Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ohhhh ohhh süper kızz helall darısıı başımaa inşallahh çokk aminnnnn

Sagolun kızlar.
Hülyam antalyadayiz side de bi otelde. Ctesi dönüyoruz. Vakit olsa görüşürdük.
Yarın mı dönüyorsunuz..??ne güzel olurdu Saraycam..yarın okulda olacağım muhtemelen.bugün sınavla ilgili konular kesinleşirse yarın veli toplantısı yapmayı düşünüyorlarmış..yoksa haftaya..Side güzeldir..dinlenmişsindir..

Canım bende ozledim. Etiketlerini görüyorum kuzum. Geleceğim 2 hafta sonra inşallah. Seninle iyi morti olacağız.
İyi tatiller kuzum gel beklerim olacağız tabisen gelene kadar etiketlemeyeyim bari tatilde
Ohhhh ohhh süper kızz helall darısıı başımaa inşallahh çokk aminnnnn

Sağol kuzum darısı başına buradaki herkese nasip olsun inşallah

FIRTINALARRRRRRRRRRRRRRR

Ben geldim bu hafta kasırgaları yıkar geçeriz evelAllah

sporları coşturuyor muyuz bu haftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bende geldim patron....şimdiden 240 puanım var... begum75
çok güzeldi
Kesinlikle katılıyorum narin kadınlar erkeklerin daha ilgisini çekio daha kıymetli oluyorlar.
Kaptili bende aynen senin gibiyim doğaçlama bodozlama nasılsam öyle iyi mi kötü mü bilememedim.ama benim ruh halime iyi geliyo bu durum hani bi role bürünmek zorunda değilsin çünkü karakterim dışında davranmakda beni yıpratır fazla yük yüklenmekte.o yüzden canım isterse yaparım istemezse yapmam.canım istesin yatakları Bile toplamadan gezmeye giderim hiç takılmam öyle ya aman çanımızdan önemli mi Allasen

Hadi optum hepinizi Ausencia kaptanligi birakmana uzuldum ama @MiuLego da en az senin kadar basarili olacaktir eminim. Hoşgeldin yeni kaptan seninle tanışırız 2 hafta sonra sahalara dönerim inşallah.

hiç şüphen olmasın kuzum miu kök söktürecek iğne ipliğe çevirecek bizi

hem ben senle daimi mortiliğime eşit şartlarda devam edelim diye azıcık kilo alıyorum seni de çoooooooook özlemiş olarak bekliyorum şekerim

Inşallah bir gün karşılaşırız hülyam. Aslında hiç gelmek istemedim tatili. 2 hafta sonra sınav var ama eşim çok ısrar etti. Neyse artık, güzel oldu dinlendik (Aslında çok yoruldum )

Görüşürüz.

aynen ben .... eserikli azıcık valla bir 18 yaşında pelinsu ece kadar mıy mıy tripte atabilirim , anadolunun bağrındaki teyzem gibi adamı duvarada gömebilirim , hepsi ruh halime bağlı

Ayy benki her saat tartılırdım çok merak ediyorum kilomu. Haftaya toparlamaca ekimde mortilige başlıyalım. Opuyorumm

Eki Görüntüle 2047756
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 57.7
Fark 2.0
Yüzde 3,35
Ausencia @MiuLego bana da ponpon var mı varsa bir tanecik alayım
Sevgili mortim bunu da gectiysen elimden bir halt gelmez
oyyyyyyyyyyy anaaaaaaaaaaaam sana burada pon ponlardan vereyim vereyim white'm da

Azıcıkta şunlardan serpeyim hele ...... ne yaptın yavrucum sen .... süpeeeeeeeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…