yaniiitaktiksel ilerlemiş resmen begüşüm
koş banum koş yetişirsin hem de kalori yakarsın
Tamamdır ortim
Ay koptum yaAtanin efsane kacamagi balik krakerdi ..2 yil once 1 hafta diyet yapmisti.okuldan geldi anne bugun bir arkadasim balik kraker ikram etti kuyrugunu yedim govdesini attim demisti :))
Anaaamöhm öhhöömmm kilo bildirimim , 56.5
eveeeet aynen okuduğunuz gibi ... bu kadar yatmaya , hareketsizliğe ve yemeğe .. üstelik gelirse regl ye 1 gün kala ...
geçen cuma 54.6 dü ama hafta içi 55 lerdeydim zaten hep .
hiç sorun değil ... hallederim .
Nerdesin sen ya huGunaydin hayirli cumalar
Sağol hep beraber huzurlu olalım bende sana dua ediyorum@kelebekolacam hoş geldin canım. Taşınma işinde kolaylık diliyorum ve Allahım vana da gönlümce bir eve taşınmayı nasip et diyorum :)
ecemavi nice huzurlu mutlu yıllara canım.
begum75 @nehirnil111 kaptan yardımcılığınız hayırlı olsun
siz parka gidin :)
AminEneeeeem minnaklarımız kaptan yardımcısı mı olmuşbegum75 @nehirnil111 hayırlı olsun şekerler
ecemavi tatlım nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere
@kelebekolacam Allah kolaylık versin canım taşınma işlerinde
Okul olmasa zorlardım ben bazen zoru severim 4cocukla kayseriye gitmis adamım birak onu 3cocukla biri kırklı vede nerdeyse 200kg bagajla vede sezeryanla 3aktarmalį arabistana gitmisim ki bagajlar arabalara sığmıyordu sadece sırtımdaki canta 17kiloya yakındı gerisisni sen.düşün ama yaslandım galiba son zamanlarda bir bezginlik sormaValla benim kızlar bayılır o yaşlardaki cücükere sana bile bırakmazlar hele büyük kızım tam bebe delisi
Haydi gel gel.
İlla yene cem diyor aplaOlurrrr eceyle ben orti, sizlede morti oluruz
ecemavi ne den bacım hadi gösterek hulyayla eflale
Ha bu arada senide ayrıca geçicem yine 3/0 yapcem
GörürsünüzKendi içinizde ne aşk yaşarsanız yaşayın bacımecemavi benim bireyselde mortim , sizle yarışta ortim
Valla ben dedim yere düşmüş kırılmış dedim doktor da oğlana nasıl kırdın bı öyle kırılacak bişey değil üstüne mi bastın dedi bende sen tam üstüne bastın diyecektim demedim tabi ararken üstüne basmış doktor hanım dedim para pul demedi eşimi tanır kendileri belki kıyamamıştır ona..
Çünkü onun kilosu senin üstünde çaresiz kaldığın bi yük tü şimdi o bunu kendiliğinden kaldırdı.onyüzden bi ohhh çektinAynen ahum..bu istegi benim psikolojime o kadar iyi geldi ki anlatamam
Ya süper kahraman gibisin senSağol hep beraber huzurlu olalım bende sana dua ediyorum
Amin
Okul olmasa zorlardım ben bazen zoru severim 4cocukla kayseriye gitmis adamım birak onu 3cocukla biri kırklı vede nerdeyse 200kg bagajla vede sezeryanla 3aktarmalį arabistana gitmisim ki bagajlar arabalara sığmıyordu sadece sırtımdaki canta 17kiloya yakındı gerisisni sen.düşün ama yaslandım galiba son zamanlarda bir bezginlik sorma
İlla yene cem diyor apla
Görürsünüz
5sene arabistanda kaldık hep aktarmalı seyahat hic esimle gidip gelmedim hep kendim bide bagajlar bir donerken beraber donduk 3cocuk 7aylık hamile ben ve de 250kg bagajYa süper kahraman gibisin senlaf aramızda bende hiç narin değilim, dolap yatak koltuk her şeyin yerini kendim değişirim
kaptanlığı niye apar topar bıraktığın belli oldu
magazin haber yapim accık
bende senin gibi bırakırım kaptan yardımcılığını o vakit
büyüklerimden öyle gördüm nede olsa
Sen iyileşte.
