Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vallahh sebepte yokkk böylee içimdee uçuyor börü böcekk sebepsizz kuzumm peki sen hayırdır inşallah
Bende hedef kiloma ulaştım pazara kadar daha da ineceğim geceleri de uyuyamıyorum pek akşamları da yemek yiyesim yok kardeşimin nişanı yaklaştı öyle pırpırız
Kızlar hayırlı cumalar. Nasılsınız.

Hayırlı cumalar mortim biz iyiyiz de sen nasılsın nerelerdesin özlendin yahu her şey yolunda mı ?

Ooo o kabus olmuş. Benimki de bu hafta sonu gelebilir, bir atak bekliyorum Allah korusun
Evet aynı şeyi düşümüyorum. Çıt kırıldım olmak lazımmış. Tipim müsait değil ama
Günaydın bonussss oh ya gözlerimz kör oldu yolunu gözlemekten.

tamamdır

banu rocks babeeeee

seninle ilgili güzel planlarım var şaheste sen yapamam edemem olamamlara devam ededur
Yapma yaaa İyiydim ben böyle köşede takılıyorum, fena değildim. Tamam şaka Kilo vermeye geldik tabisi... Oturmaya mı geldik
Eki Görüntüle 2047639
yılını hatırlıyon gününüde mi unutmadın mübarek

neden düşünemedik,bi omuz verde accuk ağlim

aslan kaplan kaptan ver coşkuyu
Yaniii aynen. Gününe saatine kadar...Tam bir travma olmuş demek ki...
Havadan midir neden bilmem diyete adapte olamiyorum. Asiri bi istah var.
2gundur yedigimin haddi hesabi yok.
Spor desen icimden gelmiyor.
Niye bilmiyorum??
Listeyi zora sokmak da istemem.
Benim de öyle günlerim oldu ama burada toplamaya çalışıyorum. Geçicidir eminim. Gitmesen daha güzel olur.
Bu huylar bende de var, annemden kalma. Ama yapmıyorum. Eşime diyorum, o yapsın diye, bazı şeylerin ucundan tutmazsa zor.
Çok doğru ama hızlı yemek yiyince düşünemiyor insan...
@aeben bacim orti morti dordumuz su senin 4 gunde 2 kg diyetini mi yapsak acaba?, @ecemavi @eflalim
Nasıl bir diyet? Ben de yapabilirim belki de
Ne kadar güzel darısı başıma ya ağlarım ben de 60 olsam
Mevsimden sanırım, benim de öbek öbek döküldü 1 aydır

Canım bende ozledim. Etiketlerini görüyorum kuzum. Geleceğim 2 hafta sonra inşallah. Seninle iyi morti olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…