- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
bilmem neden hatırlamadınbelki mevzu geçmemiştir bende bilemedim şimdi
marifetli mortim benim
Çok teşekkür ederim tatlımHarika bir sonuç canım tebrik ederim çok mutlu oldum senin adına gerçekten istedikten sonra başaramayacağımız hiç bir şey yok
Evet çok zevkliydi mortilik :) 1.65 canım. Inşallah koruyabilirim...Boyun kaçtı kuzum bence boyuna gidiyorsa 55 yap ve bırak derimSeninle morti olmak zevkli kızıştırmak falan ya da koruya koruya inersin
Çok tesekkur ederim canımOoo o kabus olmuş. Benimki de bu hafta sonu gelebilir, bir atak bekliyorumAllah korusun
Evet aynı şeyi düşümüyorum. Çıt kırıldım olmak lazımmış. Tipim müsait değil ama
Yapma yaaaİyiydim ben böyle köşede takılıyorum, fena değildim. Tamam şaka Kilo vermeye geldik tabisi... Oturmaya mı geldik
Yaniii aynen. Gününe saatine kadar...Tam bir travma olmuş demek ki...
Benim de öyle günlerim oldu ama burada toplamaya çalışıyorum. Geçicidir eminim. Gitmesen daha güzel olur.
Bu huylar bende de var, annemden kalma. Ama yapmıyorum. Eşime diyorum, o yapsın diye, bazı şeylerin ucundan tutmazsa zor.
Çok doğru ama hızlı yemek yiyince düşünemiyor insan...
Nasıl bir diyet? Ben de yapabilirim belki de
Ne kadar güzel darısı başıma ya ağlarım ben de 60 olsam
Mevsimden sanırım, benim de öbek öbek döküldü 1 aydır
Tebrikler canımEki Görüntüle 2047756
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 57.7
Fark 2.0
Yüzde 3,35
Ausencia @MiuLego bana da ponpon var mı varsa bir tanecik alayım
Sevgili mortim bunu da gectiysen elimden bir halt gelmez
kızlar naptıysam olmadı ekstra inemedim anca artıları kış kışladım nerdeyse 10 ay oldu listedeyim daha hiç artı gelmemiştim yine gelmemeliydim ve gelmedim en azından sabitim
Kilom 67.8
Tebrik ederim canımGeçen hafta: 72.2
Bu hafta: 71.7
Fark: 500 gr
Yüzde: 0.70
İnşallah geçen haftaki kilomu doğru hatirliyorumdur. Ama doğru yaa.
Aus ben izne ayrilcam bu hafta. Liste dışı devam edicem, not düşelim de bildirimin yanina :)
kaş kalkan mıSeneye kaş kalkan yapın Saraycam..o tarafın Deniz'i daha mükemmeldir doğudakine göre..
Bu nasıl rakamEki Görüntüle 2047756
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 57.7
Fark 2.0
Yüzde 3,35
Ausencia @MiuLego bana da ponpon var mı varsa bir tanecik alayım
Sevgili mortim bunu da gectiysen elimden bir halt gelmez
Olsun canım artı gelmekten çok çok iyidir bencekızlar naptıysam olmadı ekstra inemedim anca artıları kış kışladım nerdeyse 10 ay oldu listedeyim daha hiç artı gelmemiştim yine gelmemeliydim ve gelmedim en azından sabitim
Kilom 67.8
Tebrik ederim canımGeçen hafta: 72.2
Aus ben izne ayrilcam bu hafta. Liste dışı devam edicem, not düşelim de bildirimin yanina :)
Çok teşekkür ederim tatlım
Evet çok zevkliydi mortilik :) 1.65 canım. Inşallah koruyabilirim...
Çok tesekkur ederim canım
Tebrikler canım
Du bakalım belki de duraklamadır bide hiç su içmiyorum doğru düzgün.bide onu düzene koyayım sporu koyayım yine gitmezse ozaman bakacam.bence su içmediğim için su tutuyorum 1 lt anca oluyodurahum sana bi plan bulmak lazım artık .... @MiuLego ile de konuşun hele ..
bu ara nasıl takıldın kaldın .
bence iki haftalık işin kaldı şurda ... yaparsın da biliyorum ... hadi artık sık biraz yavrum ya ... artı yemizlemek yerine eksilerle başla haftaya .
o şişlik olayını da bi çözümle , nedir ne değildir ? geçen konuştuğumuz şey olabilir
Kaşı beğenmedin mi mortim herkes öneriyor bende merak ediyordum bak şimdi söyledin vazgeçtimkaş kalkan mıben pek beğenmedim kumsal yok orda yahuu
en güzeli alanya
Bende geldim patron....şimdiden 240 puanım var...begum75
çok güzeldi
Kesinlikle katılıyorum narin kadınlar erkeklerin daha ilgisini çekio daha kıymetli oluyorlar.
Kaptili bende aynen senin gibiyim doğaçlama bodozlama nasılsam öyle iyi mi kötü mü bilememedim.ama benim ruh halime iyi geliyo bu durum hani bi role bürünmek zorunda değilsin çünkü karakterim dışında davranmakda beni yıpratır fazla yük yüklenmekte.o yüzden canım isterse yaparım istemezse yapmam.canım istesin yatakları Bile toplamadan gezmeye giderim hiç takılmam öyle ya aman çanımızdan önemli mi Allasen
begüm yok dedik ya(anaamm nolii neden çağırdı acaba beni )
Geçen hafta: 72.2
Ausencia benim liste yıl dönümüm ne zaman kız.hiç benim gibi bir yıl listede kalan oldu mu ki.geçen ki zayıflama tablosunda 16. Olmuşum
Evet sen çok iyi dengeliyorsun inşallah hep böyle devam ederizBu nasıl rakamTebrik ederim canım harikasın
Olsun canım artı gelmekten çok çok iyidir bence
Tebrik ederim canım
Korursun inşallah bak bana korkudan 5 günde 2 kilo verdimKoruma böyle bir şey baktın pat alıyorsun hemen dur diyor geri veriyorsun(bunu diyen 2 aydır uğraşıyor)
Du bakalım belki de duraklamadır bide hiç su içmiyorum doğru düzgün.bide onu düzene koyayım sporu koyayım yine gitmezse ozaman bakacam.bence su içmediğim için su tutuyorum 1 lt anca oluyodur
Olursun olursun bence sende çok hırslısın ben bunu farkettimEvet sen çok iyi dengeliyorsun inşallah hep böyle devam ederiz
Sen benim Akrep olduğumu biliyor muydunSende çok marifetlisin biz sanırım kendimizi yormayı seviyoruz Mükemmeliyetçilikte var
Arkadaşım diyor ki ben senin tempona dayanamaz hasta olurdum düşünüyorum da düzgün durduğum yoksanırım biliyodum
evet kendimizi yormayı seviyoruz boş duramıyoruz bu bi gerçek
Kaşı beğenmedin mi mortim herkes öneriyor bende merak ediyordum bak şimdi söyledin vazgeçtim
Arkadaşım diyor ki ben senin tempona dayanamaz hasta olurdum düşünüyorum da düzgün durduğum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?