Kilo bildirimim
@MiuLegoAusencia
Geçen hafta: 59
Bu hafta : 57.6
Fark : 1.4
% : 2.37
Offffff su kiloya indiğime halâ inanamiyorum
Şuan ağlıyorum inanın
eşimi aradım dedi biliyordum başaracağını yeterki sen İSTE dememişmiydim dedi
Çok mutluyum çoook
Sakin vazgeçmeyin kızlar yeterki isteyelim
Mortilerimnehirnil111 begum75
Bendee bir ara yapmıştımm müthiş güzell kokuyor birde bende sevmiştimm hacimde kazanmıştı.Tatlımm ben bugün yağlar serisine bir yağ daha ekledimDelycim ayni sorunumuz var diye sana yazayim dedim..1 avuc lavantayi 10 dk demledim. Dusta sacimi sampuanlayip duruladiktan sonra son durulama suyu olarak onu kullandim..ve sacimda kaldi kurudu sacim ve daha hacimli oldu..dokulme icin saracoğlu onermisti
E ben de öyleyim. Akan tavana sıva zımpara boya yapmşlğm var hamile halimle. Bütün işçilik ben de. Ama benim ki o konuda baya odun. Yap desem de ben bilmiyorum der savsaklar. E yapılmayınca da cinleniyorum ben de napim. Kurda demişler boynun niye kalın, kendi işimi kendim görürüm demiş...Kizlar her isi yapabilen kadinin kiymeti olmaz..cunku yapilan isin yoklugunu bilmez erkekler.ancak göçüp gittigimiz zaman anlarlar o zamanda is isten gecmis olur..tirnagim kirilir terlersem fönüm bozulur diyen hatunlardan "aaayy askimmm bunu ben kaldiramam"cilardan olmak gerek..cunku erkekler guc gerektiren islerde kendilerine muhtac olunmasini sever..ve hep bunu isteyen kadinlara karsi merhametli oluyorlar.ben bazen kendimi esimin asker arkadasi gibi hissediyorum..Atanin odasini kucuk odadan daha buyuk odaya tek basima tasidim..yatagi dolabi masasi..o odadaki koltuk konsoluda obur odaya..tek basima..bu nedir..salakliktir her isi ben yapacagim..niyeee?,
Canim camterebentin saci kurutuyor bi tuhaf yapiyor..ben biraktim onu..bana oyle yapti yani..yilan yagi iyiymis..bu lavanta yerine isirgan otuda oluyor. Ama ayni yilin urunu olacak alirken ona dikkat edin dedi ..Bendee bir ara yapmıştımm müthiş güzell kokuyor birde bende sevmiştimm hacimde kazanmıştı.Tatlımm ben bugün yağlar serisine bir yağ daha ekledimÇam terebenti aldım ve sarımsaklı şampuanımın içine dökeceğimm sanırım ya kell kalcam yada rapunzel olup hitlere saç atacagım
Teşekkür ederim canım
tebrik ederim megii,süper bir sonuç
ağlama kız ağlamabenide ağlatacaksın ama sevinçten değil mortingenlikten
Aaaaa cidden mi kuzummm bakalımm bir deniyim olmadı bende bırakırımm vallahii tatlım böyle fikir alışverileri güzel oluyor çok teşekkür ederimCanim camterebentin saci kurutuyor bi tuhaf yapiyor..ben biraktim onu..bana oyle yapti yani..yilan yagi iyiymis..bu lavanta yerine isirgan otuda oluyor. Ama ayni yilin urunu olacak alirken ona dikkat edin dedi ..
Hepimiz ayni sehirde olsak girisimci kredisi alip temizlik boya badana sirketi kurarmisiz demek ki :))E ben de öyleyim. Akan tavana sıva zımpara boya yapmşlğm var hamile halimle. Bütün işçilik ben de. Ama benim ki o konuda baya odun. Yap desem de ben bilmiyorum der savsaklar. E yapılmayınca da cinleniyorum ben de napim. Kurda demişler boynun niye kalın, kendi işimi kendim görürüm demiş...
Kilo bildirimim
@MiuLegoAusencia
Şuan ağlıyorum inanın
Çok mutluyum çoook
Hepimiz ayni sehirde olsak girisimci kredisi alip temizlik boya badana sirketi kurarmisiz demek ki :))
nesi var sütün neden olmamış banucum gayt iyi rokalı penirli salata da ımmm
Canım bizimle kalınca yenicez o iştahı işte.. yooo izin falan yokdibimden ayırmayacağım seni. iştah geldikçe bizimle paylaşacaksın konuş et derken kaçıracağız.
Ama son 2 günde yemene üzüldüm.. Listede olduğunu biliyorsun.. Olmadı..
