Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok çektim kaptanim çok asagilandim cok üzüldüm çok ağladım kilolar yüzünden kamyon tekeri lafı çınlıyor kulaklarımda hala

ahhh ahhhh domaby demişti biri bana .... ne olduğunu da bilmiyordum .... onların orda mandaya denirmiş ... donbay gibi yiyorsun demişti ...

evet canım ... 100 de gördüm seneler evvel .... ama en çok 90-80 arası takıldım senelerceeeee

Çok çektim kaptanim çok asagilandim cok üzüldüm çok ağladım kilolar yüzünden kamyon tekeri lafı çınlıyor kulaklarımda hala
Ay kötü kalpli insanlar sabah oğluma bunu anlattık eşimle. Bir arkadaşını sordum, anne yüzünde lekeler olan mı dedi dedim oğlum arkadaşına da sakın öyle söyleme çok üzülür, bedenin de farklılık olan kimseye gözünü dikip bakma, sana ne oldu diye sorma. Saf yavrum niye soruyum ki anne diyor. Daha öncede çok anlatmıştım öğrenmiş demek ki. İnsanlar çok acımasız bende çok çektim bu yönden, benimki kilo değildi ama çok iyi bilirim

verme sakın .
şu an Yusuf serviste .. çıkıp onu almayı bile özledim ..

off cok gecmis olsun.
haftaya cok iyi olacak diye dusnuyorum ins en azindan 67 lerin sonuna yaklasirim diye dusunuyorum♡♡

yaparsın sen sedam metan iyi maşallah

Kp di dimi diyen

verme sakın .
şu an Yusuf serviste .. çıkıp onu almayı bile özledim ..

yaparsın sen sedam metan iyi maşallah
Niye bu sene verdiniz servise, okulu mu değişti
eveeeet ...kaynanamla son kalmıştık sofrada .....yeni evliyim 1 yıllık .... dombay gibi yiyorsun demişti

ayyy anlatmış mıydım
Eveet anlattın, unutmam ben

menü
sabah 9.00
2 yumurta lor peynirli sucuklu omlet
salatalık domates soğan
4 lokma glutensiz krep
tereyağı bal 3 lokma
hibiskus çayı

öğle
közlenmiş patlıcan domates soğan salatası
cacık

akşam
domatesli tavuk yemeği
ayran
salata
2 turşu yerim muhtemelen

2 lt su
30 dk egzersiz 90 puan

@MiuLego begum75

Afiyet olsun canımcım krep nedense bana fazla görünüyor ama glutensizin özelliğini tam bilmediğimden yerinde de olmuş olabilir Akşamın öğlen harika

Sağol canım. Nasıl gidiyor artık düzenli burdasın değil mi
evet canim tasindim.yerlestim evdeyim calismiyorum oglumla takiliyoruz gunduzleri. okula vermedim zaten benden hep ayri oldu bu zmana kadar kres bakici anane derken. is durumu 6 kadar dusunmuyorum ondan sonrasi Allah kerim.

Şaşkınım
Şekilciliği nerden öğreniyor çocuklar değil mi...ne kadar tuhaf. Demek ki arkadaşları öyle söylüyor, onların da anne babaları. Gene bizden öğreniyorlar
yürü be çiçeaaam sana çok güveniyorum sonuna kadar destek

bu var ah çekmek ister misin buna da şahesteciğim

eveeeet ...kaynanamla son kalmıştık sofrada .....yeni evliyim 1 yıllık .... dombay gibi yiyorsun demişti

ayyy anlatmış mıydım
vay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…