçırırmıyım

hee mesaj alınmıştır
öyle mesaj veriyonki kaptanım,bu dizide ürün yerleştirme bulunur gizli mesajı gibi bize mesaj yolluyon hee

bende 12-13 yaşında falandım tel tedavim vardı ... sabit değildi tellerim , tedaviye 6 ay kadar kala kaybetmiştim .... hala nasıl kaybettim bilmiyorum
babam oldu artık , 6 ayda daha ne olacak demişti

Gece rüyamda üstüme kızgın yağ dökülüyordu, bacaklarım yandı

Hayra çıksın diyelim hayır olsun canım ...

bende gece bölük pörçük uykumda , kayınvalidem bacağımı öğrenip bize geliyormuş kalmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…