Kaş Kalkanda tekne turuna çıkıp Deniz'in tadını çıkartmak güzel..her ne kadar ben boyumu geçemesemde merdiven kenarlarında :)) hele kaştan çıkıp kaleköye gitmek şart..olimposun Deniz'i mükemmeldir mesela dalga olmaz..Antalya'da yaşayanlar genelde Deniz için Batı'ya doğru gider..Beldibinden kalkana kadar olan şeride.,
Kişiden kişiye değişir ama Antalya denince Kaş..Olimpos..biz Adrasana gittik mesela Bayram'da orası normal..daha doğrusu çok kalabalıklaşmış..Kalkan başlı başına farklı..ağırlık olarak İngiliz'ler geldiği için garsonlar bile onların kibarlığından etkilenmişler..yakalarına yapışmıyorlar..sakin ve güzel..beyaz taş evler ayrı bir hava veriyor.,denizi çarşaf gibi.,Kaşı beğenmedin mi mortim herkes öneriyor bende merak ediyordum bak şimdi söyledin vazgeçtim
Hiç gerek kalmadı kaptanim spora dumduk 2 iyidir demi
ama pazar yola çıkıcaktı,o dönüş içindi demek ben yanlış anlamışımcanım düğüne gitmek için yolculuk vardı ya adagillerde:))
iyi miiiiiiiiii ? iyi de laf mı ???
sen bu akşam parti hazırlıklarına başla bence
Kaş'ın gecelerini beğenmişsindir ama..sahili çok taşlı o yüzden sevmedin sanırım..tekne turunada çıktımda,şimdi oraya tatile gitsen en fazla1 kere tura katılırsın diğer günler nerede denize gircen? plajları çok ufak,kaleköy harikaydı
olimposa gittim çok güzel ama denize varana kadar yürümek işkence
Ailemle alakalı durumlar var canım pek sık gelemeyebilirim. Diyete adapte olamayabilirim eee liste cok buyuk sorumluluk zaten istediğim hedefin altına da düştüm yeter bana çünkü psikolojik olarak da çok etkilendim.hayırdır?
ne yaşıyacan ki?özel değilse tabi
Bende akrep burcuyum
Bizden daha varbende akrepim
atlamasam olmazdı
DogrudaBen böyle değilim daydream.Bazı zamanlar olur kendini hırpalarsın yeri gelir yırtınırsın elbet ama her daim değil.Yapabileceğim bişey olsa dahi bazen keyfine yapmam.Canıma yazık değil mi? Odayı taşıdım diyorsun kim eline sağlık iyi yaptın dedi? Diyen olsa dahi iki sn sonra unutuldu. Ama sen unutmadın o bel ağrısı o yorgunluk unutturmadı. Peki o ağrıları çekerken kimin ruhu duydu ? Hiçkimsenin... Sanki içinde başka bir sen varmış gibi davran onu kırmaktan kork, yormaktan kork. Yapabildiğini de yapma. Şımarıklık yapsın içindeki diğer sen. Erken yaşlanıp çökünce ciddiyim hiçkimse demeyecek vah tüh diye. Tam tersi yormayacaktın kendini olacak.
Aynen cok yoruldun disarda yemek ismarlayayim diyen yok.2 yil once tum evi boyadim ve temizledim yine tek basima..kaybettigim ablam bana hep "caninin hic kiymeti yok senin yaslaninca simdi yaptigin herseyden dolayi pisman olacaksin"derdi. Hala akillanmadim.
Degismiyor insanın yapısı ama.törpülemek lazıminan hepsini biliyoruz portim ama huy kişilik yapısı degişmez.
Fatma lütfen bir düzene gir..geçen hafta ne güzel vermiştin?oğlun gittiği için yedin ..Nowzaradan "duygusal olarak yemeğe sığınmamalıydın Fatma..bahane bulma"derdiŞuraya kilomu yazıp kacayim kaptanlarim görmeden
Geçen hafta 107.4
Bu hafta 109
Fark+1600
gelemez gelirse de kendi bilir başına geleceklerden kim sorumlu olur Miu değilFatma bu haftadan sonra miu nun sıkı gözetimindesin .... artık kaçarın yooooooook
haftaya geri gelmeli o 107
hee tamam canımcım ben geçmişini bilemediğim için. Cicilerini giy mezuniyeti kutlucazzzzzzzzzzzzzzzCanım cok tesekkur ederim.
Evet böyle gidersem 56 / 55 olurum ama aması var işte mezun olmak zorundayım. Aus da biliyor tamam demişti sanırım %80 ile mezun olma hakkım var. Yaşadıklarım ve yaşayacaklarım şuan bu duruma pek müsait olamayabilir.
Sadece spor bildirimi yapacağım.
anam yollardaaaaa
eftalim kuzum veremiyom dedin dedin -400 cepte misler gbi. Yakında hoşça kal 7 ler welcome 6 lar yapıcazGeçen hafta ki kilo : 72
Bu hafta ki kilo : 71.6
Fark: 400
Yüzde : 0.56
ausum makyajımı tazelemeden gelemem partiyeAzıcık bakındım etrafa .... harika sonuçlar gelecek bu hafta da takımdan bilesin .... artık dereceler olur ...bireyseller olur.....
partiye hazır olun ..bence ... kaçıncılık bilemem debi derece işte
seviyorummmmmmmm be sizi çoooooooooooooooook
Geçmiş olsun diyelim. İnşallah büyük bir sorun yokturAilemle alakalı durumlar var canım pek sık gelemeyebilirim. Diyete adapte olamayabilirim eee liste cok buyuk sorumluluk zaten istediğim hedefin altına da düştüm yeter bana çünkü psikolojik olarak da çok etkilendim.
Tebrik ederim canım daha da iyi olacak inşallahGeçen hafta ki kilo : 72
Sağol canım işte bakalım.Geçmiş olsun diyelim. İnşallah büyük bir sorun yoktur
Geçen hafta ki kilo : 72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?