gelecek gelecek....anam alıntıda gördüm şimdi .... ne ara bildiridin sen bacım ?
da gitmiş işte
71 gelmiş ... gözler yoldaydı şükür kavuşturuna ....
eflal kapa gözlerini ..kapa kapa ....
bi düşün ...
mis gibi karatay yapmışsın , sıfır cız coz ...
sporda var ....
mortilerini yeniyorsun haftaya .... ortinle el ele ...
anam sonra bi bakıyorsun 69.9 gelmiş
gelemez gelirse de kendi bilir başına geleceklerden kim sorumlu olur Miu değil
hee tamam canımcım ben geçmişini bilemediğim için. Cicilerini giy mezuniyeti kutlucazzzzzzzzzzzzzzz
anam yollardaaaaa
eftalim kuzum veremiyom dedin dedin -400 cepte misler gbi. Yakında hoşça kal 7 ler welcome 6 lar yapıcaz
ausum makyajımı tazelemeden gelemem partiye
afiyet olsun hülyacım ımmm börülce..Azcık börülce kaldıydı salata yapıpta öğle yemeği niyetine yiyeyim,,ablam okula uğramış yemeği çıkmamış kuzum sabah koyduğum elmaları yiyormuş..iştahım kesiliverdi.
İnşalla hBegüşüminşallah görürsün nilişkom,çok güzel yerler
Bence vereceğine inanıyorsun hafif dar al sana bol gelmeye başlasınAy ne kadar güzel. Benim kardeşim de 2 Aralıkta evlenecek, düğünümüz var. Zaten onun için de biraz tutuşmuştum 10 kilo vermem lazım Aralık ayına kadar diye. Bir ileri bir geri gidip durdum iki haftadır ama...Bir elbise almak istiyorum ama daha erken, kilo veriyim diyorum, sonra bulamam mı diye korkuyorum, görümce olarak...Görümce topuzu ve şahane elbisemlegelini gölgede bırakıp rol çalmam lazım
1-2 beden küçük mü alsam dedim aslında amaKarar veremiyorum
Side'nin denizi kum, plajı uzun, güzel ben sevmiştim. Kaş da güzel. Alanya, Manavgat o tarafların denizi taşlı ve çabuk derinleşiyor, çoxuk varsa tavsiye etmem. Kuzey Ege taraflarında da deniz soğuk ama havası iyi oluyor, Dikili, Burhaniye vs
Ama Datça'ya gidemedim hiç kısmet olmadı
Hoşgelmiş 71 çabucak gidecek gibiGeçen hafta ki kilo : 72
Bu hafta ki kilo : 71.6
Fark: 400
Yüzde : 0.56
Kaş ve Olimpos evet met ediliyor bayağı açıkcası Alanya güzeldi diğer yerlerini görmedim Belek Side Kemer de neriliyorKişiden kişiye değişir ama Antalya denince Kaş..Olimpos..biz Adrasana gittik mesela Bayram'da orası normal..daha doğrusu çok kalabalıklaşmış..Kalkan başlı başına farklı..ağırlık olarak İngiliz'ler geldiği için garsonlar bile onların kibarlığından etkilenmişler..yakalarına yapışmıyorlar..sakin ve güzel..beyaz taş evler ayrı bir hava veriyor.,denizi çarşaf gibi.,
Azıcık bakındım etrafa .... harika sonuçlar gelecek bu hafta da takımdan bilesiniz .... artık dereceler olur ...bireyseller olur.....
partiye hazır olun ..bence ... kaçıncılık bilemem debi derece işte
seviyorummmmmmmm be sizi çoooooooooooooooook
yaniii dimii amaa bendennn poyraz karayell neyimm herbirşeyy olur
Dün tempolu 25 dakika yürüdüm kuzu toplam 75 point
yaniii dimii amaa bendennn poyraz karayell neyimm herbirşeyy olur
uçarın kaçarın yok yavrum senin ..... rüzgarın yeter
Aynennn kuzummm dikilmesinlerr heççç dimii yaniiiibizde değil sorun , önümüze dikilen de yavrum
oooooo
Deli ya
oooooobegum75 nehirnil111 kızlar minnoşlar dely i listelerden birine alalım .. ve @masumm spor listesine dahil edilecek.. siz koyunca haber edin emi
Deli ya
Kuzum sen karar ver benim için farketmez
Hiç ben seni üzer miyim kaptanim aşk olsun ponponlar için teşekkürler ederimoyyyyyyyyyyy anaaaaaaaaaaaam sana burada pon ponlardan vereyim vereyim white'm da
Azıcıkta şunlardan serpeyim hele ...... ne yaptın yavrucum sen .... süpeeeeeeeeeer
oooo tamammmmmmm
tamam nilişkom.. bem ve dely fırtınalara..Kuzum sen karar ver benim için farketmez
ooo süper..banu zaten kasırga idi ....
dely de fırtınalardan izinli idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?