- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Alaçatı çok romantiktiyani 1kere gör tabide,ben 2.ye gitmem
ama marmarise,datçaya,alaçatıya giderim mesela
inşallah görürsün nilişkom,çok güzel yerlerAlaçatı çok romantiktiMarmaris-Fethiye- Datça buraları çok görmek istiyorum
Yaaa cansınn sennn yaaa şu capslarinee hayranımmm bennn
çok mantıklı hülyaa.. denicem ilk zamanda..Simdi gecen izledigim bir programdan birseyler yazacagim..docent dedi ki simdi hepimiz gozlerimizi kapatip sag ayagim daha agir diye dusunsek gozumuzu actigimizda sag bacagimiz daha agirmis gibi hissederiz..(deneyin bi)
Yemek yerken ortasinda arkanıza yaslanin yemegin yemek borusundan midenize dogru gittigini hissedin ve "yemek mideme gidiyor mide ceperim gerildi ve suan doydum"diyin..bunu yapan insanlarda %30 daha cok kilo kaybi gozlemlenmis..
hahahahahaha çekil kenara beee deseydin yapmasını beklemişşsin iyiCanımıza yazıkkkk
Durun dinleyin.
Niğdedeki evin tadilatında klozet kapagını iyi monte etmemişler benim adam abarmıyorum 2 saat kanter içinde kaldı olmuyor ...
Çekil ben bakayımda diyemiyorum barut fıçısı gibi elindeki işide yapamadıya
Olmuyo dedi attı çıktı dışarı ...
İnanın sadece 2 dk sürdü yapmam
triplim ne yaptın anammmmmmmmmmm kız ben de duygulandım anammmmmmmmmmKilo bildirimim
@MiuLegoAusencia
Geçen hafta: 59
Bu hafta : 57.6
Fark : 1.4
% : 2.37
Offffff su kiloya indiğime halâ inanamiyorum
Şuan ağlıyorum inanın
eşimi aradım dedi biliyordum başaracağını yeterki sen İSTE dememişmiydim dedi
Çok mutluyum çoook
Sakin vazgeçmeyin kızlar yeterki isteyelim
Mortilerimnehirnil111 begum75
bakalım bakalımmmKızlar birincilik geliyo mu??
efserin bildirimi bende ausumB,r hesap kitap yapacağım da ;
listeden eksikler çok ...
caytabagi kuzum sen bildirim bırakmıştın dün , ona yeni cici eksiler eklendi mi hele ?
Bonus senin de bildirimin yok henüz sanırım .
Efser sen ve bildirimin de yok .
Oooooo oooo listenin çoğu yok , huuuuuuuuuuu
sarayca hoş geldin canım teşekkür ederim hadi 2 hafta bitsin gtsin de gel
ahu ahuuuuuuuuu 240 point miiiiBende geldim patron....şimdiden 240 puanım var...begum75
mortim mortimmmmmEki Görüntüle 2047756
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 57.7
Fark 2.0
Yüzde 3,35
Ausencia @MiuLego bana da ponpon var mı varsa bir tanecik alayım
Sevgili mortim bunu da gectiysen elimden bir halt gelmez
buna da şükür de neden böyle oldu ahu. menü de az verdin bu hafta seni sıkı takipteyimkızlar naptıysam olmadı ekstra inemedim anca artıları kış kışladım nerdeyse 10 ay oldu listedeyim daha hiç artı gelmemiştim yine gelmemeliydim ve gelmedim en azından sabitim
Kilom 67.8
Lily kuzum ne izni bak ne de güzel gidiyor kilolar. İizn hiiiç yakışmaz ş,imdi listenin de ihtiyacı var sana. Mezun eder ancak öyle göndeririz kuzum seni ? tamam mı.. az daha bekleyelim izin cıks istemiyoruz yok öyle bir şey dimiGeçen hafta: 72.2
Bu hafta: 71.7
Fark: 500 gr
Yüzde: 0.70
İnşallah geçen haftaki kilomu doğru hatirliyorumdur. Ama doğru yaa.
