Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tum evi..Atanin oda haric. Onunda duvarlarini silmistim temiz diye..komsunun evini bile badana yapmisligim var. Sınırlarımı aştım..boyam bitti ustune temizligi dip kose..kadin al di mi..daha komigi esimin 4 gunluk is seyahatine denk getirdim ki sevmez daginik insaat olaylarini diye..yazarken aklimdan gecen.. "Evet ben koca bir salagim:))"

estağfurullahta,çok yüklenmişsin kendine,hakketten canına yazık
eşinin elinden bişey gelmez mi

Citir kaptanim.
Gecen hafta 64.5
Bu. Hafta. 64.3
Yuzde.
Kaptanim musaadenizle izin istiyorum.
nisacım

kuzum neymiş izin bakayım he ... çok darılırım kalbim tam ortasından kırılıverir.
son iki gün yedim yazmışsın , nasıl içim cız etti .
valla kendimden bilirim vicdan yaparım , hasta olur yataklara düşerim ... bak dert olur içime ..takınca takıyorum biliyorsun ...
hadi göreyim seni bakayım .... önümüzdeki hafta bomba gibi menülerini , sporlarını göreyim .... sohbetini de .. sonra zaten cuma gelir , hooop 63

söz mü ? de hele aus ablana

başlıyorum cnm ben bu haftaaa
sürüne sürünede olsa kalkıp yapıcam 5:45 te ilk hafta zor olur sonrası kolay olur zaten

yaparsın sen gülüm ....bugün menünü de sevdim ben ... hiç sıkıntılı bir şey yok

Benim tartı oynak oldu pil istiyor galiba
Ama ben bir aşağı bir orta bir yuksek gördüm tartıda izninizle ortdaki rakamı kabul edeyim
Gecen hafta66.5
Bu hAfta 66.0
Fark 500gr
Yuzde 0.75
Tebrikler canım

Kilo bildirimim .

Geçen hafta 67,8
Bu hafta 67,2
Fark 600 gr
Yüzde 0,885

Dün günüm vardı tatlı yemesem 66 görürmüşüm sanırım
Yinede iyi bir sonuç benim için hafta başı artıdaydım
Tebrik ederim canım

Tebrikler canım
Tebrikler canım
geçen hafta 55.9

bu hafta 55.4

giden 0.5

yüzde 0.894
Tebrikler canım

Oooo tebrik ederim tatlım

Gunaydin kizceler

Gecen hafta:74.5
Bu hafta:73.9
Fark:600 gr
Yüzde:0.8
Tebrik ederim canım

Geçen hafta 60.0
Bu hafta 58.8
Fark 1.2
Yüzde 2 sanrm :)
Hedef tamamdr kaptanlarm
Ausencia @MiuLego
Tebrikler canım

estağfurullahta,çok yüklenmişsin kendine,hakketten canına yazık
eşinin elinden bişey gelmez mi
Sevmez yapmaz da..birde bel fıtığı var..cok narindir esim..elime yakismiyor ne yapayim der :)kiz bu senede butun yatak odasi takimimla yemek masasi ve sandalyelerini boyadim..

ay ben sıfır taktikli bir kadınım .
yani yaptığım hiç bir şeyi taktik olsun diye yapmam .
İşleri üstlenebildiğim kadar üstlenirim evet ama bu canımın kıymetini bilmediğimden değil , her şeyin en iyisini ben yaparım diye kimseyi karıştırmamak isteme ukalalığımdan

ne bileyim , bir yer tamir istiyorsa ... elimden gelirse yaparım akşama kadar adam beklemem ... keyfim yoksa da ... keyfime de gerek yok .. öylesine de yeri gelir ütü yemek bile yapmam , yapmadım bugün canım istemedi derim ...
ne bileyim işte .... bodoslama ne ise o ..onu yaşarım .
dur şimdi naz yapayım ya da güçlü gözükeyim hesabım yok ...doğal akışına bırakıyorum olayı ... o da biraz dengesiz bazen pamuk prenses oluyor , bazen çatallı hamdi usta

Iste ausum bu huy..dur güçlü goruneyim olayi degil..keske oyle olsa gucsuz gorunmeyi tercih ederim inan. Hani oyle gördüm desem oyle de degil..benim anam cok rahatti babamda muteahhit olunca her isi kendi yapar yada iscilerini alir gelirdi.anamin hali yikadigini gormedim .sen guzel yikiyorsun diye yengeme yikatirdi hep :)))isini bilirdi :)

Kilo bildirimim
@MiuLego Ausencia

Geçen hafta: 59
Bu hafta : 57.6
Fark : 1.4
% : 2.37

Offffff su kiloya indiğime halâ inanamiyorum
Şuan ağlıyorum inanın
eşimi aradım dedi biliyordum başaracağını yeterki sen İSTE dememişmiydim dedi
Çok mutluyum çoook

Sakin vazgeçmeyin kızlar yeterki isteyelim

Mortilerim nehirnil111 begum75

Hahahhaha yaniii işte böylee böylee pehlivan olup çıkacagızz güzelimm

Hahahhaha yaniii işte böylee böylee pehlivan olup çıkacagızz güzelimm
Delycim ayni sorunumuz var diye sana yazayim dedim..1 avuc lavantayi 10 dk demledim. Dusta sacimi sampuanlayip duruladiktan sonra son durulama suyu olarak onu kullandim..ve sacimda kaldi kurudu sacim ve daha hacimli oldu..dokulme icin saracoğlu onermisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…