Çok çektim kaptanim çok asagilandim cok üzüldüm çok ağladım kilolar yüzünden kamyon tekeri lafı çınlıyor kulaklarımda hala
73.8 ile başlamıştım, 10 kilo veriyim demiştim o başladığım zamanlar Aralık 2'ye kadar evet.
Üff
Ah ah gözlemeee
90'lı kilolarda oldun mu hiç...çok şaşırdım...
Bayramdan bir gün önce su kesildiO son günün rezaleti...hatırlamak istemiyorum....5 damacana aldık gene de yetmedi. Taşıma suyla değirmen dönmez
Ben miyim o
Selam @Antepia27
Bonfileli mantar sarma hmmm leziiz
Aynen ya, okuyacağım diye diye sayfalar ekleniyor sürekli
canim menun cok guzel afiyet olsun22 eylül menüsü
Kahvaltı : Tereyağında yumurta, az peynir, zeytin, 2 dilim tb ekmeği, şekersiz çay
Öğlen : Ayran çorbası, karpuz , 2 galeta
Akşam : 1 tabak bamya, 1 kase yoğurt
Su: 2 litre
Şekersiz kahve
Spir: 60 dakika tempolu yürüyüşbegum75
@MiuLegoAusencia
Ortim @Daydream-
Mortilerim @aeben @ecemavi
Ay kötü kalpli insanlarÇok çektim kaptanim çok asagilandim cok üzüldüm çok ağladım kilolar yüzünden kamyon tekeri lafı çınlıyor kulaklarımda hala
verme sakın .Ay yatmak gerçekten zor oluyor, bir an önce iyileş kapteniçem.
Servise vermemek işime geliyor çaktırma, yürüyüş yapmış oluyorum, çıkıp nefes almış oluyorum, iki insan görüyorum. Vermiycem galiba
off cok gecmis olsun.
haftaya cok iyi olacak diye dusnuyorum ins en azindan 67 lerin sonuna yaklasirim diye dusunuyorum♡♡
yürü be çiçeaaam sana çok güveniyorum sonuna kadar destekOooo olaylar olaylarrr. Mortimi bir sir gibi gunlerce sakladin @MiuLego
Neye gore kime gore az tatlim
Eki Görüntüle 2047933
Kaptan sen iste yeter ki
Eki Görüntüle 2047934
Benimki 20 kilo onu napcaz
Ah ah gözlemeee
Kp di dimi diyenahhh ahhhh domaby demişti biri bana .... ne olduğunu da bilmiyordum .... onların orda mandaya denirmiş ... donbay gibi yiyorsun demişti ...
evet canım ... 100 de gördüm seneler evvel .... ama en çok 90-80 arası takıldım senelerceeeee
Sağol canım. Nasıl gidiyor artık düzenli burdasın değil micanim menun cok guzel afiyet olsun
İnşallah kaptanım belki foto çeker buraya atarım kinehirnil111 nilişkom senin menüde 10 numaraydı heeee ....pazar günü muhteşem olacaksın
Kp di dimi diyen
İnşallah kaptanım belki foto çeker buraya atarım kiElbiseyle çok anlaşılmaz ama olsun özelden gönderirim
Niye bu sene verdiniz servise, okulu mu değiştiverme sakın .
şu an Yusuf serviste .. çıkıp onu almayı bile özledim ..
yaparsın sen sedam metan iyi maşallah
Eveet anlattın, unutmam beneveeeet ...kaynanamla son kalmıştık sofrada .....yeni evliyim 1 yıllık .... dombay gibi yiyorsun demişti
ayyy anlatmış mıydım
Acayip yüksek topuklu ayakkabı aldım evde deneme yapacaktım güya yoğunluktan deneyemedim o kadar yüksek giymemiştim hiç ne yapacağım bilmem
anlarız biz anlarız
Amaan dikkat et burkma sakınAcayip yüksek topuklu ayakkabı aldım evde deneme yapacaktım güya yoğunluktan deneyemedim o kadar yüksek giymemiştim hiç ne yapacağım bilmem
Afiyet olsun canımcım krep nedense bana fazla görünüyor ama glutensizin özelliğini tam bilmediğimden yerinde de olmuş olabilirmenü
sabah 9.00
2 yumurta lor peynirli sucuklu omlet
salatalık domates soğan
4 lokma glutensiz krep
tereyağı bal 3 lokma
hibiskus çayı
öğle
közlenmiş patlıcan domates soğan salatası
cacık
akşam
domatesli tavuk yemeği
ayran
salata
2 turşu yerim muhtemelen
2 lt su
30 dk egzersiz 90 puan
@MiuLegobegum75
evet canim tasindim.yerlestim evdeyim calismiyorum oglumla takiliyoruz gunduzleri. okula vermedim zaten benden hep ayri oldu bu zmana kadar kres bakici anane derken. is durumu 6 kadar dusunmuyorum ondan sonrasi Allah kerim.Sağol canım. Nasıl gidiyor artık düzenli burdasın değil mi
Şaşkınımahhh ahhhh domaby demişti biri bana .... ne olduğunu da bilmiyordum .... onların orda mandaya denirmiş ... donbay gibi yiyorsun demişti ...
evet canım ... 100 de gördüm seneler evvel .... ama en çok 90-80 arası takıldım senelerceeeee
Şekilciliği nerden öğreniyor çocuklar değil mi...ne kadar tuhaf. Demek ki arkadaşları öyle söylüyor, onların da anne babaları. Gene bizden öğreniyorlarAy kötü kalpli insanlarsabah oğluma bunu anlattık eşimle. Bir arkadaşını sordum, anne yüzünde lekeler olan mı dedi dedim oğlum arkadaşına da sakın öyle söyleme çok üzülür, bedenin de farklılık olan kimseye gözünü dikip bakma, sana ne oldu diye sorma. Saf yavrum niye soruyum ki anne diyor. Daha öncede çok anlatmıştım öğrenmiş demek ki. İnsanlar çok acımasız bende çok çektim bu yönden, benimki kilo değildi ama çok iyi bilirim
yürü be çiçeaaam sana çok güveniyorum sonuna kadar destek
bu var ah çekmek ister misin buna da şahesteciğim
eveeeet ...kaynanamla son kalmıştık sofrada .....yeni evliyim 1 yıllık .... dombay gibi yiyorsun demişti
ayyy anlatmış mıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?