Çogu ödem 1 haftalık işi var o kilonun
verirsin ausum.. hastalık geçince ve sen diyet yapınca kuş kiloların düştüğünü gördü bu gözler.
Amaaaaaaaa yine deeeeeeeeeeeeeeee usulen
bak hele bak bak artı geldi ama kaptanlığı devretti diye rahatlığa bak gelemezmiş miş miş...
ama haklısın
Tamamdır ortim
Ay koptum ya
Anaaam
Vallaha hangisi iyi bilemiyorum, en iyisi ortalarda evlenmek heralde. Biz de yeni evlendik, çocuk a istemiyorum şimdilik. Yaş geçince de hiç isteyemem gerçi...Aa evet doğru.
Yeni evliydin sanırım .
Bu arada ben baya kıdemliyim bu konuda çoçukların en küçüğü 16 yaşında büyükde bu yıl üniden mezun olacak inş .
Koca kaçıyoduda gitmesin dedim 18im de
Sabah çiçeği işte
Ooooooo halay mendilimi kapıp geleyim hem de artıdan eksiye
Takıma girişin depar atma şekli
Kıskanıyom
Kolay gelsinYok cancağızım zaten ara ara uğrarım dedim ya aynen anladığın şekilde bi yere kaçtığım yok ama gerçekten okul da açılınca bi de ilk haftalar olduğu için yoğunluk had safhada benim
İnşallah düzene girerTebrik ederim ablacım ya ben çok pis takıldım bildiğin 3 hafta oldu aynı kilom
Ben de aynıyım. Azıcık kaçırsam, ekmek, tatlı filan hemen kilo alıyorum, gram da değil yani...Ama hızlı da veriyorum boğazı kapatınca. O da iyi...Çünkü saydin saçma sapan yedi durdu. Yediği zaman böyle oluyor hemen alıyoryemezse veriyor. Tüm ömrünü az yiyerek geçirmesi gerekiyor metası bunu gerektiriyor
kaderdaşım gel sarılalım
seni çok iyi anlıyorum,bu metaları napcaz biz yaa
1 kilo çiğ köfteyi tek başına yiyen arkadaşım var, 50 kilo anca vardırVallahi kuzum yapacak birşey yok gibi görünüyor. Az yicez başka çaremiz yokçevremde birkaç tanıdığım var dünyaları yiyiyorlar, ekmekleri dilim dilim gömüyorlar tatlılar neler neler, hep zayıf hep zayıf asap bozucu bir durum, gelde sinir olma
Onları görmezlikten gel tuşu olsa keşke
Tatilde ben de 5 kilo almıştım. Yerleşmeyince hızlı verilir diyorlar.utanarak bildirim yapıyorum
kilom 68,5
en son hazirandaki kilom :63,5
ayda gelen :5 kilo
ne diyim , kendim ettim kendim buldum
Kasırga oldum benKasırgalarım bana bir hoşgeldin kutlaması yaparız diyorumBundan sonra nasipse beraberiz spor etiketlerinizi bana yapabilirsiniz El ele verip eminim yine güzel sonuçlar pointler çıkaracağız @MiuLego dandini2017 sizleri de bekliyoruz tabi biriniz Begüşe biriniz bana olacaksınız sanırım eşit olmak adına
@Triplimelek MegiAusencia @suspushanimcim @nar_cicegim @ErSeSi @caytabagi @ada81 @saydin78 @Makbule007
çok iyi ecem .. neyine bildirim yapmayacaktın sen bacım ?
hadi bakalım artık defet şu 66 yı ...aeben yine mortilik teklif etmiş ... bu hafta 2-1 yap bence 64.8 lere gel
evlilik yıldönümüzün kutlu olsun ..Rabbim ağzınızın tadını bozmasın
ahanda yenmelere doymayan aebenim dilberim
tebrikler canom ...
waaaaw ... müthiş ... regl sonrası asıl şov gelir zaten ...