Aus ben izne ayrilcam bu hafta. Liste dışı devam edicem, not düşelim de bildirimin yanina :)
ahu neler okuyor gözlerimDu bakalım belki de duraklamadır bide hiç su içmiyorum doğru düzgün.bide onu düzene koyayım sporu koyayım yine gitmezse ozaman bakacam.bence su içmediğim için su tutuyorum 1 lt anca oluyodur
fatmacımmmmm bu hafta 1 gün dahi kaçamak eksik menü eksik spor istemiyorum. bozuşmayalım dimi kuzum. boğazı tutacağız kilolardan kurtulacağız.Şuraya kilomu yazıp kacayim kaptanlarim görmeden
Geçen hafta 107.4
Bu hafta 109
Fark+1600
Ay ne kadar güzel. Benim kardeşim de 2 Aralıkta evlenecek, düğünümüz var. Zaten onun için de biraz tutuşmuştum 10 kilo vermem lazım Aralık ayına kadar diye. Bir ileri bir geri gidip durdum iki haftadır ama...Bir elbise almak istiyorum ama daha erken, kilo veriyim diyorum, sonra bulamam mı diye korkuyorum, görümce olarak...Görümce topuzu ve şahane elbisemleBende hedef kiloma ulaştım pazara kadar daha da ineceğim geceleri de uyuyamıyorum pek akşamları da yemek yiyesim yok kardeşimin nişanı yaklaştı öyle pırpırız
Hayırlı cumalar mortim biz iyiyiz de sen nasılsınnerelerdesin özlendin yahu her şey yolunda mı ?
Side'nin denizi kum, plajı uzun, güzel ben sevmiştim. Kaş da güzel. Alanya, Manavgat o tarafların denizi taşlı ve çabuk derinleşiyor, çoxuk varsa tavsiye etmem. Kuzey Ege taraflarında da deniz soğuk ama havası iyi oluyor, Dikili, Burhaniye vsSeneye kaş kalkan yapın Saraycam..o tarafın Deniz'i daha mükemmeldir doğudakine göre..
Şuraya kilomu yazıp kacayim kaptanlarim görmeden
Geçen hafta 107.4
Bu hafta 109
Fark+1600
Yapsan da işe yaramaz kimortim gelince ölü takldi yapıcam şimdiden söyleyim
daktırım peşindeyiz heee.. kilo bildirimi de alalım mı
hahahaha yayılıyor yeni akım
olsun eftalim bozma moral bu haftaya yarar belki o güzel menülerin..
öğle arası geleyim mi
ay deme ausum içim kıyılıyor ya ah ah baskılamalıydık seni dr dr diye
Canım cok tesekkur ederim.çok mantıklı hülyaa.. denicem ilk zamanda..
hahahahahaha çekil kenara beee deseydin yapmasını beklemişşsin iyi
triplim ne yaptın anammmmmmmmmmm kız ben de duygulandım anammmmmmmmmm
o menülere çok normal balım ne güzel bir bildirim kalp atışım hızlandı
gel seni mezun etmeyelim hedef linu 54 e çekelim. Listeye çok yakıştın yaaaaa:) hem 1-2 kilo artı gelebilme alanı açarız he ne dersin. 54 iyi iyi ..
zaten hedef 56 ilen 57 lerde mezuniyet nedir yaaaaetmicem mezun seni. etme etme hedefi çek 54 e de bana
bakalım bakalımmm
efserin bildirimi bende ausum
sarayca hoş geldin canım teşekkür ederim hadi 2 hafta bitsin gtsin de gel
ahu ahuuuuuuuuu 240 point miiii
bu hafta kasırgaları dümdüz edicez fırtına gibi geliyoryuz maşallah
mortim mortimmmmm
bu yaşımda kalpten gidicem mortim
anam o ne yaaaaaaaaaaaaaaaaa kabul etmiyorumAusencia kaptanım böyle morti mi olur yaaaa
NEYSE DUR MORTİĞİ BIRAKIP KAPTANLIĞA GEÇEYİM HELE
whitemmmmmmmmmmmmmmmmm kız ne yaptın anam bu nedir buuu maşallah sana nazarlar değecek anammm
buna da şükür de neden böyle oldu ahu. menü de az verdin bu hafta seni sıkı takipteyim
Lily kuzum ne izni bak ne de güzel gidiyor kilolar. İizn hiiiç yakışmaz ş,imdi listenin de ihtiyacı var sana. Mezun eder ancak öyle göndeririz kuzum seni ? tamam mı.. az daha bekleyelim izin cıks istemiyoruz yok öyle bir şey dimi
ahu neler okuyor gözlerim
bu sıcaklarda 1 lt su ne demek ahuuuu
tependeyim hee 1 hafta boyu bilesin
fatmacımmmmm bu hafta 1 gün dahi kaçamak eksik menü eksik spor istemiyorum. bozuşmayalım dimi kuzum. boğazı tutacağız kilolardan kurtulacağız.
