HE 2 maç aldınız ... huuuuuuuuu 10- 2 diyorum huuuuuuuuuu ...hadi kazandın bu hafta 10-3 .... hadi bi daha kazandın 10-4 ...hadi bi daha 10.5 ...... ayyyyyy kazan kazan gelenmiyorsunuz yahu
canım @Efser tekrar başlayacaktır bizde ..
Nare83 da
Şimdi yapmayacak olanlar listede kalırsa adil olmuyor ... o yüzden hafta sonu geldiğinde hiç bildirimi olmayanları çıkartıyordum ben o haftalık .
efser .... banuuuuu hadi spora ...
Havadan midir neden bilmem diyete adapte olamiyorum. Asiri bi istah var.ruhunu bize yönlendir kuzum :)
Kilo nasıl tartı gülüyor mu? Bekliyorum merakla bildirimini
ne izni nisa kuzum?
nesi var sütün neden olmamış banucum gayt iyi rokalı penirli salata da ımmmilk gün içn olmadı biliyorum ama 100 ml süt ile bi kahve içtim
kahvaltı yapamadım henüz
dünden kalan işleirm vardı onları halletim öglene bi çorba içicem
yanında 2 wasa yerim
burda bir yerden yeşillk söylüyoruz 2 demet roka söyleidm
ama bizim orda marketleirn 3 katı nerdeyse
taptaze birazda tuulum peyniri aldım bayılırım rokalı salataya
Canım bizimle kalınca yenicez o iştahı işte.. yooo izin falan yokHavadan midir neden bilmem diyete adapte olamiyorum. Asiri bi istah var.
2gundur yedigimin haddi hesabi yok.
Spor desen icimden gelmiyor.
Niye bilmiyorum??
Listeyi zora sokmak da istemem.
Banuuu sutlu kahveden korkmaaa..ben gunde 5 koca kupa iciyorum hep ictim ve kilo vermemi hic olumsuz etkilemedi aksine tokluk veriyor..gel bu hafta sende bizim orti morti grubuna katil.ilk gün içn olmadı biliyorum ama 100 ml süt ile bi kahve içtim
kahvaltı yapamadım henüz
yanında 2 wasa yerim
çünkiiiii sen ,ben ,ece akrep burcuyuzKizlar her isi yapabilen kadinin kiymeti olmaz..cunku yapilan isin yoklugunu bilmez erkekler.ancak göçüp gittigimiz zaman anlarlar o zamanda is isten gecmis olur..tirnagim kirilir terlersem fönüm bozulur diyen hatunlardan "aaayy askimmm bunu ben kaldiramam"cilardan olmak gerek..cunku erkekler guc gerektiren islerde kendilerine muhtac olunmasini sever..ve hep bunu isteyen kadinlara karsi merhametli oluyorlar.ben bazen kendimi esimin asker arkadasi gibi hissediyorum..Atanin odasini kucuk odadan daha buyuk odaya tek basima tasidim..yatagi dolabi masasi..o odadaki koltuk konsoluda obur odaya..tek basima..bu nedir..salakliktir her isi ben yapacagim..niyeee?,
Kızzz gell öpicemmmm yeminlee seniii tamda benim duygulara tercümansınn benn benim hitleree bazen devremm bile diyoruumm o dereceeKizlar her isi yapabilen kadinin kiymeti olmaz..cunku yapilan isin yoklugunu bilmez erkekler.ancak göçüp gittigimiz zaman anlarlar o zamanda is isten gecmis olur..tirnagim kirilir terlersem fönüm bozulur diyen hatunlardan "aaayy askimmm bunu ben kaldiramam"cilardan olmak gerek..cunku erkekler guc gerektiren islerde kendilerine muhtac olunmasini sever..ve hep bunu isteyen kadinlara karsi merhametli oluyorlar.ben bazen kendimi esimin asker arkadasi gibi hissediyorum..Atanin odasini kucuk odadan daha buyuk odaya tek basima tasidim..yatagi dolabi masasi..o odadaki koltuk konsoluda obur odaya..tek basima..bu nedir..salakliktir her isi ben yapacagim..niyeee?,
ilk gün içn olmadı biliyorum ama 100 ml süt ile bi kahve içtim
kahvaltı yapamadım henüz
yanında 2 wasa yerim
Bende akrep burcuyumçünkiiiii sen ,ben ,ece akrep burcuyuzher işi ince aurıntısına kadar mükemmel kendi eliyle yapmak isteyen
Bile bile yapıyoruz
çünkiiiii sen ,ben ,ece akrep burcuyuzher işi ince aurıntısına kadar mükemmel kendi eliyle yapmak isteyen
Bile bile yapıyoruz
