Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tebrik ederim megii,süper bir sonuç
ağlama kız ağlamabenide ağlatacaksın ama sevinçten değil mortingenlikten

Bendee bir ara yapmıştımm müthiş güzell kokuyor birde bende sevmiştimm hacimde kazanmıştı.Tatlımm ben bugün yağlar serisine bir yağ daha ekledim Çam terebenti aldım ve sarımsaklı şampuanımın içine dökeceğimm sanırım ya kell kalcam yada rapunzel olup hitlere saç atacagım

E ben de öyleyim. Akan tavana sıva zımpara boya yapmşlğm var hamile halimle. Bütün işçilik ben de. Ama benim ki o konuda baya odun. Yap desem de ben bilmiyorum der savsaklar. E yapılmayınca da cinleniyorum ben de napim. Kurda demişler boynun niye kalın, kendi işimi kendim görürüm demiş...

Canim camterebentin saci kurutuyor bi tuhaf yapiyor..ben biraktim onu..bana oyle yapti yani..yilan yagi iyiymis..bu lavanta yerine isirgan otuda oluyor. Ama ayni yilin urunu olacak alirken ona dikkat edin dedi ..

Canim camterebentin saci kurutuyor bi tuhaf yapiyor..ben biraktim onu..bana oyle yapti yani..yilan yagi iyiymis..bu lavanta yerine isirgan otuda oluyor. Ama ayni yilin urunu olacak alirken ona dikkat edin dedi ..
Aaaaa cidden mi kuzummm bakalımm bir deniyim olmadı bende bırakırımm vallahii tatlım böyle fikir alışverileri güzel oluyor çok teşekkür ederim Yılan yağı ben direkt 5 li yağ şişeme kattım oldu 6 lı yağ ve sonuç güzel açıklığım kapandı.

Hepimiz ayni sehirde olsak girisimci kredisi alip temizlik boya badana sirketi kurarmisiz demek ki :))

megimmmmm triplimmmmmmmmmmm ağla beeee .... zafer göz yaşın olsun .... helal olsun valla sana ...
geldin ... fırtına gibi estin .
tek yaptığın kafana koymaktı evet .
hiç ama hiç kaytarmadan ...helal olsun valla

beraber koruyacağız o minnak kiloları şimdi ...

Hepimiz ayni sehirde olsak girisimci kredisi alip temizlik boya badana sirketi kurarmisiz demek ki :))

yeminle okurken aklımdan geçip yazacağım mesaj buydu , sayfa sonuna bi geldim sen yazmışsın bacım .
takım bildiğin usta doluymuş .... iyi para kazanırdık heee .... temiz iş çıkardı bizden talepte bol olurdu

cnm sadece sütlü kahhve içtim kahvaltı yapmadım ya o yzüden dedim..
az yani kahvaltı dolu dolu olmalı bence

Banuuu sutlu kahveden korkmaaa..ben gunde 5 koca kupa iciyorum hep ictim ve kilo vermemi hic olumsuz etkilemedi aksine tokluk veriyor..gel bu hafta sende bizim orti morti grubuna katil.

cnm sütlü kahveden korkmuyorum kilo yapar diyede
ben kahvesyi sek seviyorum sade acı acı , bazende kahvaltı yapamazsam içiyorum sütlü tok tutuyor
ay ben bütün gruplara katıldım ama mort oldum
vallaaa hiç bir ortaklıgı götüremiyorum
tek tabanca kaldım

Afiyet olsun kuzum gayette güzel nefis rokalı tulum peyniri canım çekti vallahi bende peynirli bir şeyler istiyordum bu sabah zamanım kalmadı aç geziyorum hala gidip öğle yemeğimi yiyeyim

ben kahvaltısız duramam da işler yogundu evdede yapamadım
ama saat 110 gibi 1 wasa üzerine krem peynir sürdüm yeidm
ilaç içtim çünkü , öglenede tavuk çorbası yiycem

Ahahah hakikaten öyle yapamayacğm iş yok
Silikon çekerim cama duşa
Priz söker takarm
Avize takarm
Sıva badana:)
Koskoca kitaplğı kurmşlğm var tek başına. Ustalar kuramadan gtmişti. Daha bi sürü şey.
Eşim çocuğu mama sandalyesine takamaz oto koltğna otrtamaz dana ne diyim yani

Kızlar birincilik geliyo mu??

B,r hesap kitap yapacağım da ;
listeden eksikler çok ...

Ahu060812 sen beklemedesin biliyorum yavrum , bekle bakayım 200-300 Allah ne verdiyse :) igdedali da bildirimi bana yaptı ama erken tartılmış dönünce tekrar tartılacağım dedi.

White Lily ve @White1989 iki beyazlar nerelerdesiniz huuuu ?

GunesinKizi35 canom sen nasıl oldun ? dün bildirim yazmadın değil mi sen ?

caytabagi kuzum sen bildirim bırakmıştın dün , ona yeni cici eksiler eklendi mi hele ?

Bonus senin de bildirimin yok henüz sanırım .

Efser sen ve bildirimin de yok .

Oooooo oooo listenin çoğu yok , huuuuuuuuuuu

Inanamadim ya gerçekten rüya gibiydi hep ve ben o rüyayı gerçekleştirdim
Desteğiniz muhabbetiniz olmasaydı olmazdi. 60 da birakacaktim yazmıştım ama senin yazdıklarınla devam ettim veee 57 ye düştüm çok çok çok daha iyi oldu

bende akrepim
atlamasam olmazdı
Niye aynı burçtan olduğumuzu hatırlamadım ben
Ahahahha
Çok doğru aslında beynimize sinyal vermeyle bitiyor tüm iş

Ahaha bende severim öyle tadilat değil de annemle çok boya badana yapmışızdır

Tebrikler canım

Tebrik ederim canım

Tebrikler canım

Tebrikler canım

Tebrikler canım

Oooo tebrik ederim tatlım

Tebrik ederim canım

Tebrikler canım

Mortilerrrr nehirnil111 begum75
Hazir misiniz şöyle derin bir nefes alın bakalım
Teşekkürler mortimHadi hazırız bekliyoruz

Gayet güzel menün canım bayağı az hatta

tabii ki iyi oldu canım ... 57 missss ..... 2kg alsan kaza ile hala 59 hemen bi diyet yine 57-58

Harika bir sonuç canım tebrik ederim çok mutlu oldum senin adına gerçekten istedikten sonra başaramayacağımız hiç bir şey yok

Boyun kaçtı kuzum bence boyuna gidiyorsa 55 yap ve bırak derim Seninle morti olmak zevkli kızıştırmak falan ya da koruya koruya inersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…