Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Harika bir sonuç canım tebrik ederim çok mutlu oldum senin adına gerçekten istedikten sonra başaramayacağımız hiç bir şey yok
Çok teşekkür ederim tatlım

Boyun kaçtı kuzum bence boyuna gidiyorsa 55 yap ve bırak derim Seninle morti olmak zevkli kızıştırmak falan ya da koruya koruya inersin
Evet çok zevkliydi mortilik :) 1.65 canım. Inşallah koruyabilirim...
Çok tesekkur ederim canım

Eki Görüntüle 2047756
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 57.7
Fark 2.0
Yüzde 3,35
Ausencia @MiuLego bana da ponpon var mı varsa bir tanecik alayım
Sevgili mortim bunu da gectiysen elimden bir halt gelmez
Tebrikler canım

kızlar naptıysam olmadı ekstra inemedim anca artıları kış kışladım nerdeyse 10 ay oldu listedeyim daha hiç artı gelmemiştim yine gelmemeliydim ve gelmedim en azından sabitim
Kilom 67.8

ahum sana bi plan bulmak lazım artık .... @MiuLego ile de konuşun hele ..
bu ara nasıl takıldın kaldın .
bence iki haftalık işin kaldı şurda ... yaparsın da biliyorum ... hadi artık sık biraz yavrum ya ... artı yemizlemek yerine eksilerle başla haftaya .
o şişlik olayını da bi çözümle , nedir ne değildir ? geçen konuştuğumuz şey olabilir

Tebrik ederim canım

Eki Görüntüle 2047756
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 57.7
Fark 2.0
Yüzde 3,35
Ausencia @MiuLego bana da ponpon var mı varsa bir tanecik alayım
Sevgili mortim bunu da gectiysen elimden bir halt gelmez
Bu nasıl rakam Tebrik ederim canım harikasın
kızlar naptıysam olmadı ekstra inemedim anca artıları kış kışladım nerdeyse 10 ay oldu listedeyim daha hiç artı gelmemiştim yine gelmemeliydim ve gelmedim en azından sabitim
Kilom 67.8
Olsun canım artı gelmekten çok çok iyidir bence
Tebrik ederim canım
Çok teşekkür ederim tatlım

Evet çok zevkliydi mortilik :) 1.65 canım. Inşallah koruyabilirim...

Çok tesekkur ederim canım

Tebrikler canım

Korursun inşallah bak bana korkudan 5 günde 2 kilo verdim Koruma böyle bir şey baktın pat alıyorsun hemen dur diyor geri veriyorsun(bunu diyen 2 aydır uğraşıyor)

Du bakalım belki de duraklamadır bide hiç su içmiyorum doğru düzgün.bide onu düzene koyayım sporu koyayım yine gitmezse ozaman bakacam.bence su içmediğim için su tutuyorum 1 lt anca oluyodur

ahuu süpersinyanlız ben bugünden itibaren tutuyorum,240 puan bugünün mü?

Kilon doğru canım .
İizn işini kaptanınla görüşmelisin tatlım @MiuLego

benim fikrimi biliyorsun 60 lı kilolara bu kadar yaklaşmışken izinde neyin nesi ? 500 600 gitsin işte elleşme :)

Ausencia benim liste yıl dönümüm ne zaman kız.hiç benim gibi bir yıl listede kalan oldu mu ki.geçen ki zayıflama tablosunda 16. Olmuşum

valla ahu benim kaptanlığımdan bu yana gir çık yapmayan bi sen kaldın
ben seni kaptan olunca hemen aldım sanki hatta fatma ile birlikte almıştım izin dönüşü diye o da Ocaktı sanki

Evet sen çok iyi dengeliyorsun inşallah hep böyle devam ederiz

Du bakalım belki de duraklamadır bide hiç su içmiyorum doğru düzgün.bide onu düzene koyayım sporu koyayım yine gitmezse ozaman bakacam.bence su içmediğim için su tutuyorum 1 lt anca oluyodur

susuz olur mu yahu ?

hemen hemen dikiver şimdi 2 bardak hadi hadi ölmüşlerinin canına gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…