- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İmajj değiştirdimmm kuzummm patronn çıldırdı moddayım bugünUu o profil ne öyle
Varımİmajj değiştirdimmm kuzummm patronn çıldırdı moddayım bugünheşr 0,99 tl
Bendee bendee böylee delii değişikkk musmutluyuummmVarımBende pek keyifliyim bugün yahu
Bendee bendee böylee delii değişikkk musmutluyuummm
Vallahh sebepte yokkk böylee içimdee uçuyor börü böcekk sebepsizz kuzumm peki sen hayırdır inşallahSen niye çok musmutlusun
Şükürr güzelimm sen nasılsınnKızlar hayırlı cumalar. Nasılsınız.
Saraycam nerdesin kuzummm??iyiyiz şükürrrKızlar hayırlı cumalar. Nasılsınız.
Şükürr güzelimm sen nasılsınn
Saraycam nerdesin kuzummm??iyiyiz şükürrr
Bende hedef kiloma ulaştım pazara kadar daha da ineceğim geceleri de uyuyamıyorum pek akşamları da yemek yiyesim yok kardeşimin nişanı yaklaştı öyle pırpırızVallahh sebepte yokkk böylee içimdee uçuyor börü böcekk sebepsizz kuzumm peki sen hayırdır inşallah
Kızlar hayırlı cumalar. Nasılsınız.
Ohhhh ohhh iyii tatillerr denizin tadını çıkar güzelimmm sidenin denizi kumsalı süperdirSagolun kızlar.
Hülyam antalyadayiz side de bi otelde. Ctesi dönüyoruz. Vakit olsa görüşürdük.
Ooo o kabus olmuş. Benimki de bu hafta sonu gelebilir, bir atak bekliyorumbende 12-13 yaşında falandım tel tedavim vardı ... sabit değildi tellerim , tedaviye 6 ay kadar kala kaybetmiştim .... hala nasıl kaybettim bilmiyorum
babam oldu artık , 6 ayda daha ne olacak demişti
Hayra çıksın diyelim hayır olsun canım ...
bende gece bölük pörçük uykumda , kayınvalidem bacağımı öğrenip bize geliyormuş kalmaya
Evet aynı şeyi düşümüyorum. Çıt kırıldım olmak lazımmış. Tipim müsait değil amaPeki özel bir soru. Esin kıymet biliyor mu. Böyle kişilerin genelde kıymeti bilinmez. Tırnağı kırılsa dünyayı ayağa kaldıranlar daha değerli oluyor nedensebende nazlanmadım. İkinci de ciddi düşük riskim vardı mecburen ia yapamadım daha doğrusu temizlik yaptıktan sonra kanama sonucu acillik oldum. Kv yaptı işimi sonra başıma kalktı neyse... doğumdan geldim makinaya çamaşır atıp ortalığı topladım. Kv annem de evdeydi , öyle bilmem canımın kıymetini
Yapma yaaaGünaydın bonussss oh ya gözlerimz kör oldu yolunu gözlemekten.
tamamdır
banu rocks babeeeee
seninle ilgili güzel planlarım var şaheste sen yapamam edemem olamamlara devam ededur
Yaniii aynen. Gününe saatine kadar...Tam bir travma olmuş demek ki...Eki Görüntüle 2047639
yılını hatırlıyon gününüde mi unutmadın mübarek
neden düşünemedik,bi omuz verde accuk ağlim
aslan kaplan kaptan ver coşkuyu
Benim de öyle günlerim oldu ama burada toplamaya çalışıyorum. Geçicidir eminim. Gitmesen daha güzel olur.Havadan midir neden bilmem diyete adapte olamiyorum. Asiri bi istah var.
2gundur yedigimin haddi hesabi yok.
Spor desen icimden gelmiyor.
Niye bilmiyorum??
Listeyi zora sokmak da istemem.
Bu huylar bende de var, annemden kalma. Ama yapmıyorum. Eşime diyorum, o yapsın diye, bazı şeylerin ucundan tutmazsa zor.Kizlar her isi yapabilen kadinin kiymeti olmaz..cunku yapilan isin yoklugunu bilmez erkekler.ancak göçüp gittigimiz zaman anlarlar o zamanda is isten gecmis olur..tirnagim kirilir terlersem fönüm bozulur diyen hatunlardan "aaayy askimmm bunu ben kaldiramam"cilardan olmak gerek..cunku erkekler guc gerektiren islerde kendilerine muhtac olunmasini sever..ve hep bunu isteyen kadinlara karsi merhametli oluyorlar.ben bazen kendimi esimin asker arkadasi gibi hissediyorum..Atanin odasini kucuk odadan daha buyuk odaya tek basima tasidim..yatagi dolabi masasi..o odadaki koltuk konsoluda obur odaya..tek basima..bu nedir..salakliktir her isi ben yapacagim..niyeee?,
Çok doğru ama hızlı yemek yiyince düşünemiyor insan...Simdi gecen izledigim bir programdan birseyler yazacagim..docent dedi ki simdi hepimiz gozlerimizi kapatip sag ayagim daha agir diye dusunsek gozumuzu actigimizda sag bacagimiz daha agirmis gibi hissederiz..(deneyin bi)
Yemek yerken ortasinda arkanıza yaslanin yemegin yemek borusundan midenize dogru gittigini hissedin ve "yemek mideme gidiyor mide ceperim gerildi ve suan doydum"diyin..bunu yapan insanlarda %30 daha cok kilo kaybi gozlemlenmis..
Nasıl bir diyet? Ben de yapabilirim belki de
Ne kadar güzel darısı başıma ya ağlarım ben de 60 olsamKilo bildirimim
@MiuLego @Ausencia
Geçen hafta: 59
Bu hafta : 57.6
Fark : 1.4
% : 2.37
Offffff su kiloya indiğime halâ inanamiyorum
Şuan ağlıyorum inanın
eşimi aradım dedi biliyordum başaracağını yeterki sen İSTE dememişmiydim dedi
Çok mutluyum çoook
Sakin vazgeçmeyin kızlar yeterki isteyelim
Mortilerimnehirnil111 @begum75
Mevsimden sanırım, benim de öbek öbek döküldü 1 aydırBendee bir ara yapmıştımm müthiş güzell kokuyor birde bende sevmiştimm hacimde kazanmıştı.Tatlımm ben bugün yağlar serisine bir yağ daha ekledimÇam terebenti aldım ve sarımsaklı şampuanımın içine dökeceğimm sanırım ya kell kalcam yada rapunzel olup hitlere saç atacagım
Inanamadim ya gerçekten rüya gibiydi hepve ben o rüyayı gerçekleştirdim
Desteğiniz muhabbetiniz olmasaydı olmazdi. 60 da birakacaktim yazmıştım ama senin yazdıklarınla devam ettim veee 57 ye düştüm çok çok çok daha iyi oldu
Canım bende ozledim. Etiketlerini görüyorum kuzum. Geleceğim 2 hafta sonra inşallah. Seninle iyi morti olacağız.Bende hedef kiloma ulaştım pazara kadar daha da ineceğim geceleri de uyuyamıyorum pek akşamları da yemek yiyesim yok kardeşimin nişanı yaklaştı öyle pırpırız
Hayırlı cumalar mortim biz iyiyiz de sen nasılsınnerelerdesin özlendin yahu her şey yolunda mı ?
Çocuklar hep havuz istediler. Denize pek giremedik ama gayet güzeldi. Akdeniz süper ya. Teşekkür ederim canımOhhhh ohhh iyii tatillerr denizin tadını çıkar güzelimmm sidenin denizi kumsalı süperdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?