O zaman var mısınız bu hafta neyimiz var neyimiz yok ortaya koymaya :124: :124: :124: :124: :124:kızlar hadi gelin haftaya 1. olanım......................
kızlar hadi gelin haftaya 1. olanım......................
O zaman var mısınız bu hafta neyimiz var neyimiz yok ortaya koymaya :124: :124: :124: :124: :124:
Hımmmm, bi bakıyım.Ayın 29'u arife gününe dolu dolu 2 hafta var.Ben şu an 85.7 kiloyum.Tamam 2.2 kilo diyorum,yani ramazana 83.5 ile giricem.olmammmmıııı ben varımmmm ramazan girmedennn 75 olmak istiyoruummmm....hadi hedef belirleyelimm kendimize benim hedefim ramazandan önceki son cuma olan ayın 29 unda 75 olmak sözzzz veriyorummm...hadi dökülün bakalımm kızlar 29 unda kaç kilo olacaksınız hedefine ulaşamayana ceza belirleyelim bide...
menimmm güççük tosunum niyetli kızlar gelmek üzere kalkıyım ufaktan hazırlanıyımmm 8 e çeyrek kala okunacak salata falan yapımm pilav yapımm tosunummmmaaaaa
kıyamam kızzz bu sıcakta sabahtan beri sokakta kocişimin menüsünü arzediyim benimki hiç iç açıcı diil çünkü
yayla çorbası
karnıyarık(kızartmadım közledim)
pilav
salata....yeter dimi doyar mı acaba benim ayıcıkkk....üstüne bidi beni yemesinnn
Tamam Pabya'm.Ama sen yine de sporları özelden at bana olur mu,karışıklık olmasın.Şimdi bunları kaydettim.Nev dün 40dk
bu gün 20dk
nev okullar açılınca öğretmen arkadaşlarının ve öğrencilerinin vereceği tepkiyi hayal ettimde....Eki Görüntüle 225492 Eki Görüntüle 225493
ve bugünümüze özel 2 resim daha 66:
Eki Görüntüle 225551 Eki Görüntüle 225552
nev okullar açılınca öğretmen arkadaşlarının ve öğrencilerinin vereceği tepkiyi hayal ettimde....
Allah nazarlardan saklasın.......
Gözlük verseydin ya..
harikasınnnnnnnnnnnnn süpersin kıyafet dahada zafif gstermiş bacım bayıldım valla...
Sağol Pabya'mmmmGerçi 13 kilo verdiğimde bile hiç belli olmuyor demişlerdi :111:
ganfedcim naber hayatımm...nasılsın kuzu nasıl şimdi iyi mi biraz daha
harikayim canim kuzucukta cok iyi bugun bizimm evin yaninda gol var oraya gittik kuzucukla etrafinda bi tur tempolu yuruyus yaptim yaklasik 4 km oyle hosuna gittiki yol boyunca bagirip durdu .golun cevresinde bogurtlen topladi ablasi agzina verdi once disari cikardi begenmedi sonra bi yedi bide istiyor yaramaz tadina alisti ya. sen nasilsin gulum senin bebis nasil ne kadarlik senin bebek :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?