Pabyam bak şimdi,hani geçenlerde yazmıştım ya Nasreddin Hoca'nın fıkrasını,Damdan düşmüş hani bir gün;hekim getirelim demişler yok demiş,kırıkçı çağıralım demişler yok demiş.Siz bana damdan düşeni getirin demiş,beni anlasa bi O anlar.Balım işte o misal,aynı damdan düştük.Ben takır takır kilo verdim sağlıklı diyetle 10 hafta.Sonra altın yumurtlayan tavuğu daha çok altın versin diye kesen sahibi misali,5 günde 5 kilo diyeti yaptım.Hem 1 kilo gitti,hem de metabolizmam neredeyse durdu.Onun üzerine haftalarca kilo veremedim.Kuzum;şimdi sen bu haftaki gibi sağlıklı diyetini yapacaksın,her perşembe senle beraber pirinç lapası detoksu yapıcaz,sporumuza ve suyumuza devam edicez.2 hafta sonra Ramazan diyetimizi vericem sana,çok güzel ve doyurucu olan bu diyeti yapıcaz.Ki vereceğim o diyet direkt 7'şer cm bel ve basen inceltiyor,ben denedim ve 7 şer cm inceldim bel ve basenden.Sonra Ramazan bitecek hayırlısı ile,seninle o zaman yine beraber Dukan diyetine başlıycaz.Ellerimle postalıycam sana o Dukan diyeti kitabını.Senden tek isteğim metabolizman canavar gibiyken,altın yumurtlarken onu kesme Pabya'm.Bana güven bak,kilolarımız neredeyse aynı.Beraber düşücez 65 e,anlaştık mı?Hem kalıcı olmalı verdiğimiz kilo,bizi bir daha bu hallere getirmemeli.Bunun yolu ise sağlıklı diyetler Pabyam,senden tek isteğim bu :126:kızlar bu hafta 5günde 5kilo diyetini yapmak istiyorum nedersiniz......
Pabyam bak şimdi,hani geçenlerde yazmıştım ya Nasreddin Hoca'nın fıkrasını,Damdan düşmüş hani bir gün;hekim getirelim demişler yok demiş,kırıkçı çağıralım demişler yok demiş.Siz bana damdan düşeni getirin demiş,beni anlasa bi O anlar.Balım işte o misal,aynı damdan düştük.Ben takır takır kilo verdim sağlıklı diyetle 10 hafta.Sonra altın yumurtlayan tavuğu daha çok altın versin diye kesen sahibi misali,5 günde 5 kilo diyeti yaptım.Hem 1 kilo gitti,hem de metabolizmam neredeyse durdu.Onun üzerine haftalarca kilo veremedim.Kuzum;şimdi sen bu haftaki gibi sağlıklı diyetini yapacaksın,her perşembe senle beraber pirinç lapası detoksu yapıcaz,sporumuza ve suyumuza devam edicez.2 hafta sonra Ramazan diyetimizi vericem sana,çok güzel ve doyurucu olan bu diyeti yapıcaz.Ki vereceğim o diyet direkt 7'şer cm bel ve basen inceltiyor,ben denedim ve 7 şer cm inceldim bel ve basenden.Sonra Ramazan bitecek hayırlısı ile,seninle o zaman yine beraber Dukan diyetine başlıycaz.Ellerimle postalıycam sana o Dukan diyeti kitabını.Senden tek isteğim metabolizman canavar gibiyken,altın yumurtlarken onu kesme Pabya'm.Bana güven bak,kilolarımız neredeyse aynı.Beraber düşücez 65 e,anlaştık mı?Hem kalıcı olmalı verdiğimiz kilo,bizi bir daha bu hallere getirmemeli.Bunun yolu ise sağlıklı diyetler Pabyam,senden tek isteğim bu :126:
tamamdır nev aynı diyetime devam.Benim canım bu gün öğlen makarna çekti bende suda tuzsuz haşladım yedim umarım tartıda oynama olmaz yarın.
kizlar liste simdi hazirlaniyor ama buyuk ihtimal 3uyuzzzzz
kilo veren herkesi tebrik ediyorum...
