Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hamileliklerimdede hic nazlanmadım karakterde yok iyimi kötümü ettim tartışılır
Peki özel bir soru. Esin kıymet biliyor mu. Böyle kişilerin genelde kıymeti bilinmez. Tırnağı kırılsa dünyayı ayağa kaldıranlar daha değerli oluyor nedense bende nazlanmadım. İkinci de ciddi düşük riskim vardı mecburen ia yapamadım daha doğrusu temizlik yaptıktan sonra kanama sonucu acillik oldum. Kv yaptı işimi sonra başıma kalktı neyse... doğumdan geldim makinaya çamaşır atıp ortalığı topladım. Kv annem de evdeydi , öyle bilmem canımın kıymetini

kaçışşş yok .... bi kaptan ve ekibi asla artı gelemez kural bu
Kaptanım sen zaten vereceğini biliyorsun ben yarım yamalak sporumla 6 günde 2 kiloyu verdiysem sen he heeey

Bende alırsam ayıp olur gibi hissediyorum bir de spor pointleri bizde spor yapmalıyız O yüzden bize verdiniz dimi sporu bırakmayalım diye
kaptanlığı niye apar topar bıraktığın belli oldu
magazin haber yapim accık

bende senin gibi bırakırım kaptan yardımcılığını o vakit
büyüklerimden öyle gördüm nede olsa
Ahahha ilahi Begüş Spor yapmalıyız spor pointleri toplayıcıları olarak
Gunaydin hayirli cumalar
Günaydın hayırlı cumalar canım
Kasırga oldum ben

Hoşgeldin kasırgam kasırga gibi vurup geçeceğiz

Hamileliklerimdede hic nazlanmadım karakterde yok iyimi kötümü ettim tartışılır
bende etmedim, çünkü hamileliğim süresinde ayda bi falan görüşüyoduk heralde hayat şartları sebebiyle
geçenlerde mevzusu geçti hatta, sırf sana naz niyaz etmek için bebek yapıcam diyebende bilmem öyle şeyleri hiç

Taktiksel ilerleyenlerden biride benim mortim aeben benden umudu kesin dedi birinci oldu tabi bunda benim ve nefsin tirt çıkmasının da etkisi fazla
Bahane bahane bahane

Allah şahit pazartesi 68.1 di kilom

Mortilerim tırt sa ben napimm

Ortim mortim bu hafta işi sıkıtut ha ortimsin sonuçta

Gunaydin hayirli cumalar
Günaydın bonussss oh ya gözlerimz kör oldu yolunu gözlemekten.
tamamdır
@MiuLego ve Ausencia
haftaya buradayım bomba gibi
banu rocks babeeeee
Yaaa O zaman 1,60 a ? Olamam ki
seninle ilgili güzel planlarım var şaheste sen yapamam edemem olamamlara devam ededur

Kizlar bir anı paylaşayım arabistan demişken ilk gideceğiz eş orda cocuklar ve babamla yola çıktık vardık havaalanina ucaga 2saat var görevliye sordum 2saat once kalktı dedi ben şoktayim ne yapacam istanbulda tanidik yok hava kararıyor oglum agliyor babamın seker yükseldi esim saati yanlış söylemiş meğer indiği saati biniş saati algılamış gece 11:30bir arkadaşına gittik coluk çocuk 5sene yaşlandım sabahta sonraki ucaga binip gittik
Laf vaktinde anılır 22eylül 8sene önce

aynen balım .... hele sen hadi başladın da ...begüm sporda tırtıngen şimdi sıfır point yazsın karşısında da görelim süper olacak süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hadi gel begüşüm angaralı kızlardan hayır yok
ayy ne güzel olurdu
patronun telini veriyim izin alsana

Begum hayirli olsun yardimciligin..öngörmüştüm zaten :) nehirnil111 seni de tebrik ediyorum canim..

Tebrikler canim..:)

Super delycim..bu arada sampuani ablama aldirttim aktarindan..

teşekkür ederim dayyy

evde kokulu taştan süsler falan yapsana,internette varmış malzemeleri

ne diyosunn kaç kaç kaç,ölü taklidi falan yap

haklısın mortim

heralde böyle bi durumda eşimi kızgın demirle kovalardım..

Allah'tan böyle yanlışlık yapan bir eşim yok.
Dur ya benim normal bi eşim de yok.

aynen balım .... hele sen hadi başladın da ...begüm sporda tırtıngen şimdi sıfır point yazsın karşısında da görelim süper olacak süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ahhh ahh bu teklif geldiğinde bilmeliydik begum75 kaçarı yok yapacağuukkkk benim zaten sıkılaşmaya ihtiyacım var

FIRTINALARRRRRRRRRRRRRRR

Ben geldim bu hafta kasırgaları yıkar geçeriz evelAllah

sporları coşturuyor muyuz bu haftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

KASIRGALAR
9 MU OLDU 10 MUUU YAHU Bİ AÇIKLAYIN DA , ARKADAŞLAR PARTİ YAPSIN FIRTINALAR I KURTARMAK İÇİN Mİ GİRDİN CANOM ORAYA ... HAFTAYA BEKLE BENİ

yılını hatırlıyon gününüde mi unutmadın mübarek

Ahhh ahh bu teklif geldiğinde bilmeliydik begum75 kaçarı yok yapacağuukkkk benim zaten sıkılaşmaya ihtiyacım var

neden düşünemedik,bi omuz verde accuk ağlim

FIRTINALARRRRRRRRRRRRRRR

aslan kaplan kaptan ver coşkuyu

Ayyy ne kötü ya
Bunu ben yazdım... dermişim
İnanabilirim
Yani ben arabistandaki eve 2günde anca vardım şimdi anı oldu demem oki yaşarken zor olaylar zamanla sadece bir anı kalıyor
Doğru diyorsun
Boya yapıyorum obje falan
FIRTINALARRRRRRRRRRRRRRR

Eveeeeet

KASIRGALAR
9 MU OLDU 10 MUUU YAHU Bİ AÇIKLAYIN DA , ARKADAŞLAR PARTİ YAPSIN FIRTINALAR I KURTARMAK İÇİN Mİ GİRDİN CANOM ORAYA ... HAFTAYA BEKLE BENİ
Ya tabi canım. İlk başlarda yenilen de fırtınalardı zaten

KASIRGALAR
Gel Kaptanım bekliyoruz 11 kişiye 11 kişi ama sen yoksun biz 10 kaldık
Eki Görüntüle 2047639
yılını hatırlıyon gününüde mi unutmadın mübarek

neden düşünemedik,bi omuz verde accuk ağlim

aslan kaplan kaptan ver coşkuyu

Verdim omzumu gel ağlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…