valla harika ... tebrikler
canım ibrenin yukarı doğru çıkmasından iyidir bence ... bu yoğunlukta ..diyetten uzakken ... geldiğinde hemen 59 lara inelim ama değil mi
bekliyorduk saydınım ... ama gitmesi için vaktin vardı onu güzel kullanmadın bence
canım diğer yazını da okudum .... saydın yememeli saydın dikkat etmeli yazmışsın .... ama yanılıyorsun papatyam ... senin diyet menülerin her zaman dolu doludur ... burada ne kuş kadar menülerle kilo vermeye uğraşan arkadaşlar var ... oysa ki senin metan hep benim aklımda , güzel dengeli yiyerek ; özellikle dolu dolu kahvaltısı ile ...ara öğünleri ile güzel kilo veren metadır ...
yani saydı ömrü boyu güzel ve dengeli beslenerek güzel kilolar verir ... arada kaçamak yapmaya başladığında da korumaya geçmiş olur
tebrikler narım çiçeğim ... wc sorunu önemli ya ... onun için önlem al canım .. tartını en az 300-400 oynatacak durum o .
regl oldun mu gelecek mi ?
bende miu gibi düşünüyorum , haftaya 66 yı hiiiç gösterme bize ...
benim kafamda 69 lu bildirim vardı banum ... valla kardayız ... önümüzdeki cuma 67 ler ...
artık ucu başı hiç farketmez .. kasmadan güzelim
delim delim .... hadi hadi şov başlasın artık400 400 derken oooo oooooo ....
ördekim canım , minnak kilona göre iyi sayılır da :) ben bu hafta 55 görürüz diyordum ne yalan diyeyim .. bu hafta sporun mu azdı canım ? takip etmedim .... menülerin şahaneydi onu biliyorum
Gece rüyamda üstüme kızgın yağ dökülüyordu, bacaklarım yandı@nehirnil111 canım bu hafta kasırgalarda yokum ben , yedek listesine al beni :)) haftaya girerim sanırım .
bu bacakla mümkün değil , yerimden kalkamıyorum .... yeminle her yanım tutuldu ...sıkıldımmmmmmmmm
Amanin nasıl kilolar hayal gibiSağol KaptanımPazara kadar ben 52 görürüm zaten aynen 53 yukarı çıkmak istemiyorum
Yaaa kaptanim menulerimi bı doğru yazamıyorum herhalde
Yeşil fasulye
Tebrikler canim
Bu koşturmaya güzel vermişsin
Tebrikler
Maşallah canım süper
Yaa üzüldüm saydım ama seni görünce biraz rahatladım bende nasıl bildirim yaparım diyodum
Geçen hafta il mzde güzel vermiştik bu hafta yine yaparız inşallah
Tebrikler canim
Kutlarım canim
Vaaav maşallah canım
Bu hafta azimliydin kutlarım canim
Tebrik ederim canımevlilik yıl dönümünüz de kutlu olsun bir ömür mutlu olun inşallah
Tebrik ederim çok güzel rakamlar
Teşekkür ederim çıtırım Edi büdü böyle götüreceğiz sporları
Canım bende öyleyim yedim mi alırım bak kıstım mı 6 günde 2 kilo gitti yani bizim elimizde moral bozmak yok bundan sonrasına bakacaksın
Regli haftanmış çok çok iyi olsun tebrik ederim canım
Kuzum bekliyordun zaten moral bozmak yok ki bugün yeni bir gün yerleşmedi kilolar hemencik gidecek uğurlayacağız inan kendine
Tebrikler fıstıklar
Teşekkür ederim canımcımçok azmettim gerçekten akşamları ya yoğurt ya tonbalığı yedim sadece sabah kahvaltılarım bile olmadı regli de olamadım ama tuttuklarını geri attım
Çok geçmiş olsun canım
Tebrikler hatunlar
işlerim olmasa takılırdım siz güzelliklere valla Aebenim
MaşallahAh nerde biz evdeyiz öğlende okula
bende kızlarımla geleyim mi biri 4biri2.5
Tatilde yüzmeden dolayı sıkılaşma oldu demek? Olsun, geme verirsin nasılsa.Günaydın güzeller ben dün yine gündüz yoğun akşamda gazoz mod on durumundaydım kilomu geç bildireyim hala beklentim var artı gelmemem lazım bu hafta bana ne oldu anlamadım tatilden geldiğimi her gören abartmıyorum tatilde daha da zayıflamışsın dedi ama kilo da tık YOk dün kü menümü de yazayım
Sabah
Bi yumurta
Ara
İki kayısı
Akşam
Bi kepçe çorba
Bi kase bamya
Spor yapılamadı oplanı dişçi ye götür bebeleri topla,durumu olmayan arkadaşlara eşim matbaadan defter getiriyi onları dağıt derken en son komşudan küçüğü alırken orda oturup kaldım yemeğimi falan orda yedim sonra da bi uyuduysam bebelere bile bakamadım kaplanacak kitapları Bile kaldı
Yaaa53 iyidir 1.65 e
Maşallah ya kendi kendine dikkat eden bir çocuk görmedim hiç. Çok destek oluyorsunuz demek ki ailece. Ben de ergenlikte bir dönem çok kilo aldım. Ailemin pek yardımı olmamıştı ama. Belki o zamanlar bilinmiyordu obezite gibi şeyler. Sonradan verdim gerçi.Ablasi cok dikkat ediyor ve iradesine hayranim..74 kiloda oglen burger sozu verdim..tavuklu yiyeyim kalorisi az onun diyor.
