Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

başlıyorum cnm ben bu haftaaa
sürüne sürünede olsa kalkıp yapıcam 5:45 te ilk hafta zor olur sonrası kolay olur zaten

ruhunu bize yönlendir kuzum :)

Kilo nasıl tartı gülüyor mu? Bekliyorum merakla bildirimini

ne izni nisa kuzum?
Havadan midir neden bilmem diyete adapte olamiyorum. Asiri bi istah var.
2gundur yedigimin haddi hesabi yok.
Spor desen icimden gelmiyor.
Niye bilmiyorum??
Listeyi zora sokmak da istemem.

Kizlar her isi yapabilen kadinin kiymeti olmaz..cunku yapilan isin yoklugunu bilmez erkekler.ancak göçüp gittigimiz zaman anlarlar o zamanda is isten gecmis olur..tirnagim kirilir terlersem fönüm bozulur diyen hatunlardan "aaayy askimmm bunu ben kaldiramam"cilardan olmak gerek..cunku erkekler guc gerektiren islerde kendilerine muhtac olunmasini sever..ve hep bunu isteyen kadinlara karsi merhametli oluyorlar.ben bazen kendimi esimin asker arkadasi gibi hissediyorum..Atanin odasini kucuk odadan daha buyuk odaya tek basima tasidim..yatagi dolabi masasi..o odadaki koltuk konsoluda obur odaya..tek basima..bu nedir..salakliktir her isi ben yapacagim..niyeee?,

nesi var sütün neden olmamış banucum gayt iyi rokalı penirli salata da ımmm
Havadan midir neden bilmem diyete adapte olamiyorum. Asiri bi istah var.
2gundur yedigimin haddi hesabi yok.
Spor desen icimden gelmiyor.
Niye bilmiyorum??
Listeyi zora sokmak da istemem.
Canım bizimle kalınca yenicez o iştahı işte.. yooo izin falan yok dibimden ayırmayacağım seni. iştah geldikçe bizimle paylaşacaksın konuş et derken kaçıracağız.

Ama son 2 günde yemene üzüldüm.. Listede olduğunu biliyorsun.. Olmadı..

Hemen haftaya telafisi gelecek senden değil mi? Hadi spora asılıp bu haftaki bu az yüzdeni haftaya telafi edersin nisa.. inan kendine.. azimlisin sen biliyorsun.. yemenin sonu yok. Hemen doğru yola dönüyoruz üzme beni.. Daha aktif olunca da daha güzel ilerleyeceksin. Arkandayım senin emi

Banuuu sutlu kahveden korkmaaa..ben gunde 5 koca kupa iciyorum hep ictim ve kilo vermemi hic olumsuz etkilemedi aksine tokluk veriyor..gel bu hafta sende bizim orti morti grubuna katil.

çünkiiiii sen ,ben ,ece akrep burcuyuz her işi ince aurıntısına kadar mükemmel kendi eliyle yapmak isteyen

Bile bile yapıyoruz

Kızzz gell öpicemmmm yeminlee seniii tamda benim duygulara tercümansınn benn benim hitleree bazen devremm bile diyoruumm o derecee senin dediğin hesap her işi ben yaparım hallederim benim canım yanmaz acımazzz diyee diyee bu hala geldim.Yoğun bakımdan çıktım her 2 ameliyatımda daa 2 saat sonra tüm koridorları fıldır fıldır geziyordum.

Afiyet olsun kuzum gayette güzel nefis rokalı tulum peyniri canım çekti vallahi bende peynirli bir şeyler istiyordum bu sabah zamanım kalmadı aç geziyorum hala gidip öğle yemeğimi yiyeyim

Ben böyle değilim daydream.Bazı zamanlar olur kendini hırpalarsın yeri gelir yırtınırsın elbet ama her daim değil.Yapabileceğim bişey olsa dahi bazen keyfine yapmam.Canıma yazık değil mi? Odayı taşıdım diyorsun kim eline sağlık iyi yaptın dedi? Diyen olsa dahi iki sn sonra unutuldu. Ama sen unutmadın o bel ağrısı o yorgunluk unutturmadı. Peki o ağrıları çekerken kimin ruhu duydu ? Hiçkimsenin... Sanki içinde başka bir sen varmış gibi davran onu kırmaktan kork, yormaktan kork. Yapabildiğini de yapma. Şımarıklık yapsın içindeki diğer sen. Erken yaşlanıp çökünce ciddiyim hiçkimse demeyecek vah tüh diye. Tam tersi yormayacaktın kendini olacak.

Simdi gecen izledigim bir programdan birseyler yazacagim..docent dedi ki simdi hepimiz gozlerimizi kapatip sag ayagim daha agir diye dusunsek gozumuzu actigimizda sag bacagimiz daha agirmis gibi hissederiz..(deneyin bi)

Yemek yerken ortasinda arkanıza yaslanin yemegin yemek borusundan midenize dogru gittigini hissedin ve "yemek mideme gidiyor mide ceperim gerildi ve suan doydum"diyin..bunu yapan insanlarda %30 daha cok kilo kaybi gozlemlenmis..

Canımıza yazıkkkk

Durun dinleyin .

Niğdedeki evin tadilatında klozet kapagını iyi monte etmemişler benim adam abarmıyorum 2 saat kanter içinde kaldı olmuyor ...
Çekil ben bakayımda diyemiyorum barut fıçısı gibi elindeki işide yapamadıya
Olmuyo dedi attı çıktı dışarı ...
İnanın sadece 2 dk sürdü yapmam

Aynen cok yoruldun disarda yemek ismarlayayim diyen yok.2 yil once tum evi boyadim ve temizledim yine tek basima..kaybettigim ablam bana hep "caninin hic kiymeti yok senin yaslaninca simdi yaptigin herseyden dolayi pisman olacaksin"derdi. Hala akillanmadim.

inan hepsini biliyoruz portim ama huy kişilik yapısı degişmez .

Hahaahh duy degistirdim gecen.nasil yaptin diyor..baskalarinin yaninda da bosuna insaatci kizi almadim der.herseyi kendi yapar diye övünür..o bana degil ben ona kiyamiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…