hee mesaj alınmıştır
öyle mesaj veriyonki kaptanım,bu dizide ürün yerleştirme bulunur gizli mesajı gibi bize mesaj yolluyon hee
Peki özel bir soru. Esin kıymet biliyor mu. Böyle kişilerin genelde kıymeti bilinmez. Tırnağı kırılsa dünyayı ayağa kaldıranlar daha değerli oluyor nedenseHamileliklerimdede hic nazlanmadım karakterde yok iyimi kötümü ettim tartışılır
öhm öhhöömmm kilo bildirimim , 56.5
eveeeet aynen okuduğunuz gibi ... bu kadar yatmaya , hareketsizliğe ve yemeğe .. üstelik gelirse regl ye 1 gün kala ...
geçen cuma 54.6 dü ama hafta içi 55 lerdeydim zaten hep .
hiç sorun değil ... hallederim .
Kaptanım sen zaten vereceğini biliyorsun ben yarım yamalak sporumla 6 günde 2 kiloyu verdiysem sen he heeeykaçışşş yok .... bi kaptan ve ekibi asla artı gelemez kural bu
kaptanlığı niye apar topar bıraktığın belli oldu
magazin haber yapim accık
Ahahha ilahi Begüşbende senin gibi bırakırım kaptan yardımcılığını o vakit
büyüklerimden öyle gördüm nede olsa
Günaydın hayırlı cumalar canımGunaydin hayirli cumalar
Kasırga oldum ben
bende etmedim, çünkü hamileliğim süresinde ayda bi falan görüşüyoduk heraldeHamileliklerimdede hic nazlanmadım karakterde yok iyimi kötümü ettim tartışılır
Bahane bahane bahaneTaktiksel ilerleyenlerden biride benim mortimaeben benden umudu kesin dedi birinci oldu tabi bunda benim ve nefsin tirt çıkmasının da etkisi fazla
Günaydın bonussss oh ya gözlerimz kör oldu yolunu gözlemekten.Gunaydin hayirli cumalar
tamamdırNeyse ben işe bakayım. Az konuşun litfen :))
@MiuLego canım ben öğlen yemeğinden önce bir daha tartılıcam çünkü gün içinde iyice unutur kilom . Oğlanı bırakıp yürüyüş yapıp dönüyorum çünkü. O zaman yazarım
seninle ilgili güzel planlarım var şaheste sen yapamam edemem olamamlara devam ededurYaaaO zaman 1,60 a ? Olamam ki
Kaptanım sen zaten vereceğini biliyorsun ben yarım yamalak sporumla 6 günde 2 kiloyu verdiysem sen he heeey
Bende alırsam ayıp olur gibi hissediyorum bir de spor pointleri bizde spor yapmalıyızO yüzden bize verdiniz dimi sporu bırakmayalım diye
Ahahha ilahi BegüşSpor yapmalıyız spor pointleri toplayıcıları olarak
Günaydın hayırlı cumalar canım
Hoşgeldin kasırgam kasırga gibi vurup geçeceğiz
ayy ne güzel olurduhadi gel begüşüm angaralı kızlardan hayır yok
teşekkür ederim dayyyBegum hayirli olsun yardimciligin..öngörmüştüm zaten :)nehirnil111 seni de tebrik ediyorum canim..
Tebrikler canim..:)
Super delycim..bu arada sampuani ablama aldirttim aktarindan..
Ya dişlerimi sıkıyorum yine. Doktora da dedim, ilk zamanlar baş ağrılarım dış sıkmalarım bitmişti tekrar başladı diye.
Doktor bir kursa git mutlaka diyor, daha öncede demişti bu doktor. Eşim tabi ki yok dedi. Kesinlikle bu evden taşınmak ve bir kursa gitmek bana iyi gelecek biliyorum
bende 12-13 yaşında falandım tel tedavim vardı ... sabit değildi tellerim , tedaviye 6 ay kadar kala kaybetmiştim .... hala nasıl kaybettim bilmiyorum
babam oldu artık , 6 ayda daha ne olacak demişti
Hayra çıksın diyelim hayır olsun canım ...