Pabyacim, bu hafta takimimizin gururu sensin canim..tebrikk ediyorumm..insallah hep boyle devam edersin
inşallah bitanem ben de en çok pes etmekten korkuyorum,gerçi artık siz varsınız...
Harikaaaayyyyyydıkkkk bu haftayok tatlim korkma..arada elbet yorulacaksin bunalacaksin hepimizde oluyor bu..ama aklina kotu seyler geldigi zaman..senin haline gulenleri getir aklina yada kilo verdikten sonra giginmek istedigin kiyafetleri..emin ol ozaman tekrar guc alacaksindir
Harikaaaayyyyyydıkkkk bu haftaBu başarımıza özel 2 foto ekliyorum 5 dk önce çektiğim,fark var mı acabaaaaaaaa :118:
Eki Görüntüle 225492 Eki Görüntüle 225493
Ve Nevvvvvv,85.7 kilooooooooooooooooo
merhaba kızlar cumanız ve kandiliniz mübarek olsun.Rabbim günahlarımızı affetsin dualarımız kabul etsin inşallah
nevcim nasılsın bi bakayım dedim yukarıdaki pabya nickli arakadaşa yazdıgın yorumu okudumda çok haklısın ben verdiğim bu kadar kiloda hiçbir zaman o tür diyetler uygulamadım.sadece 1 kere lapa 1 kerede ayran detoksu yaptım onun dışında saglıklı beslenmeye suyuma dikkat ettim.butür diyetlerde vücut kendini korumaya alıyor ve nezaman normal beslenmeye geçsek işte ozaman olanlar oluyor.vücut aldıgımız her gıdayı bir daha kıtlık olacak zannedip stokluyor.bazen kilo veremediğim kilomun durdugu yada motivasyonumun azaldıgı dönemlerde proteine yüklenip karbonu iyice azalttım buda enfazla 2 gün yaptıgım bişiydir.bu hafta çok yogundum akşamları .işten çıkıp hastahaneye koşturuyordum babaannem rahatsızda.bende bu hafta sabah normal kahvaltı öglen ızgara tavuk ayran salata akşamlarıda sütle k.flakes yedim 1 aydır yerinde sayan kilom 800 gr. eksildi.çok uzattım kusura bakmayın aynı dertten muzdarip oldugumuz için yaşadıklarımı söylemen geçemedim belki bi faydam dokunur
Gülümmmmmm,sağol benim prensesimsuperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr goruyornuyorsun bitanemmmmmmmmmmmmmmm
Canımsın Pabyaaaaa'm,sizler olmasanız ben gram veremem.İyi ki varsınız canlarımmmm :118:nev çok hoşsun ya sana baktıkça daha da azim geliyor,idölümsün.
merhaba kızlar cumanız ve kandiliniz mübarek olsun.Rabbim günahlarımızı affetsin dualarımız kabul etsin inşallah
nevcim nasılsın bi bakayım dedim yukarıdaki pabya nickli arakadaşa yazdıgın yorumu okudumda çok haklısın ben verdiğim bu kadar kiloda hiçbir zaman o tür diyetler uygulamadım.sadece 1 kere lapa 1 kerede ayran detoksu yaptım onun dışında saglıklı beslenmeye suyuma dikkat ettim.butür diyetlerde vücut kendini korumaya alıyor ve nezaman normal beslenmeye geçsek işte ozaman olanlar oluyor.vücut aldıgımız her gıdayı bir daha kıtlık olacak zannedip stokluyor.bazen kilo veremediğim kilomun durdugu yada motivasyonumun azaldıgı dönemlerde proteine yüklenip karbonu iyice azalttım buda enfazla 2 gün yaptıgım bişiydir.bu hafta çok yogundum akşamları .işten çıkıp hastahaneye koşturuyordum babaannem rahatsızda.bende bu hafta sabah normal kahvaltı öglen ızgara tavuk ayran salata akşamlarıda sütle k.flakes yedim 1 aydır yerinde sayan kilom 800 gr. eksildi.çok uzattım kusura bakmayın aynı dertten muzdarip oldugumuz için yaşadıklarımı söylemeden geçemedim belki bi faydam dokunur
