Ne çok benziyoruz eceHamileliklerimdede hic nazlanmadım karakterde yok iyimi kötümü ettim tartışılır
unuttugun bişi var ey ruh ...Aramis sormussunuz eksik olmayin sagolun seviyorum hepinizi.
Kacip gitmek istiyor ruh.
Ne beden ne de devam eden hayat musade ediyor buna. Sıkışıp kalıyorsun.
Baktın olmuyor kaciyormus gibi yapiyorsun sende sanki uzaklasiyormus gibi.
Ya tabi canım. İlk başlarda yenilen de fırtınalardı zaten
Gel Kaptanım bekliyoruz11 kişiye 11 kişi ama sen yoksun biz 10 kaldık
Verdim omzumu gel ağlayalım
Adamı gorunce eee 2aydir yok ondan öncede 5ay sitem bile edemedim yeterince üzülmüş geldi gözüme
Evet çok şükürrr :))Kajum 5 li rakamlar gelmiş
Evet evet aynı benAdamı gorunce eee 2aydir yok ondan öncede 5ay sitem bile edemedim yeterince üzülmüş geldi gözüme
Tamam not ettim kaptanım bilmiyordumHE 2 maç aldınız ... huuuuuuuuu 10- 2 diyorum huuuuuuuuuu ...hadi kazandın bu hafta 10-3 .... hadi bi daha kazandın 10-4 ...hadi bi daha 10.5 ...... ayyyyyy kazan kazan gelenmiyorsunuz yahu
canımEfser tekrar başlayacaktır bizde ..
Nare83 da
Şimdi yapmayacak olanlar listede kalırsa adil olmuyor ... o yüzden hafta sonu geldiğinde hiç bildirimi olmayanları çıkartıyordum ben o haftalık .
efser .... banuuuuu hadi spora ...
KASIRGALAR
9 MU OLDU 10 MUUU YAHU Bİ AÇIKLAYIN DA , ARKADAŞLAR PARTİ YAPSINFIRTINALAR I KURTARMAK İÇİN Mİ GİRDİN CANOM ORAYA ... HAFTAYA BEKLE BENİ
ruhunu bize yönlendir kuzum :)Aramis sormussunuz eksik olmayin sagolun seviyorum hepinizi.
Kacip gitmek istiyor ruh.
Ne beden ne de devam eden hayat musade ediyor buna. Sıkışıp kalıyorsun.
Baktın olmuyor kaciyormus gibi yapiyorsun sende sanki uzaklasiyormus gibi.
ne izni nisa kuzum?Citir kaptanim.
Gecen hafta 64.5
Bu. Hafta. 64.3
Yuzde.
Kaptanim musaadenizle izin istiyorum.
Anaaa kız nefs ben senden baya eksi bekliyordum kaçamaksız gifiyorum yazmıştın.
Noldu senin bünyeye böyle 2 haftadır . Bence hafta sonu 1 öğün (akşam olmasın) çok yemelisin hatta azda kaçamak .
Yanlış yönlendirmeyim ama ben hafta sonları ipler elimde az serbest bırakıyorum hafta başıda sıktımmı iyi gidiyor . Tüm sıkınca bendede tıkanıyor ..
AMA BURDA ÖNEMLİ OLAN METANIZI İYİ TANIMAK !
Kizlar bir anı paylaşayım arabistan demişken ilk gideceğiz eş orda cocuklar ve babamla yola çıktık vardık havaalanina ucaga 2saat var görevliye sordum 2saat once kalktı dedi ben şoktayim ne yapacam istanbulda tanidik yok hava kararıyor oglum agliyor babamın seker yükseldi esim saati yanlış söylemiş meğer indiği saati biniş saati algılamış gece 11:30bir arkadaşına gittik coluk çocuk 5sene yaşlandım sabahta sonraki ucaga binip gittik
Laf vaktinde anılır 22eylül 8sene önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?