Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar hadi gelin haftaya 1. olanım......................

O zaman var mısınız bu hafta neyimiz var neyimiz yok ortaya koymaya :124: :124: :124: :124: :124:

olmammmmıııı ben varımmmm ramazan girmedennn 75 olmak istiyoruummmm....hadi hedef belirleyelimm kendimize benim hedefim ramazandan önceki son cuma olan ayın 29 unda 75 olmak sözzzz veriyorummm...hadi dökülün bakalımm kızlar 29 unda kaç kilo olacaksınız hedefine ulaşamayana ceza belirleyelim bide...

selam kızlar öyle yorgunum kiiiii ayaklarım kollarım bile ağrıo

Hımmmm, bi bakıyım.Ayın 29'u arife gününe dolu dolu 2 hafta var.Ben şu an 85.7 kiloyum.Tamam 2.2 kilo diyorum,yani ramazana 83.5 ile giricem.
Canlarım bu arada bugün ve dünkü sporlarınızı göndermesiyseniz gönderin bana,akşam spor şampiyonları açıklanıyoooorrrr:124:

Son düzenleme:
menimmm güççük tosunum niyetli kızlar gelmek üzere kalkıyım ufaktan hazırlanıyımmm 8 e çeyrek kala okunacak salata falan yapımm pilav yapımm tosunummmmaaaaa
kıyamam kızzz bu sıcakta sabahtan beri sokakta kocişimin menüsünü arzediyim benimki hiç iç açıcı diil çünkü
yayla çorbası
karnıyarık(kızartmadım közledim)
pilav
salata....yeter dimi doyar mı acaba benim ayıcıkkk....üstüne bidi beni yemesinnn

Allah kabul eylesin.Yayla çorbası olmasaymış bu karnıyarık ve pilav yanına cacık da istermiş :125:

nev okullar açılınca öğretmen arkadaşlarının ve öğrencilerinin vereceği tepkiyi hayal ettimde....
Allah nazarlardan saklasın.......

Sağol Pabya'mmmm Gerçi 13 kilo verdiğimde bile hiç belli olmuyor demişlerdi :111:

harikasınnnnnnnnnnnnn süpersin kıyafet dahada zafif gstermiş bacım bayıldım valla...
Sağol Pabya'mmmm Gerçi 13 kilo verdiğimde bile hiç belli olmuyor demişlerdi :111:

nasıl arkadaşmış onlar arkadaşlarım gr versede alsada hemen anlarım kritiğini de yüzlerine yaparım kendine gel veya accık ye diyee...saolsunonlarda aynı iş yerindeki ortam o kadar önemliki orda huzurluysan mıtlaka evine de yansıo ister istemez..o arkadaşlarını şiiddetle kınıyorum benim senin gibi arkadaşım olcakkk ooooooooo.....kıymet bilmezler nolcak

canim resimlerde harika gozukuyorsun ayrica elbisede cok yakismis.
bu arada butun takim arkadaslarimi kutluyorum ozelliklede papayacim seni harikasin hic 5g 5 kilo diyetine baslama berbat bisey ben yaptim resmen cin iskencesiydi ayrica 200 gr cik vermistim bence sen bu hafta yaptigin gibi duzenli beslen sporunuda eksik etme daha rahat verirsin hemde kalici olur sok diyetleri hic mi hic tavsiye etmiyorum

ganfedcim naber hayatımm...nasılsın kuzu nasıl şimdi iyi mi biraz daha

harikayim canim kuzucukta cok iyi bugun bizimm evin yaninda gol var oraya gittik kuzucukla etrafinda bi tur tempolu yuruyus yaptim yaklasik 4 km oyle hosuna gittiki yol boyunca bagirip durdu .golun cevresinde bogurtlen topladi ablasi agzina verdi once disari cikardi begenmedi sonra bi yedi bide istiyor yaramaz tadina alisti ya. sen nasilsin gulum senin bebis nasil ne kadarlik senin bebek :26:

benimki dana oldu artık yaa 4 ü dolduruyo eylülde...ne güzel göl felan var allahım bizede söyle denizli göllü bi yerlere dönmek nasip etsin son senemiz malatyada seneye yaza inşallah biz de tayinciyiz çıkıp yürüyüş yapamıyorum ben hödükler gözlerini ayırmadan bakıyolarr rahatsız oluyorum ister istemez yürüyemiyorum bende..buyuk kızın kaç yaşında hatunların yaşı sorulmaz amaaaaa sordumm gitttiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…