Tatlı kuzuAtanin efsane kacamagi balik krakerdi ..2 yil once 1 hafta diyet yapmisti.okuldan geldi anne bugun bir arkadasim balik kraker ikram etti kuyrugunu yedim govdesini attim demisti :))
Eee gün kaptana skandal deme günü kaçırırmıyım1 sene çıkış yok canım ....sonrasına bakarız
şaka bir yana geçen saydına demiştim , cidden çok tuhaf psikoloji ... kilo almak azıcık artı çıkmak bence kaptana yasak gibiydi.
hani diyetisyene gidersin önce kilosuna bakarsın , kuaföre gidersin önce kadının kaşına saçına bakarsın .. bu da öyle ..
çok bilirim dedim saydına ... hafta içi biraz artı görünce listede falan olmadığım halde , apar topar perşembeyi aç geçirdiğimi sırf size yazacağım diye
o yüzden size de iyi gelecek ....hem spor yapacaksın mecbur
aynen gülüm ... baktım olmuyor kaparım bir mortilik
asparagas haberlere itibar etmeyiniz .... Kilo almadan bıraktımben bi ker e
hem hastayım looooo , kavun karpuz da yatarak büyür , büyüyorum şu an
ne neeee anaaaaaam ne ....ne
bi güne bi gün size anaaaam skandal dedim mi ben
Maşallah canım. Becerikli hatunsun.5sene arabistanda kaldık hep aktarmalı seyahat hic esimle gidip gelmedim hep kendim bide bagajlar bir donerken beraber donduk 3cocuk 7aylık hamile ben ve de 250kg bagaj
hee mesaj alınmıştır1 sene çıkış yok canım ....sonrasına bakarız
şaka bir yana geçen saydına demiştim , cidden çok tuhaf psikoloji ... kilo almak azıcık artı çıkmak bence kaptana yasak gibiydi.
hani diyetisyene gidersin önce kilosuna bakarsın , kuaföre gidersin önce kadının kaşına saçına bakarsın .. bu da öyle ..
çok bilirim dedim saydına ... hafta içi biraz artı görünce listede falan olmadığım halde , apar topar perşembeyi aç geçirdiğimi sırf size yazacağım diye
o yüzden size de iyi gelecek ....hem spor yapacaksın mecbur
aynen gülüm ... baktım olmuyor kaparım bir mortilik
asparagas haberlere itibar etmeyiniz .... Kilo almadan bıraktımben bi ker e
hem hastayım looooo , kavun karpuz da yatarak büyür , büyüyorum şu an
ne neeee anaaaaaam ne ....ne
bi güne bi gün size anaaaam skandal dedim mi ben
Valla ben dedim yere düşmüş kırılmış dedim doktor da oğlana nasıl kırdın bı öyle kırılacak bişey değil üstüne mi bastın dedi bende sen tam üstüne bastın diyecektim demedim tabi ararken üstüne basmış doktor hanım dedim para pul demedi eşimi tanır kendileri belki kıyamamıştır ona..
Çünkü onun kilosu senin üstünde çaresiz kaldığın bi yük tü şimdi o bunu kendiliğinden kaldırdı.onyüzden bi ohhh çektin
Gece rüyamda üstüme kızgın yağ dökülüyordu, bacaklarım yandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?