Çok teşekkür ederim canım benim,aramızda olman her zamanki gibi çok keyif verici.Diyet tarzın çok bilinçli ve sağlıklı gerçekten,55 kilo olduğun günleri de görürüm inşallah mutlulukla.Pabya'mın daha diyette ilk haftası,bu hafta sağlıklı bir diyet spor ve su ile 2.7 kilo attı maşallahBabaannene de geçmiş olsun,Allah şifasını versin canım benim.Tavsiyelerini her zaman okumak isteriz
canım asıl seninle sohbet etmek burada sizlerin muhabbetini okumak çok keyif verici.55 kiloyu hayal etmek bile güzelbu arada ben 85 ken senden daha fazla gösteriyordum 7li rakamlara azkaldı canım inşallah saglıklı ve keyifli bi şekilde ulaşacaksın hedefine.geçmiş olsun dileğin içinde çok teşekkürler.pabya arkadaşımada küçük bi tafsiye diyetin ilk başlarında sabırlı olup sona dogru kilo durmaları başladıgında detokslara geçse bence daha iyi olur .çıkmam gerek daha sonra görüşmek üzere canım
Daha ne isterin ben yaaaaCUMA zayiflama YARIŞMASI 215. ETAP SONUÇLARI
8 - 15 TEMMUZ
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ .............. 1. TAKIM ..........
İKİNCİ ................ 9. TAKIM ...........
ÜÇÜNCÜ ............. 7. TAKIM ...........
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ ........ 1. TAKIMDAN ....... innuk % 4.72
İKİNCİ .......... 7. TAKIMDAN ....... pabya % 2.98
ÜÇÜNCÜ ....... 14. TAKIMDAN ....... roseberry % 2.95
Daha ne isterin ben yaaaaTakımım 3. oldu,Pabyam bireysel derecelerde 2. oldu,eski takım arkadaşım çok sevdiğim Esram bireysel derecelerde 3. oldu.Şükürler olsun yaaaaa,çokkkkk mutluyummmmm :122::118: :118: :118: :118: :118:
ne desem bilemedim canımm harikasınGeçen hafta 87.100
bu hafta 84.500
giden 2.600
AMAİİNNNNN.....bütün dostlar kandiliniz mübarek olsun
allahım şu mübarek günde sana açılan ellerimiz geri çevirme bize sağlıklı bir şekilde kilolardan kurtumak nasip eyle amiiin
ayakta hoş durmuyo bacım bunlar ayakların ince ve kemikli diilse olabilir ama bende niyetlendim ama yakışmadı ayağımda güzel durmadı...selam sekerlerim kandiliniz mübarek olsunnn
Dua dolu cumalar herkese....
Nasılsınız bakalımm..
Hem kandilinizi kutlim hemde fikir alayımd edim ben şimdi ayakkabı alıcam ama bide siz bakın güzelmi bakalım yorum bekliyorum
Eki Görüntüle 225308 Eki Görüntüle 225309
ayyayyyayyyy harikasın şekerimm:81::81::81:süper gözüküyosunnn....Harikaaaayyyyyydıkkkk bu haftaBu başarımıza özel 2 foto ekliyorum 5 dk önce çektiğim,fark var mı acabaaaaaaaa :118:
Eki Görüntüle 225492 Eki Görüntüle 225493
Ve Nevvvvvv,85.7 kilooooooooooooooooo
Daha ne isterin ben yaaaaTakımım 3. oldu,Pabyam bireysel derecelerde 2. oldu,eski takım arkadaşım çok sevdiğim Esram bireysel derecelerde 3. oldu.Şükürler olsun yaaaaa,çokkkkk mutluyummmmm :122::118: :118: :118: :118: :118:
ne desem bilemedim canımm harikasın
AMAİİNNNNN.....
ayakta hoş durmuyo bacım bunlar ayakların ince ve kemikli diilse olabilir ama bende niyetlendim ama yakışmadı ayağımda güzel durmadı...
ayyayyyayyyy harikasın şekerimm:81::81::81:süper gözüküyosunnn....
ama ne güzel haberler alıyorummmmm.....pabyacım öncelikle aseni sonra da takımımı tebrik ederimmmmm....
Ayşemmmm,sana da maşallah balım,600 gr harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?