evimi boyadınAynen cok yoruldun disarda yemek ismarlayayim diyen yok.2 yil once tum evi boyadim ve temizledim yine tek basima..kaybettigim ablam bana hep "caninin hic kiymeti yok senin yaslaninca simdi yaptigin herseyden dolayi pisman olacaksin"derdi. Hala akillanmadim.
Bekle bacim abdest alayim..:))
Tum evi..Atanin oda haric. Onunda duvarlarini silmistim temiz diye..komsunun evini bile badana yapmisligim var. Sınırlarımı aştım..boyam bitti ustune temizligi dip kose..kadin al di mi..daha komigi esimin 4 gunluk is seyahatine denk getirdim ki sevmez daginik insaat olaylarini diye..yazarken aklimdan gecen.. "Evet ben koca bir salagim:))"evimi boyadın
Eki Görüntüle 2047695
Aa evet klasık çıkış ." Benim babamda mütait olsa bende yapardım"Hahaahh duy degistirdim gecen.nasil yaptin diyor..baskalarinin yaninda da bosuna insaatci kizi almadim der.herseyi kendi yapar diye övünür..o bana degil ben ona kiyamiyorum:))
estağfurullahta,çok yüklenmişsin kendine,hakketten canına yazıkTum evi..Atanin oda haric. Onunda duvarlarini silmistim temiz diye..komsunun evini bile badana yapmisligim var. Sınırlarımı aştım..boyam bitti ustune temizligi dip kose..kadin al di mi..daha komigi esimin 4 gunluk is seyahatine denk getirdim ki sevmez daginik insaat olaylarini diye..yazarken aklimdan gecen.. "Evet ben koca bir salagim:))"
nisacımCitir kaptanim.
Gecen hafta 64.5
Bu. Hafta. 64.3
Yuzde.
Kaptanim musaadenizle izin istiyorum.
başlıyorum cnm ben bu haftaaa
sürüne sürünede olsa kalkıp yapıcam 5:45 te ilk hafta zor olur sonrası kolay olur zaten
Tebrikler canımBenim tartı oynak oldu pil istiyor galiba
Ama ben bir aşağı bir orta bir yuksek gördüm tartıda izninizle ortdaki rakamı kabul edeyim
Gecen hafta66.5
Bu hAfta 66.0
Fark 500gr
Yuzde 0.75
Tebrik ederim canımKilo bildirimim .
Geçen hafta 67,8
Bu hafta 67,2
Fark 600 gr
Yüzde 0,885
Dün günüm vardı tatlı yemesem 66 görürmüşüm sanırım
Yinede iyi bir sonuç benim için hafta başı artıdaydım
Tebrikler canımBen bildirim yapıyım
Buraya geldiğim günkü kilom 71 kg (19.Eylül)
Bu sabah 69.9 kg
Giden 1.1 kg
% 1.55
Düne göre +300 gr, sanırım reglinin azizliği. Neyse regli olmak da iyi olmadığım günler daha stres oluyorum
Tebrikler canım
Tebrikler canımgeçen hafta 55.9
bu hafta 55.4
giden 0.5
yüzde 0.894
Oooo tebrik ederim tatlımSevgili kaptanlarım canım mortilerim haftalık kilomu bildiriyorumHazır mısınız
@MiuLegoAusencia begum75 Triplimelek Megi @_SARAYCA_
Geçen hafta 53.5 hatta pazar günü 54.5 ama cumadan baz aldığımız için yüzde olarak az görünebilir ondan baz alsam 3.7 falanama olsun buda bana yetti hedefim pazar gününe kadar bir kaç gram daha vermek
Geçen hafta 53.5
Bu hafta 52.6
Fark - 900
Yüzde %1,69
Kaptanım partin için en güzel cicilerimi giydim geldim bak beğendin miAusencia Parti başlasın
Eki Görüntüle 2047595
Tebrik ederim canımGunaydin kizceler
Gecen hafta:74.5
Bu hafta:73.9
Fark:600 gr
Yüzde:0.8
Tebrikler canım
Sevmez yapmaz da..birde bel fıtığı var..cok narindir esim..elime yakismiyor ne yapayim der :)kiz bu senede butun yatak odasi takimimla yemek masasi ve sandalyelerini boyadim..estağfurullahta,çok yüklenmişsin kendine,hakketten canına yazık
eşinin elinden bişey gelmez mi
Sevmez yapmaz da..birde bel fıtığı var..cok narindir esim..elime yakismiyor ne yapayim der :)kiz bu senede butun yatak odasi takimimla yemek masasi ve sandalyelerini boyadim..
begüm gelmedi bugün megi
Iste ausum bu huy..dur güçlü goruneyim olayi degil..keske oyle olsa gucsuz gorunmeyi tercih ederim inan. Hani oyle gördüm desem oyle de degil..benim anam cok rahatti babamda muteahhit olunca her isi kendi yapar yada iscilerini alir gelirdi.anamin hali yikadigini gormedim .sen guzel yikiyorsun diye yengeme yikatirdi hep :)))isini bilirdi :)ay ben sıfır taktikli bir kadınım .
yani yaptığım hiç bir şeyi taktik olsun diye yapmam .
İşleri üstlenebildiğim kadar üstlenirim evet ama bu canımın kıymetini bilmediğimden değil , her şeyin en iyisini ben yaparım diye kimseyi karıştırmamak isteme ukalalığımdan
ne bileyim , bir yer tamir istiyorsa ... elimden gelirse yaparım akşama kadar adam beklemem ... keyfim yoksa da ... keyfime de gerek yok .. öylesine de yeri gelir ütü yemek bile yapmam , yapmadım bugün canım istemedi derim ...
ne bileyim işte .... bodoslama ne ise o ..onu yaşarım .
dur şimdi naz yapayım ya da güçlü gözükeyim hesabım yok ...doğal akışına bırakıyorum olayı ... o da biraz dengesiz bazen pamuk prenses oluyor , bazen çatallı hamdi usta
Hahahhaha yaniii işte böylee böylee pehlivan olup çıkacagızz güzelimmCanımıza yazıkkkk
Durun dinleyin.
Niğdedeki evin tadilatında klozet kapagını iyi monte etmemişler benim adam abarmıyorum 2 saat kanter içinde kaldı olmuyor ...
Çekil ben bakayımda diyemiyorum barut fıçısı gibi elindeki işide yapamadıya
Olmuyo dedi attı çıktı dışarı ...
İnanın sadece 2 dk sürdü yapmam
Gell gell güzelimmm bir gidip gelelimmBekle bacim abdest alayim..:))
Delycim ayni sorunumuz var diye sana yazayim dedim..1 avuc lavantayi 10 dk demledim. Dusta sacimi sampuanlayip duruladiktan sonra son durulama suyu olarak onu kullandim..ve sacimda kaldi kurudu sacim ve daha hacimli oldu..dokulme icin saracoğlu onermistiHahahhaha yaniii işte böylee böylee pehlivan olup çıkacagızz güzelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?