bende gece bölük pörçük uykumda , kayınvalidem bacağımı öğrenip bize geliyormuş kalmaya
Kaptanım sen zaten vereceğini biliyorsun ben yarım yamalak sporumla 6 günde 2 kiloyu verdiysem sen he heeey
Bende alırsam ayıp olur gibi hissediyorum bir de spor pointleri bizde spor yapmalıyızO yüzden bize verdiniz dimi sporu bırakmayalım diye
Ahahha ilahi BegüşSpor yapmalıyız spor pointleri toplayıcıları olarak
Günaydın hayırlı cumalar canım
Hoşgeldin kasırgam kasırga gibi vurup geçeceğiz
heralde böyle bi durumda eşimi kızgın demirle kovalardım..Kizlar bir anı paylaşayım arabistan demişken ilk gideceğiz eş orda cocuklar ve babamla yola çıktık vardık havaalanina ucaga 2saat var görevliye sordum 2saat once kalktı dedi ben şoktayim ne yapacam istanbulda tanidik yok hava kararıyor oglum agliyor babamın seker yükseldi esim saati yanlış söylemiş meğer indiği saati biniş saati algılamış gece 11:30bir arkadaşına gittik coluk çocuk 5sene yaşlandım sabahta sonraki ucaga binip gittik
Laf vaktinde anılır 22eylül 8sene önce
Ahhh ahh bu teklif geldiğinde bilmeliydikaynen balım .... hele sen hadi başladın da ...begüm sporda tırtıngenşimdi sıfır point yazsın karşısında da görelim süper olacak süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
FIRTINALARRRRRRRRRRRRRRR
Ben geldim bu hafta kasırgaları yıkar geçeriz evelAllah
sporları coşturuyor muyuz bu haftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kizlar bir anı paylaşayım arabistan demişken ilk gideceğiz eş orda cocuklar ve babamla yola çıktık vardık havaalanina ucaga 2saat var görevliye sordum 2saat once kalktı dedi ben şoktayim ne yapacam istanbulda tanidik yok hava kararıyor oglum agliyor babamın seker yükseldi esim saati yanlış söylemiş meğer indiği saati biniş saati algılamış gece 11:30bir arkadaşına gittik coluk çocuk 5sene yaşlandım sabahta sonraki ucaga binip gittik
aynen balım .... hele sen hadi başladın da ...begüm sporda tırtıngenşimdi sıfır point yazsın karşısında da görelim süper olacak süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ahhh ahh bu teklif geldiğinde bilmeliydikbegum75 kaçarı yok yapacağuukkkk benim zaten sıkılaşmaya ihtiyacım var
FIRTINALARRRRRRRRRRRRRRR
Ayyy ne kötü yaKizlar bir anı paylaşayım arabistan demişken ilk gideceğiz eş orda cocuklar ve babamla yola çıktık vardık havaalanina ucaga 2saat var görevliye sordum 2saat once kalktı dedi ben şoktayim ne yapacam istanbulda tanidik yok hava kararıyor oglum agliyor babamın seker yükseldi esim saati yanlış söylemiş meğer indiği saati biniş saati algılamış gece 11:30bir arkadaşına gittik coluk çocuk 5sene yaşlandım sabahta sonraki ucaga binip gittik
İnanabilirimBunu ben yazdım... dermişim
Doğru diyorsunYani ben arabistandaki eve 2günde anca vardım şimdi anı oldu demem oki yaşarken zor olaylar zamanla sadece bir anı kalıyor
Boya yapıyorum obje falanayy ne güzel olurdu
patronun telini veriyim izin alsana
teşekkür ederim dayyy
evde kokulu taştan süsler falan yapsana,internette varmış malzemeleri
ne diyosunn kaç kaç kaç,ölü taklidi falan yap
haklısın mortim
EveeeeetFIRTINALARRRRRRRRRRRRRRR
Ya tabi canım. İlk başlarda yenilen de fırtınalardı zatenKASIRGALAR
9 MU OLDU 10 MUUU YAHU Bİ AÇIKLAYIN DA , ARKADAŞLAR PARTİ YAPSINFIRTINALAR I KURTARMAK İÇİN Mİ GİRDİN CANOM ORAYA ... HAFTAYA BEKLE BENİ
Gel Kaptanım bekliyoruzKASIRGALAR
9 MU OLDU 10 MUUU YAHU Bİ AÇIKLAYIN DA , ARKADAŞLAR PARTİ YAPSINFIRTINALAR I KURTARMAK İÇİN Mİ GİRDİN CANOM ORAYA ... HAFTAYA BEKLE BENİ
Eki Görüntüle 2047639
yılını hatırlıyon gününüde mi unutmadın mübarek
neden düşünemedik,bi omuz verde accuk ağlim
aslan kaplan kaptan ver coşkuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?