Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tekne turunada çıktımda,şimdi oraya tatile gitsen en fazla1 kere tura katılırsın diğer günler nerede denize gircen? plajları çok ufak,kaleköy harikaydı
olimposa gittim çok güzel ama denize varana kadar yürümek işkence

Kaşı beğenmedin mi mortim herkes öneriyor bende merak ediyordum bak şimdi söyledin vazgeçtim
Kişiden kişiye değişir ama Antalya denince Kaş..Olimpos..biz Adrasana gittik mesela Bayram'da orası normal..daha doğrusu çok kalabalıklaşmış..Kalkan başlı başına farklı..ağırlık olarak İngiliz'ler geldiği için garsonlar bile onların kibarlığından etkilenmişler..yakalarına yapışmıyorlar..sakin ve güzel..beyaz taş evler ayrı bir hava veriyor.,denizi çarşaf gibi.,

Kaş'ın gecelerini beğenmişsindir ama..sahili çok taşlı o yüzden sevmedin sanırım..

hayırdır?
ne yaşıyacan ki?özel değilse tabi
Ailemle alakalı durumlar var canım pek sık gelemeyebilirim. Diyete adapte olamayabilirim eee liste cok buyuk sorumluluk zaten istediğim hedefin altına da düştüm yeter bana çünkü psikolojik olarak da çok etkilendim.

Bende akrep burcuyum

bende akrepim
atlamasam olmazdı
Bizden daha var

Dogruda

inan hepsini biliyoruz portim ama huy kişilik yapısı degişmez .
Degismiyor insanın yapısı ama.törpülemek lazım

Şuraya kilomu yazıp kacayim kaptanlarim görmeden
Geçen hafta 107.4
Bu hafta 109
Fark+1600
Fatma lütfen bir düzene gir..geçen hafta ne güzel vermiştin?oğlun gittiği için yedin ..Nowzaradan "duygusal olarak yemeğe sığınmamalıydın Fatma..bahane bulma"derdi

Fatma bu haftadan sonra miu nun sıkı gözetimindesin .... artık kaçarın yooooooook

haftaya geri gelmeli o 107
gelemez gelirse de kendi bilir başına geleceklerden kim sorumlu olur Miu değil
hee tamam canımcım ben geçmişini bilemediğim için. Cicilerini giy mezuniyeti kutlucazzzzzzzzzzzzzzz
ada81 nerdesin????
kaptanım ada da yokya spora vurdu kendini yada kreşe gidip gizlice kızını izliyo
anam yollardaaaaa
Geçen hafta ki kilo : 72
Bu hafta ki kilo : 71.6
Fark: 400
Yüzde : 0.56
eftalim kuzum veremiyom dedin dedin -400 cepte misler gbi. Yakında hoşça kal 7 ler welcome 6 lar yapıcaz
ausum makyajımı tazelemeden gelemem partiye

Geçmiş olsun diyelim. İnşallah büyük bir sorun yoktur

Geçen hafta ki kilo : 72
Bu hafta ki kilo : 71.6
Fark: 400
Yüzde : 0.56

anam alıntıda gördüm şimdi .... ne ara bildiridin sen bacım ?

da gitmiş işte

71 gelmiş ... gözler yoldaydı şükür kavuşturuna ....

eflal kapa gözlerini ..kapa kapa ....

bi düşün ...
mis gibi karatay yapmışsın , sıfır cız coz ...
sporda var ....
mortilerini yeniyorsun haftaya .... ortinle el ele ...

anam sonra bi bakıyorsun 69.9 gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…