Hemen haftaya telafisi gelecek senden değil mi? Hadi spora asılıp bu haftaki bu az yüzdeni haftaya telafi edersin nisa.. inan kendine.. azimlisin sen biliyorsun.. yemenin sonu yok. Hemen doğru yola dönüyoruz üzme beni.. Daha aktif olunca da daha güzel ilerleyeceksin. Arkandayım senin emi
Banuuu sutlu kahveden korkmaaa..ben gunde 5 koca kupa iciyorum hep ictim ve kilo vermemi hic olumsuz etkilemedi aksine tokluk veriyor..gel bu hafta sende bizim orti morti grubuna katil.
Afiyet olsun kuzum gayette güzel nefis rokalı tulum peyniri canım çekti vallahibende peynirli bir şeyler istiyordum bu sabah zamanım kalmadı aç geziyorum hala gidip öğle yemeğimi yiyeyim
Ahahah hakikaten öyle yapamayacğm iş yokHepimiz ayni sehirde olsak girisimci kredisi alip temizlik boya badana sirketi kurarmisiz demek ki :))
Kızlar birincilik geliyo mu??
Inanamadim ya gerçekten rüya gibiydi hep
megimmmmmtriplimmmmmmmmmmm ağla beeee .... zafer göz yaşın olsun .... helal olsun valla sana ...
geldin ... fırtına gibi estin .
tek yaptığın kafana koymaktı evet .
hiç ama hiç kaytarmadan ...helal olsun valla
beraber koruyacağız o minnak kiloları şimdi ...
yeminle okurken aklımdan geçip yazacağım mesaj buydu , sayfa sonuna bi geldim sen yazmışsın bacım .
takım bildiğin usta doluymuş .... iyi para kazanırdık heee .... temiz iş çıkardı bizdentalepte bol olurdu
Niye aynı burçtan olduğumuzu hatırlamadım benbende akrepim
atlamasam olmazdı
Ahahahha
Çok doğru aslında beynimize sinyal vermeyle bitiyor tüm işSimdi gecen izledigim bir programdan birseyler yazacagim..docent dedi ki simdi hepimiz gozlerimizi kapatip sag ayagim daha agir diye dusunsek gozumuzu actigimizda sag bacagimiz daha agirmis gibi hissederiz..(deneyin bi)
Yemek yerken ortasinda arkanıza yaslanin yemegin yemek borusundan midenize dogru gittigini hissedin ve "yemek mideme gidiyor mide ceperim gerildi ve suan doydum"diyin..bunu yapan insanlarda %30 daha cok kilo kaybi gozlemlenmis..
Canımıza yazıkkkk
Durun dinleyin.
Niğdedeki evin tadilatında klozet kapagını iyi monte etmemişler benim adam abarmıyorum 2 saat kanter içinde kaldı olmuyor ...
Çekil ben bakayımda diyemiyorum barut fıçısı gibi elindeki işide yapamadıya
Olmuyo dedi attı çıktı dışarı ...
İnanın sadece 2 dk sürdü yapmam
Tebrikler canım
Tebrik ederim canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Oooo tebrik ederim tatlım
Tebrik ederim canım
Tebrikler canım
Teşekkürler mortim
cnm sadece sütlü kahhve içtim kahvaltı yapmadım ya o yzüden dedim..
az yani kahvaltı dolu dolu olmalı bence
cnm sütlü kahveden korkmuyorum kilo yapar diyede
ben kahvesyi sek seviyorum sade acı acı , bazende kahvaltı yapamazsam içiyorum sütlü tok tutuyor
ay ben bütün gruplara katıldım ama mort oldum
vallaaa hiç bir ortaklıgı götüremiyorum
tek tabanca kaldım
ben kahvaltısız duramam da işler yogundu evdede yapamadım
ama saat 110 gibi 1 wasa üzerine krem peynir sürdüm yeidm
ilaç içtim çünkü , öglenede tavuk çorbası yiycem
Inanamadim ya gerçekten rüya gibiydi hepve ben o rüyayı gerçekleştirdim
Desteğiniz muhabbetiniz olmasaydı olmazdi. 60 da birakacaktim yazmıştım ama senin yazdıklarınla devam ettim veee 57 ye düştüm çok çok çok daha iyi oldu
Harika bir sonuç canım tebrik ederim çok mutlu oldum senin adına gerçekten istedikten sonra başaramayacağımız hiç bir şey yokKilo bildirimim
@MiuLegoAusencia
Şuan ağlıyorum inanın
Çok mutluyum çoook
Boyun kaçtı kuzum bence boyuna gidiyorsa 55 yap ve bırak derimInanamadim ya gerçekten rüya gibiydi hepve ben o rüyayı gerçekleştirdim
Desteğiniz muhabbetiniz olmasaydı olmazdi. 60 da birakacaktim yazmıştım ama senin yazdıklarınla devam ettim veee 57 ye düştüm çok çok çok daha iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?