Ohhhh ohhh süper kızz helall darısıı başımaa inşallahh çokk aminnnnnBende hedef kiloma ulaştım pazara kadar daha da ineceğim geceleri de uyuyamıyorum pek akşamları da yemek yiyesim yok kardeşimin nişanı yaklaştı öyle pırpırız
Hayırlı cumalar mortim biz iyiyiz de sen nasılsınnerelerdesin özlendin yahu her şey yolunda mı ?
Yarın mı dönüyorsunuz..??ne güzel olurdu Saraycam..yarın okulda olacağım muhtemelen.bugün sınavla ilgili konular kesinleşirse yarın veli toplantısı yapmayı düşünüyorlarmış..yoksa haftaya..Side güzeldir..dinlenmişsindir..Sagolun kızlar.
Hülyam antalyadayiz side de bi otelde. Ctesi dönüyoruz. Vakit olsa görüşürdük.
İyi tatiller kuzum gel beklerim olacağız tabiCanım bende ozledim. Etiketlerini görüyorum kuzum. Geleceğim 2 hafta sonra inşallah. Seninle iyi morti olacağız.
Ohhhh ohhh süper kızz helall darısıı başımaa inşallahh çokk aminnnnn
Seneye kaş kalkan yapın Saraycam..o tarafın Deniz'i daha mükemmeldir doğudakine göre..Çocuklar hep havuz istediler. Denize pek giremedik ama gayet güzeldi. Akdeniz süper ya. Teşekkür ederim canım
Bende geldim patron....şimdiden 240 puanım var...FIRTINALARRRRRRRRRRRRRRR
Ben geldim bu hafta kasırgaları yıkar geçeriz evelAllah
sporları coşturuyor muyuz bu haftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kesinlikle katılıyorum narin kadınlar erkeklerin daha ilgisini çekio daha kıymetli oluyorlar.Kizlar her isi yapabilen kadinin kiymeti olmaz..cunku yapilan isin yoklugunu bilmez erkekler.ancak göçüp gittigimiz zaman anlarlar o zamanda is isten gecmis olur..tirnagim kirilir terlersem fönüm bozulur diyen hatunlardan "aaayy askimmm bunu ben kaldiramam"cilardan olmak gerek..cunku erkekler guc gerektiren islerde kendilerine muhtac olunmasini sever..ve hep bunu isteyen kadinlara karsi merhametli oluyorlar.ben bazen kendimi esimin asker arkadasi gibi hissediyorum..Atanin odasini kucuk odadan daha buyuk odaya tek basima tasidim..yatagi dolabi masasi..o odadaki koltuk konsoluda obur odaya..tek basima..bu nedir..salakliktir her isi ben yapacagim..niyeee?,
Kaptili bende aynen senin gibiyim doğaçlama bodozlama nasılsam öyle iyi mi kötü mü bilememedim.ama benim ruh halime iyi geliyo bu durum hani bi role bürünmek zorunda değilsin çünkü karakterim dışında davranmakda beni yıpratır fazla yük yüklenmekte.o yüzden canım isterse yaparım istemezse yapmam.canım istesin yatakları Bile toplamadan gezmeye giderim hiç takılmam öyle ya aman çanımızdan önemli mi Allasenay ben sıfır taktikli bir kadınım .
yani yaptığım hiç bir şeyi taktik olsun diye yapmam .
İşleri üstlenebildiğim kadar üstlenirim evet ama bu canımın kıymetini bilmediğimden değil , her şeyin en iyisini ben yaparım diye kimseyi karıştırmamak isteme ukalalığımdan
ne bileyim , bir yer tamir istiyorsa ... elimden gelirse yaparım akşama kadar adam beklemem ... keyfim yoksa da ... keyfime de gerek yok .. öylesine de yeri gelir ütü yemek bile yapmam , yapmadım bugün canım istemedi derim ...
ne bileyim işte .... bodoslama ne ise o ..onu yaşarım .
dur şimdi naz yapayım ya da güçlü gözükeyim hesabım yok ...doğal akışına bırakıyorum olayı ... o da biraz dengesiz bazen pamuk prenses oluyor , bazen çatallı hamdi usta
Inşallah bir gün karşılaşırız hülyam. Aslında hiç gelmek istemedim tatili. 2 hafta sonra sınav var ama eşim çok ısrar etti. Neyse artık, güzel oldu dinlendik (Aslında çok yoruldumYarın mı dönüyorsunuz..??ne güzel olurdu Saraycam..yarın okulda olacağım muhtemelen.bugün sınavla ilgili konular kesinleşirse yarın veli toplantısı yapmayı düşünüyorlarmış..yoksa haftaya..Side güzeldir..dinlenmişsindir..
Bende geldim patron....şimdiden 240 puanım var...begum75
çok güzeldi
Kesinlikle katılıyorum narin kadınlar erkeklerin daha ilgisini çekio daha kıymetli oluyorlar.
Kaptili bende aynen senin gibiyim doğaçlama bodozlama nasılsam öyle iyi mi kötü mü bilememedim.ama benim ruh halime iyi geliyo bu durum hani bi role bürünmek zorunda değilsin çünkü karakterim dışında davranmakda beni yıpratır fazla yük yüklenmekte.o yüzden canım isterse yaparım istemezse yapmam.canım istesin yatakları Bile toplamadan gezmeye giderim hiç takılmam öyle ya aman çanımızdan önemli mi Allasen
Ayy benki her saat tartılırdım çok merak ediyorum kilomu. Haftaya toparlamaca ekimde mortilige başlıyalım. Opuyorummhiç şüphen olmasın kuzum miu kök söktürecek iğne ipliğe çevirecek bizi
hem ben senle daimi mortiliğime eşit şartlarda devam edelim diye azıcık kilo alıyorumseni de çoooooooook özlemiş olarak bekliyorum şekerim
Niye aynı burçtan olduğumuzu hatırlamadım ben
Ahaha bende severim öyle tadilat değil de annemle çok boya badana yapmışızdır
oyyyyyyyyyyy anaaaaaaaaaaaam sana burada pon ponlardan vereyim vereyim white'm daEki Görüntüle 2047756
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 57.7
Fark 2.0
Yüzde 3,35
Ausencia @MiuLego bana da ponpon var mı varsa bir tanecik alayım
Sevgili mortim bunu da gectiysen elimden bir halt gelmez
Ayy benki her saat tartılırdım çok merak ediyorum kilomu. Haftaya toparlamaca ekimde mortilige başlıyalım. Opuyorumm
begüm yok dedik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?