Ben böyle değilim daydream.Bazı zamanlar olur kendini hırpalarsın yeri gelir yırtınırsın elbet ama her daim değil.Yapabileceğim bişey olsa dahi bazen keyfine yapmam.Canıma yazık değil mi? Odayı taşıdım diyorsun kim eline sağlık iyi yaptın dedi? Diyen olsa dahi iki sn sonra unutuldu. Ama sen unutmadın o bel ağrısı o yorgunluk unutturmadı. Peki o ağrıları çekerken kimin ruhu duydu ? Hiçkimsenin... Sanki içinde başka bir sen varmış gibi davran onu kırmaktan kork, yormaktan kork. Yapabildiğini de yapma. Şımarıklık yapsın içindeki diğer sen. Erken yaşlanıp çökünce ciddiyim hiçkimse demeyecek vah tüh diye. Tam tersi yormayacaktın kendini olacak.Kizlar her isi yapabilen kadinin kiymeti olmaz..cunku yapilan isin yoklugunu bilmez erkekler.ancak göçüp gittigimiz zaman anlarlar o zamanda is isten gecmis olur..tirnagim kirilir terlersem fönüm bozulur diyen hatunlardan "aaayy askimmm bunu ben kaldiramam"cilardan olmak gerek..cunku erkekler guc gerektiren islerde kendilerine muhtac olunmasini sever..ve hep bunu isteyen kadinlara karsi merhametli oluyorlar.ben bazen kendimi esimin asker arkadasi gibi hissediyorum..Atanin odasini kucuk odadan daha buyuk odaya tek basima tasidim..yatagi dolabi masasi..o odadaki koltuk konsoluda obur odaya..tek basima..bu nedir..salakliktir her isi ben yapacagim..niyeee?,
Canımıza yazıkkkkKızzz gell öpicemmmm yeminlee seniii tamda benim duygulara tercümansınn benn benim hitleree bazen devremm bile diyoruumm o dereceesenin dediğin hesap her işi ben yaparım hallederim benim canım yanmaz acımazzz diyee diyee bu hala geldim.Yoğun bakımdan çıktım her 2 ameliyatımda daa 2 saat sonra tüm koridorları fıldır fıldır geziyordum.
Aynen cok yoruldun disarda yemek ismarlayayim diyen yok.2 yil once tum evi boyadim ve temizledim yine tek basima..kaybettigim ablam bana hep "caninin hic kiymeti yok senin yaslaninca simdi yaptigin herseyden dolayi pisman olacaksin"derdi. Hala akillanmadim.Ben böyle değilim daydream.Bazı zamanlar olur kendini hırpalarsın yeri gelir yırtınırsın elbet ama her daim değil.Yapabileceğim bişey olsa dahi bazen keyfine yapmam.Canıma yazık değil mi? Odayı taşıdım diyorsun kim eline sağlık iyi yaptın dedi? Diyen olsa dahi iki sn sonra unutuldu. Ama sen unutmadın o bel ağrısı o yorgunluk unutturmadı. Peki o ağrıları çekerken kimin ruhu duydu ? Hiçkimsenin... Sanki içinde başka bir sen varmış gibi davran onu kırmaktan kork, yormaktan kork. Yapabildiğini de yapma. Şımarıklık yapsın içindeki diğer sen. Erken yaşlanıp çökünce ciddiyim hiçkimse demeyecek vah tüh diye. Tam tersi yormayacaktın kendini olacak.
Canımıza yazıkkkk
Durun dinleyin.
Niğdedeki evin tadilatında klozet kapagını iyi monte etmemişler benim adam abarmıyorum 2 saat kanter içinde kaldı olmuyor ...
Çekil ben bakayımda diyemiyorum barut fıçısı gibi elindeki işide yapamadıya
Olmuyo dedi attı çıktı dışarı ...
İnanın sadece 2 dk sürdü yapmam
inan hepsini biliyoruz portim ama huy kişilik yapısı degişmezBen böyle değilim daydream.Bazı zamanlar olur kendini hırpalarsın yeri gelir yırtınırsın elbet ama her daim değil.Yapabileceğim bişey olsa dahi bazen keyfine yapmam.Canıma yazık değil mi? Odayı taşıdım diyorsun kim eline sağlık iyi yaptın dedi? Diyen olsa dahi iki sn sonra unutuldu. Ama sen unutmadın o bel ağrısı o yorgunluk unutturmadı. Peki o ağrıları çekerken kimin ruhu duydu ? Hiçkimsenin... Sanki içinde başka bir sen varmış gibi davran onu kırmaktan kork, yormaktan kork. Yapabildiğini de yapma. Şımarıklık yapsın içindeki diğer sen. Erken yaşlanıp çökünce ciddiyim hiçkimse demeyecek vah tüh diye. Tam tersi yormayacaktın kendini olacak.
Hahaahh duy degistirdim gecen.nasil yaptin diyor..baskalarinin yaninda da bosuna insaatci kizi almadim der.herseyi kendi yapar diye övünür..o bana degil ben ona kiyamiyorum:))Canımıza yazıkkkk
Durun dinleyin.
Niğdedeki evin tadilatında klozet kapagını iyi monte etmemişler benim adam abarmıyorum 2 saat kanter içinde kaldı olmuyor ...
Çekil ben bakayımda diyemiyorum barut fıçısı gibi elindeki işide yapamadıya
Olmuyo dedi attı çıktı dışarı ...
İnanın sadece 2 dk sürdü yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?