Yani bu hafta hem bu artıları kışkışlayıp hem de eksiye geçeceksin ona göre
hayırdır?Canım cok tesekkur ederim.
Evet böyle gidersem 56 / 55 olurum ama aması var işte mezun olmak zorundayım. Aus da biliyor tamam demişti sanırım %80 ile mezun olma hakkım var. Yaşadıklarım ve yaşayacaklarım şuan bu duruma pek müsait olamayabilir.
Sadece spor bildirimi yapacağım.
Kaş Kalkanda tekne turuna çıkıp Deniz'in tadını çıkartmak güzel..her ne kadar ben boyumu geçemesemde merdiven kenarlarında :)) hele kaştan çıkıp kaleköye gitmek şart..olimposun Deniz'i mükemmeldir mesela dalga olmaz..Antalya'da yaşayanlar genelde Deniz için Batı'ya doğru gider..Beldibinden kalkana kadar olan şeride.,kaş kalkan mıben pek beğenmedim kumsal yok orda yahuu
en güzeli alanya
Teşekkürler evet yıllar su gibi
Aaa aynı benNe çok benziyoruz ece.
3 hamilelik geçirdim bırak nazlanmayı canım şunu istiyor bile demedim , soranda olmadı zaten.
Size ilginç gelmesin şimdi olsa kök söktürürüm gecenin bi yarısı
İyi etmedik ece fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış canım . Makesefki aglamayan çocuga meme yok kimseninde gördüğü yok !
Tabi herşey dozunda.
Bende seni seviyorum kız kaybolma takımın neon rengiWhstsap mesaji yazar gibi yaziyosun ya cok seviyorum bu dogalligini
Evet evet aynı ben
Kiz benden daha varmış bende her ise atlarımKizlar her isi yapabilen kadinin kiymeti olmaz..cunku yapilan isin yoklugunu bilmez erkekler.ancak göçüp gittigimiz zaman anlarlar o zamanda is isten gecmis olur..tirnagim kirilir terlersem fönüm bozulur diyen hatunlardan "aaayy askimmm bunu ben kaldiramam"cilardan olmak gerek..cunku erkekler guc gerektiren islerde kendilerine muhtac olunmasini sever..ve hep bunu isteyen kadinlara karsi merhametli oluyorlar.ben bazen kendimi esimin asker arkadasi gibi hissediyorum..Atanin odasini kucuk odadan daha buyuk odaya tek basima tasidim..yatagi dolabi masasi..o odadaki koltuk konsoluda obur odaya..tek basima..bu nedir..salakliktir her isi ben yapacagim..niyeee?,
Evet sonuna kadar katılıyorumçünkiiiii sen ,ben ,ece akrep burcuyuzher işi ince aurıntısına kadar mükemmel kendi eliyle yapmak isteyen
Bile bile yapıyoruz
Gecmisteeeemortim nerde meraklardayımWhiteblacklife
Hiç gerek kalmadı kaptanim spora dumduk 2 iyidir demi300 daha vereyim diye koşuda bence ...
ya dafırtınaların spor puanlarını kafaya takmıştı ...geceden beri yoksaaaaaaaaaaaa
white gel annem geeeel ...bugünküler sayılmıyor , artık yeni listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?